Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1117
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 28, 2024 12:11 am

TuTiS έγραψε:
Πέμ Ιουν 27, 2024 11:40 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 27, 2024 11:37 pm
The Toronto Raptors select Jonathan Mogbo with the No. 31 Overall Pick.
Λογικά δεν θα ξεπακετάρει βαλίτσα ο Σάσα. Πάει για ανταλλαγή λογικά με τριάρι.
Δεν νομίζω όπως τα λέει το άρθρο και έχω λίγο πάνω κάτω την ίδια γνώμη τον Βεζενκοφ τον ξεχνάμε για φέτος…θα μείνει πιστεύω Τοροντο και θα βρει χρόνο συμμετοχής εκεί, ή θα τα καταφέρει και τέλος η Ευρώπη για καιρό ή αν αποτύχει με την νέα χρονια από τα μέρη μας, αν έρθει τώρα καλοκαίρι Ευρώπη θα τι θεωρήσω τεραστια έκπληξη.
https://www.sport24.gr/basket/ta-dedome ... 41186.html

0
RedTroll

Reactions: 25
Αγαπημένος παίκτης: Mckisic

Παρ Ιουν 28, 2024 12:22 am

Walkup-Evans-Goss
Porter/Fournier-Dorsey-Laretzakis
Clyburn-Pap-McKissic
Petrusev-Peters
Fall-Milutinov-Wright

ΕΛΛΗΝΕΣ:
Walkup
Dorsey
Laretzakis
Pap
Fall
Milutinov
+
Mitrou-Long
= 7 ΕΛΛΗΝΕΣ

ΞΕΝΟΙ:
Goss
Porter/Fournier
Clyburn
McKissic
Petrusev
Peters
Wright
= 7 ΞΕΝΟΙ

+ Evans
= 8 ΞΕΝΟΙ

Άμα δεν γίνουν Έλληνες Μίλου-Φάλ τότε διώχουμε τον Goss εφόσον έχουμε και τον Mitrou-Long και ακόμα καλύτερα άμα πάρουμε τον Πόρτερ που παίζει και στον άσσο και θα έχουμε 8 η 7 ξένους (αν πάρει διαβατήριο μόνο ο ένας από τους ψηλούς) + Έβανς όταν επιστρέψει = 8 η 9 ξένους.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions: 1008
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Ιουν 28, 2024 12:31 am

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 12:11 am
TuTiS έγραψε:
Πέμ Ιουν 27, 2024 11:40 pm

Λογικά δεν θα ξεπακετάρει βαλίτσα ο Σάσα. Πάει για ανταλλαγή λογικά με τριάρι.
Δεν νομίζω όπως τα λέει το άρθρο και έχω λίγο πάνω κάτω την ίδια γνώμη τον Βεζενκοφ τον ξεχνάμε για φέτος…θα μείνει πιστεύω Τοροντο και θα βρει χρόνο συμμετοχής εκεί, ή θα τα καταφέρει και τέλος η Ευρώπη για καιρό ή αν αποτύχει με την νέα χρονια από τα μέρη μας, αν έρθει τώρα καλοκαίρι Ευρώπη θα τι θεωρήσω τεραστια έκπληξη.
https://www.sport24.gr/basket/ta-dedome ... 41186.html

Noμίζω έκπληξη θα είναι αν μείνει στους Ράπτορς...Σκότι Μπαρνς, Αρ Τζέι Μπάρετ, Κέλι Ολίνικ, Κρις Μπουσέ, Οτσάι Αγκμπάτζι με τον πρώτο να έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο και να παίρνει τα βαριά λεπτά στην θέση...Πέραν αυτού επέλεξαν τώρα τον Μόγκμπο, ο οποίος επίσης "πατάει" στο 4-3... εκτιμώ ότι ο Σάσα δεν μπορεί να βρει χώρο σε όλο αυτό, εκτός και αν γίνουν καραμπόλες...Αυτή τη στιγμή ένα free release για τον παίχτη με μί αποζημίωση είναι μία win-win κατάσταση...Ο Σάσα παίρνει χρήματα χωρίς να παίξει και οι Ράπτορς εξοικονομούν χρήματα από το συμβόλαιο που θα του έδιναν...Είδωμεν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7226
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 28, 2024 12:33 am

πως γινεται να ξερουν αν θα μεινει η φυγει οταν δεν εχουν δει καν τι αλλους παικτες θα παρουν οι ραπτορς? αστεια τα θεωρω και μονο για τα κλικς.. Το σιγουρο ειναι οτι αν ο σασα θελει να επιστρεψει θα τον αφησουν..εντωμεταξυ καπου ειδα να γραφουν στο τουιτερ οτι το ειπε και ο μπατιστ αυτο αλλα μην το δενετε και κομπο :lol:

λογικα σε μερικες ωρες/μερες θα ξερουμε.υπομονη

εντωμεταξυ οι ραπτορς δεν ειναι σε ριμπιλτ? ο σασα ελεγε ομαδα να διεκδικει τιτλους οχι να κανει τανκινγκ.

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 595

Παρ Ιουν 28, 2024 1:04 am

Αν ο Βεζενκοφ θέλει να μείνει, θα μείνει και θα βρει και χρόνο συμμετοχής. Οι Ραπτορς δεν παλεύουν για κάτι, δεν έχουν και τρομερό ταλέντο στη θέση 4 πέραν του Barnes που παίζει και στο 3. Ίσως τον χρησιμοποιήσουν σε κάποιο άλλο trade βέβαια αν κριθεί απαραίτητο. Αν δεν συμπεριληφθεί σε κάποια ανταλλαγή και θεωρήσει ότι θέλει να γυρίσει Ευρώπη, τότε πιθανότατα δε θα έχουν θέμα να τον αποδεσμεύσουν.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1290
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιουν 28, 2024 1:21 am

Κοιμηθήκατε; Εγω όχι ακόμη...Νομίζω πλέον είναι η ώρα για Πόρτερ Τζούνιορ. Άντε να τον πάρουμε να πάμε αεροδρόμιο!

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
TuTiS

junior
Reactions: 97
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Ιουν 28, 2024 1:22 am

shaq7 έγραψε:
πως γινεται να ξερουν αν θα μεινει η φυγει οταν δεν εχουν δει καν τι αλλους παικτες θα παρουν οι ραπτορς? αστεια τα θεωρω και μονο για τα κλικς.. Το σιγουρο ειναι οτι αν ο σασα θελει να επιστρεψει θα τον αφησουν..εντωμεταξυ καπου ειδα να γραφουν στο τουιτερ οτι το ειπε και ο μπατιστ αυτο αλλα μην το δενετε και κομπο :lol:

εντωμεταξυ οι ραπτορς δεν ειναι σε ριμπιλτ? ο σασα ελεγε ομαδα να διεκδικει τιτλους οχι να κανει τανκινγκ.
Πάντως πριν 10 περίπου ημέρες έλεγαν ότι στόχος τους από την free agency ήταν ο Obi Toppin ή ο Kyle Anderson. Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που έγινε το trade είναι επειδή έχουν το χώρο να τα βρουν και να χαιρετήσει από την Αμερική. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο αμφιβάλω κατά πόσο θα την παλέψει με την Νικόλ εκεί. Στο Σακραμέντο πήγαιναν περιπάτους τον χειμώνα. Τορόντο, -45 βαθμοί για 30 μέρες συνεχόμενα και να μπορείς να βγεις εκτεθειμένος στο ψύχος μόνο για 5 λεπτά αμφιβάλλω να την παλέψουν.

1
1 Εικόνα
TuTiS

junior

Παρ Ιουν 28, 2024 1:24 am

kite26 έγραψε:
Κοιμηθήκατε; Εγω όχι ακόμη...Νομίζω πλέον είναι η ώρα για Πόρτερ Τζούνιορ. Άντε να τον πάρουμε να πάμε αεροδρόμιο!
Έχω το ίδιο feeling ότι θα τον δούμε να του κάνει ευχέλαιο ο coach B. Ο φούρναρης ακούγεται όλο και πιο έντονα για Μονακό ευτυχώς.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2365
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιουν 28, 2024 1:38 am

TuTiS έγραψε:
kite26 έγραψε:
Έχω το ίδιο feeling ότι θα τον δούμε να του κάνει ευχέλαιο ο coach B. Ο φούρναρης ακούγεται όλο και πιο έντονα για Μονακό ευτυχώς.
Δόξα το Θεό τι να λέμε , γλιτώσαμε Παναγία μου , χίλιες φορές Κρις Τζόουνς steamingears.gif

Πάντως Τορόντο δεν έχει τόσο τόσο βαριά "μείον" νομίζω . Κάτι μεταξύ -4 με -10 φτάνει με ένα σύντομο γκουγκλαρισμα

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1290
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιουν 28, 2024 1:39 am

TuTiS έγραψε:
kite26 έγραψε:
Δεν τον θέλω τον Φουρνιέ να σου πω την αλήθεια. Θα προτιμούσα κάτι πιο δυνατό.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2365
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιουν 28, 2024 1:40 am

kite26 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 1:39 am
TuTiS έγραψε:

Δεν τον θέλω τον Φουρνιέ να σου πω την αλήθεια. Θα προτιμούσα κάτι πιο δυνατό.
Έχει και Λεμπρον free agent

4
4 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 28, 2024 1:41 am

TuTiS έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 1:22 am
shaq7 έγραψε:

Πάντως πριν 10 περίπου ημέρες έλεγαν ότι στόχος τους από την free agency ήταν ο Obi Toppin ή ο Kyle Anderson. Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που έγινε το trade είναι επειδή έχουν το χώρο να τα βρουν και να χαιρετήσει από την Αμερική. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο αμφιβάλω κατά πόσο θα την παλέψει με την Νικόλ εκεί. Στο Σακραμέντο πήγαιναν περιπάτους τον χειμώνα. Τορόντο, -45 βαθμοί για 30 μέρες συνεχόμενα και να μπορείς να βγεις εκτεθειμένος στο ψύχος μόνο για 5 λεπτά αμφιβάλλω να την παλέψουν.
εγω παντως δεν θα ειχα προβλημα να κλειστω σε ενα σπιτι με την νικολ....τους βλεπω να φτανουνε τον σπανουλη στα παιδια :lol:

εγω παντως προτιμω φουρνιε απο πορτερ..οχι παικτικα προφανως απλα ο γαλλος θα μεινει 2-3 χρονια..ο αλλος μπορει να μην μεινει ουτε 2 μηνες :lol:

λογικα γιαυτο ειχε βγει ο λωτσος και εκανε δημοπρασια προχτες..τους ειχαν πει οτι θα τους στειλουν εκει για να τα βρουν να φυγει..Δεν θεωρω οτι τυχαια βγηκε αυτος τωρα .

κατι πιο δυνατο απο τον φουρνιε? :roofl: να φερουμε τον ντεβιν μπουκερ..

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1544
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 28, 2024 1:43 am

Αφού μάλλον κλείσανε Ντόρσεϊ Έβανς άντε σιγά σιγά για Πόρτερ/φουρνιε/lonnie walker και μετά χαλαρά το τι θα αποφασίσει ο σασα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 28, 2024 1:44 am

The Toronto Raptors draft 6’11” Ulrich Chomche with the 57th pick! και αλλος που παιζει 4

0
TuTiS

junior

Παρ Ιουν 28, 2024 1:52 am

Για να ήταν μαζί με Rajakovic τις προάλλες πάει το μυαλό μου ότι θα προσπαθήσει να τον αφήσει. Εξάλλου προτιμά και σαν προπονητής ταχυδυναμικούς παίκτες που να μπορούν να μπορούν να επιτεθούν κατα μέτωπο εκτός του 5 και το έδειξε με τον Barnes που έπαιζε 35’ μέσο όρο και ο Nwora που έπαιζε 15’ και άλλα 10’ ο Gueye ενώ ο Olynyk έπαιζε αρκετά περισσότερο στο 5 για να παίζει pick n pop.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”