Τώρα που ξαναβλέπω είπε ότι θα πάμε με 12-13 παίκτες στην Γαλλία. Δηλαδή λογικά Goss, Lee, Dorsey, Fournier, Παπανικολάου, McKissic, Βεζένκοφ, Peters, Fall, Wright, Mensah, Μήτρου-Λονγκ και 13ος ο Λάρι αν έχει αναρρώσει. Οπότε όντως μάλλον θα είναι στην δωδεκάδα.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 8:05 pmΟ Ράιτ δεν είχε κάποιο τραυματισμό για να μπει διστακτικά. Αν έχω καταλάβει σωστά είχε κάτι που φάνηκε σε προληπτικές εξετάσεις, δεν είχε καν συμπτώματα δηλαδή, οπότε αφου έχει το οκ των γιατρών θα μπει φουριοζος και σιγά σιγά θα αποκτάει αγωνιστικό Ρυθμό.Και με την απουσία του Μιλουτινοφ είναι απαραίτητος αφού παίκτης Μενσα δεν υπάρχει.
Θεωρώ ότι θα είναι 12αδα και θα πάρει και χρόνο με την Βιλερμπάν.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2702
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1302
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που θεωρω οτι αυτοι οι μικροτραυματισμοι θα κανουν καλο στην ομαδα. Οι τραυματισμοι στα γκαρντ επιτρεπουν την ενταξη του Λι στο ροτεισιον, και αντιστοιχα του Ραιτ ο οποιος λογικα θα παιξει κανονικα την Τριτη ισως οχι 20 λεπτα αλλα 5-10 λεπτα θα τα παρει. Επισης μας δίνεται η δυνατοτητα να παιζουν αρκετα μαζι ο Βεζενκοφ και ο Πιτερς και να φορμαριζεται ο τελευταιος ο οποιος ειναι πολυ σημαντικο οπλο.
Αν καιγομασταν να περασουμε σε πλειοφ ο Μιλουτινοφ θα εκανε αγωγη με αντιφλεγμονωδη και θα επαιζε. Ο Γουοκαπ λογικα την αλλη βδομαδα(οχι αυτην που μπανει) μπαινει προπονησεις απο οσο μαθαινω και αν δεν εχουμε αλλους τραυματιαμους σε 15 ημερες θα ειμαστε με πληρες ροστερ
Αν καιγομασταν να περασουμε σε πλειοφ ο Μιλουτινοφ θα εκανε αγωγη με αντιφλεγμονωδη και θα επαιζε. Ο Γουοκαπ λογικα την αλλη βδομαδα(οχι αυτην που μπανει) μπαινει προπονησεις απο οσο μαθαινω και αν δεν εχουμε αλλους τραυματιαμους σε 15 ημερες θα ειμαστε με πληρες ροστερ
0
- shaq7
- Reactions: 6686
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν πέρασαν μερικές ώρες που έλεγα ότι ο ραιτ δεν θα αργήσει να παίξει και τσουπ να τος .. ο ραιτ θέλει απλά να βρει αγωνιστικό ρυθμό δεν είχε κάποιον τραυματισμό ή έχει καιρό να ακουμπήσει μπάλα .. 25χρ είναι σε δύο βδομαδες θα ναι στο 80%..εδώ θα μαστε
Δεν μπορώ να καταλάβω την απαισιοδοξία με τους τραυματισμούς.. ακόμα και ο γουοκαπ να μην τα καταφέρει ( ο μπαρτζωκας είπε ότι δεν έχει πειραχτεί ο σπόνδυλος οπότε πιστεύει ότι θα ναι έτοιμος ) έχουμε τον λι .. Η ομάδα έχει 16 παίκτες πόσους έχει .. εδώ έχουμε τον ντορσει από βασικό το 22 σε φ4 να είναι για τα νερά ..
Ο γκος με τον μιλου και τον βιλντοζα εχουνε μικρο τραυματισμούς .. πλέον το πρόγραμμα χαλαρώνει , 6-7 ματς τους θελουμε ακόμα να παίξουνε .. Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά τελειώνει η χρονιά
Δεν μπορώ να καταλάβω την απαισιοδοξία με τους τραυματισμούς.. ακόμα και ο γουοκαπ να μην τα καταφέρει ( ο μπαρτζωκας είπε ότι δεν έχει πειραχτεί ο σπόνδυλος οπότε πιστεύει ότι θα ναι έτοιμος ) έχουμε τον λι .. Η ομάδα έχει 16 παίκτες πόσους έχει .. εδώ έχουμε τον ντορσει από βασικό το 22 σε φ4 να είναι για τα νερά ..
Ο γκος με τον μιλου και τον βιλντοζα εχουνε μικρο τραυματισμούς .. πλέον το πρόγραμμα χαλαρώνει , 6-7 ματς τους θελουμε ακόμα να παίξουνε .. Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά τελειώνει η χρονιά
0
- montechristo
- Reactions: 1920
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
-
- Reactions: 821
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Κανένας μικροτραυματισμός ή τραυματισμός μιλώντας τελείως ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ δεν κάνει καλό σε μία καλοκουρδισμένη ομάδα βρε γίγαντα…….αντιλαμβάνομαι τι θες να πεις, αλλά είναι ένας συλλογισμός που εμπεριέχει πολύ περισσότερο τον παράγοντα «θέλω» από μέρους σου , αφού στηρίζεται περισσότερο στο «θα» και στο «εάν», παρά στην επί τούτου συγκυρία!!! Υπάρχει ένα βασικότατο συστατικό επιτυχίας σε αυτό το επίπεδο, όταν πλησιάζουν τα δύσκολα, που λέγεται καλός ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ! Προφανώς με τόσους τραυματισμούς και μικροτραυματισμούς που έχουμε (και ο Πάο, όχι μόνο εμείς), δεν ξέρω κατά πόσο θα τον επιτύχουμε. Απέχουμε βέβαια ένα μήνα και κάτι, οπότε οψόμεθα……Christofis έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 8:33 pmΕγω πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που θεωρω οτι αυτοι οι μικροτραυματισμοι θα κανουν καλο στην ομαδα. Οι τραυματισμοι στα γκαρντ επιτρεπουν την ενταξη του Λι στο ροτεισιον, και αντιστοιχα του Ραιτ ο οποιος λογικα θα παιξει κανονικα την Τριτη ισως οχι 20 λεπτα αλλα 5-10 λεπτα θα τα παρει. Επισης μας δίνεται η δυνατοτητα να παιζουν αρκετα μαζι ο Βεζενκοφ και ο Πιτερς και να φορμαριζεται ο τελευταιος ο οποιος ειναι πολυ σημαντικο οπλο.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν διαφωνω σε τιποτα απο αυτα που λες. Αλλα αν επρεπε να υπαρξει περιοδος τραυματισμος ας ηταν αυτη και μετα να ακολουθησουμε στο νημα με υγεια.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 11:52 pmΚανένας μικροτραυματισμός ή τραυματισμός μιλώντας τελείως ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ δεν κάνει καλό σε μία καλοκουρδισμένη ομάδα βρε γίγαντα…….αντιλαμβάνομαι τι θες να πεις, αλλά είναι ένας συλλογισμός που εμπεριέχει πολύ περισσότερο τον παράγοντα «θέλω» από μέρους σου , αφού στηρίζεται περισσότερο στο «θα» και στο «εάν», παρά στην επί τούτου συγκυρία!!! Υπάρχει ένα βασικότατο συστατικό επιτυχίας σε αυτό το επίπεδο, όταν πλησιάζουν τα δύσκολα, που λέγεται καλός ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ! Προφανώς με τόσους τραυματισμούς και μικροτραυματισμούς που έχουμε (και ο Πάο, όχι μόνο εμείς), δεν ξέρω κατά πόσο θα τον επιτύχουμε. Απέχουμε βέβαια ένα μήνα και κάτι, οπότε οψόμεθα……Christofis έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 8:33 pmΕγω πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που θεωρω οτι αυτοι οι μικροτραυματισμοι θα κανουν καλο στην ομαδα. Οι τραυματισμοι στα γκαρντ επιτρεπουν την ενταξη του Λι στο ροτεισιον, και αντιστοιχα του Ραιτ ο οποιος λογικα θα παιξει κανονικα την Τριτη ισως οχι 20 λεπτα αλλα 5-10 λεπτα θα τα παρει. Επισης μας δίνεται η δυνατοτητα να παιζουν αρκετα μαζι ο Βεζενκοφ και ο Πιτερς και να φορμαριζεται ο τελευταιος ο οποιος ειναι πολυ σημαντικο οπλο.
1
1

- kite26
- Reactions: 1148
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εάν πέσω έξω, θα αναλάβω τις ευθύνες μου και θα βγάλω τον Τιτάνα Μπογκς από το άβαταρ και θα βάλω τον Αλβέρτη. Αλλά εάν πέσεις έξω εσύ, θα βάλεις άβαταρ τον Βράνκοβιτς. Πάει;montechristo έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 10:10 pmΝομίζω πως πρέπει από τώρα να αρχίσεις να παίρνεις εντατικά μαθήματα "καλλιτεχνικής κωλοτούμπας".![]()
![]()
![]()
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 797
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο αγωνιστικός ρυθμός χτίζεται μέσα από ματς φωτιά και πριν το f4 έχουμε σειρά πέντε αγώνων με κάποια ομάδα, η οποία θα είναι άκρως ανταγωνιστική. Εκεί θα δοθεί η ευκαιρία σε παίκτες να βγουν μπροστά και να ξαναβρούν τον εαυτό τους.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 11:52 pmΚανένας μικροτραυματισμός ή τραυματισμός μιλώντας τελείως ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ δεν κάνει καλό σε μία καλοκουρδισμένη ομάδα βρε γίγαντα…….αντιλαμβάνομαι τι θες να πεις, αλλά είναι ένας συλλογισμός που εμπεριέχει πολύ περισσότερο τον παράγοντα «θέλω» από μέρους σου , αφού στηρίζεται περισσότερο στο «θα» και στο «εάν», παρά στην επί τούτου συγκυρία!!! Υπάρχει ένα βασικότατο συστατικό επιτυχίας σε αυτό το επίπεδο, όταν πλησιάζουν τα δύσκολα, που λέγεται καλός ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ! Προφανώς με τόσους τραυματισμούς και μικροτραυματισμούς που έχουμε (και ο Πάο, όχι μόνο εμείς), δεν ξέρω κατά πόσο θα τον επιτύχουμε. Απέχουμε βέβαια ένα μήνα και κάτι, οπότε οψόμεθα……Christofis έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 8:33 pmΕγω πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που θεωρω οτι αυτοι οι μικροτραυματισμοι θα κανουν καλο στην ομαδα. Οι τραυματισμοι στα γκαρντ επιτρεπουν την ενταξη του Λι στο ροτεισιον, και αντιστοιχα του Ραιτ ο οποιος λογικα θα παιξει κανονικα την Τριτη ισως οχι 20 λεπτα αλλα 5-10 λεπτα θα τα παρει. Επισης μας δίνεται η δυνατοτητα να παιζουν αρκετα μαζι ο Βεζενκοφ και ο Πιτερς και να φορμαριζεται ο τελευταιος ο οποιος ειναι πολυ σημαντικο οπλο.
Πιστεύω ακράδαντα ότι μια εύκολη σειρά playoff μόνο κακό κάνει στην ομάδα που περνάει. Αν τα πράγματα ζορίσουν είναι ευκαιρία να χτίσεις χαρακτήρα και μέταλλο. Αν ο ΠΑΟ είχε περάσει εύκολα την Μακάμπι και δεν κινδύνευε να αποκλειστεί, δεν θα ήταν τόσο ανταγωνιστικός στο f4. Όταν κερδίζεις δύσκολα ματς χτίζεται η πίστη ότι μπορείς να τα καταφέρεις και να κερδίσεις τους πάντες.
Εμείς μέχρι στιγμής κάνουμε περίπατο στην Ευρωλίγκα, αλλά στα κρίσιμα με ΠΑΟ έχουμε πιει θάλασσα. Ευκαιρία, λοιπόν, στα playoff να ζοριστούμε και λίγο, αλλά να βγούμε πιο δυνατοί από αυτό.
0
- golitog7
- Reactions: 1854
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και τις τρεις τελευταίες σειρές πλει οφ τις περάσαμε με την ψυχή στο στόμα και τα είδαμε τα χαίρια μας. Μήπως να περάσουμε και μια φορά εύκολα μπας και αλλάξει το γούρι?Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Μαρ 24, 2025 9:40 amΟ αγωνιστικός ρυθμός χτίζεται μέσα από ματς φωτιά και πριν το f4 έχουμε σειρά πέντε αγώνων με κάποια ομάδα, η οποία θα είναι άκρως ανταγωνιστική. Εκεί θα δοθεί η ευκαιρία σε παίκτες να βγουν μπροστά και να ξαναβρούν τον εαυτό τους.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 11:52 pm
Κανένας μικροτραυματισμός ή τραυματισμός μιλώντας τελείως ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ δεν κάνει καλό σε μία καλοκουρδισμένη ομάδα βρε γίγαντα…….αντιλαμβάνομαι τι θες να πεις, αλλά είναι ένας συλλογισμός που εμπεριέχει πολύ περισσότερο τον παράγοντα «θέλω» από μέρους σου , αφού στηρίζεται περισσότερο στο «θα» και στο «εάν», παρά στην επί τούτου συγκυρία!!! Υπάρχει ένα βασικότατο συστατικό επιτυχίας σε αυτό το επίπεδο, όταν πλησιάζουν τα δύσκολα, που λέγεται καλός ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ! Προφανώς με τόσους τραυματισμούς και μικροτραυματισμούς που έχουμε (και ο Πάο, όχι μόνο εμείς), δεν ξέρω κατά πόσο θα τον επιτύχουμε. Απέχουμε βέβαια ένα μήνα και κάτι, οπότε οψόμεθα……
Πιστεύω ακράδαντα ότι μια εύκολη σειρά playoff μόνο κακό κάνει στην ομάδα που περνάει. Αν τα πράγματα ζορίσουν είναι ευκαιρία να χτίσεις χαρακτήρα και μέταλλο. Αν ο ΠΑΟ είχε περάσει εύκολα την Μακάμπι και δεν κινδύνευε να αποκλειστεί, δεν θα ήταν τόσο ανταγωνιστικός στο f4. Όταν κερδίζεις δύσκολα ματς χτίζεται η πίστη ότι μπορείς να τα καταφέρεις και να κερδίσεις τους πάντες.
Εμείς μέχρι στιγμής κάνουμε περίπατο στην Ευρωλίγκα, αλλά στα κρίσιμα με ΠΑΟ έχουμε πιει θάλασσα. Ευκαιρία, λοιπόν, στα playoff να ζοριστούμε και λίγο, αλλά να βγούμε πιο δυνατοί από αυτό.
0
-
- Reactions: 1372
- Προειδοποιήσεις:
3
- golitog7
- Reactions: 1854
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο Μενσά μπαίνει άνετα στο κάδρο με τις πιο παλαβές μεταγραφικές κινήσεις όχι μόνο της ομάδας μας αλλά γενικά στην euroleague. Μόνο ως τρολλάρισμα πραγματικά μπορεί να την δει κάποιος αυτή την μεταγραφή. Θα παρακολουθήσω την πορεία του μετά τον Οσφπ με μεγάλη προσοχή και περιεργέργεια γιατί είμαι λάτρης του υπερρεαλισμού.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ηξερα τι ειχε τοτε που ξεκινησε το θεμα και εγω αυτο θα εκανα. Θα επερνα εναν παμφτηνο ξενονγια τις προπονησεις και αν μου βγαινε θα λεγα why not. Με το που εμαθα τι ειχε καταλαβα απολυτα γιατι πηραν τον Μενσα και αυτος ειναι ο λογος μαλλον.
Ο ραιτ ηταν απλα θεμα χρονου να επανελθει στη δραση ειδικα εφοσον υπηρξε αμεση ανταποκριση στα φαρμακα. Παντως αυριο εγω περιμενω νανπαιξει 5-10 λεπτα αλλα δεν θα εκπλαγω να παιξει καιν περισσοτερο
1
1