2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 14, 2023 7:46 pm

pisto-linas έγραψε:
Τετ Ιουν 14, 2023 6:41 pm
Gerasimos Moraitis έγραψε:
Τετ Ιουν 14, 2023 4:20 pm

Τα ποσοστά ΔΕΝ μου λένε τίποτα από μόνα τους, ο εν λόγω παίκτης (στην ομάδα μας τουλάχιστον) έδειξε ότι δεν έχει την αυτοπεποίθηση του «σουτέρη» και τα 30 εύστοχα τρίποντα σε 490 λεπτά είναι λίγα για παίκτη με έφεση στο shot, άλλωστε σε αρκετές περιπτώσεις φοβήθηκε να σουτάρει!
Το "παραπονο'' σου ποιο ακριβως ειναι?Το οτι δε πηρε περισσοτερα τριποντα στα λεπτα που επαιξε η το οτι δεν ευστοχησε σε περισσοτερα σε αυτα που πηρε?Στο πρωτο το ειπα οτι εχει και αυτος μεριδιο ευθυνης,εσυ τον θεωρεις αποκλειστικα υπευθυνο.Ξαναλεω, πηρε λιγα στα λεπτα που αγωνιστικε αλλα τα 30 στα 73 δεν ειναι κακο.Το κακο ειναι τα μολις 73 εκτελεσμενα.Τεσπα δεν απεχουμε και πολυ :D .
Το παράπονο μου είναι ότι παίζει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τετ Ιουν 14, 2023 7:56 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 14, 2023 5:09 pm
νομιζω ο πιτερς αδικειται και λογω σασα.. Οταν ξερεις οτι εισαι πισω απο τον μεγαλο σταρ που θα παιζει οσο αντεχει(πολλες φορες και 38λ) και εσυ εισαι απλα για να ξεκουραζεται δεν εχεις και πολυ ψυχολογια.. Μπαινει μεσα αγχωμενος να αποδειξει πραγματα ,δεν του βγαινουν κτλ..δεν μπορω να πιστεψω οτι ο κανονικος πιτερς φοβαται να σουταρει η χανει 5 λει απ σερι απο κατω απο το καλαθι..

Βεβαια αν μεινει ο σασα θα πρεπει να τον αλλαξουμε με εναν πιο αθλητικο μιας και στο 5 θα ρθει ο μιλου..
Άρα δεν «κάνει» αφού τα «χάνει» και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θέλουμε παίκτες με ισχυρό χαρακτήρα!

Υ.Γ.
Προτιμώ τον «άσουτο» Luke Sikma...

Υ.Γ. 2
«Το κακό είναι τα μόλις 73 εκτελεσμένα.»

Υ.Γ. 3
Βάζε τόνους ΒΡΕ... :roofl:

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Τετ Ιουν 14, 2023 9:39 pm

Δεν ειναι μονο λιγα τα τριποντα του πιτερς.
Στη πραγματικοτητα η εικονα του ειναι ακομα χειροτερη απο οσο λενε τα νουμερα.
Τα περισσοτερα σουτ τα εβαλε σε ευκολα ή τελειωμενα παιχνιδια.
Οταν η μπαλα εκαιγε δεν υπηρχε στο γηπεδο επιθετικα , εσχατως χανει και τα lay up.
Στην αμυνα το παλευει, δε τον λες τρυπα, αλλα ριμπαουντ δε παιρνει. Σε συνδιασμο με μπολομποι στο 5 και λαρε στο 3 το αποτελεσμα ηταν καταστροφικο
Ισως αν επαιζε μαζι με βεζενκοφ να εδινε κατι παραπανω αλλα ο προπονητης το δοκιμασε ελαχιστα αυτο το σχημα
Ιδανικος αντικαταστατης του ο Μητογλου.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 14, 2023 10:05 pm

Dedalos έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι αν φύγει ο Βεζε και έχουμε ήδη βασικό 4αρι θα μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Ντίνο και να κινηθούμε τότε ανάλογα έχοντας κλείσει το υπόλοιπο ροστερ. Εκτός του διαβατηρίου θα δώσει και βάθος στο 5 άλλωστε. Αλλά θα πρέπει να βαράει 1000 σουτ την ημέρα στην προπόνηση :hoho:

Σε σχέση με τον ΠΑΟ που φαίνεται πως θα έχει βασικό 4αρι βαρβάτο ενώ έχει ήδη και Μαντζουκα ίσως τελικά να προτιμήσει την δική μας προοπτική.

Έτσι και αλλιώς άποψη μου είναι πως αν φύγει ο Βεζε δεν χρειάζεται να πάμε σε ακραία βαρβάτο 4αρι πανάκριβο. Μπορούμε να πάρουμε έναν καλό παίχτη και τα υπόλοιπα χρήματα να τα δώσουμε για αναβάθμιση στα γκαρντ με ή και βάθος στο 3.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 15, 2023 2:14 pm

Λετε ο μπαρτζω να θελει να αναγεννησει τον πολοναρα τωρα που εμεινε ελευθερος?Αν μεινει ο σασα μπορω να τον δω σε στυλ γκιλ που ειχε ο κοουτς στην χιμκι..Εχει τιμιο 3ποντακι δεν τον αφηνεις και μονο του.. Πεσμενος βεβαια πολυ θα ναι κινηση high risk high reward αλλα εμεις ετσι και αλλιως σαν αντι πιτερς τον θελουμε.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Πέμ Ιουν 15, 2023 7:29 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 15, 2023 2:14 pm
Λετε ο μπαρτζω να θελει να αναγεννησει τον πολοναρα τωρα που εμεινε ελευθερος?Αν μεινει ο σασα μπορω να τον δω σε στυλ γκιλ που ειχε ο κοουτς στην χιμκι..Εχει τιμιο 3ποντακι δεν τον αφηνεις και μονο του.. Πεσμενος βεβαια πολυ θα ναι κινηση high risk high reward αλλα εμεις ετσι και αλλιως σαν αντι πιτερς τον θελουμε.
εμενα ο πητερσ μου αρεσει σαν παικτης ,εστω και αν δεν εχει αποδωσει τα αναμενομενα . αν μεινει ο βεζενκοφ και οντως ερθει ο μιλου ισως η μονη αλλαγη ειναι αν ερθει ενας αθλητικος 4-5 παικτης και σιγουρα ενα τριαρι -τριαρι σμολ φοργουορντ ,ελ ,φτερο ,τριαρι ρε παιδι μου πως να το πω ,ουτε τριατεσσερα ουτε δυοτρια .βεβαια ο μπαρτζω ξερει λιγο περισσοτερο το αθλημα απο εμενα που ουτε στο 2κ δεν εχω παει τελικο ...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1473
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Πέμ Ιουν 15, 2023 8:36 pm

Όχι Πολοναρα ρε παίδες

Πολύ πεσμένος και στα 33 πια

Νομίζω θα πάμε σε τέτοιες ηλικίες μόνο σε λύση ανάγκης

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιουν 16, 2023 8:34 am

Dedalos έγραψε:
Δεν ειναι μονο λιγα τα τριποντα του πιτερς.
Στη πραγματικοτητα η εικονα του ειναι ακομα χειροτερη απο οσο λενε τα νουμερα.
Τα περισσοτερα σουτ τα εβαλε σε ευκολα ή τελειωμενα παιχνιδια.
Οταν η μπαλα εκαιγε δεν υπηρχε στο γηπεδο επιθετικα , εσχατως χανει και τα lay up.
Στην αμυνα το παλευει, δε τον λες τρυπα, αλλα ριμπαουντ δε παιρνει. Σε συνδιασμο με μπολομποι στο 5 και λαρε στο 3 το αποτελεσμα ηταν καταστροφικο
Ισως αν επαιζε μαζι με βεζενκοφ να εδινε κατι παραπανω αλλα ο προπονητης το δοκιμασε ελαχιστα αυτο το σχημα
χτες καλα τα πηγε παντως , τελικα ισως να χρειαζεται παραπανω χρονο η χωρο για να αποδωσει γιατι κακος παικτης δεν ειναι σε καμια περιπτωση . Θεωρω γενικα οτι κανενας απο τους παικτες μας δεν ειναι κακος η σταθεροτητα που απο ορισμενους λειπει εκνευριστικα ειναι που κανει τη διαφορα.

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιουν 16, 2023 8:42 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 14, 2023 7:45 pm
παντως ο πιτερς εμπαινε στην δευτερη 5δα μαζι με τον λαρη που εχει βαρεσει σε 14λ μ.ο 150 τριποντα :roofl: Οποτε πως να σουταρει αυτος οταν ο λαρη οποτε ειναι στο γηπεδο τα μπουμπουναει αποπου βρει? :lol: Γιαυτο και μας χανει τα ματς μονος του τελευταια,οσο σουτερε με 40-50% νικουσαμε διχως αυριο..εδω και κανα τριμηνο που σουταρει με 15% ειναι βοηθα παναγια μου..

Λιγο που κοιταγα τωρα τα στατιστικα ο λαρη με τον κανααν εχουν σχεδον τα ιδια,ο ενας με τραγικη πρωτη μιση σεζον ο αλλος με δευτερη.Παντως οτι ο κανααν που βγαζει το ψωμι του καθαρα απο το τριποντο να εχει παρει τα ιδια σουτ με τον λαρη που στην καλυτερη τον λες σουτερ ψυχολογιας λεει πολλα για τον δευτερο και γιατι ειναι ο πρωτος που ακουει τις χριστοσταθμισεις..(ο σασα σε 30λ εχει βαρεσει μονο 50παραπανω :roofl: )..
τωρα που τελειωσε η σαιζον θα πω το παραπονο μου με το λαρυ... εχω μετρησει απειρες φασεις που μπολο η μπλακ ειναι μονος με το καλαθι , αλλος συμπαικτς ειναι αμαρκαριστος εξω και ισως σε καλυτερη γωνια και ο λαρυ κανει προσποιηση ,πλαγιο βημα και σουταρει . τα εβαζε βεβαια τοτε οποτε και αν γκρινιαζα θα δεχομαουν την απαντηση "μα αφου μπαινουν" αλλα επιμενω οτι δεν εχει λογικη η συγκεκριμενη τακτικη .

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιουν 16, 2023 8:43 am

Εγω διαφωνω με τον αφορισμο στον Πιτερς, ειναι καλος παικτης,και ειδικα για δευτερο 4αρι θεωρω πως ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που μπορει να εχει μια ομαδα,και ειδικα μια ομαδα-ρολοι οπως ο Ολυμπιακος.
Στην θεση του Ολυμπιακου θα το εξεταζα πολυ πριν τον αφησω,εκτος φυσικα αν βρεθει καλυτερη περιπτωση παικτη στην αγορα. Σε περιπτωση ομως που μεινει ο Βεζενκοφ,θα χωραει ενας τετοιος-καλυτερος του Πιτερς- παικτης μαζι του στο 4?

4
4 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιουν 16, 2023 8:47 am

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Τετ Ιουν 14, 2023 2:26 pm
Ωρέ παίδες, ποια «δυνατή» ομάδα έχει «άσουτο» βασικό τεσσάρι σήμερις; ΔΕΝ φτάνει μόνο το shot όμως... ο Peters (30 εύστοχα τρίποντα στη φετινή Euroleague) ούτε σε τούτο τον τομέα προσέφερε τα αναμενόμενα!
ξερεις πολλες φορες ενας σεσημασμενος σουτερ δεν χρειαζεται να σουταρει για να αλλαξουν οι ισορροπιες ενος παιχνιδιου ... μποριε απλα αν ειναι σε μια μερια του γηπεδου και το γηπεδο να ...γερνει προς τα εκει αφου δεν μπορει ο αντιπαλος απλα να τον παιξει αντερ... με λιγα λογια τρεχει η αμυνα να τον καλυψει και δημιουργουνται ρηγματα αλλου . Τον πητερς οπως και τον βεζενκοφ δεν τους αφηνεις μονους τους ουτε δευτερολεπτο γιατι αργα η γρηγορα τη ζημια θα στην κανουν...

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιουν 16, 2023 9:11 am

j-kidd13 έγραψε:
Εγω διαφωνω με τον αφορισμο στον Πιτερς, ειναι καλος παικτης,και ειδικα για δευτερο 4αρι θεωρω πως ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που μπορει να εχει μια ομαδα,και ειδικα μια ομαδα-ρολοι οπως ο Ολυμπιακος.
Στην θεση του Ολυμπιακου θα το εξεταζα πολυ πριν τον αφησω,εκτος φυσικα αν βρεθει καλυτερη περιπτωση παικτη στην αγορα. Σε περιπτωση ομως που μεινει ο Βεζενκοφ,θα χωραει ενας τετοιος-καλυτερος του Πιτερς- παικτης μαζι του στο 4?
κι εμενα μου αρεσει ο πητερς ,εχοντας δε στο πισω μερος του μυαλου οτι πολλοι αμερικανοι βελτιωνονται αισθητα τη δευτερη σαιζον τους (ακομα και ο Χαινσ στην πρωτη του χρονια αμφισβητηθηκε πολυ κι απο πολλους μεχρι να δειξει τα δοντια του) πιστευω οτι και ο πητερσ και ο κανααν αν παραμεινουν θα ειναι πιο καλοι. Πιστευω οτι πολλα πραγματα που εχουν να κανουν με το σχεδιασμο θα εξαρτηθουν απο παραμονη η οχι του βεζενκοφ , ελευση η οχι του μιλου κι ανανεωση η οχι του Σλουκα . οπως και να το κανουμε ξεκινωντας απο γουοκαπ , φαλ παπ σιγουρους ηδη εχεις μια ωραιοτατη βαση , τωρα αν ανανεωσει γρηγορα και ο σλουκας αποφασισει να παραμεινει ο βεζενκοφ και υπογραψει ο μιλου στη θεση του μπλακ , ολες οι υπολοιπες κινησεις απλα θα ειναι πινελιες και οι μεταγραφολαγνοι (πρωτος εγω ) θα μεινουμε με τη γλυκα εκτος κι αν αποφασισουν να κανουν κι ενα τεραστιο μπαμ με Ασο διπλα στο γουοκαπ ωστε να παιζει ο σλου στο 2 καθαρα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιουν 16, 2023 9:16 am

Το ζήτημα είναι ότι ανεξάρτητα από την συμπάθεια που του έχουμε ή δεν την έχουμε δεν φαίνεται να τον εμπιστεύεται ο Μπαρτζώκας, στην Euroleague στα play offs έπαιξε πολύ λίγο και στο Φ4 ελάχιστα. Κι εμένα μου είναι συμπαθής ο Πίτερς, ωραίο μηχανισμό στο σουτ, εύστοχος, αντί να κυνηγάει τα νούμερα πολλές φορές έψαξε την πάσα για σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις αλλά η αλήθεια είναι ότι η χρονιά του ήταν μέτρια στην καλύτερη.
Εμένα ας πούμε μου ήταν συμπαθής και ο Λίβιο αλλά ο Μπαρτζώκας ήθελε κάτι καλύτερο, πόσο καλύτερη χρονιά έκανε ο Πίτερς σε σχέση με τον Λίβιο;

0
ankostas333

sophomore
Reactions: 92

Παρ Ιουν 16, 2023 9:24 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιουν 16, 2023 9:16 am
Το ζήτημα είναι ότι ανεξάρτητα από την συμπάθεια που του έχουμε ή δεν την έχουμε δεν φαίνεται να τον εμπιστεύεται ο Μπαρτζώκας, στην Euroleague στα play offs έπαιξε πολύ λίγο και στο Φ4 ελάχιστα. Κι εμένα μου είναι συμπαθής ο Πίτερς, ωραίο μηχανισμό στο σουτ, εύστοχος, αντί να κυνηγάει τα νούμερα πολλές φορές έψαξε την πάσα για σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις αλλά η αλήθεια είναι ότι η χρονιά του ήταν μέτρια στην καλύτερη.
Εμένα ας πούμε μου ήταν συμπαθής και ο Λίβιο αλλά ο Μπαρτζώκας ήθελε κάτι καλύτερο, πόσο καλύτερη χρονιά έκανε ο Πίτερς σε σχέση με τον Λίβιο;
Πολύ κοντά θα έλεγα, με ίσως ελάχιστα καλύτερη ο Πίτερς. Ο Λιβιό όσο θυμάμαι ήταν διαφορετικός παίκτης, εξίσου καλός κατά την άποψή μου, αλλά είχε περισσότερα σκαμπανεβάσματα μέσα στην χρονιά.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιουν 16, 2023 9:43 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Ιουν 16, 2023 9:11 am
j-kidd13 έγραψε:
κι εμενα μου αρεσει ο πητερς ,εχοντας δε στο πισω μερος του μυαλου οτι πολλοι αμερικανοι βελτιωνονται αισθητα τη δευτερη σαιζον τους (ακομα και ο Χαινσ στην πρωτη του χρονια αμφισβητηθηκε πολυ κι απο πολλους μεχρι να δειξει τα δοντια του) πιστευω οτι και ο πητερσ και ο κανααν αν παραμεινουν θα ειναι πιο καλοι. Πιστευω οτι πολλα πραγματα που εχουν να κανουν με το σχεδιασμο θα εξαρτηθουν απο παραμονη η οχι του βεζενκοφ , ελευση η οχι του μιλου κι ανανεωση η οχι του Σλουκα . οπως και να το κανουμε ξεκινωντας απο γουοκαπ , φαλ παπ σιγουρους ηδη εχεις μια ωραιοτατη βαση , τωρα αν ανανεωσει γρηγορα και ο σλουκας αποφασισει να παραμεινει ο βεζενκοφ και υπογραψει ο μιλου στη θεση του μπλακ , ολες οι υπολοιπες κινησεις απλα θα ειναι πινελιες και οι μεταγραφολαγνοι (πρωτος εγω ) θα μεινουμε με τη γλυκα εκτος κι αν αποφασισουν να κανουν κι ενα τεραστιο μπαμ με Ασο διπλα στο γουοκαπ ωστε να παιζει ο σλου στο 2 καθαρα.
Πιστευω πως ο Σλουκας δυσκολα θα φυγει.Μπορει που και που να εχει μια "δυσαρεσκεια" για τον ρολο του,αλλα δεν εχει λογο να φυγει απο μια ομαδα που λειτουργει ρολοι και εκεινος βρισκεται με κλειστα ματια με τους συμπαικτες του,μια ομαδα που ειναι σπιτι του, και απο την Ελλαδα γενικοτερα.
Λογικα ο Ομπραντοβιτς θα του κανει μια κρουση,αλλα εκτος απο τον ιδιο τον οποιο ο Σλουκας σιγουρα εχει σε μεγαλη εκτιμηση, δεν βλεπω καποιο αλλο δελεαρ για να αφησει τον Ολυμπιακο.Επισης, η Ρεαλ θα μπορουσε να ειναι μια ομαδα που θα κανει κρουση στον Σλουκα,και εχει το γενικο background για να ειναι θελκτικος προορισμος,αλλα δεν πιστευω πως στο τελος καποια απο τις 2 ομαδες,αν μπουν στο κυνηγι της αποκτησης του, θα τον κανει να αφησει τον Ολυμπιακο.

Επισης,θεωρω δεδομενο πως ο Μιλουτινοφ θα συνεχισει την καριερα του στον Ολυμπιακο,και πολυ πιθανο το να παραμεινει και ο Κανααν. Γενικα πλην του Μπολομποι που ηταν η μοναδικη ας πουμε παραφωνια,η οποια με την προσθηκη Μιλουτινοφ διορθωνεται σε επιπεδα κονσερτου πιανου, δεν βλεπω κανεναν λογο να αλλαξει ο Ολυμπιακος το οτιδηποτε στην ομαδα του. Δεχομαι οσους ζητουν κατι καλυτερο στην θεση του Κανααν,αλλα ακομα και αυτος εδειξε στο τελος οτι μπορει να ειναι εινα σημαντικο γραναζι της ομαδας. Μονο ο Βεζενκοφ ειναι το θεμα στον Ολυμπιακο,που αν φυγει θα μιλαμε σε αλλη βαση.

4
4 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”