Και να πεις οτι δεν το περιμεναμε; Το περιμεναμε ολοι μονο το σταφ ειδε πως αυτος ο παικτης μπορει να προσφερει το οτιδηποτε. Πραγματικα χιλιες φορες καλυτερα να φερναν καποιο ελληνοπουλο τουλαχιστον θα ξεκουραζε και τον Θωμα σε ευκολα παιχνιδια στην ελλαδα κ δεν θα εκαιγες θεση ξενου. Τουλαχιστον ελπιζω να καταλαβουν το λαθος οπως τκ καταλαβαν με Μπραζ και Σικμα κ να τον στειλουν στην εξεδρα μια ωρα νωριτερα.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 6:38 pmΔεν πρέπει να έχω ξαναδεί πιο άμπαλο ξένο στην ομάδα μας από τον Ντιλικίνα εδώ και καιρό, όπως το είπες τρέχει πάνω κάτω και δεν ξέρει τι κάνει. Για αθλητής στίβου ίσως ήταν καλός..για μπάσκετ άστα βράστα!! Στο μεταξύ τι είδαν σε αυτόν τον παίκτη και πήγαν και πλήρωσαν και ρήτρα είναι απορίας άξιο.
Euroleague Round 16, Olympiacos Piraeus vs Valencia Basket
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πιστευω θα γινουν αλλαγες στο ροστερ εκτος αν ο Μπαρτζωκας προσπαθησει να πεισει τους Αγγελοπουλους πως ο Χολ με τον Ντιλικινα ειναι μια χαρα και απλα ειναι πνευματικα ανετοιμοι κ θα στρωσουν αλλα σε αυτη την περιπτωση ο κοουτς κινδυνευει να φυγει νυχτα. Και ειναι κατι που θα με στενοχωρησει ιδιαιτερα εαν το (ξανα)δω παρολο που την πρωτη φορα ημουν φανατικος υποστηρικτης της απομακρυνσης του. Νομιζω πως ειναι πολυ οριακη η κατασταση διαβαζοντας τα σχολια ακομα κ σε σελιδες που ηταν υποστηρικτικες με τον κοουτς μεχρι προσφατα.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έμαθα το πρωί ότι μέχρι και οι Αφοί δεν είναι ευχαριστημένοι, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση να γίνει μια συνάντηση.
Γενικά μου κάνει εντύπωση ότι παντού όλοι γκρινιάζουν για την εικόνα εχτές, ακόμα και blogs, Facebook pages και κόσμο που ξέρω που στηρίζουν φανατικά ότι κάνει η ομάδα και ο Μπαρτζωκας μέχρι και αυτοί αρχίζουν και κράζουν….δεν είναι καλό αυτό..
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το αστειο ειναι που οταν μπαινει ο νιλικινα ο μπαρτζω βαζει τον φουρνιε να παιζει πλει μεικερ..δηλαδη πηρε πλει μεικερ που ο φουρνιε δημιουργει καλυτερα..θελει προσπαθεια αυτο,οχι μπραβο..προφανως και φταιει ο φουρνιε που κανει λαθη και δεν μπορει να παιξει ασσος.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 6:48 pmΚαι να πεις οτι δεν το περιμεναμε; Το περιμεναμε ολοι μονο το σταφ ειδε πως αυτος ο παικτης μπορει να προσφερει το οτιδηποτε. Πραγματικα χιλιες φορες καλυτερα να φερναν καποιο ελληνοπουλο τουλαχιστον θα ξεκουραζε και τον Θωμα σε ευκολα παιχνιδια στην ελλαδα κ δεν θα εκαιγες θεση ξενου. Τουλαχιστον ελπιζω να καταλαβουν το λαθος οπως τκ καταλαβαν με Μπραζ και Σικμα κ να τον στειλουν στην εξεδρα μια ωρα νωριτερα.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 6:38 pm
Δεν πρέπει να έχω ξαναδεί πιο άμπαλο ξένο στην ομάδα μας από τον Ντιλικίνα εδώ και καιρό, όπως το είπες τρέχει πάνω κάτω και δεν ξέρει τι κάνει. Για αθλητής στίβου ίσως ήταν καλός..για μπάσκετ άστα βράστα!! Στο μεταξύ τι είδαν σε αυτόν τον παίκτη και πήγαν και πλήρωσαν και ρήτρα είναι απορίας άξιο.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να πεις ότι ο άνθρωπος ήταν εξαιρετικός με την Παρτιζαν και σε εμάς δεν βγήκε…να πεις άντε την πατήσαμε…αλλά ο άνθρωπος ήταν τραγικός και στην μετριότατη πέρυσι Παρτιζαν και έψαχναν να τον ξεφορτωθούν….ειλικρινα τι είδε ο κοουτς και τον πήρε;; Και τι να δημιουργήσει Playmaker που είχε πέρυσι 1 ασσιστ ανά ματς!!! Χαχαshaq7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 6:59 pmτο αστειο ειναι που οταν μπαινει ο νιλικινα ο μπαρτζω βαζει τον φουρνιε να παιζει πλει μεικερ..δηλαδη πηρε πλει μεικερ που ο φουρνιε δημιουργει καλυτερα..θελει προσπαθεια αυτο,οχι μπραβο..προφανως και φταιει ο φουρνιε που κανει λαθη και δεν μπορει να παιξει ασσος.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 6:48 pm
Και να πεις οτι δεν το περιμεναμε; Το περιμεναμε ολοι μονο το σταφ ειδε πως αυτος ο παικτης μπορει να προσφερει το οτιδηποτε. Πραγματικα χιλιες φορες καλυτερα να φερναν καποιο ελληνοπουλο τουλαχιστον θα ξεκουραζε και τον Θωμα σε ευκολα παιχνιδια στην ελλαδα κ δεν θα εκαιγες θεση ξενου. Τουλαχιστον ελπιζω να καταλαβουν το λαθος οπως τκ καταλαβαν με Μπραζ και Σικμα κ να τον στειλουν στην εξεδρα μια ωρα νωριτερα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντωμεταξύ εμάς δεν μας άρεσε ο Τολιοπουλος.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 6:48 pmΚαι να πεις οτι δεν το περιμεναμε; Το περιμεναμε ολοι μονο το σταφ ειδε πως αυτος ο παικτης μπορει να προσφερει το οτιδηποτε. Πραγματικα χιλιες φορες καλυτερα να φερναν καποιο ελληνοπουλο τουλαχιστον θα ξεκουραζε και τον Θωμα σε ευκολα παιχνιδια στην ελλαδα κ δεν θα εκαιγες θεση ξενου. Τουλαχιστον ελπιζω να καταλαβουν το λαθος οπως τκ καταλαβαν με Μπραζ και Σικμα κ να τον στειλουν στην εξεδρα μια ωρα νωριτερα.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 6:38 pm
Δεν πρέπει να έχω ξαναδεί πιο άμπαλο ξένο στην ομάδα μας από τον Ντιλικίνα εδώ και καιρό, όπως το είπες τρέχει πάνω κάτω και δεν ξέρει τι κάνει. Για αθλητής στίβου ίσως ήταν καλός..για μπάσκετ άστα βράστα!! Στο μεταξύ τι είδαν σε αυτόν τον παίκτη και πήγαν και πλήρωσαν και ρήτρα είναι απορίας άξιο.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Το τρομακτικό της υπόθεσης ντιλικινα είναι ότι έχει κάνει δήλωση ο Μπαρτζώκας ότι πρόκειται για παίκτη μεγάλης κλάσης, έτσι ακριβώς το είχε πει αν δεν κάνω λάθος.
Αν ήταν απλά δήλωση στήριξης οκ αν και διαφωνώ με την λογική αυτή το καταλαβαίνω, αν όμως, όντως έβλεπε κάτι τέτοιο στον ντιλικινα υπάρχει βασικό και μεγάλο πρόβλημα κρίσης.
Αν ήταν απλά δήλωση στήριξης οκ αν και διαφωνώ με την λογική αυτή το καταλαβαίνω, αν όμως, όντως έβλεπε κάτι τέτοιο στον ντιλικινα υπάρχει βασικό και μεγάλο πρόβλημα κρίσης.
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω δυστυχως απο τον περιγυρο μου δεν ακουω ούτε γκρινια ουτε προβληματισμο.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 6:55 pmΤο έμαθα το πρωί ότι μέχρι και οι Αφοί δεν είναι ευχαριστημένοι, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση να γίνει μια συνάντηση.
Γενικά μου κάνει εντύπωση ότι παντού όλοι γκρινιάζουν για την εικόνα εχτές, ακόμα και blogs, Facebook pages και κόσμο που ξέρω που στηρίζουν φανατικά ότι κάνει η ομάδα και ο Μπαρτζωκας μέχρι και αυτοί αρχίζουν και κράζουν….δεν είναι καλό αυτό..
Τις τελευταίες ημερες έχω ακούσει από "τελικά πηραμε παίκτη", "παίζαμε χθες, με την βροχη τελικά τι έγινε" εώς "αστο στην μπαλα φετος".
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Να αλλαξεις παρεεςtsoureki έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 7:33 pmΕγω δυστυχως απο τον περιγυρο μου δεν ακουω ούτε γκρινια ουτε προβληματισμο.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 6:55 pm
Το έμαθα το πρωί ότι μέχρι και οι Αφοί δεν είναι ευχαριστημένοι, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση να γίνει μια συνάντηση.
Τις τελευταίες ημερες έχω ακούσει από "τελικά πηραμε παίκτη", "παίζαμε χθες, με την βροχη τελικά τι έγινε" εώς "αστο στην μπαλα φετος".
Οι δικοι μου μπασκετικοι οπως και εγω τα χουν με τον κακο σχεδιασμο και ελπιζουμε στις 2 (η μια εγινε) μεταγραφες μπας και αλλαξει το πραγμα.
Αυτο που φαινεται παντως ειναι οτι αν ηταν δογματικος ο κοουτς ή η διοικηση και δεν καναμε μεταγραφες ,θα μιλουσαμε για πολυ πιθανη αποτυχια .
Τωρα αναμενουμε στο ακουστικο μας και προσδοκουμε Ανασταση νεκρων (που καταντησα ολο κατι χριστιανικα λεω τελευταια τον Μπεχεμοθ μου μεσα την Γεενα μου μεσα)

-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προπερσι αντί για βεζενκοφ πήρε σικμα και αντι για ναν πήραμε μπράζ και πέρσι πήραμε τον μενσα όπως μας είπε ο Μποζικας τον πήραμε για να μη παίζει
. Ε φέτος πήραμε τον Μένσα των κοντων το Νιλικινα. Και το Κώστα για τρίτο πενταρι
Η όλη ιστορία με τον Έβανς συνοψίζει όλη τη παθογένεια για τη φετινή ομάδα. Φτάσαμε τέλος Δεκεμβρίου και παίζουμε μ έναν πλευμεικερ. Υπάρχει άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα που να το κάνει αυτό;
Οι Αγγελόπουλοι λογικό είναι να μην είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας. Αλίμονο αν ήταν ευχαριστημένοι ή να μην παρέμβουν
Ο Μπαρτζώκας έχει θολώσει και το γεγονός ότι ασχολείται όλο το τιμ με τα σοσιαλ και τα ΜΜΕ και συνέχεια απαντάει δεν κάνει καλό συμφωνώ με το Καίσαρη σ αυτό.
Δεν ξέρω δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κάναμε έτσι
Η όλη ιστορία με τον Έβανς συνοψίζει όλη τη παθογένεια για τη φετινή ομάδα. Φτάσαμε τέλος Δεκεμβρίου και παίζουμε μ έναν πλευμεικερ. Υπάρχει άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα που να το κάνει αυτό;
Οι Αγγελόπουλοι λογικό είναι να μην είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας. Αλίμονο αν ήταν ευχαριστημένοι ή να μην παρέμβουν
Ο Μπαρτζώκας έχει θολώσει και το γεγονός ότι ασχολείται όλο το τιμ με τα σοσιαλ και τα ΜΜΕ και συνέχεια απαντάει δεν κάνει καλό συμφωνώ με το Καίσαρη σ αυτό.
Δεν ξέρω δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κάναμε έτσι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο