Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 787
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Όντως……..η χειρότερη αγορά είναι η αγορά των ΣέντερSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 4:45 pmΘα έγραφα στην ανακοίνωση και ένα ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟ που τον χειροκρότησε για να σβηστεί και τίποτα.
Κρίμα μεγάλο. Και πέρσι έβγαλε θέματα δυστυχώς. Πάμε για μεταγραφές σέντερ σε μια αγορά που δεν υπάρχουν.
- Μονόδρομος η παραμονή πλέον του Μιλουτίνοφ ( αν δεν έχει ήδη υπογράψει με την Αρμάνι, άλλωστε τα προσύμφωνα σπάνε)
- Σίγουρα επιστρέφει ο Πετρούσεφ
- …..για έτερον αθλητικό κάνεις προσευχή και μαντεψιά πλέον!
0
- montechristo
- Reactions: 1874
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν είμαστε σκουληκιάρηδες εμείς!
Ακόμα και ο ακριβοπληρωμένος αθλητής δεν παύει να είναι άνθρωπος, και ως άνθρωπο πρέπει να του φερόμαστε.
Ειδικά όταν είναι τόσα χρόνια στην ομάδα χωρίς να δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
Πρέπει να του φερθούν ανθρώπινα και μεγαλόψυχα. Αυτό θα ικανοποιήσει και τον αγνό φίλαθλο, νομίζω, που μέσα σε όλη την εμπορευματοποίηση καταφέρνει να διακρίνει εδώ κι εκεί κάποια ψήγματα ανθρωπιάς (ακόμα).
0
- shaq7
- Reactions: 6566
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν νομιζω οτι εχει πολλες πιθανοτητες να εχει υπογραψει κανονικο συμβολαιο..
Του φαλ του πληρωνεις ολο το συμβολαιο ειναι σιγουρο αυτο?Καποια δικλειδα θα χουν οι ομαδες θεωρω..καλα οχι και να τον πεταξουμε στον δρομο αλλα ισως να παρει μια αποζημιωση 2εκ ξερω γω.
Εγω θα πηγαινα με βεζε πετρουσεφ μιλου τζοουνς καραγιαννιδη.
Του φαλ του πληρωνεις ολο το συμβολαιο ειναι σιγουρο αυτο?Καποια δικλειδα θα χουν οι ομαδες θεωρω..καλα οχι και να τον πεταξουμε στον δρομο αλλα ισως να παρει μια αποζημιωση 2εκ ξερω γω.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2977
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4407
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δηλαδη τι δικλειδα να υπαρχει να εχει υπογραψει οτι αν τραυματιστει δεν θα παρει το συμβολαιο του?shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 5:22 pmΔεν νομιζω οτι εχει πολλες πιθανοτητες να εχει υπογραψει κανονικο συμβολαιο..
το προβλημα με τον φαλ ηταν οτι ειχε συμβολαιο 1.8 γιαυτο δεν θα εφευγε
αν ηταν να του δινατε ολο το συμβολαιο τον διωχνατε και υγιη δεν χρειαζοταν να τραυματιστει ο ανθρωπος
τωρα δεν υπαρχει κατι αλλο να κανετε θα παρει το συμβολαιο του κανονικα και του χρονου το καλοκαιρι λογικα θα τον αφησετε ελευθερο
το 1.8 θα μετρηθει κανονικα στο μπατζετ σας
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Σάβ Ιουν 07, 2025 5:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- montechristo
- Reactions: 1874
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
-
- Reactions: 787
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ε ναι….μόνο κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι εφικτές!!! Είναι πολύ κλειστή η αγορά στα Σέντερ!! Εναλλακτικά του Jones τον Cevarius!shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 5:22 pmΔεν νομιζω οτι εχει πολλες πιθανοτητες να εχει υπογραψει κανονικο συμβολαιο..
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
τα πολλα παιχνιδια φταινε..ο εβανς πχ το επαθε σε παρκε 2 φορες..ο γουιλμπεκιν το ιδιο,αρκετοι ειναι δεν τους θυμαμαι τωρα.
του λεσσορ επισης εγινε στην πτωση..σε εκεινον δεν ειναι και απιθανο να φταιει το γκλας αν τυχον και στο παρκε γλιστρουσε ενω εδω κολλησε..Στου φαλ τι να φταιει οπως πατησε με δυναμη δεν αντεξε ο τενοντας.
0
-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
Υπαρχει και η ασφαλεια αθλητων που πληρωνε ποκυ μεγαλο μερος των δεδουλευμενων
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2977
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει δοκιμαστεί (όχι όσο το παρκέ φυσικά) και δεν έχει προκύψει κάτι. Θεωρητικά σύμφωνα με αυτό: https://asbglassfloor.com/safety/ είναι πιο ελαστικό, δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό, αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει. Πάντως όπως είπε και ο Σακ γενικά όσο αυξάνονται τα παιχνίδια, θα αυξάνονται και οι τραυματισμοί (ειδικά όσοι αφορούν στην συνεχή χρήση).
1
1

-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
Τον ιδιο τραυματισμο με τον Εβανς επαθε ακριβως(συνδεσμος δηλαδη γιατι δεν ειναι αληθης τενοντας) οπως μου ειχαν πει και χθες οτι φοβοντουσαν.mixalisgate7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 4:27 pmΗ ομάδα ανακοίνωσε πως ο Φαλ υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο. Θα μείνει εκτός 10 με 12 μήνες.
Η καριερα του Μους τελειωσε. 2,20 στα 33-34 δεν γυρνας μετα απο τετοιο τραυματισμο στο ιδιο επιπεδο. Εδω υπηρχαν αμφιβολιες για το ντουκι και 30 ποντους κοντυτερο εβανς
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
καλα τι ορεξη να χει κιολας ο φαλ να γυρισει στα 35-36 ενω ηδη το κορμι του παραδιδει πνευμα..εγω πιστευω δεν θα δοκιμασει καν να ξαναπαιξει..εκτος και ειναι χασει πολλα λεφτα δεν βλεπω το λογο να μην κανει απλα αποθεραπεια 3-4 μηνες να μπορει να επανελθει σε φυσιολογικα επιπεδα αλλα οχι για να παιξει μπασκετ.
1
1