Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2977
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 267
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όρκο δεν παίρνω, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν κλειστό 3ετές και όχι 2+1, θυμάμαι να το διαβάζω κάπου και να μου κάνει φοβερή εντύπωση. Οι ανακοινώσεις της ΚΑΕ τότε άφηναν να εννοηθεί οτι όντως επρόκειτο για κλειστό συμβόλαιο.
Όπως και να έχει, πως τα φέρνει η ρουφιάνα η ζωή μερικές φορές και ενώ θεωρώ πως πραγματικά με αυτόν τον τραυματισμό έχουμε γλιτώσει από το υπέρτατο αυτογκολ (αγωνιστικά μιλώντας πάντα), δε μπορώ παρά να στεναχωριέμαι για τον ψηλό διότι μιλάμε για άδικο τέλος καριέρας ενός παίχτη που έχει προσφέρει πολλά, είναι και φοβερός χαρακτήρας, ακέραιος, προσηλωμένος και ήρεμη δύναμη (και ας τον έχω κράξει για τα αγωνιστικά). Μακάρι να πάνε όλα πρίμα με την αποθεραπεία του και να του σταθεί η ομάδα μας σε ό,τι χρειαστεί.
Όπως και να έχει, πως τα φέρνει η ρουφιάνα η ζωή μερικές φορές και ενώ θεωρώ πως πραγματικά με αυτόν τον τραυματισμό έχουμε γλιτώσει από το υπέρτατο αυτογκολ (αγωνιστικά μιλώντας πάντα), δε μπορώ παρά να στεναχωριέμαι για τον ψηλό διότι μιλάμε για άδικο τέλος καριέρας ενός παίχτη που έχει προσφέρει πολλά, είναι και φοβερός χαρακτήρας, ακέραιος, προσηλωμένος και ήρεμη δύναμη (και ας τον έχω κράξει για τα αγωνιστικά). Μακάρι να πάνε όλα πρίμα με την αποθεραπεία του και να του σταθεί η ομάδα μας σε ό,τι χρειαστεί.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4406
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
θα χασει ολον τον επομενο χρονο
ειναι βαρυ σκαρι ειναι και λιγο μεγαλος στην καλυτερη να μπορει να αγωνιστει στο φ4 του χρονου και στους τελικους α1
ειναι πολυ σοβαρος αυτος ο τραμαυτισμος μπορει να μην γυρισει και καθολου η αν γυρισει να ειναι στο 50% της αποδοσης του που οπως γραφατε ηταν ηδη πεσμενη
0
-
- Reactions: 96
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολυ δυσκολα θα επανελθει ο Φαλ. Εδω ζοριζεται να επανελθει ο Εβανς. Σε καθε περιπτωση η επομενη σεζον ειναι τελειωμενη δυστυχως για τον Μουςτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 10:35 pmθα χασει ολον τον επομενο χρονο
ειναι βαρυ σκαρι ειναι και λιγο μεγαλος στην καλυτερη να μπορει να αγωνιστει στο φ4 του χρονου και στους τελικους α1
ειναι πολυ σοβαρος αυτος ο τραμαυτισμος μπορει να μην γυρισει και καθολου η αν γυρισει να ειναι στο 50% της αποδοσης του που οπως γραφατε ηταν ηδη πεσμενη
1
1

- berry
- Reactions: 1733
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Πλήρης συμφωνία με την Κυβέρνηση: Σε λίγες ημέρες το ΣΕΦ θα ανήκει στον Ολυμπιακό
https://www.sport24.gr/basket/pliris-si ... olimpiako/
https://www.sport24.gr/basket/pliris-si ... olimpiako/
0