2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1811
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 19, 2023 6:28 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 12:47 pm
berry έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 12:10 pm
αν φυγει Σλουκ και Κανααν , Aaron Holiday ?

Δεν χωρανε 2 παικτες 1,83 γι αυτο λεω και Κανααν

https://www.spotrac.com/nba/atlanta-haw ... tatistics/

Δεν πρόκειται ποτέ ο Μπαρτζώκας να πάρει παίχτη για κομβικό ρόλο χωρίς εμπειρία Ευρωλίγκας. Αν πάρει τέτοιο παίχτη χωρίς Ευρωπαϊκή έμπειρα θα είναι κάτι σαν το τρίτο 5αρι της ομάδας
Παλιότερα το χει κάνει πάντως

Συμφωνώ ότι δεν θα είναι πρώτη του επιλογή, αλλά αν δεν μας κάτσει κάτι καλό από τα μέρη μας,μην αποκλείεις κάναν ΝΒΑ/Τζιλιγκακια

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Δευ Ιουν 19, 2023 6:36 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 2:30 pm
Walkup,Lee,lountzis
Caana,shaq,Lare
Papanikolaou,Rogkavopoulos
Veze,Webb
Fall,Milou,Μαπ(για ευρωλιγκα)
Για ελλαδα λουντζης αντι μαπ.

Αν μεινει ο σλουκας και φυγει ο σασα
Walkup,sloukas,lountzis
Canaan,Shaq,Lare
Pap,Clyburn
2 τεσσαρια του 1εκ ,μητογλου(για οταν επιστρεψει)
Fall,Milou

Αν μεινει σασα και σλουκας
Walkup,sloukas,lountzis
Caanan,Shaq,lare
Pap,3&d 3-2αρι
Veze,Webb
Fall,Milou,Μαπ για ευρωλιγκα
Άμα φύγουν και οι 2 τι κάνουμε οεο;

Μου φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο πλέον

Ορμας για Ρογκα δεν βλέπω άλλη λύση. Ελπίζω να μην έχει κλείσει οριστικά Μπασκονια

Οι Έλληνες Ελληνοαμερικανοι του NCAA λένε τίποτα;

Ε ρε που καταντήσαμε

0
austerity_blues
Reactions:

Δευ Ιουν 19, 2023 7:13 pm

πότε είναι το νωρίτερο που μπορούν να κάνουν (επίσημα) πρόταση οι Σακραμέντο στο Βεζένκοφ; 23/6;

από αυτά που είπε ο Σκακιστής καταλαβαίνουμε ότι από το Σάσα εξαρτάται ουσιαστικά και το μέλλον των υπολοίπων, αν φύγει θα αλλάξει η δομή της ομάδας ώστε να πάρουμε τους πόντους και τα ριμπάουντ του από άλλες θέσεις.

αν δεν έρθει ο Μιλουτίνοφ δε θα μου κάνει εντύπωση να γίνει πρόταση ανανέωσης σε κάνα Μπολομπόι συν κάποιον άλλο στη θέση του Μπλακ.

austerity_blues
Reactions:

Δευ Ιουν 19, 2023 7:37 pm

για το θέμα Σλούκα η όλη κατάσταση είναι deja vu του 2015 και έχω σχεδόν πειστεί ότι ίδια θα είναι και η κατάληξη. ακόμα και οι δηλώσεις του μετά το τέλος του πρωταθλήματος το 2015, που είχε ήδη αποφασίσει να φύγει, είναι παρόμοιες :

«Δεν έχουμε πει κάτι ακόμα. Είμαι δεμένος με την ομάδα. Θα γίνει συζήτηση και θα μιλήσω με τον προπονητή για να δω τι ρόλο έχει στο μυαλό του για μένα. Το χρηματικό δεν είναι πρόβλημα, πέντε πάνω, πέντε κάτω. Θα κοιτάξω το καλύτερο για το μέλλον μου, είμαι επαγγελματίες και ελπίζω (ΣΣ: το μέλλον μου) να είναι στον Ολυμπιακό».

το πιθανότερο είναι ότι έχει ήδη πρόταση από άλλη ομάδα που τον ικανοποιεί στα χέρια του.

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 19, 2023 8:04 pm

austerity_blues έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 7:13 pm
πότε είναι το νωρίτερο που μπορούν να κάνουν (επίσημα) πρόταση οι Σακραμέντο στο Βεζένκοφ; 23/6;

από αυτά που είπε ο Σκακιστής καταλαβαίνουμε ότι από το Σάσα εξαρτάται ουσιαστικά και το μέλλον των υπολοίπων, αν φύγει θα αλλάξει η δομή της ομάδας ώστε να πάρουμε τους πόντους και τα ριμπάουντ του από άλλες θέσεις.

αν δεν έρθει ο Μιλουτίνοφ δε θα μου κάνει εντύπωση να γίνει πρόταση ανανέωσης σε κάνα Μπολομπόι συν κάποιον άλλο στη θέση του Μπλακ.
30/6 επισημα ανοιγει η offseason για signings, trades κτλ

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Ιουν 19, 2023 8:08 pm

austerity_blues έγραψε:
για το θέμα Σλούκα η όλη κατάσταση είναι deja vu του 2015 και έχω σχεδόν πειστεί ότι ίδια θα είναι και η κατάληξη. ακόμα και οι δηλώσεις του μετά το τέλος του πρωταθλήματος το 2015, που είχε ήδη αποφασίσει να φύγει, είναι παρόμοιες :

«Δεν έχουμε πει κάτι ακόμα. Είμαι δεμένος με την ομάδα. Θα γίνει συζήτηση και θα μιλήσω με τον προπονητή για να δω τι ρόλο έχει στο μυαλό του για μένα. Το χρηματικό δεν είναι πρόβλημα, πέντε πάνω, πέντε κάτω. Θα κοιτάξω το καλύτερο για το μέλλον μου, είμαι επαγγελματίες και ελπίζω (ΣΣ: το μέλλον μου) να είναι στον Ολυμπιακό».

το πιθανότερο είναι ότι έχει ήδη πρόταση από άλλη ομάδα που τον ικανοποιεί στα χέρια του.
Η απορια μου ειναι στα 33 του πλεον ειναι στη χωρα του,βαζει πολυ καλα φραγκα,ειναι σε κορυφαια ομαδα με κορυφαια φανελα τι στο καλο αλλο θελει πλεον?Τοτε οκ ήλπιζε να γινει Σπανουλης που δεν εγινε....τωρα στα 33 προς 34 θελει να παιζει 30 λεπτα?Γιατι?Να φανει το ταλεντο του?Να ακουστεί το ονομα του?Να εξελιχθεί περισσοτερο?.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Δευ Ιουν 19, 2023 8:10 pm

Μέχρι 15/7 μπορεί το Σακραμέντο να πληρώσει 1.500.000 και να τον πάρει.

Από 16/7 και μετά πρέπει να δεχθεί ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει.

Επειδή το NBA "ανοίγει" από 1/7 λογικά την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη θα ξεκαθαρίσει το Σακ τι θέλει να κάνει οπότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα Βεζένκοφ.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Δευ Ιουν 19, 2023 8:11 pm

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 8:08 pm
austerity_blues έγραψε:

Η απορια μου ειναι στα 33 του πλεον ειναι στη χωρα του,βαζει πολυ καλα φραγκα,ειναι σε κορυφαια ομαδα με κορυφαια φανελα τι στο καλο αλλο θελει πλεον?Τοτε οκ ήλπιζε να γινει Σπανουλης που δεν εγινε....τωρα στα 33 προς 34 θελει να παιζει 30 λεπτα?Γιατι?Να φανει το ταλεντο του?Να ακουστεί το ονομα του?Να εξελιχθεί περισσοτερο?.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω
Γιατί αν πάει αλλού θα παίζει 30+ λεπτά; Δεν νομίζω, θα κάνει τεράστιο λάθος αν φύγει

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Δευ Ιουν 19, 2023 8:19 pm

Αν μεινει ο σασα ουδεις αναντικαταστατος μετα.Αν θελει ο σλουκας ας φυγει.Η ομαδα θα βρει τροπο μα γινει καλυτερη

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6641
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 19, 2023 8:25 pm

ο συριγος ειπε οτι το θεμα ειναι οτι θελει κλειστος 3ετες ενω εμεις 2ετες..για κατι τετοιο θα τα βρουν δεν χαλαει εκει..βεβαια ο συγκεκριμενος δεν πετυχαινει βαλσαμωμενο πουλι οποτε δυσκολα να ισχυει.

Ο μπαρτζωκας εχει απολυτο δικιο σε οτι ειπε σημερα..ο σλουκας πηρε ολες τις κρισιμες αποφασεις,οταν ειναι μεσα αυτος αποφασιζει και ειναι ο ηγετης..οτι δεν τον βαζει παραπανω επειδη βαση ιατρικου και προπονητικου τιμ θα βγαλει τραυματισμους. Εντωμεταξυ εκ του αποτελεσματος ο μπαρτζω και την ομαδα την εχει στην κορυφη αλλα και τον σλουκα να κανει τα καλυτερα νουμερα της καριερας του.. Πραγματικα αν φυγει ο κωστας θα ειναι τερμα κομπλεξικη αποφαση..
Ειδικα αν φυγει και παει σε καμια παρτιζαν θα ειναι απο τις χειροτερες αποφασεις που χει παρει ποτε παικτης..

Αποτι καταλαβα παντως αν φυγει ο βεζε θα αλλαξουμε στυλ και θα το στησει πανω στους παικτες που θα ερθουν,οποτε να περιμενουμε σκορερ στα γκαρντ..τον ειδα να θελει να κανει κινηση για ντορσει,ειδικα αν φυγει ο σλουκας το χω σιγουρο.
Γενικα φανηκε πολυ ηρεμος οτι οποιος και να φυγει θα φτιαξει καλη ομαδα.

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Δευ Ιουν 19, 2023 8:43 pm

shaq7 έγραψε:
ο συριγος ειπε οτι το θεμα ειναι οτι θελει κλειστος 3ετες ενω εμεις 2ετες..για κατι τετοιο θα τα βρουν δεν χαλαει εκει..βεβαια ο συγκεκριμενος δεν πετυχαινει βαλσαμωμενο πουλι οποτε δυσκολα να ισχυει.

Ο μπαρτζωκας εχει απολυτο δικιο σε οτι ειπε σημερα..ο σλουκας πηρε ολες τις κρισιμες αποφασεις,οταν ειναι μεσα αυτος αποφασιζει και ειναι ο ηγετης..οτι δεν τον βαζει παραπανω επειδη βαση ιατρικου και προπονητικου τιμ θα βγαλει τραυματισμους. Εντωμεταξυ εκ του αποτελεσματος ο μπαρτζω και την ομαδα την εχει στην κορυφη αλλα και τον σλουκα να κανει τα καλυτερα νουμερα της καριερας του.. Πραγματικα αν φυγει ο κωστας θα ειναι τερμα κομπλεξικη αποφαση..
Ειδικα αν φυγει και παει σε καμια παρτιζαν θα ειναι απο τις χειροτερες αποφασεις που χει παρει ποτε παικτης..

Αποτι καταλαβα παντως αν φυγει ο βεζε θα αλλαξουμε στυλ και θα το στησει πανω στους παικτες που θα ερθουν,οποτε να περιμενουμε σκορερ στα γκαρντ..τον ειδα να θελει να κανει κινηση για ντορσει,ειδικα αν φυγει ο σλουκας το χω σιγουρο.
Γενικα φανηκε πολυ ηρεμος οτι οποιος και να φυγει θα φτιαξει καλη ομαδα.
Μα ο ολυμπιακος εχει τρομερο υλικο.Ακομα και να φυγουν τα 2 μεγαλυτερα ονοματα του εχει γουοκαπ,φαλ,μιλου(;),μακισικ,παπανικολαου και βαζω και τον κανααν,που σε αυτο που κανουν ειναι ελιτ.Υπαρχει και ο λαρετζακης που κανει παραδοσιακα φοβερη regular.Οταν εχεις 7 τετοιους παικτες στο ροστερ οποιος και να φυγει αν πεσει το αντιστοιχο χρημα στον αντικαταστατη του (δεν εννοω απαραιτητα ιδια θεση)η ομαδα θα παραμεινει ανταγωνιστικη.

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Δευ Ιουν 19, 2023 8:44 pm

Αν ισχύουν τα περί Σλουκα,χρόνου συμμετοχής, ηγεσίας κλπ ,που μαλλον ισχυουν,έχω ξενερώσει αφάνταστα με την πάρτη του .

Σε σημείο που δέχομαι Τσαλμπουρη 3ο ψηλό άμα λάχει.(τι να κάνουμε δεν βγάζομε παικτε πια)

Κάνεις δεν θα υποδείξει σε προπονητή πως θα τον χρησιμοποιεί.Κανεις ! Ούτε καν ο Λεμπρον .Αυτός το κάνει βέβαια όπως και πολλές άλλες παρεμβάσεις και είδαμε τα αποτελέσματα.

Η ομαδα και η υγεία της πάνω από όλα.

Μπον βουαγιαζ λοιπόν

Και να μας γραφεις

Υ.Γ έτσι κι αλλιώς μιλαμε για 2 χρόνια ακόμα ποιοτικού μπάσκετ

4
4 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Δευ Ιουν 19, 2023 8:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
austerity_blues
Reactions:

Δευ Ιουν 19, 2023 8:44 pm

shaq7 έγραψε:
ακούγεται λογικό πάντως να υπάρχει και χρηματικό θέμα που πρέπει να λυθεί, είτε αφορά στη διάρκεια είτε στο ύψος του συμβολαίου και δεν είναι καθόλου απίθανο να έχει κάποια καλή πρόταση στα χέρια του από καμιά Αρμάνι ή Φενέρ.

προσωπικά δε ξέρω αν θα έδινα τριετές στο Σλούκα, αν μιλάμε για ένα πόσο γύρω στο 1,5 εκατομμύριο το χρόνο δε νομίζω ούτε ο Σπανούλης ούτε ο Πρίντεζης να έπαιρναν τόσα στα 36 τους.
shaq7 έγραψε:
Ο μπαρτζωκας φανηκε πολυ ηρεμος οτι οποιος και να φυγει θα φτιαξει καλη ομαδα.
δε θα το έλεγα και δεν έχει και λόγο να είναι ήρεμος. το είπε και ο ίδιος ότι οι επιλογές στην αγορά είναι ελάχιστες και το να χάνεις τους δυο καλύτερους παίκτες σου και μάλιστα Έλληνες είναι εξαιρετικά δισεπίλυτο πρόβλημα.

ειδικά αν τραβήξει μέχρι μέσα Ιουλίου το θέμα του Βεζένκοφ άντε να βρεις καλούς, διαθέσιμους παίκτες. λογικά πάντως δε θα τραβήξει τόσο πολύ, τόσο ο Σάσα όσο και η ομάδα πιστεύω θα έχουν ενημέρωση για το τι προτίθεται να κάνει το Σακραμέντο νωρίτερα.

lukadoncic
Reactions:

Δευ Ιουν 19, 2023 8:50 pm

έχω την αίσθηση διαβάζοντας τις εκατέρωθεν δηλώσεις και ειδικά του Σλούκα ότι κάτι χοντρό έχει συμβεί μεταξύ του κόουτς και του παίκτη..δεν μπαίνω στη συζήτηση του ποιός φταίει περισσότερο ή ποιός έχει δίκιο καθώς η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα σχετίζεται με το πώς είναι δομημένη μία ομάδα, σε ποιόν (αν) έχει παραδώσει τα κλειδιά της ομάδας η διοίκηση και στο κάτω κάτω ποιόν συμπαθεί ο καθείς περισσότερο..
προσωπικά θεωρώ πιθανή φυγή του Σλούκα, μεγαλύτερη απώλεια και από του Βεζένκοφ, λόγω αφενός της σημασίας ενός floor general στο σημερινό μπάσκετ αλλά και Ελλ. διαβατηρίου συν του ότι θα χάναμε έναν εκ των τελευταίων clutch..νομίζω, επιβεβαιώνεται και μια δυσκολία του κόουτς να διαχειριστεί ισχυρές προσωπικότητες του βεληνεκούς ενός Σπανούλη, ενός Ναβάρο και εσχάτως ενός Σλούκα(αν και φαινομενικά όλες διαφορετικές περιπτώσεις)..
Θεωρούσα τα δημοσιεύματα περί φυγής άνευ ουσίας, αλλά οι τελευταίες δηλώσεις Σλούκα δείχνουν ότι τα πράγματα είναι σύνθετα..ενώ τέλος η σημερινή συνέντευξη κόουτς στο ερυθρόλευκο «γραφείο τύπου» μοιάζει ως απόπειρα να δοθούν εξηγήσεις και να μην σπάσει το γυαλί..60% -40% να φύγει ενώ θεωρώ πλέον λιγότερο πιθανό να φύγει ο σάσα..

και ένα ροστεράκι για κερασάκι:

1>> Γουόλκαπ,Λούντζης,Χ1
2>> Κάνααν,Σακίλ, Λάρε, Πάπας,Χ2
3>> αρχηγός, Χ3
4>> Σάσα, Χ4
5>> Φάλ,Μίλου,Χ5

Όπου στις μεταγραφές υπάρχουν εναλλακτικές:

Χ1>> Μήτρου-Λόνγκ, Καλάθης
Χ2>> Ντόρσει
Χ3>> Κάλινιτς, Οτζελέγιε
Χ4>> Γουέμπ,Μίκυ
Χ5>> Μαπ ή Ντίνος (αν ισχύει ότι θα γυρίσει από Νοέμβριο)

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Ιουν 19, 2023 8:56 pm

shtarkws έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 8:10 pm
Μέχρι 15/7 μπορεί το Σακραμέντο να πληρώσει 1.500.000 και να τον πάρει.

Από 16/7 και μετά πρέπει να δεχθεί ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει.

Επειδή το NBA "ανοίγει" από 1/7 λογικά την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη θα ξεκαθαρίσει το Σακ τι θέλει να κάνει οπότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα Βεζένκοφ.
μεχρι $750.000 ή 600.000 σε ευρω μπορει να δωσει οποιαδηποτε ομαδα ΝΒΑ ως buyout. τα υπολοιπα πρεπει να τα βαλει ο βεζενκοφ απο την τσεπη του ή απο το επερχομενο συμβολαιο του.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”