Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 930
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:54 pm

berry έγραψε:
Κυρ Ιουν 08, 2025 11:52 pm
Πλήρης συμφωνία με την Κυβέρνηση: Σε λίγες ημέρες το ΣΕΦ θα ανήκει στον Ολυμπιακό

https://www.sport24.gr/basket/pliris-si ... olimpiako/
Αν όντως ισχύει η χρονιά κλείνει ΜΑΓΙΚΑ!!!

3
3 Εικόνα
Stam Tziant

junior
Reactions: 176
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιουν 09, 2025 12:22 am

Οι δηλώσεις Μιλουτίνοφ στο sport24, δυστυχώς, δείχνουν μάλλον αποχώρηση. Και το μάλλον ίσως να είναι αχρείαστο.

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 756
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Δευ Ιουν 09, 2025 12:25 am

Stam Tziant έγραψε:
Οι δηλώσεις Μιλουτίνοφ στο sport24, δυστυχώς, δείχνουν μάλλον αποχώρηση. Και το μάλλον ίσως να είναι αχρείαστο.
Παιδιά, ο Ολυμπιακός εφόσον θέλει να έχει 30λ τον Βεζε στο 4, δεν μπορεί να έχει τον μίλου ως πρώτο σεντερ. Πρέπει να έρθει ένας αθλητικός ψηλός για πρώτος. Δεν βγαίνει αλλίως.

2
2 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1733
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Ιουν 09, 2025 12:26 am

Τι ειπε Μιλου;

0
Stam Tziant

junior

Δευ Ιουν 09, 2025 12:34 am

plo koon έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 12:25 am
Stam Tziant έγραψε:
Παιδιά, ο Ολυμπιακός εφόσον θέλει να έχει 30λ τον Βεζε στο 4, δεν μπορεί να έχει τον μίλου ως πρώτο σεντερ. Πρέπει να έρθει ένας αθλητικός ψηλός για πρώτος. Δεν βγαίνει αλλίως.
Πρώτος, δεύτερος μικρή σημασία έχει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει δύο παικταράδες στο 5. Και ο Μίλου είναι τέτοιος. Σαφώς χρειάζεται και κάποιον αθλητικό εν δυνάμει πρώτο. Αλλά με την έλλειψη που υπάρχει στην αγορά, η απώλεια του Μιλουτίνοφ θα είναι πολύ σημαντική.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stam Tziant την Δευ Ιουν 09, 2025 12:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stam Tziant

junior

Δευ Ιουν 09, 2025 12:37 am

berry έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 12:26 am
Τι ειπε Μιλου;
Ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι αυτό ήταν το ιδανικό φινάλε για αυτόν στον Ολυμπιακό, σε σχετική ερώτηση. Μετά για τον αν τελικά θα μείνει ή θα φύγει, είπε "θα μάθετε τις επόμενες μέρες". Αλλά αν δει κανείς το βίντεο φαίνεται πως χαιρετάει.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1874
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιουν 09, 2025 12:41 am

Η συνέντευξη του Νίκολα Μιλουτίνοβ στο SPORT24

“Από τη δική μου πλευρά μπορώ να πω ότι ήταν ντροπιαστικό το Game 1, ήταν καταστροφικό, αυτό δεν αντιπροσώπευε τον Ολυμπιακό, δεν ήμασταν μαζί ενωμένοι. Δεν ήταν αυτό που κάναμε τις προηγούμενες ημέρες, μετά ξυπνήσαμε, γίναμε ένα. Ο Παπανικολάου είπε σε εμάς κάτι προσωπικό για να επιστρέψουμε στις “ράγες” μας και να παλέψουμε. Ήταν κάτι συγκινητικό και το εφαρμόσαμε, είδαμε πώς τελειώσαμε τη σεζόν”.

Πόσο δύσκολο ήταν να πραγματοποίησεις αυτή την κυριαρχική εμφάνιση, γνωρίζοντας ότι ο Φαλ έχει τραυματιστεί;
“Δεν ήταν εύκολο. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω αυτή την πολύ δύσκολη δουλειά, ειδικά μετά το προηγούμενο ματς που είχε κάνει στο ΟΑΚΑ. Πήρα ενέργεια από τον κόσμο και κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ξέρω τι σημαίνει για τους προέδρους, για τον κόσμο και για τον οργανισμό”.

Αν αυτό ήταν το τελευταίο σου παιχνίδι, έγραψες το φινάλε με ιδανικό τρόπο;
“Ναι θα ήταν ένα εκπληκτικό φινάλε για να συμβεί αυτό. Αυτός ήταν και από τους λόγους που μίλησα με τον Παπανικολάου, μου έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Θέλω να εξηγήσω πόσο μεγάλος ηγέτης είναι ο Παπανικολάου. Μου είπε ‘δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά πάμε να κερδίσουμε μαζί αυτό τον τίτλο, γιατί πραγματικά μοιράζομαστε αυτό το παρκέ για τόσα πολλά χρόνια’ Ήταν πολύ συγκινητικό για ‘μένα και σε κάποιες στιγμές, τα συναισθήματα είναι αυτά που μετράνε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο για ‘μένα. Τον εμπιστεύομαι, ξέρω ότι μου μίλησε μέσα από την καρδιά του. Μου έδωσε τεράστιο boost για να αποδώσω καλύτερα”.

Θα μείνεις στον Ολυμπιακό;
“Θα το δείτε τις επόμενες ημέρες”.

Πέρα από τα μεταγραφικά, στέκομαι ιδιαίτερα σε αυτό που είπε για τον Παπανικολάου, γιατί χθες-προχθές είχαμε μιά κουβέντα (δεν θυμάμαι σε ποιό τόπικ) για το ποιός είναι σήμερα ο ηγέτης του Ολυμπιακού.
Εγώ είπα πως αυτός είναι ο Παπανικολάου, άλλοι φίλοι με άλλο σκεπτικό είπαν Φουρνιέ ή Βεζένκοφ.
Νομίζω πως ο Μιλού σήμερα δικαιώνει την αφεντιά μου, για το τι σημαίνει ηγέτης. Δεν είναι κατ' ανάγκη ο καλύτερος παίκτης, ούτε ο floor manager.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 762
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Ιουν 09, 2025 4:06 pm

Αυτο που εκανε ο Ταιλερ ηθελε καρυδια, μεγαλο ρισπεκτ. Χαρη (και) σε αυτον άλλαξε πιθανώς η πορεια ενος τιτλου και πρεπει να του πιστωθει στο 110%.

Δε ξερω αν το σημερινο insta story του απευθυνεται στην αδικια που θεωρει οτι υπεστη αλλα επειδη ουτε κι εμεις ξεχναμε, σχεδον σε καθε ματς που μπηκε ως και τον...Ιουνιο ηταν τραγικος. Να τα λεμε αυτα που εκανε αλλα να λεμε κι αυτα που δεν εκανε.

Καταλαβαινω τη πιεση του αλλα δε μας φταιει σε ολα η αδικη η κενωνια, κατι στραβο μπορει να κανουμε κι εμεις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 09, 2025 4:16 pm

ο ντορσει μια ζωη τα ιδια κανει..το ξεραμε και πριν τον παρουμε..Ηταν παντως Χ φακτορ στην κατακτηση 2 τιτλων,ασχετως αν το ενα ειναι αδιαφορο,σε ματς που κριναν κατι ο ντορσει κουβαλησε,το λεει η ψυχη του..Αν θελει να φυγει στο καλο,αν θελει να μεινει ευχαριστως.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Ιουν 09, 2025 4:19 pm

το θέμα δεν είναι ότι έπαιξε φανταστικά . Το θέμα είναι ότι ο Ταιλερ σήκωνε γροθιές , χτυπιόταν και έριχνε γροθιές στον αέρα κοιτώντας προς τον πάγκο για να τους hypαρει, αν δεχόταν κανα φαουλ και έπεφτε κάτω γελούσε και δεν κοίταζε να τσακωθεί ούτε να κλαφτεί στους διαιτητές πέραν του φυσιολογικού που κάνουν όλοι οι παίκτες αν δεν έπαιρνε

πιο σημαντικό το πάθος που έδειξε από τις μπασκετικές ικανότητες

3
3 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
redcard

senior
Reactions: 762
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Ιουν 09, 2025 4:21 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 4:16 pm
ο ντορσει μια ζωη τα ιδια κανει..το ξεραμε και πριν τον παρουμε..Ηταν παντως Χ φακτορ στην κατακτηση 2 τιτλων,ασχετως αν το ενα ειναι αδιαφορο,σε ματς που κριναν κατι ο ντορσει κουβαλησε,το λεει η ψυχη του..Αν θελει να φυγει στο καλο,αν θελει να μεινει ευχαριστως.
Δεν νομιζω οτι θα φυγει (ειναι πολλα τα λεφτα), απλα θα θελει αναβαθμισμενο ρολο, δε θα τον εχει στον βαθμο που θα ηθελε και θα εχουμε παλι τα ιδια.

Τουλαχιστον δουλευει σκληρα στις προπονησεις οπως ειπε ο Γουοκαπ και αυτο σιγουρα αντικατοπτριστηκε στους τελικους.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 09, 2025 4:26 pm

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 4:19 pm
το θέμα δεν είναι ότι έπαιξε φανταστικά . Το θέμα είναι ότι ο Ταιλερ σήκωνε γροθιές , χτυπιόταν και έριχνε γροθιές στον αέρα κοιτώντας προς τον πάγκο για να τους hypαρει, αν δεχόταν κανα φαουλ και έπεφτε κάτω γελούσε και δεν κοίταζε να τσακωθεί ούτε να κλαφτεί στους διαιτητές πέραν του φυσιολογικού που κάνουν όλοι οι παίκτες αν δεν έπαιρνε

πιο σημαντικό το πάθος που έδειξε από τις μπασκετικές ικανότητες
μεχρι και τον δαφνοστεφανωμενο εδειχνε στα κορτ σιτς εκει με τον φουρνιε..το εζησε ο τρελακιας ο ντορσει..
θα μπορουσαμε στο 2 να παμε με φουρνιε εβανς ντορσει..αν ο ντορσει ειναι καλυτερος απο τον εβανς θα χει τον ρολο του θελει..

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1067
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 10, 2025 7:03 pm

Tuvok έγραψε:
Σάβ Ιουν 07, 2025 5:15 pm
Στην περιπτωση του Φαλ η ομαδα του θα πρεπει να συνεχισει να τον πληρωνει βασει συμβολαιου?
Eιλικρινα δεν ξερω αν και η λογικη μου λεει οτι οι ομαδας πληρωνουν καποιες ασφαλειες που ολο και καποια αποζημιωση θα δινουν σε τετοιες περιπτωσεις .

0
Giannis14

junior
Reactions: 79
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Ιουν 10, 2025 7:17 pm

https://www.sport24.gr/basket/o-sasa-ve ... -pou-eipe/

Από την στιγμή που διάλεξε να παίζει ο ίδιος με την εθνική Βουλγαρίας αντί για την εθνική Ελλάδος, επειδή του το ζήτησε ο πατέρας του αποσο θυμάμαι τότε, δεν μπορεί να λογίζεται ως γνήσιος έλληνας. Ο ίδιος δεν το αποδέχτηκε. Ναι οκ έχει διαβατήριο, ναι οκ ξέρει την γλώσσα και τα έθιμα, αλλά το παιδί νιώθει Βούλγαρος.

0
Jeight

junior
Reactions: 127
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τρί Ιουν 10, 2025 7:28 pm

Ειναι και ελληνας και βουλγαρος. Γιατι να ειναι η το ενα η το αλλο?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”