Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε ξεφύγει
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Eχει πεσει χοντρεμα και στον mcintyre ή μου φαινεται? 
Πριν μια βδομαδα που τραυματιστηκε ο Evans ξεραμε για 20 ημερες... 1 εβδομαδα μετα ο κυριος της cosmote μας ενημερωσε πως για τις επομενες 20 ημερες θα λειπει.
Μου θυμιζει το ωραιο "οι επομενες 2-3 βδομαδες ειναι οι κρισιμες" που κρατησε 2 χρονια.
Πριν μια βδομαδα που τραυματιστηκε ο Evans ξεραμε για 20 ημερες... 1 εβδομαδα μετα ο κυριος της cosmote μας ενημερωσε πως για τις επομενες 20 ημερες θα λειπει.
Μου θυμιζει το ωραιο "οι επομενες 2-3 βδομαδες ειναι οι κρισιμες" που κρατησε 2 χρονια.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πως πηρε αυτη η ομαδα πρωταθλημα, απορω. Και εκει ημασταν χωρις Γκος, Έβανς, Φαλ και Ραιτ. Δεν ξερω ποση βελτιωση μπορουμε να περιμενουμε ή ποσο εχει επηρεασει η περιοδος προετοιμασιας, αλλα αυτη τη στιγμη αγκομαχουμε να νικησουμε τον οποιοδηποτε.
Υ.Γ Ο Σασα παντα ηταν λιγο πλαδαρος. Απλα μου φαινεται λιγο πιο αργος/βαρυς σε σχεση με πριν.
Υ.Γ Ο Σασα παντα ηταν λιγο πλαδαρος. Απλα μου φαινεται λιγο πιο αργος/βαρυς σε σχεση με πριν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Κυρ Σεπ 21, 2025 9:27 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο