2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Βαδιζουμε σε τεντωμενο σχοινι οσο αφορα τα Ελληνικα διαβατηρια....
Γι αυτο το λογο το όνειρο μου θα ηταν
Παραμονη Βεζε - Σλουκα
Απόκτηση Ρογκαβοπουλου-Μητογλου- Ντορσευ
Και αν φυγει ο 33χρονος Σλουκας παρε παικτη επιπεδου Τομσον....
Και ειμαστε για 4 χρονια ησυχοι με Ελληνικο κορμο...
Για μενα η παραμονη Βεζε ειναι πιλυ πιο σημαντικη απο την παραμονη Σλουκα..
Και θα πω κατι και ας φανω υπερβολικος..
Ενας Ελληνας επιπεδου Μητογλου στα καλα του με 4ετες ας χασει και ενα 6μηνο προσαρμογής....
Ετσι το όνειρο μου ειναι:
Σλουκας( ή Τομσον) Γουοκαπ Λουτζης
Κανααν, Λαρε, Μακ κισικ
Παπ, Ρογκαβοπουλος
Βεζε, Ντοντα Χολ (κατι πηρε το ματι μου σημερα...... Τεραστιος παικτης σε αριστη ηλικια)
Φαλ, Μιλου, Τανουλης
Και ασε τους αλλους να χτιζουνε υπερομαδες
Παραμονη Βεζε - Σλουκα
Ενας Ελληνας επιπεδου Μητογλου στα καλα του με 4ετες ας χασει και ενα 6μηνο προσαρμογής....
Κανααν, Λαρε, Μακ κισικ
Παπ, Ρογκαβοπουλος
Βεζε, Ντοντα Χολ (κατι πηρε το ματι μου σημερα...... Τεραστιος παικτης σε αριστη ηλικια)
Φαλ, Μιλου, Τανουλης
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ντοντα Χολ δεν έχει συμβόλαιο; αυτός είναι ο παίχτης που ψάχνω! Αν έρθει αυτός θα είναι επειδή πήγε ο Μιλου Μονακόmelagis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 19, 2023 11:35 pmΒαδιζουμε σε τεντωμενο σχοινι οσο αφορα τα Ελληνικα διαβατηρια....
Παραμονη Βεζε - Σλουκα
Κανααν, Λαρε, Μακ κισικ
Παπ, Ρογκαβοπουλος
Φαλ, Μιλου, Τανουλης
Ο Τόμσον είναι η καλύτερη περίπτωση παικτου για εμάς είτε φύγει ο Σλουκας, είτε μείνει
0
-
- Reactions: 236
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομιζω πως αν ειμασταν 3 χρονια πισω θα ειχε κλεισει ηδη ο μπαρτζωκας τον χακετ.2.μετρος γκαρντ που μπορει να μαρκαρει ανετα απο το 1-3 και μπορει επιθετικα να λειτουργησει και ως καθαρος ασσος και ως σκορερ.Ααα ρε ντανιελο με τον γουοκαπ στην ιδια ομαδα θα παθαιναμε καθε βραδυ ονειροξεις με τις αμυνες που θα βγαζατε.Μηπως να το σκεφτουμε τωρα στα 36 του αν μεινουν οι σασα σλουκας μιας και θα παμε all in λογικα για ευρωλιγκα να τον κλεισουμε;
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Χολ πίσω από Βεζενκοφ στο 4 ούτε σαν ανέκδοτο δεν το λέμε. Από το κοτσάνι την πιάνει. Η μόνη θέση που μπορεί να παίξει είναι το 5 οπότε με Μιλου και Φαλ δεν παίρνεις Ντόντα Χολ για τρίτο 5αρι. Επίσης μην βάζεις τον τανουλη στην 12αδα. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για να μπει 12αδα σε ομάδα που χτυπάει φαναιλ φορ. Ο Τανουλης θα είναι κάτι σαν το πάπας την πρώτη χρονιά. Θα τον ετοιμάσουν σιγά σιγά και σωματικά και στα πάντα για το μέλλον.melagis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 19, 2023 11:35 pmΒαδιζουμε σε τεντωμενο σχοινι οσο αφορα τα Ελληνικα διαβατηρια....
Παραμονη Βεζε - Σλουκα
Κανααν, Λαρε, Μακ κισικ
Παπ, Ρογκαβοπουλος
Φαλ, Μιλου, Τανουλης
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο μπέικον έχει τρέλα θέματα συμπεριφοράς και εθισμού σε αλκοόλ και ουσίες. Καμένο χαρτί είναι. Και ο Τζόρνταν να είναι μια σοβαρή ομάδα δεν τον βάζει στα αποδυτήρια της.lefpan έγραψε: ↑Δευ Ιουν 19, 2023 9:15 pmΜην παραβλέπεις ότι ο παίκτης έκανε μια πλήρως αποτυχημένη σεζόν που βάζει σε κίνδυνο ολόκληρη την καριέρα του (έφυγε σαν αποδιοπομπαίος τράγος και με όλους να τον βρίζουν).
Από την άλλη ο Ολυμπιακός θεωρείται και είναι μια σοβαρότατη ομάδα που αποδεδειγμένα ανεβάζει τους παίκτες που αξίζουν (και δουλεύουν). Αυτό το ξέρουν όλοι στην Ευρώπη (και ο Μπέικον). Ευκαιρία για restart...
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.sdna.gr/mpasket/1095031_mpa ... proponites
Έχω την εντύπωση πως ο Σλούκας θίγεται, απο τον τρόπο που βλέπει ο κοουτς τον Βεζενκοφ. Ο Σασα θεωρείται πιο σημαντικός απο τον Σλουκα, καθώς αν φύγει λέει ο Σασα θα αναγκαστεί ο Οσφπ να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, κάτι που δεν θα χρειαστεί σε πιθανή φυγή μόνο του Σλουκα. Φαντάζομαι τον ενοχλεί που στα 33 του και σε μια απο τις καλύτερες σαιζόν της καριέρας του θεωρείται πιο σημαντικός ο Σασα! Σαν κακομαθημένο κάνει και συμπεριφέρεται.
Έχω την εντύπωση πως ο Σλούκας θίγεται, απο τον τρόπο που βλέπει ο κοουτς τον Βεζενκοφ. Ο Σασα θεωρείται πιο σημαντικός απο τον Σλουκα, καθώς αν φύγει λέει ο Σασα θα αναγκαστεί ο Οσφπ να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, κάτι που δεν θα χρειαστεί σε πιθανή φυγή μόνο του Σλουκα. Φαντάζομαι τον ενοχλεί που στα 33 του και σε μια απο τις καλύτερες σαιζόν της καριέρας του θεωρείται πιο σημαντικός ο Σασα! Σαν κακομαθημένο κάνει και συμπεριφέρεται.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- kojito
- Reactions: 2699
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Σταύρου πάντως έγραφε χτες ότι "προτεραιότητα είναι να κλείσουν σύντομα οι υποθέσεις Σλούκα-Παπανικολάου". Που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει σίγουρα την προσπάθεια του να κρατήσει τον Σλούκα, ο Μπαρτζώκας σίγουρα τον θέλει και δεν τα έχουν "σπάσει" οριστικά, κι από εκεί και πέρα εξαρτάται κι από τον παίκτη αν θα αποδεχθεί τα λεφτά και τον ρόλο που του έχουν προταθεί. Θεωρώ ότι ο Σλούκας γενικά είναι καλός χαρακτήρας, αλλά έχει κάνει δύο φορές φάουλ σε θέματα ανανέωσης, μια με το "πέντε πάνω πέντε κάτω θα τα βρούμε" και μια τώρα που εκφράστηκε δημόσια έτσι.
Επίσης Ρογκαβόπουλος κλείνει Μπασκόνια οπότε τον ξεχνάμε οριστικά κι αμετάκλητα. Οι μόνοι Έλληνες διαθέσιμοι που θα μπορούσαν να έχουν θέση στην δωδεκάδα αν έρθουν είναι ο Μήτογλου (αν μειωθεί η ποινή, και φυσικά θα χρειαστεί κάποιους μήνες προκειμένου να βρει ρυθμό), ο Παπαγιάννης και ο Κωστακούμπο (σαν τρίτος ψηλός μόνο, αρκεί ο δεύτερος να είναι καλύτερος από Bolomboy-Black). Ονόματα τύπου Παπαπέτρου και Αγραβάνη προφανώς αποκλείονται, ακόμα κι αν μείνουν ελεύθεροι.
Επίσης Ρογκαβόπουλος κλείνει Μπασκόνια οπότε τον ξεχνάμε οριστικά κι αμετάκλητα. Οι μόνοι Έλληνες διαθέσιμοι που θα μπορούσαν να έχουν θέση στην δωδεκάδα αν έρθουν είναι ο Μήτογλου (αν μειωθεί η ποινή, και φυσικά θα χρειαστεί κάποιους μήνες προκειμένου να βρει ρυθμό), ο Παπαγιάννης και ο Κωστακούμπο (σαν τρίτος ψηλός μόνο, αρκεί ο δεύτερος να είναι καλύτερος από Bolomboy-Black). Ονόματα τύπου Παπαπέτρου και Αγραβάνη προφανώς αποκλείονται, ακόμα κι αν μείνουν ελεύθεροι.
0
-
- Reactions: 1716
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγω πιστευω οτι το θεμα του Σλουκα ειναι στο οικονομικο.......πιθανον να τον εχουν προσεγγισει γερα ποροφολια(Ιτουδης,Παο ισως και Βιρτους ακομα),να του ταζουν 2-2,5Μ και να μη θελει να αφησει την ευκαιρια........φυσικα αυτο δε γινεται να το πει σε δημοσιογραφους και φιλαθλους και λεει αλλα....
Αν ειναι αυτο το θεμα την Παρτιζαν την βγαζω απ το παιχνιδι γιατι δεν φαινεται να μπορει να πληρωσει τους δικους της τους παιχτες και να τους κρατησει......θα πληρωσει και υπεραξια στο Σλουκα;;;;;;;;;;
Και το θεμα που λεει ο παιχτης να ειναι παντως παλι βγαζω την Παρτιζαν απ εξω γιατι ο Ομπραντοβιτς ειναι ο τελευταιος στον οποιο περνανε ΄΄μαγκιτσες΄΄ για ορους συμμετοχης,λεπτα συμμετοχης,με ποιους συμπαιχτες θα ειναι στην πενταδα κτλ......
Και ο Μπαρτζωκας ο προτελευταιος.......
Αν ειναι αυτο το θεμα την Παρτιζαν την βγαζω απ το παιχνιδι γιατι δεν φαινεται να μπορει να πληρωσει τους δικους της τους παιχτες και να τους κρατησει......θα πληρωσει και υπεραξια στο Σλουκα;;;;;;;;;;
Και το θεμα που λεει ο παιχτης να ειναι παντως παλι βγαζω την Παρτιζαν απ εξω γιατι ο Ομπραντοβιτς ειναι ο τελευταιος στον οποιο περνανε ΄΄μαγκιτσες΄΄ για ορους συμμετοχης,λεπτα συμμετοχης,με ποιους συμπαιχτες θα ειναι στην πενταδα κτλ......
Και ο Μπαρτζωκας ο προτελευταιος.......
0
- berry
- Reactions: 1806
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
https://allstarbasket.gr/olympiakos-ti- ... tera-19-6/Όσον αφορά τον Σάσα Βεζένκοφ, η πρόταση των Σανκραμέντο Κινγκς είναι στο τραπέζι (9 εκατ. δολάρια για 2 χρόνια) όμως οι διοικούντες των «ερυθρολεύκων» είναι διατεθειμένοι να του δώσουν περισσότερα από 2 εκατομμύρια (περίπου 2.5 εκατ.) το χρόνο για να τον κρατήσουν στο λιμάνι.
0
Το θέμα γενικά με το Σλουκα από κάπου μπάζει πάντως. Προσωπικά θεωρώ πως είτε θέλει να πιέσει για να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο συμβόλαιο ή τα έχει σπάσει άσχημα με τον Μπαρτζωκα. Δεν εξηγείται αλλιώς πως βγήκε και έκανε τέτοιες δηλώσεις.
Είναι εκτός λογικής το να θέλει να φύγει από την Ελλάδα στα 33 του, που θα είναι κοντά στην οικογενεια του και από ομάδα που έχει πάει σε 2 σερί φάιναλ 4, έχει κυριαρχήσει εντός των τειχών, έχει παίξει πάρα πολύ ωραίο μπασκετ με τον ίδιο να κάνει και ατομικά πολύ καλή σεζόν γιατί θέλει να παίζει 3-4 λεπτά παραπάνω και να έχει περισσότερο τη μπάλα στα χέρια.
Είναι εκτός λογικής το να θέλει να φύγει από την Ελλάδα στα 33 του, που θα είναι κοντά στην οικογενεια του και από ομάδα που έχει πάει σε 2 σερί φάιναλ 4, έχει κυριαρχήσει εντός των τειχών, έχει παίξει πάρα πολύ ωραίο μπασκετ με τον ίδιο να κάνει και ατομικά πολύ καλή σεζόν γιατί θέλει να παίζει 3-4 λεπτά παραπάνω και να έχει περισσότερο τη μπάλα στα χέρια.
1
1