Το θέμα είναι για που ?mixalisgate7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 2:36 pmΒγήκε ένας είπε το μακρύ και το κοντό του. Που δεν ξέρουμε και ποια είναι η σχέση του. Δεν ξέρω αν είναι κουμπάροι με τον Κουρτάκη αλλά κολλητοί δεν είναι. Η διάψευση της ΚΑΕ δεν ήταν μπηχτή για τον Μαρινάκη για αλλού πήγαινε.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να αλλάξει τη γνώμη σου ίσως: https://www.documentonews.gr/article/o- ... filoi-toy/mixalisgate7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 2:36 pmΒγήκε ένας είπε το μακρύ και το κοντό του. Που δεν ξέρουμε και ποια είναι η σχέση του.

- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως έχει καλές σχέσεις με τον Κουρτάκη. Δεν λέει κάτι. Μην πιάσουμε όλους τους δημοσιογράφους-εκδότες με ποιους επιχειρηματίες ή πολικούς είχαν καλές σχέσεις, δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Ειδικά ο Βαξεβάνης ξέρουμε τι ρόλο παίζει.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 2:44 pm
Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να αλλάξει τη γνώμη σου ίσως: https://www.documentonews.gr/article/o- ... filoi-toy/
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν χρειάζεται να τους πιάσουμε όλους, μία μόνο σχέση μας ενδιαφέρει σε αυτή την κουβέντα. Τεσπα δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι γίνεται αλλά οι ενδείξεις που διαβάζω δείχνουν κάτι παραπάνω από απλά καλές σχέσεις.mixalisgate7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 2:52 pmΕίναι γνωστό εδώ και χρόνια πως έχει καλές σχέσεις με τον Κουρτάκη. Δεν λέει κάτι. Μην πιάσουμε όλους τους δημοσιογράφους-εκδότες με ποιους επιχειρηματίες ή πολικούς είχαν καλές σχέσεις, δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Ειδικά ο Βαξεβάνης ξέρουμε τι ρόλο παίζει.

- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άμα ήθελε ο Μαρινάκης να αγοράσει την ΚΑΕ θα το έκανε το καλοκαίρι του 2011 που οι Αγγελόπουλοι είχαν ανακοινώσει πως θα φύγουν και έψαχναν αγοραστή. Άμα ήθελε να το δώσει ως είδηση θα το έκανε σε κάποιο μέσο της Alte Ego Media. Εδώ όταν απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών δεν είχε ακουστεί τίποτα στην Ελλάδα σε κανένα ΜΜΕ, μέχρι που έγινε γνωστό πως από τη γενική συνέλευση των μετόχων της ομάδας και γράφτηκε στην Πορτογαλία. Αν ήταν να κάνει διαπραγματεύσεις θα το έκανε στα κρυφά και δεν άφηνε έναν γιατρό να βγει και να πει στη Live Sport πως όνειρο να πάρει την ΚΑΕ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 3:03 pmΜα δεν χρειάζεται να τους πιάσουμε όλους, μία μόνο σχέση μας ενδιαφέρει σε αυτή την κουβέντα. Τεσπα δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι γίνεται αλλά οι ενδείξεις που διαβάζω δείχνουν κάτι παραπάνω από απλά καλές σχέσεις.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που γράφεις. Εγώ για την σχέση τους έγραψα.mixalisgate7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 3:12 pmΆμα ήθελε ο Μαρινάκης να αγοράσει την ΚΑΕ θα το έκανε το καλοκαίρι του 2011 που οι Αγγελόπουλοι είχαν ανακοινώσει πως θα φύγουν και έψαχναν αγοραστή. Άμα ήθελε να το δώσει ως είδηση θα το έκανε σε κάποιο μέσο της Alte Ego Media. Εδώ όταν απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών δεν είχε ακουστεί τίποτα στην Ελλάδα σε κανένα ΜΜΕ, μέχρι που έγινε γνωστό πως από τη γενική συνέλευση των μετόχων της ομάδας και γράφτηκε στην Πορτογαλία. Αν ήταν να κάνει διαπραγματεύσεις θα το έκανε στα κρυφά και δεν άφηνε έναν γιατρό να βγει και να πει στη Live Sport πως όνειρο να πάρει την ΚΑΕ.

- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Ο Μαρινάκης δεν θέλει να αγοράσει την ΚΑΕ με κανονικές διαδικασίες αγοραπωλησίας. Θέλει να καταστρέψει το τμήμα (έχει καλοθελητές για αυτό), να το απαξιώσει πλήρως στα μάτια του κόσμου, και να έρθει αυτός σε στυλ "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, δοξάστε με", να το αναστηλώσει και να κάνει παιχνίδι.mixalisgate7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 3:12 pmΆμα ήθελε ο Μαρινάκης να αγοράσει την ΚΑΕ θα το έκανε το καλοκαίρι του 2011 που οι Αγγελόπουλοι είχαν ανακοινώσει πως θα φύγουν και έψαχναν αγοραστή. Άμα ήθελε να το δώσει ως είδηση θα το έκανε σε κάποιο μέσο της Alte Ego Media. Εδώ όταν απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών δεν είχε ακουστεί τίποτα στην Ελλάδα σε κανένα ΜΜΕ, μέχρι που έγινε γνωστό πως από τη γενική συνέλευση των μετόχων της ομάδας και γράφτηκε στην Πορτογαλία. Αν ήταν να κάνει διαπραγματεύσεις θα το έκανε στα κρυφά και δεν άφηνε έναν γιατρό να βγει και να πει στη Live Sport πως όνειρο να πάρει την ΚΑΕ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 3:03 pmΜα δεν χρειάζεται να τους πιάσουμε όλους, μία μόνο σχέση μας ενδιαφέρει σε αυτή την κουβέντα. Τεσπα δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι γίνεται αλλά οι ενδείξεις που διαβάζω δείχνουν κάτι παραπάνω από απλά καλές σχέσεις.
Το θέμα είναι: τέτοιο μπασκετικό τμήμα θέλουμε, αντίστοιχο του ποδοσφαιρικού;
Εγώ πάντως, ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ σου έγραψα για τη σχέση. Όλοι οι επιχειρηματίες έχουν καλές σχέσεις με δημοσιογράφους και πολιτικούς.Όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην Αμερική.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 3:15 pmΔεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που γράφεις. Εγώ για την σχέση τους έγραψα.
shaq7 το γήπεδο δεν προχωράει λόγω της κυβέρνησης.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τίποτα δεν θέλει να κάνει στο μπάσκετ, ούτε να το παίξει σωτήρας. Άμα ήθελε να κάνει το σωτήρα θα το έκανε το 2011 που όντως τα Αδέρφια έψαχναν αγοραστή.montechristo έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 3:18 pmΟ Μαρινάκης δεν θέλει να αγοράσει την ΚΑΕ με κανονικές διαδικασίες αγοραπωλησίας. Θέλει να καταστρέψει το τμήμα (έχει καλοθελητές για αυτό), να το απαξιώσει πλήρως στα μάτια του κόσμου, και να έρθει αυτός σε στυλ "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, δοξάστε με", να το αναστηλώσει και να κάνει παιχνίδι.
Το θέμα είναι: τέτοιο μπασκετικό τμήμα θέλουμε, αντίστοιχο του ποδοσφαιρικού;
Εγώ πάντως, ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο