Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1108
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 03, 2024 12:38 pm

Dedalos έγραψε:
Κυρ Μαρ 03, 2024 2:06 am
Φίλε μου μη τρελαθουμε τώρα. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Φυσικά και οι τραυματισμοί που δεν άφησαν την ομάδα να δουλέψει ήταν τεράστιο πρόβλημα. Φυσικά η ομάδα βελτιώθηκε κι από τις προπονησεις
Αλλά η ομάδα πήρε το Δεκέμβρη, 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Κι έναν πολύ χρήσιμο παγκιτη( που είναι τελείως ανεξήγητο γιατί δεν τον πήρε από το καλοκαίρι) που όχι μόνο διόρθωσαν σχεδόν όλα τα μεταγραφικά εγκλήματα του καλοκαιριού αλλά της έδωσαν έξτρα βάθος
Παραμένει το έγκλημα μπραζντεκις αλλά δείχνει η ομάδα να μπορεί να το καλύψει με Σάκη.
Άρα να λέμε τα σωστά αλλά εγώ τουλάχιστον θα φωνάζω και τα λάθη του προπονητή.
Ο Πετρούσεφ ήρθε αφού εξάντλησε τις πιθανότητες του στο NBA , ήταν αδύνατο να έρθει νωρίτερα όπως είναι λογικό.
Επίσης ο Ράιτ μπήκε στα ραντάρ της ομάδας όταν αγωνίστηκε στην Τουρκία γιατί το καλοκαίρι ήταν ακόμα στην μακρινή Κίνα και προφανώς αγνοούσαμε ακόμα και την ύπαρξή του.
Να αναφέρουμε ακόμα πως αν αντί του Σίκμα ο Ολυμπιακός είχε πάρει κάποιο άλλο ακριβό 4αρι κατά απαίτηση του κοινού , τότε πιθανότατα να μην είχαμε κερδίσει τον φετινό πολύ καλό Πίτερς και ούτε θα υπήρχε χώρος για τον Πετρούσεφ.

Έχουμε αναφέρει χιλιάδες φορές ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση της off season με βασικό τον παράγοντα των συγκυριών, όπως εύκολα φαίνεται από τα παραπάνω.

Να θυμίσω πως ο προπονητής έλεγε να κάνουμε υπομονή και ότι θα πάρει παίκτη όταν θεωρεί ο ίδιος ότι θα μπορέσει να προσφέρει ουσιαστικά.
Με τα γραφόμενά σου και εκ των πραγμάτων , δικαιώθηκε για πολλοστή φορά.

Θα είχε νόημα ή τέλος πάντων θα ήταν προτιμότερο να φωνάξεις όπως λες για τα λάθη του coach , όταν και εφόσον έκλεινε η σεζόν αποτυχημένα.
Ο coach δεν είναι ούτε αλάνθαστος , ούτε έχει συμβόλαιο με την επιτυχία , παρόλα αυτά νομίζω έχει κερδίσει το δικαίωμα να ζητά εμπιστοσύνη και υπομονή.

1
1 Εικόνα
melagis

junior
Reactions: 54

Κυρ Μαρ 03, 2024 1:10 pm

Εγώ Μισιτς λόγω ύψους ηλικίας προοπτικής και θεωρώ ότι ταιριάζει περισσότερο σε αμυντικά και επιθετικα κομμάτια του μπασκετ μας από τους 2 άλλους παιχταράδες.....

0
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μαρ 05, 2024 11:42 pm

Αστοχιες και Λαθη γινονται.
Φετος διορθωθηκαν σε σωστο σημειο - Δεν ηταν αργα - Δεν εγινε ζημια.
Και ισα ισα με αυτες τις αλλαγες μπορει και F4 εκει που τον εβλεπα βαρια βαρια μεχρι Play-offs

Στο 4 και στο 5 ο Ολυμπιακος ειναι Πανοπλος δεν εχει να ζηλεψει καμια ομαδα.

Ο Goss του χρονου θελει αντικατασταση
Ενα 3-2 μπροστα απο τον Παπ
Και τελος

Εγω εξακολουθω να πιστευω ισχυρα οτι η Πρωτη μεταγραφη πρεπει να ειναι Τεχνικου Επιτελειου.
Πρεπει να βγει αλλος ενα μπροστα. Ειτε Γενικος Διευθυντης ειτε Τεχνικος Διευθυντης να συμβουλευει τον προπονητη.
Η καποioς assistant ποιο Δυναμικος να τον βοηθαει πχ με το Κακο Rotation και την Γκρινια

Η Δευτερη μεταγραφη θα ηταν ειτε καποια Ελληνοποιηση ειτε Αυξηση στον αριθμο των ξενων κατα +1 ή +2
Με το ζορι τους δικους μας; Απο το να δω Τολιοπουλαα στον Ολυμπιακο και να σπασω οτι οθονη υπαρχει.

Ολα τα αλλα επονται

Ο Μητρου Λογκ ειναι υπερπολυτιμος γιατι παιζει με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ και ΑΦΟΒΙΑ. Τον ειδατε στο Κυπελο με τι τσαμπουκα επαιζε;

ps:
Ποτε δεν θα καταλαβω γιατι ενα τοσο δυνατο Brand εφερε τον Σικμα. Ποτε. Η μονη εξηγηση που δινω ηταν γιατι περιμενανε τα κοψιματα και βαλανε αυτον
κομπαρσο μεχρις οτου.

0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Μαρ 06, 2024 12:10 am

XamenaF4_the_return έγραψε:
Εγω εξακολουθω να πιστευω ισχυρα οτι η Πρωτη μεταγραφη πρεπει να ειναι Τεχνικου Επιτελειου.
Πρεπει να βγει αλλος ενα μπροστα. Ειτε Γενικος Διευθυντης ειτε Τεχνικος Διευθυντης να συμβουλευει τον προπονητη.
Η καποioς assistant ποιο Δυναμικος να τον βοηθαει πχ με το Κακο Rotation και την Γκρινια
Bartzokas under supervision???

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1918
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 06, 2024 8:36 am

Αστοχιες και Λαθη γινονται.
Φετος διορθωθηκαν σε σωστο σημειο - Δεν ηταν αργα - Δεν εγινε ζημια.
Και ισα ισα με αυτες τις αλλαγες μπορει και F4 εκει που τον εβλεπα βαρια βαρια μεχρι Play-offs

Στο 4 και στο 5 ο Ολυμπιακος ειναι Πανοπλος δεν εχει να ζηλεψει καμια ομαδα.

Ο Goss του χρονου θελει αντικατασταση
Ενα 3-2 μπροστα απο τον Παπ
Και τελος

Η Δευτερη μεταγραφη θα ηταν ειτε καποια Ελληνοποιηση ειτε Αυξηση στον αριθμο των ξενων κατα +1 ή +2
Με το ζορι τους δικους μας; Απο το να δω Τολιοπουλαα στον Ολυμπιακο και να σπασω οτι οθονη υπαρχει.

Ολα τα αλλα επονται

Ο Μητρου Λογκ ειναι υπερπολυτιμος γιατι παιζει με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ και ΑΦΟΒΙΑ. Τον ειδατε στο Κυπελο με τι τσαμπουκα επαιζε;

ps:
Ποτε δεν θα καταλαβω γιατι ενα τοσο δυνατο Brand εφερε τον Σικμα. Ποτε. Η μονη εξηγηση που δινω ηταν γιατι περιμενανε τα κοψιματα και βαλανε αυτον
κομπαρσο μεχρις οτου.
Να βάλουμε έναν τεχνικό διευθυντή να βοηθάει τον Μπαρτζωκα;;; Να βοηθάει τον προπονητή της χρονιάς τα δυο τελευταία χρόνια που με τα όργια που κάνει φέτος πάει και για Τρίτη; Χμμ πολύ έξυπνο αυτό. Εγώ λέω να τον διώξουμε να πάρουμε τον Σπανουλη

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3673
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Μαρ 06, 2024 9:15 am

golitog7 έγραψε:
Τετ Μαρ 06, 2024 8:36 am

Να βάλουμε έναν τεχνικό διευθυντή να βοηθάει τον Μπαρτζωκα;;; Να βοηθάει τον προπονητή της χρονιάς τα δυο τελευταία χρόνια που με τα όργια που κάνει φέτος πάει και για Τρίτη; Χμμ πολύ έξυπνο αυτό. Εγώ λέω να τον διώξουμε να πάρουμε τον Σπανουλη
Εντάξει, δεν είναι απαραίτητο ότι ένας καλός προπονητής δεν έχει ανάγκη και καλούς συνεργάτες-βοηθούς, το αντίθετο φαντάζομαι. Όπως και φαντάζομαι ότι αν ο Μπαρτζώκας ήθελε κάποιον επιπλέον συνεργάτη η διοίκηση δεν θα του χαλούσε το χατίρι. Όπως όμως είναι αλήθεια ότι δεν πρόκειται να βάλουν και κάποιον πάνω από τον Μπαρτζώκα με τον ζόρι για τον βοηθάει, κάτι τέτοιο θα ήταν καπέλωμα και δεν πρόκειται να γίνει. Για το κακό ροτέιτον ούτως ή άλλως δεν ισχύει ως προς του να τους κρατάει φρέσκους καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν, για τις αλλαγές μέσα στο παιχνίδι αυτός θα έχει τον τελευταίο λόγο ούτως ή άλλως.

1
1 Εικόνα
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis

Τετ Μαρ 06, 2024 7:07 pm

ΕΛΕΟΣ Δεν εννοουσα να παρει τον Tomic να μοιραζονται τον ΠΑΓΚΟ 80-20.

Υπαρχουν Ρολοι που μπορουν σε μια δουλεια να χωριστουν Ανεξαρτητα.
και οποτε υπαρχει overlap να υπαρχει αυτο που λεγεται συνεργασια.

Πχ.
Η θεση Σταυροπουλου εχει μεινει ανοιχτη
ή Αντιστοιχα η θεση του Παπαδοπουλου στον ΠΑΟ.

Ισως οι Μποζικας και Μπαφες να τις καλυπτουν και να μην το βλεπουμε.
Οποτε οντως να μην προκυπτει αναγκη προσθηκης.

πχ. Οι μεταγραφες του Καλοκαιριου ηταν αποτυχημενες ΔΕΝ ξερω ποιοι συνεβαλαν σε αυτο
Οπως και οι διορθωτικες κινησεις του χειμωνα ηταν παλι επιτυχημενες.

Δεν τα λεω αυτα για να ασκησω κριτικη στον Μπαρτζωκα. Facts ειναι.
Με Μπαρτζωκα ειμαι ΟΣΟ περισσοτερα χρονια γινεται.

Τελοσπαντων βλεπουμε. Ας αυξηθουν οι ξενοι κατα +1 +2 που συζητανε και ολα καλα.

0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
assistant

nba
Reactions: 1751
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Μαρ 07, 2024 11:11 am

βρε καλως τονε .......μας ελειψες.....οταν μπαρκαρεις παλι ειδοποια.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3673
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Μαρ 07, 2024 1:10 pm

Πχ.
Νομίζω ότι τον Σταυρόπουλο τον έχει αντικαταστήσει ουσιαστικά, εσωτερικά ο Λεπενιώτης.

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μαρ 07, 2024 1:57 pm

Conan1982 έγραψε:

Πχ.
Νομίζω ότι τον Σταυρόπουλο τον έχει αντικαταστήσει ουσιαστικά, εσωτερικά ο Λεπενιώτης.
ο Λεπενιώτης ειναι λογιστης ... :sorry:

0
assistant

nba

Πέμ Μαρ 07, 2024 2:29 pm

N.I.2022 έγραψε:
Πέμ Μαρ 07, 2024 1:57 pm
Conan1982 έγραψε:

ο Λεπενιώτης ειναι λογιστης ... :sorry:
Αν δεν παραταγα τις σπουδες μου στα ΤΕΙ λογιστικης Πειραια τετοιες θεσεις θα χτυπουσα..........το κερατο μου μεσα.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1010

Πέμ Μαρ 07, 2024 2:45 pm

Η ομάδα τον τελευταίο μήνα βγάζει τρομερή υγεία και μου φαίνεται πιο δυνατή και από την περσινή. Υπέρ πλήρης παντού.

Ο Μπαρτζώκας να μείνει μέχρι να θέλει να φύγει ο ίδιος. Έχει κάνει θαύματα ο τύπος με τα χρήματα που του δίνουν. Βλέπεις έναν Σακ όλη την χρονιά να σέρνετε και ξαφνικά να έρχεται και να θερίζει. Ρίχνει τους ίδιους παίκτες στο φιλότιμο με το να τους δείχνει εμπιστοσύνη. Εγώ κύριε Σακ, Πίτερς,Κάναν σας πιστεύω και σας κρατάω στην ομάδα . Σειρά σας να μου δείξετε αν έκανα καλά...

Η συνταγή είναι υπέρ επιτυχημένη. Ναι χάσαμε 2 Euroleauge αλλά ο στόχος ο βαθύτερος είναι να έχεις μια ομάδα που θα είναι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ στο Final 4!!! Και αν είσαι κάθε χρονιά εκεί όπως η Ρεάλ θα πάρεις και κάποια !! Και αυτό γίνεται με πλάνο από σταθερό προπονητή ,διοίκηση και κορμό παικτών !

2
2 Εικόνα
assistant

nba

Πέμ Μαρ 07, 2024 4:45 pm

prime7 έγραψε:
Πέμ Μαρ 07, 2024 2:45 pm
Η ομάδα τον τελευταίο μήνα βγάζει τρομερή υγεία και μου φαίνεται πιο δυνατή και από την περσινή. Υπέρ πλήρης παντού.

Ο Μπαρτζώκας να μείνει μέχρι να θέλει να φύγει ο ίδιος. Έχει κάνει θαύματα ο τύπος με τα χρήματα που του δίνουν. Βλέπεις έναν Σακ όλη την χρονιά να σέρνετε και ξαφνικά να έρχεται και να θερίζει. Ρίχνει τους ίδιους παίκτες στο φιλότιμο με το να τους δείχνει εμπιστοσύνη. Εγώ κύριε Σακ, Πίτερς,Κάναν σας πιστεύω και σας κρατάω στην ομάδα . Σειρά σας να μου δείξετε αν έκανα καλά...

Η συνταγή είναι υπέρ επιτυχημένη. Ναι χάσαμε 2 Euroleauge αλλά ο στόχος ο βαθύτερος είναι να έχεις μια ομάδα που θα είναι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ στο Final 4!!! Και αν είσαι κάθε χρονιά εκεί όπως η Ρεάλ θα πάρεις και κάποια !! Και αυτό γίνεται με πλάνο από σταθερό προπονητή ,διοίκηση και κορμό παικτών !
Υπερπληρεις παντου δεν ειμαστε.......χρειαζεται να προσλαβουμε αμεσα 2-3 γιατρους και 7-8 φυσικοθεραπευτες ακομα. :D

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1410
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Μαρ 07, 2024 6:13 pm

Μπαρτζωκιαδα παλι.
ο κοουτς εκανε λαθη σε σικμα και Μπραζ. τελος. με τις διορθωτικες κινησεις ειναι σαν να τα παραδεχτηκε και ο ιδιος.
κανεις αλανθαστος.
του χρονου θα εδιωχνα Γκος Μπραζ και Σικμα και θα επαιρνα Μισιτς (απο τα μεγαλα ονοματα), Ντορσευ (να μοιραζεται χρονο μαζι με κανααν)
και ενα 3αρι δυνατο. και θα επεφτε γλεντι ατελειωτο.
αν για καποιο λογο ερχοταν βενζεκοφ θα κατεβαζαμε τον Πητερς στο 3.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2592
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μαρ 07, 2024 6:21 pm

Heisenberg έγραψε:
Πέμ Μαρ 07, 2024 6:13 pm
Μπαρτζωκιαδα παλι.
ο κοουτς εκανε λαθη σε σικμα και Μπραζ. τελος. με τις διορθωτικες κινησεις ειναι σαν να τα παραδεχτηκε και ο ιδιος.
κανεις αλανθαστος.
του χρονου θα εδιωχνα Γκος Μπραζ και Σικμα και θα επαιρνα Μισιτς (απο τα μεγαλα ονοματα), Ντορσευ (να μοιραζεται χρονο μαζι με κανααν)
και ενα 3αρι δυνατο. και θα επεφτε γλεντι ατελειωτο.
αν για καποιο λογο ερχοταν βενζεκοφ θα κατεβαζαμε τον Πητερς στο 3.
"θα έπεφτε γλέντι ατελείωτο"... Σκέψου να το έγραψα εγώ αυτό, θα είχα ήδη αποβληθεί... :roll:

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”