Ο Πετρούσεφ ήρθε αφού εξάντλησε τις πιθανότητες του στο NBA , ήταν αδύνατο να έρθει νωρίτερα όπως είναι λογικό.Dedalos έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 03, 2024 2:06 amΦίλε μου μη τρελαθουμε τώρα. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Φυσικά και οι τραυματισμοί που δεν άφησαν την ομάδα να δουλέψει ήταν τεράστιο πρόβλημα. Φυσικά η ομάδα βελτιώθηκε κι από τις προπονησεις
Αλλά η ομάδα πήρε το Δεκέμβρη, 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Κι έναν πολύ χρήσιμο παγκιτη( που είναι τελείως ανεξήγητο γιατί δεν τον πήρε από το καλοκαίρι) που όχι μόνο διόρθωσαν σχεδόν όλα τα μεταγραφικά εγκλήματα του καλοκαιριού αλλά της έδωσαν έξτρα βάθος
Παραμένει το έγκλημα μπραζντεκις αλλά δείχνει η ομάδα να μπορεί να το καλύψει με Σάκη.
Άρα να λέμε τα σωστά αλλά εγώ τουλάχιστον θα φωνάζω και τα λάθη του προπονητή.
Επίσης ο Ράιτ μπήκε στα ραντάρ της ομάδας όταν αγωνίστηκε στην Τουρκία γιατί το καλοκαίρι ήταν ακόμα στην μακρινή Κίνα και προφανώς αγνοούσαμε ακόμα και την ύπαρξή του.
Να αναφέρουμε ακόμα πως αν αντί του Σίκμα ο Ολυμπιακός είχε πάρει κάποιο άλλο ακριβό 4αρι κατά απαίτηση του κοινού , τότε πιθανότατα να μην είχαμε κερδίσει τον φετινό πολύ καλό Πίτερς και ούτε θα υπήρχε χώρος για τον Πετρούσεφ.
Έχουμε αναφέρει χιλιάδες φορές ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση της off season με βασικό τον παράγοντα των συγκυριών, όπως εύκολα φαίνεται από τα παραπάνω.
Να θυμίσω πως ο προπονητής έλεγε να κάνουμε υπομονή και ότι θα πάρει παίκτη όταν θεωρεί ο ίδιος ότι θα μπορέσει να προσφέρει ουσιαστικά.
Με τα γραφόμενά σου και εκ των πραγμάτων , δικαιώθηκε για πολλοστή φορά.
Θα είχε νόημα ή τέλος πάντων θα ήταν προτιμότερο να φωνάξεις όπως λες για τα λάθη του coach , όταν και εφόσον έκλεινε η σεζόν αποτυχημένα.
Ο coach δεν είναι ούτε αλάνθαστος , ούτε έχει συμβόλαιο με την επιτυχία , παρόλα αυτά νομίζω έχει κερδίσει το δικαίωμα να ζητά εμπιστοσύνη και υπομονή.