Χαρα στο κουραγιο σου.........lefpan έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 11:12 pmΔεν προκριθήκαμε εξαιτίας ενός σκοτωμένου σουτ, απλώς κάναμε το 2-1. Στο δε πέμπτο παιχνίδι τους εξαφανίσαμε.Dedalos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 9:50 pmΕπισης ειμαστε η ομαδα που τερματισαμε πρωτη, παιξαμε με τον 8ο και προκριθηκαμε εξαιτειας ενος σκοτωμενου σουτ
Ειμαστε η ομαδα που χασαμε το κυπελο απο μια ζωνη της πλακας, που μας εδινε τα σουτ συνεχεια
Τελος ειμαστε η ομαδα που θα αντιμετωπισει πολυ βελτιωμενο ανταγωνισμο του χρονου.
Εσυ μπορει να πιστευεις οτι δε χρειαζομαστε βελτιωση.
Εγω πιστευω οτι χρειΖομαστε βελτιωση
Αντιγράφω το παραπάνω σκεπτικό σου: "Χάσαμε το κύπελο εξαιτίας ενός σκοτωμένου σουτ".
Μακάρι να αντιμετωπίσουμε βελτιωμένο ανταγωνισμό, γιατί έχει καταντήσει βαρετό.
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω, ότι χρειαζόμαστε βελτίωση, αλλά όχι μεγάλη. Δεν υπάρχουν πολλά να βελτιώσουμε.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1743
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

Conan , ζήτω την προστασία σου. Άρχισε παλιassistant77 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 11:20 pmΧαρα στο κουραγιο σου.........lefpan έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 11:12 pm
Δεν προκριθήκαμε εξαιτίας ενός σκοτωμένου σουτ, απλώς κάναμε το 2-1. Στο δε πέμπτο παιχνίδι τους εξαφανίσαμε.
Αντιγράφω το παραπάνω σκεπτικό σου: "Χάσαμε το κύπελο εξαιτίας ενός σκοτωμένου σουτ".
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω, ότι χρειαζόμαστε βελτίωση, αλλά όχι μεγάλη. Δεν υπάρχουν πολλά να βελτιώσουμε.
2
2

- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι συμφωνώ, μόνο βασικό 1 και βασικό 4, θα φέρουμε βασικό 5 (μιλου), και δε ψάχνουμε βασικό 2 γιατί μάλλον κρατάμε κειναν, ενώ στο 3 έχουμε Παπ τα τελευταία 10 χρόνια. Έτοιμη ομάδα λέμε.assistant77 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 11:20 pmΧαρα στο κουραγιο σου.........lefpan έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 11:12 pm
Δεν προκριθήκαμε εξαιτίας ενός σκοτωμένου σουτ, απλώς κάναμε το 2-1. Στο δε πέμπτο παιχνίδι τους εξαφανίσαμε.
0
- Conan1982
- Reactions: 3609
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα, το τόπικ κυλάει μια χαρά, μην αρχίσουμε πάλι με εντάσεις, ειρωνίες, ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την άποψη του και δικαιούται να αντιμετωπιστεί χωρίς προσβολές, άμεσες ή έμμεσες, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί.
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα!
Το 10 γράφει ότι κάναμε πρόταση στον Παπ 2+1 με 2,5Μ. 800-900κ τον χρόνο δηλαδή.
Κάπου αλλού πιο αξιόπιστα διάβασα ότι οι συναντήσεις με Παπ και Σλουκα θα γίνουν αρχές Ιουλίου. Αφήνει ένα παράθυρο να μιλήσουμε με Σλουκα σήμερα. Αυτό μου φαίνεται πιο πιθανό πάντως.
Καταλαβαίνω ότι θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται με Βεζε πριν μιλήσουμε με Σλουκα, αλλά δεν είμαι υπέρ. Ας τα δούμε ανεξάρτητα, έτσι και αλλιώς ανεξάρτητα είναι όλα τα σημαντικά και πραγματικά δεδομένα.
Είναι παιχταράς, δικό μας παιδί και τον θέλουμε στην ομάδα, αρκεί να είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αυτή λειτουργεί. Αν έχει φύγει ο Βεζε δηλαδή τι θα αλλάξει στα παραπάνω;
Εγώ από τα γύρω γύρω δεν είμαι αισιόδοξος για Σλουκα, αλλά πάντα πάντα η ελπίδα υπάρχει και πεθαίνει τελευταία.
Εκτός αν έρχεται με ΣΥΡΙΖΑ, εκεί πεθαίνει στο 6μηνο.
Το 10 γράφει ότι κάναμε πρόταση στον Παπ 2+1 με 2,5Μ. 800-900κ τον χρόνο δηλαδή.
Κάπου αλλού πιο αξιόπιστα διάβασα ότι οι συναντήσεις με Παπ και Σλουκα θα γίνουν αρχές Ιουλίου. Αφήνει ένα παράθυρο να μιλήσουμε με Σλουκα σήμερα. Αυτό μου φαίνεται πιο πιθανό πάντως.
Καταλαβαίνω ότι θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται με Βεζε πριν μιλήσουμε με Σλουκα, αλλά δεν είμαι υπέρ. Ας τα δούμε ανεξάρτητα, έτσι και αλλιώς ανεξάρτητα είναι όλα τα σημαντικά και πραγματικά δεδομένα.
Είναι παιχταράς, δικό μας παιδί και τον θέλουμε στην ομάδα, αρκεί να είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αυτή λειτουργεί. Αν έχει φύγει ο Βεζε δηλαδή τι θα αλλάξει στα παραπάνω;
Εγώ από τα γύρω γύρω δεν είμαι αισιόδοξος για Σλουκα, αλλά πάντα πάντα η ελπίδα υπάρχει και πεθαίνει τελευταία.
Εκτός αν έρχεται με ΣΥΡΙΖΑ, εκεί πεθαίνει στο 6μηνο.
0
Ο Σλούκας κάπως την έχει δει φέτος. Δηλώσεις εις βάρος της ομάδας του, αποχή για την εθνική για να ξεκουράσει το σώμα του. Αυτός που απαιτεί περισσότερο χρόνο τώρα δηλώνει κουρασμένος. Θα κατέβει ο Γιάννης και ο Σλούκας όχι.
Εγώ θα έλεγα ότι με αυτά τα μυαλά που μας δείχνει , η ομάδα ας κινηθεί προς αντικατάσταση. Αυτή τη στιγμή λύσεις υπαρχουν
Εγώ θα έλεγα ότι με αυτά τα μυαλά που μας δείχνει , η ομάδα ας κινηθεί προς αντικατάσταση. Αυτή τη στιγμή λύσεις υπαρχουν
2
2

-
- Reactions: 241
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Λοιπον μετα την αποφαση αυτη του σλουκα ξεκαθαριστηκαν τα παντα.Η 1)εχει βρει πιο καλη οικονομικα προταση και θελει να φυγει οποτε λεει αερολογιες.2)εχει κομπλεξ που ο ολυμπιακος εχει σαν 1ο ονομα τον βεζενκωφ.Αυτα παντως περι χρονου σμμετοχης ειναι αερολογιες.Αν κρινω απο την συμπεριφορα του το 2ο ισχυει
1
1

- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και αφορά περισσότερο την Εθνική δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε παράπονα από τον Σλούκα ή τον Καλάθη (αν αποφασίσει και ο δεύτερος) να μην κατέβουν. Έχουν πόσες συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών και τις μικρότερες, είναι ο Σλούκας 33-34 ετών και έπαιζε μέχρι πριν λίγες μέρες, έβγαλε τραυματισμό μέσα στην χρονιά δεν είναι παράλογο να θέλει μια χρονιά να απέχει.Dedalos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 10:04 amΟ Σλούκας κάπως την έχει δει φέτος. Δηλώσεις εις βάρος της ομάδας του, αποχή για την εθνική για να ξεκουράσει το σώμα του. Αυτός που απαιτεί περισσότερο χρόνο τώρα δηλώνει κουρασμένος. Θα κατέβει ο Γιάννης και ο Σλούκας όχι.
3
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αλλο λεω εγω φιλε μου...δεν γινεται να ζητας περισσοτερα λεπτα και να μην παιζεις στην εθνικη για να ξεκουραστει το σωμα σοο.Λιγο ειρωνια δεν ειναι;Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 10:42 amDedalos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 10:04 amΟ Σλούκας κάπως την έχει δει φέτος. Δηλώσεις εις βάρος της ομάδας του, αποχή για την εθνική για να ξεκουράσει το σώμα του. Αυτός που απαιτεί περισσότερο χρόνο τώρα δηλώνει κουρασμένος. Θα κατέβει ο Γιάννης και ο Σλούκας όχι.
Αν και αφορά περισσότερο την Εθνική δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε παράπονα από τον Σλούκα ή τον Καλάθη (αν αποφασίσει και ο δεύτερος) να μην κατέβουν. Έχουν πόσες συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών και τις μικρότερες, είναι ο Σλούκας 33-34 ετών και έπαιζε μέχρι πριν λίγες μέρες, έβγαλε τραυματισμό μέσα στην χρονιά δεν είναι παράλογο να θέλει μια χρονιά να απέχει.
0
-
- Reactions: 213
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει το ότι δεν πάει εθνική έχει λογική,κατεβαίνει το βουνό ουσιαστικά και κοιτάει να προστατέψει το κορμί του για να είναι πιο ανταγωνιστικός τα επόμενα χρόνια και να μην βγάλει τραυματισμούςDedalos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 10:04 amΟ Σλούκας κάπως την έχει δει φέτος. Δηλώσεις εις βάρος της ομάδας του, αποχή για την εθνική για να ξεκουράσει το σώμα του. Αυτός που απαιτεί περισσότερο χρόνο τώρα δηλώνει κουρασμένος. Θα κατέβει ο Γιάννης και ο Σλούκας όχι.
Τώρα με σας δεν ξέρω τι παίζει
Εκτίμηση μου είναι ότι έχει παίξει το ρόλο του και η ανανέωση του Γουολκαπ αλλα και η ελληνοποίηση του
Ίσως να μετατοπίστηκε το κέντρο βάρους «σημαντικότητας» ας το πω έτσι προς τον Γουολκαπ και ο Σλούκας να έρχεται λίγο πιο πίσω
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όχι, δεν είναι ειρωνεία. Άλλη χρονική στιγμή γίνονται τα παιχνίδια της εθνικής και άλλο θέμα η σεζόν.Jamesharden13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 10:44 amΑλλο λεω εγω φιλε μου...δεν γινεται να ζητας περισσοτερα λεπτα και να μην παιζεις στην εθνικη για να ξεκουραστει το σωμα σοο.Λιγο ειρωνια δεν ειναι;Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 10:42 am
Αν και αφορά περισσότερο την Εθνική δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε παράπονα από τον Σλούκα ή τον Καλάθη (αν αποφασίσει και ο δεύτερος) να μην κατέβουν. Έχουν πόσες συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών και τις μικρότερες, είναι ο Σλούκας 33-34 ετών και έπαιζε μέχρι πριν λίγες μέρες, έβγαλε τραυματισμό μέσα στην χρονιά δεν είναι παράλογο να θέλει μια χρονιά να απέχει.
Είναι λογικό να θέλει να ξεκουραστεί το καλοκαίρι, για να μπορέσει να βγάλει τη σεζόν άνετα.
Εγώ δεν βλέπω αντίφαση σε αυτά που λέει.
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Τους παίκτες στην πραγματικότητα (σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον) δεν τους επιβαρύνει τόσο το αν θα παίξουν αντί 22 λεπτά 28 λεπτά, τους επιβαρύνει όλη η χρονιά, οι προπονήσεις, ο αριθμός των παιχνιδιών. Δεν πρόκειται δηλαδή ο Σλούκας να είναι πιο ξεκούραστος αν αντί 22 λεπτά που έπαιζε φέτος παίζει του χρόνου 20 λεπτά.Jamesharden13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 10:44 amΑλλο λεω εγω φιλε μου...δεν γινεται να ζητας περισσοτερα λεπτα και να μην παιζεις στην εθνικη για να ξεκουραστει το σωμα σοο.Λιγο ειρωνια δεν ειναι;Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 10:42 am
Είναι όμως σημαντικό να έχουν χρόνο για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για την επερχόμενη σεζόν. Οι παίκτες του NBA μπορεί να έχουν περισσότερα παιχνίδια αλλά έχουν και περισσότερο χρόνο ξεκούρασης ειδικά όσο πιο νωρίς αποκλειστούν στα play offs. O Ολυμπιακός π.χ. ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου και τελείωσε μέσα Ιουνίου. Ο Γιάννης τελείωσε (με τον αποκλεισμό του 27 Απριλίου, 1,5 μήνα νωρίτερα.
2
2

- τουλουμπα
- Reactions: 4695
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που θα κατσει να πιστεψει τις δικαιολογιες του σλουκαJamesharden13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 10:39 amΛοιπον μετα την αποφαση αυτη του σλουκα ξεκαθαριστηκαν τα παντα.Η 1)εχει βρει πιο καλη οικονομικα προταση και θελει να φυγει οποτε λεει αερολογιες.2)εχει κομπλεξ που ο ολυμπιακος εχει σαν 1ο ονομα τον βεζενκωφ.Αυτα παντως περι χρονου σμμετοχης ειναι αερολογιες.Αν κρινω απο την συμπεριφορα του το 2ο ισχυει
γιατι απλα ειναι αστειες και εκτος πραγματικοτητας
εγω νομιζω οτι ειναι το 3 που δεν το γραφεις,οτι απλα δεν μπορει να συνεργαστει με τον μπαρτζωκας δεν ταιριαζουν ρε παιδι μου δεν θελει ουτε να τον βλεπει
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Επειδη το πρωταθλημα και το κυπελλο απο οτι φαινεται την χρονια θα ειναι πιο δυσκολα και επειδη ειδα αρκετα ματς της σειρας παρτιζαν ερυθρος(που ο παο φημολογηται οτι θα παρει αρκετους παιχτες οπως βιλντοζα,εξουμ,παντερ κτλ)εχω να πω πως ο ολυμπιακος χρειαζεται οποσδηποτε εναν ακομα ψηλο τυπου μπολομποι για 3ο αν παμε με δυαδα μιλου-φαλ,ετσι ωστε να ειμαστε πολλοι καλοι στις αλλαγες στα πικ εν ρολ
0