Μπορεί να πέσετε να με φάτε και μένα αλλά θα τα πω
Ο ολυμπιακός έχει χειριστεί τραγικά την κατάσταση όχι γιατί πρέπει να αφήσει τον Γουοκαπ ελεύθερο κ.λπ., αλλά γιατί οι πράξεις του δεν είναι προς το συμφέρον της ίδιας του της ομάδας.
Αυτή τη στιγμή συμπεριφέρεται σαν παιδί που του έκλεψαν το παγωτό.
Λίγη απλή λογική χρειάζεται για να δει κάποιος ότι
1) Υπάρχουν 3 παίκτες στη θέση του Γουόκαπ. Οι 2 από αυτού είναι μπροστά του κιόλας
2) Η προσφορά πλέον της Ντουμπάι είναι στο 1.5 εκατομμύριο, που είναι παραπάνω από καλή
3) Τον παίκτη τον έχει χάσει, οπότε πρέπει να κοιτάξει πως θα βγάλει ότι περισσότερο μπορεί.
Δεν ξέρω γιατί έχει περάσει έτσι αλλά το σχοινί σε αυτή τη περίπτωση δεν έχει τραβηχτεί μόνο από τη μεριά του Γουόκαπ, αλλά και εξίσου από τη μεριά του Ολυμπιακού. Κανονικά αυτές οι περιπτώσεις είναι ρουτίνα. Βλέπεις έναν δυσαρεστημένο παίκτη, κοιτά να τον πουλήσεις άμεσα. Αυτό έκανε η Παρτιζάν με τον Ταιρικ που πολύ σωστά αναφέρθηκε. Αυτό κάναμε εμείς με τον Οσμάν και με τον Σόρτς, αλλά και όχι μόνο. Η Εφές άφησε τον Λάρκιν ο οποίος μάλιστα πήγε στη Φενέρ. Μπορώ να σκεφτώ κι άλλα παραδείγματα.
Θέλω να καταλήξω στο ότι δεν υπάρχει κανένα συμφέρον όχι μόνο στο να θες να κρατήσεις με το ζόρι έναν δυσαρεστημένο παίκτη, αλλά ούτε και στο να τραβάς το σχοινί περνώντας "μήνυμα". Αυτές οι καταστάσεις υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Να τονίσω ότι εγώ πιστεύω ότι η προσφορά της Ντουμπάι δεν έπαιξε κανένα ρόλο στον Γουοκαπ, που είναι πιο πιθανό να χαλάστηκε από τους 2 παίκτες που έφεραν μπροστά του, που παίρνουν τα διπλάσια και σχεδόν τριπλάσια λεφτά από αυτόν.