2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 16, 2021 12:05 pm

Agio96 έγραψε:
Τετ Ιουν 16, 2021 11:52 am
Αν ο λαιτι είναι η τελευταία μεταγραφή μας τότε όντως δε θα είναι καλή, δεδομένου ότι δε λύνει το γρίφο του μακρινού σουτ στην ομάδα. Δε γίνεται να μην αποκτήσουμε έναν κλασσικό σουτερ.. Ακόμα και ο ντορσευ streaky είναι.. Αν όμως θέλουμε να κάνουμε άλλη μια μεταγραφή στο 2, τότε πιστεύω θα στείλει δανεικό το Κάρτερ σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα που παίζει τουλάχιστον eurocup, και θα αποκτήσει το βασικό 2αρι ή αν θέλετε καλύτερα θα περιμένει τον ντορσευ σε περίπτωση που δε βρει συμβόλαιο.. Τώρα τα περί βόμβας ή παπατζες είναι του διαμαντοπουλου ή θα πάμε σε παίχτη που δεν έχει ακουστεί ξανά ή για Μητογλου.. Ο λαιτι σε καμία περίπτωση δεν είναι βόμβα. Παρ όλα αυτά είναι σούπερ αθλητικός παίχτης (κάτι που γενικά σαν ομάδα δεν είχαμε) με καλό σουτ, ποστ απ παιχνίδι και σκυλισια άμυνα.. Καλό γρανάζι σε μια ομάδα που θέλει να γίνει πιο αθλητική κ να μπει 8αδα. Προσωπικη μου γνώμη είναι ότι θα πάμε κάπως έτσι.

Σλουκας, Γουοκαπ, σπανουλης (Λουντζης)
Ντορσευ, Μακκισικ, Λαρεντζακης
Παπανικολάου, Λαιτι, ΒΧ
Βεζενκοβ, Πριντεζης, Ζαν Σαρλ
Φαλ, Μάρτιν, Κουφός
Συμφωνώ σε όλα. Μόνο μια μικρή λεπτομέρεια, πραγματικά ήσσονος σημασίας. Ο Κουφός δεν θα είναι στο ρόστερ και λογικά θα πάρουμε Καββαδά.
Έτσι θα είμαστε οκ σε δύσκολες αποστολές στο ΟΑΚΑ (με μπράβους κλπ). Θα βάζουμε μπροστά Φαλ (τρόμος- σκορπίστε) Μάρτιν, Καββαδά, Σακίλ και Γουόκαπ και τα πράγματα θα πηγαίνουν στον διάλογο (όχι ρε παιδιά, να τα βρούμε κι έτσι...) :P

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 16, 2021 12:07 pm

Αν ο Παπανικολάου παντως μεινει υγιής φετος και παίρνει σταθερά κανα 20λεπτο σε κάθε ματς στο 3 τοτε μια χαρα θα είστε και με ολίγον απο Λαιτι/Μακισικ εκει. Στο 1/2 επίσης είστε μπόμπα όπως και στους ψηλους. Οκκ θα θέλατε εναν γνήσιο σουτερ αλλα μπορει και να ναι ο Καρτερ αυτος , γενικα είχατε μια καλή μεταγραφική οφσιζον δεν δικαιολογειται τέτοια ξενερα. Εμείς οι παναθηναικοι τι να πούμε...

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 16, 2021 12:10 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 16, 2021 12:07 pm
Αν ο Παπανικολάου παντως μεινει υγιής φετος και παίρνει σταθερά κανα 20λεπτο σε κάθε ματς στο 3 τοτε μια χαρα θα είστε και με ολίγον απο Λαιτι/Μακισικ εκει. Στο 1/2 επίσης είστε μπόμπα όπως και στους ψηλους. Οκκ θα θέλατε εναν γνήσιο σουτερ αλλα μπορει και να ναι ο Καρτερ αυτος , γενικα είχατε μια καλή μεταγραφική οφσιζον δεν δικαιολογειται τέτοια ξενερα. Εμείς οι παναθηναικοι τι να πούμε...
Καλά τα λες αλλά: Στον Ολυμπιακό έχει συσσωρευτεί πολύ ξενέρωμα μετά 4 χρόνια άνευ τίτλου στην Ελλάδα κι άνευ πλέι οφ στην Ευρωλίγκα. Οπότε πάει κάπως σαν ¨τα χλωρά με τα ξερά¨που λέγανε και στα χωριά όταν τα τελευταία κατοικούταν και δεν ήταν τόπος παραθερισμού/φολκλόρ.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Τετ Ιουν 16, 2021 12:12 pm

Νομίζω με τις μεταγραφές που κάνουμε καταλαβαίνουμε όλοι γιατί ο Βεζενκοφ δεν ανανεώνει ......

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5647
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 16, 2021 12:15 pm

Πως τα καταφερνουν καθε χρονο να λεμε οτι επιτελους με εναν ακομη παικτη 700χιλ παμε δυνατα για την 8δα αλλα αυτοι να φερνουν τζενκινς και λαιτι με 300 και να λεμε 10δα και πολυ μας ειναι...Καλα το 200χιλ μπαι αουτ για 33χρονο αν ισχυει πρεπει να ειναι το ντιλ του αιωνα...Ειδικα αν μας κοστισε 600χιλ ο λαιτι ειναι να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο..Καλος παικτης ειναι αλλα λιγος για αυτο που χρειαζομαστε..

Τι να πω κριμα,αν δεν ερθει ο ντορσει πλεον παμε καρφι για ακομα μια χρονια εκτος 8δας...Να δειτε που ο μπομπερ μας θα ειναι παλι ο σπανουλης,ενα 15λεπτακι θα το παιζει στο νερο ετσι οπως ειναι το ροστερ και θα χει και δικιο..

Ολη την βιλερμπαν εχουμε παρει εκτος απο τον γιαμπουσελε που ειναι ο καλυτερος τους...Εχουν δει που τερματιζουν οι γαλλοι ετσι?εκτος και αν απλα θελουμε να αποδυναμωσουμε τον πιο κοντινο αντιπαλο μας :hoho:

Τελευταιος πιστολερο που εχουμε δει ηταν ο γκριν?ερικο γυρνα πισω η εστω τηλεφωναα

Μονη ελπιδα να μην βρει ο ντορσει ομαδα μεχρι σεπτεμβρη και να το κλεισουμε τελευταια στιγμη,αλλα μαλλον αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος..

0
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 16, 2021 12:16 pm

prime7 έγραψε:
Νομίζω με τις μεταγραφές που κάνουμε καταλαβαίνουμε όλοι γιατί ο Βεζενκοφ δεν ανανεώνει ......
Και πέρσι με τους Χάρισσον, Μάρτιν, Τζένκινς και Λαρεντζάκη ανανέωσε επειδή είδε φως; :P
Ή έφτανε ο Σλούκας για να τον πείσει ότι πάμε για F4?

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2548
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Ιουν 16, 2021 12:17 pm

Ο "κλεισμένος" Dorsey τι έγινε τελικά; Μήπως δεν ήταν κλεισμένος από τον Ολυμπιακό αλλά από άλλη ομάδα; :lol:

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Τετ Ιουν 16, 2021 12:19 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 16, 2021 12:16 pm
prime7 έγραψε:
Και πέρσι με τους Χάρισσον, Μάρτιν, Τζένκινς και Λαρεντζάκη ανανέωσε επειδή είδε φως; :P
Ή έφτανε ο Σλούκας για να τον πείσει ότι πάμε για F4?
Πέρσι δεν εκανε την χρόνια που έκανε φέτος...τι μας λες τώρα... με άλλη μια καλη χρόνια πάει για Cska κτλπ...οχι θα κάτσει να παίζει με τον Lighty..

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1474
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Τετ Ιουν 16, 2021 12:20 pm

πςςςς ...θα ειναι και ετοιμη η ομαδα για τον αδερφο του Παρκερ που θα ρθει για αντικαταστατης του Μπαρζω εκει στα μεσα της σεζον.

0
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 16, 2021 12:21 pm

kojito έγραψε:
Ο "κλεισμένος" Dorsey τι έγινε τελικά; Μήπως δεν ήταν κλεισμένος από τον Ολυμπιακό αλλά από άλλη ομάδα; :lol:
Οκ, εδώ κάνεις λάθος.
Έχουν πει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία σε περίπτωση που δεν κάτσει το ΝΒΑ και γυρίσει Ευρώπη. Εγώ από τη αρχή έχω πει ότι βλέπω πιο πιθανό να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. ΑΛλά ως γνωστόν το ΝΒΑ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τα "νταραβέρια".
Υπομονή για τον Τάιλερ, με μικρό όμως καλάθι.
Αν γυρίσει Ευρώπη και δεν τον πάρουν, τότε ναι, να παιχτεί καζούρα. Μαζί σου (σας).

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιουν 16, 2021 12:23 pm

Sloukas Walkup
McKissic Carter Larentzakis
Lighty Papanikolaou
Vezenkov Charles Printezis
Fall Martin

Και ο Λουτζης φυσικά.. παντως δεν νομίζω να κοστισε πολλά ο Λαιτι και ισως να μην ισχύει και το 200χιλ μπαι αουτ, θα δειξει. Παντως εμένα μου φαίνεται μια χαρά ροστερ το παραπάνω, σίγουρα κλάσεις ανώτερο απτο περσινό και προπέρσινο σας. Μπατζετ στα 7,5 εκατ χωρίς το buy-out του Λαιτι που ειναι φυσιολογικό ποσο , αντε να περιμέναμε να ξεπεράσει τα 8μ αλλα μεχρι εκει. Γενικα του χρονου δεν θα υπάρχει Βαλένθια στην Ευρωλίγκα ενω η μπασκονια με τη ζαλγκιρις χάνουν παιχτες που δυσκολα θα αναπληρώσουν κατάλληλα. Συνεπώς η μάχη για την 8αδα θα είναι πιο εύκολη. Δηλαδη το παραπάνω ροστερ είναι για 9η θέση και να ελπίζει για το κάτι παραπάνω μετα. Δεν είναι όμως και τοσο μικρή η ελπίδα... οι παιχτες σας γνωρίζονται μεταξυ τους, είναι σημαντικό να υπάρχει ομοιογένεια και ο Μπαρτζώκας γενικα εχει μάτι. Εγω περιμένω να σας δω στο γήπεδο λοιπον.

Αν και κρατάω μια πισινή για μια επιπλέον μεταγραφή, ίδωμεν.

ΥΓ. Ο Χολινς και ο Χίλιαρντ παντως δεν ειναι και πολυ νεότεροι του Λαιτι , αν η ηλικία είναι το πρόβλημα.

0
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 16, 2021 12:24 pm

prime7 έγραψε:
Τετ Ιουν 16, 2021 12:19 pm

Πέρσι δεν εκανε την χρόνια που έκανε φέτος...τι μας λες τώρα... με άλλη μια καλη χρόνια πάει για Cska κτλπ...οχι θα κάτσει να παίζει με τον Lighty..
Έλα ντε. Τι κάθομαι και σας λέω. Είστε και αγριεμένοι και θα με αρχίσετε σε τίποτε κόμπο. :P

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5647
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 16, 2021 12:32 pm

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2548
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Ιουν 16, 2021 12:33 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 16, 2021 12:21 pm
kojito έγραψε:
Οκ, εδώ κάνεις λάθος.
Έχουν πει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία σε περίπτωση που δεν κάτσει το ΝΒΑ και γυρίσει Ευρώπη. Εγώ από τη αρχή έχω πει ότι βλέπω πιο πιθανό να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. ΑΛλά ως γνωστόν το ΝΒΑ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τα "νταραβέρια".
Υπομονή για τον Τάιλερ, με μικρό όμως καλάθι.
Αν γυρίσει Ευρώπη και δεν τον πάρουν, τότε ναι, να παιχτεί καζούρα. Μαζί σου (σας).
Θα μπορούσε βέβαια να είναι αυτή η μπόμπα που λέει ο Διαμαντόπουλος. Παίκτης που κάνει ό,τι θέλει την μπάλα, παίζει και στο 2 και στο 3. Μπόμπα όχι τόσο σαν όνομα, αφού ήδη παίζει στα ρεπορτάζ, αλλά σαν timing. Δηλαδή εκεί που θα περιμένουμε ότι το ρόστερ θα έχει κλείσει, να μας σκάσει μια ανακοίνωση τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου. Βέβαια αν έρθει και ο Lighty και συνεχίσει και ο Σπανούλης, θα μαζεύονται πολλοί από τον άσσο μέχρι το 3.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1643
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Ιουν 16, 2021 12:38 pm

nikolas12 έγραψε:
Τετ Ιουν 16, 2021 12:05 pm
O Ζέρβας είπε ότι ουσιαστικά ο Ολυμπιακός τελείωσε τις μεταγραφές, όταν τελειώσει το γαλλικό πρωτάθλημα ανακοινώνει Fall και Lighty και κλεισμένοι που ανακοινώνονται σύντομα είναι ο Λούντζης και ο Carter. Μετά λέει μένει το τυπικό για Πρίντεζη και του Σπαν που είναι λίγο δυσκολότερο. Αν πάμε Α1, θα πάρουμε ένα 5άρι Έλληνα. Περιττό να πω ότι βλέποντας το ρόστερ, είμαι σε αυτήν την κατάσταση:

Εικόνα

Κύριοι όλοι ξέρουμε με τι δε βάφονται αυγά. Στο υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο της Ευρωλίγκας, το να μπεις οχτάδα σημαίνει πλάνο, όχι κάθε 2-3 χρόνια μου μένει κανάς McKissic και μετά κάθε καλοκαίρι ξηλώνω την ομάδα για να φέρω έναν καλό παίκτη και στοιχήματα από Α1 και Eurocup μπας και βρω τον επόμενο Mike James πριν τον Κερεχέτα. Υπομονή λοιπόν, η χρονιά είναι μεγάλη, αλλά δε νομίζω και διαφορετική από την απογοήτευση και το σκωτσέζικο ντουζ του 2020-21.
Με εξαίρεση τον Walkup ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι από τα Lidl. Οι συγκεκριμένες προσθήκες είναι οι ιδανικές για πλαισιώσουν τους πιτσιρικάδες της αναπτυξιακής σε περίπτωση που πάρουν την άνοδο.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”