Με λίγα λόγια το έριξα στο "ναι" γιατί θεωρώ παράλογο το "όχι" και επιπλέον το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα ψάχνεται για παίκτη απλά δεν ξέρουμε ποιον.
Το να έρθει μετά την έναρξη της euroleugue , λυπάμαι που θα το πω αλλά θα είναι έγκλημα.
Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό όπως το έθεσα αλλά προτιμούσα να ακούσω ότι η ομάδα θα πάει ως έχει παρά να ξέρω ότι ενώ θεωρούσαν επιβεβλημένη την προσθήκη ρίσκαραν τόσο πολύ με τον χρόνο.
Είναι σαν να λες ότι ξέρω πως δεν με βγάζουν τα καύσιμα και θα περιμένω να με αφήσει το όχημα μέχρι να μου φέρουν να γεμίσω για να πάρει πάλι μπρος.
Επίσης καλώς ή κακώς η σεζόν ξεκινάει με δύο ντέρμπι αιωνίων και όλοι ξέρουμε πως το ειδικό βάρος αυτών των παιχνιδιών μπορεί να επηρεάσει άμεσα αρνητικά ή θετικά το ξεκίνημα όπου σε συνδυασμό με πιθανή εξέλιξη μη μεταγραφής θα φέρει δυστυχώς πολύ γκρίνια εξ αρχής.
Για να μην παρεξηγηθώ , έχω πει πολλάκις ότι στηρίζω με χίλια των coach και την ομάδα και πρέπει όλοι να έχουν υπομονή και να δείξουν εμπιστοσύνη , όταν όμως επικοινωνείς εδώ και καιρό ότι επιθυμείς την συγκεκριμένη προσθήκη σημαίνει ότι βλέπουν οι ίδιοι που τρέχουν την ομάδα πως κάτι λυπεί, δεν το βγάλαμε εμείς από το μυαλό μας.
Αυτό λοιπόν που με πειράζει είναι το γεγονός ότι υπάρχει η πιθανότητα να ρισκάρουν το ξεκίνημα της σεζόν , γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι το ρόστερ είχε ανάγκη αυτόν τον σκόρερ που τόσες και τόσες φορές έχουμε συζητήσει.
Τώρα αν βγει ο Μπαρτζώκας και πει ότι τελικά είναι κομπλέ με το υλικό που διαθέτει και θα πάει όπως έχει εγώ είμαι μαζί του.