Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1052
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 21, 2023 7:20 pm

Εγώ ψήφισα ολίγον τι παρορμητικά.
Με λίγα λόγια το έριξα στο "ναι" γιατί θεωρώ παράλογο το "όχι" και επιπλέον το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα ψάχνεται για παίκτη απλά δεν ξέρουμε ποιον.
Το να έρθει μετά την έναρξη της euroleugue , λυπάμαι που θα το πω αλλά θα είναι έγκλημα.
Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό όπως το έθεσα αλλά προτιμούσα να ακούσω ότι η ομάδα θα πάει ως έχει παρά να ξέρω ότι ενώ θεωρούσαν επιβεβλημένη την προσθήκη ρίσκαραν τόσο πολύ με τον χρόνο.
Είναι σαν να λες ότι ξέρω πως δεν με βγάζουν τα καύσιμα και θα περιμένω να με αφήσει το όχημα μέχρι να μου φέρουν να γεμίσω για να πάρει πάλι μπρος.
Επίσης καλώς ή κακώς η σεζόν ξεκινάει με δύο ντέρμπι αιωνίων και όλοι ξέρουμε πως το ειδικό βάρος αυτών των παιχνιδιών μπορεί να επηρεάσει άμεσα αρνητικά ή θετικά το ξεκίνημα όπου σε συνδυασμό με πιθανή εξέλιξη μη μεταγραφής θα φέρει δυστυχώς πολύ γκρίνια εξ αρχής.
Για να μην παρεξηγηθώ , έχω πει πολλάκις ότι στηρίζω με χίλια των coach και την ομάδα και πρέπει όλοι να έχουν υπομονή και να δείξουν εμπιστοσύνη , όταν όμως επικοινωνείς εδώ και καιρό ότι επιθυμείς την συγκεκριμένη προσθήκη σημαίνει ότι βλέπουν οι ίδιοι που τρέχουν την ομάδα πως κάτι λυπεί, δεν το βγάλαμε εμείς από το μυαλό μας.
Αυτό λοιπόν που με πειράζει είναι το γεγονός ότι υπάρχει η πιθανότητα να ρισκάρουν το ξεκίνημα της σεζόν , γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι το ρόστερ είχε ανάγκη αυτόν τον σκόρερ που τόσες και τόσες φορές έχουμε συζητήσει.
Τώρα αν βγει ο Μπαρτζώκας και πει ότι τελικά είναι κομπλέ με το υλικό που διαθέτει και θα πάει όπως έχει εγώ είμαι μαζί του.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Σεπ 21, 2023 7:55 pm

Ξεκάθαρα όχι στο Πολ. Άφησε το ανοιχτό για όλη την χρονιά γιατί λογικά τον παίκτη θα τον περιμένουμε μέχρι τον Ιούλιο του 24.

* Ντόρσευ κ Λο είχαν έρθει όντως αργά, αλλά σε περίοδο λοκνταουν

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 552
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Σεπ 21, 2023 7:57 pm

Πως να βγει ο Μπαρτζώκας να πει ότι τελικά δεν χρειάζεται παίκτη από τη στιγμή που έχει δηλώσει πως χρειάζεται; Ακυρώνει τον εαυτό του.

Όχι ψήφισα αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί μια δικαιολογία «δεν μπορέσαμε να φέρουμε τον παίκτη που θέλουμε/δεν μπαίνουμε σε πληστηριασμούς/δεν θα πάρουμε παίκτη μόνο και μόνο για να πούμε ότι πήραμε» την οποία τη θεωρώ οριακά μικρότερο ρεζιλίκι από το «είπαμε ότι χρειαζόμασταν παίκτη αλλά τελικά δεν χρειαζόμαστε».

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1052

Πέμ Σεπ 21, 2023 8:40 pm

Sokos έγραψε:
Πέμ Σεπ 21, 2023 7:57 pm
Πως να βγει ο Μπαρτζώκας να πει ότι τελικά δεν χρειάζεται παίκτη από τη στιγμή που έχει δηλώσει πως χρειάζεται; Ακυρώνει τον εαυτό του.

Όχι ψήφισα αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί μια δικαιολογία «δεν μπορέσαμε να φέρουμε τον παίκτη που θέλουμε/δεν μπαίνουμε σε πληστηριασμούς/δεν θα πάρουμε παίκτη μόνο και μόνο για να πούμε ότι πήραμε» την οποία τη θεωρώ οριακά μικρότερο ρεζιλίκι από το «είπαμε ότι χρειαζόμασταν παίκτη αλλά τελικά δεν χρειαζόμαστε».
Ας αφήσουμε το λεγόμενο "επικοινωνιακό" στην άκρη , άλλωστε αυτά είναι για εμάς τους φιλάθλους και κανονικά οι καλές ομάδες δεν ασχολούνται και δεν θα έπρεπε να ασχολούνται με το τι λέμε εμείς.
Το θέμα είναι ο coach και η διοίκηση μην κάνουν εκπτώσεις στα θέλω της ομάδας και γενικά ελπίζω να μην ρισκάρουν στο όριο.
Τώρα σχετικά με τον Μπαρτζώκα , δεν είναι στην λογική του να λέει αλλά από αυτά που πιστεύει , οπότε όπως ο ίδιος είπε ότι θα γίνει ακόμα μια μεταγραφή άλλο τόσο δεν θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει , είτε έρθει είτε δεν έρθει η προσθήκη.
Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι παίκτης θα έρθει , απλά έχω πλέον αρχίσει να αγχώνομαι με το timing της μεταγραφής.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague

Πέμ Σεπ 21, 2023 8:44 pm

Θα βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση ο Μπαρτζώκας αν δεν έρθει παίκτης. Δεν θα μπορεί να βγει και να πει ότι δεν έγινε μεταγραφή γιατί έχουν καβούρια στις τσέπες τα αδέρφια. Όσο και να ισχύει, παραμένουν αφεντικά του.

Όσο για το timing, θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι τον πρώτο μήνα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά. Εδώ οι 3 που βρίσκονται καιρό στην ομάδα θα ναι ουσιαστικά ξένο σώμα μέχρι να περάσει λίγος καιρός και να παίξουν/προπονηθούν με τους συμπαίκτες τους.

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1850
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Σεπ 21, 2023 8:49 pm

Έχουμε και λέμε

Μουμπλε μουμπλε

7 περικεφαλαιες φουλ φεϊς ...τσεκ
7 τσιγκινα σωβρακακια ...τσεκ

Νούμερα να μου δώσετε μη γίνει κάνα λάθος και δεν σας κάνουν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3325
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Πέμ Σεπ 21, 2023 9:34 pm

Sokos έγραψε:
Θα βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση ο Μπαρτζώκας αν δεν έρθει παίκτης. Δεν θα μπορεί να βγει και να πει ότι δεν έγινε μεταγραφή γιατί έχουν καβούρια στις τσέπες τα αδέρφια. Όσο και να ισχύει, παραμένουν αφεντικά του.

Όσο για το timing, θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι τον πρώτο μήνα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά. Εδώ οι 3 που βρίσκονται καιρό στην ομάδα θα ναι ουσιαστικά ξένο σώμα μέχρι να περάσει λίγος καιρός και να παίξουν/προπονηθούν με τους συμπαίκτες τους.
Δε ξερω γιατι φταίει ο Μπαρτζώκας σε αυτό.
Οι Αφοί δήλωσαν στην εκδήλωση του Σπανούλη ότι ειναι περήφανοι που η ομαδα πηγαίνει στα φιναλ 4 με το μικρότερο μπάτζετ. Και αυτό είναι ο μεγαλύτερος στόχος τους , παρά το να παρουμε εμείς το φιναλ 4. Το οποιο ειναι σεβαστό.
Δύσκολα να επαναληφθεί αυτό που έγινε στο b2b με τόσο μικρό μπάτζετ τη σημερινή εποχήμε τοσο δυνατή ευρωλίγκα. Η ομάδα για να φτάσει σε καλό επίπεδο χρειάζεται 2 παίκτες των 2 εκατομμυρίων για να πλησιάσουν τα νούμερα Σλούκα και Βεζε.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6701
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Σεπ 21, 2023 9:38 pm

θα ναι τραγικο παντως να ακουσουμε κανενα δεν βρηκαμε τελικα αυτο που θελαμε και να κλεινουν σε μπαρτσελονα βαλενθια οι ναν ντειβις κτλ..

Εγω ακομα περιμενω οτι θα τον φερει τον παικτη ο σκακιστης..αφου βγηκε και ειπε οτι χρειαζεται ,υποθετω θα εχει και το αναλογο μπατζετ..Ας ερθει και με τον αγιο βασιλη λιγο το κακο..

Σημερα πρωτη προπονηση με ολους τους παικτες..δεν πρεπει να χει ξαναγινει ποτε να ξεκινανε οι υποχρεωσεις και η μιση ομαδα να μην εχει κανει ουτε προπονηση μαζι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1850
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Σεπ 21, 2023 9:46 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 21, 2023 9:38 pm

Σημερα πρωτη προπονηση με ολους τους παικτες..δεν πρεπει να χει ξαναγινει ποτε να ξεκινανε οι υποχρεωσεις και η μιση ομαδα να μην εχει κανει ουτε προπονηση μαζι.
Γι αυτό πιστεύω ότι το πρώτο διάστημα θα είναι δύσκολο

Δεν θα χουμε καλή αρχή. Δεν ευνοεί και το πρόγραμμα

Ελπίζω να μην αρχίσει το κράξιμο και οι ομορφιές (που πολύ φοβάμαι ότι δεν θα τις αποφυγουμε)

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Σεπ 21, 2023 9:56 pm

Είναι όντως θέμα το ότι δεν έχει γίνει κανονική προετοιμασία φέτος, αρκετά χειρότερα από πέρυσι.

Για αυτό ήθελα να έχει κλείσει ήδη ο καλόγριας :roll:

Αλλά τι να κάνεις; Να μαλώνεις;
Το καλό είναι ότι δεν είμαστε οι μόνοι, λίγες ομάδες έχουν κάνει κανονικά προετοιμασία ή/και έχουν ήδη ομοιογένεια.

Εμείς τουλάχιστον μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα ματς με Γουόκαπ/Κανααν/Παπ/Πίτερς/Φαλ που παίζουν μαζί με κλειστά τα μάτια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3190
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 21, 2023 10:19 pm

AlexD έγραψε:
Πέμ Σεπ 21, 2023 5:57 pm
Conan1982 έγραψε:
Πέμ Σεπ 21, 2023 5:54 pm

Άρα βρέθηκες σε ένα δίλλημα για ένα μικρό αλλά μετρήσιμο χρονικά διάστημα. :P
Στο περιφερειακός λίγο κολωσα, αν είναι τρίοτέσσερο δηλαδή, πιάνεται;
κοιταμε πολυ εντονα (λεει η πιατσα) ασσοδυοτριαροτεσσαροπενταρι. Π Α Ι Χ Τ Α Ρ Α Σ. 8ψηφιο συμβολαιο at least.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague

Πέμ Σεπ 21, 2023 10:35 pm

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Σεπ 21, 2023 9:34 pm
Sokos έγραψε:

Δε ξερω γιατι φταίει ο Μπαρτζώκας σε αυτό.
Οι Αφοί δήλωσαν στην εκδήλωση του Σπανούλη ότι ειναι περήφανοι που η ομαδα πηγαίνει στα φιναλ 4 με το μικρότερο μπάτζετ. Και αυτό είναι ο μεγαλύτερος στόχος τους , παρά το να παρουμε εμείς το φιναλ 4. Το οποιο ειναι σεβαστό.
Δύσκολα να επαναληφθεί αυτό που έγινε στο b2b με τόσο μικρό μπάτζετ τη σημερινή εποχήμε τοσο δυνατή ευρωλίγκα. Η ομάδα για να φτάσει σε καλό επίπεδο χρειάζεται 2 παίκτες των 2 εκατομμυρίων για να πλησιάσουν τα νούμερα Σλούκα και Βεζε.
Δεν είπα ότι φταίει ο Μπαρτζώκας. Απλά ότι θα ακυρώσει τον εαυτό του αν πει κάτι τέτοιο και ότι από την άλλη δεν θα μπορεί να πει εγώ ήθελα αλλά τους έπιασαν οι τσιγκουνιές τους.

Για τα αδέρφια νομίζω είναι πλέον ξεκάθαρο ότι είναι πιο σημαντικό να πηγαίνουν final 4 με χαμηλότερο budget από τους υπόλοιπους παρά να παίρνουν κούπες με μικρές υπερβάσεις (και άνετα διαχειρίσιμες για αυτούς). Το θεωρώ τελείως ανώμαλο, αλλά δεν μου πέφτει και λόγος. Ίσως αν πάμε σε άλλα 4-5 final 4 και δεν το σηκώσουμε να το ξανασκεφτούν.

Στα τωρινά, φοβάμαι το ξεκίνημα θα ναι αρκετά δύσκολο και με αναταράξεις από πιθανές ήττες από ΠΑΟ. Χωρίς σοβαρή μεταγραφή απλά και η συνέχεια προβλέπεται απογοητευτική. Φέτος θα έχουμε και play in, με ο,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για τις πιθανότητες να βρεθούμε στην 8αδα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6701
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Σεπ 21, 2023 10:46 pm

εγω παλι πιστευω οτι θα μαστε πιο ετοιμοι απο τους περισσοτερους και καπως θα τα βολεψουμε..Γκος μιλου δεν ειναι νεοι στην ομαδα και εχουμε και εναν σταθερο κορμο..Επισης θεωρω εχουμε μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με τον παο αυτην την περιοδο οποτε αν τους κερδισουμε 2 φορες θα αλλαξει το κλιμα και θα πετανε ολοι οι οπαδοι.. Ειδικα αν σκασει και ενας παικταρας θα ραβουμε το 4το :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3190
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 22, 2023 12:07 am

shaq7 έγραψε:
εγω παλι πιστευω οτι θα μαστε πιο ετοιμοι απο τους περισσοτερους και καπως θα τα βολεψουμε..Γκος μιλου δεν ειναι νεοι στην ομαδα και εχουμε και εναν σταθερο κορμο..Επισης θεωρω εχουμε μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με τον παο αυτην την περιοδο οποτε αν τους κερδισουμε 2 φορες θα αλλαξει το κλιμα και θα πετανε ολοι οι οπαδοι.. Ειδικα αν σκασει και ενας παικταρας θα ραβουμε το 4το :lol:
χημεια με ποιους εχουν οι γκος & μιλου? μονο παπ εχει μεινει απο το 19. εχουν παιξει μια σεζον το 18 οι 3 τους μαζι... αντε να εχει παιξει ο μιλου και 6-10 παιχνιδια με μακισικ το 19.
μακισικ γκος μιλου φαλ σχεδον δεν εχουν κανει προετοιμασια.
αν νικησουμε δεν θα πει κανεις τιποτα, σιγα την χαρα.
αν χασουμε ομως (και παιζουμε και νωρις νωρις) θα πεσουνε κεφαλια απο τον αγνο γκοσμακη.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague

Παρ Σεπ 22, 2023 12:21 am

shaq7 έγραψε:
Πέρα από το σχόλιο του reignman για Goss & Milutinov, που δυστυχώς ισχύει, οι 2 ποιοτικότεροι παίκτες του κορμού που αναφέρεις έχουν πλέον φύγει. Ο ίδιος ο Μπαρτζώκας έχει πει κιόλας ότι θα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά πλέον, άρα δεν υπάρχει και τόσο μεγάλο προβάδισμα.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”