Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 21, 2025 11:35 pm

Άθλιο αμυντικο transition η ομάδα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 21, 2025 11:38 pm

καλα νταξει φιλικα ειναι σιγα μην σκοτωνοντουσαν κιολας στην αμυνα..σε μια βδομαδα εχουν 2 ματς σερι στην ισπανια ενω και ερχονται απο διακοπες..η ομαδα θεωρητικα θα ναι καλυτερη σε ολες τις αμυνες σε σχεση με περσι.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 21, 2025 11:48 pm

Καλά δεν είπα ότι δεν είναι φιλικά απλά μου έκανε εντύπωση πόσο αργά γυρνούσαμε πίσω. Και για τον ερυθρό είναι φιλικά αλλά δεν παρατήρησα τόσο έντονο θέμα στο transition, ούτε για την Φενέρ και την Αρμάνι το απόγευμα. Ελπίζω να διορθωθεί στα επίσημα, όπως και τα χαμένα ριμπάουντ.

Ο Ντόρσεϊ έχει επανέλθει για τα καλά, δεν αποκλείεται να ξεκινάει βασικός και στο 3 ο Φουρνιε. Πρέπει να βρει τρόπο να μην τον ξαναχασει ο Μπαρτζώκας, μπορεί να είναι κομβικός φέτος.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 22, 2025 12:10 am

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Σεπ 21, 2025 11:48 pm
Καλά δεν είπα ότι δεν είναι φιλικά απλά μου έκανε εντύπωση πόσο αργά γυρνούσαμε πίσω. Και για τον ερυθρό είναι φιλικά αλλά δεν παρατήρησα τόσο έντονο θέμα στο transition, ούτε για την Φενέρ και την Αρμάνι το απόγευμα. Ελπίζω να διορθωθεί στα επίσημα, όπως και τα χαμένα ριμπάουντ.

Ο Ντόρσεϊ έχει επανέλθει για τα καλά, δεν αποκλείεται να ξεκινάει βασικός και στο 3 ο Φουρνιε. Πρέπει να βρει τρόπο να μην τον ξαναχασει ο Μπαρτζώκας, μπορεί να είναι κομβικός φέτος.
Δεν βγαινει σχημα με Ντορσει, Φουρνιε, Σασα, Μιλου αμυντικα. Ουτε κατα διανοια

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Σεπ 22, 2025 12:16 am

Jeight έγραψε:
Κυρ Σεπ 21, 2025 10:46 pm
reignman έγραψε:
Κυρ Σεπ 21, 2025 10:20 pm

Ο Κωστας ειναι καλυτερος rim protector και ο Hall καλυτερος rebounder.
Που ειναι τα potara earrings για ενα καλο fusion οταν τα χρειαζεσαι???
Εικόνα

Eπισης ο Hall ειναι actively πιο agressive επιθετικα τοσο στα rolls, στο rim running αλλα και στα put backs. Ο Κωστας επιθετικα ειναι αρκετα passive.
Δεδουμενου του track record του Vegito που εχει λουσει οτι μαχη εχει κανει νομιζω καλυτερα χωριστα μεχρι σιτγμης :D
Λουζει λογο του plot... πρεπει να λουσει. Γιατι βαση lore το potara fusion υποτιθεται δεν εχει limits σε αντιθεση με το fusion dance... αλλα μονο το potara fusion βλεπουμε να σπαει παντα τελευταια στιγμη επειδη... "reasons".

^_^

Ο συγχωρεμενος γουσταρε περισσοτερο το gogeta fusion για καποιο λογο. Λογο goku υποθετω... καθως Vegito = πιο arrogant κτλ οπως ο Vegeta .
Απο την αλλη ο Gogeta που θα επρεπε να ειναι full playfull και να καθυστερει οσο μπορει τις μαχες συνηθως απλα τις τελειωνει με την μια.

Τεσπα υπαρχει bias υπερ του gogeta απο μεριας Toriyama & Toyotaro.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Σεπ 22, 2025 12:38 am

reignman έγραψε:
Jeight έγραψε:

Δεδουμενου του track record του Vegito που εχει λουσει οτι μαχη εχει κανει νομιζω καλυτερα χωριστα μεχρι σιτγμης :D
Λουζει λογο του plot... πρεπει να λουσει. Γιατι βαση lore το potara fusion υποτιθεται δεν εχει limits σε αντιθεση με το fusion dance... αλλα μονο το potara fusion βλεπουμε να σπαει παντα τελευταια στιγμη επειδη... "reasons".

^_^

Ο συγχωρεμενος γουσταρε περισσοτερο το gogeta fusion για καποιο λογο. Λογο goku υποθετω... καθως Vegito = πιο arrogant κτλ οπως ο Vegeta .
Απο την αλλη ο Gogeta που θα επρεπε να ειναι full playfull και να καθυστερει οσο μπορει τις μαχες συνηθως απλα τις τελειωνει με την μια.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Σεπ 22, 2025 1:26 am

Εικόνα

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 22, 2025 7:43 am

1. Η ομαδα χρειαζεται ακομη αρκετη δουλεια στο αμυντικο ριμπαουντ και στην ομαδικη αμυνα.

2. Ο φουρνιε φαινεται σε δευτερο συνεχομενο παιχνιδι να βρισκει τα πατηματα του κατι που μα ελειψε πολυ στην Κυπρο.

3. Ο Γουορντ μου φανηκε αρκετα πιο ξεψαρωμενος.

4. Ο Λι επιτελους εκανε το αυτονοητο. Μπουκαρε με ενεργεια και οποτε το εκανε κατι καλο εγινε στην επιθεση μας. Η διαφορα οτι δεν τον πιεσε ο ερυθρος πολυ στο κατεβασμα της μπαλας γιατι δεν ειναι κλασσικος ασσος το παιδι. Για μενα μπορει να εξελιχθει σε μεγαλο ασσετ για την ομαδα το εχω πει πολλακις. Δυστυχως δεν με εχει δικαιωσει μεχρι τωρα αλλα ακομη τον πιστευω. Το θεμα να τον δουμε ως δευτερο οργανωτη με καποιον πραγματικα καλο 1ο διπλα του ο οποιος θα απειλει. Μοντε Μορις θα ηταν εξαιρετικος για αυτο το ρολο. Οτι εχει ακουστει αλλο μεχρι τωρα δυστυχως δεν …

5.Ο ντορσει φαινεται οτι θα εχει ρολο και αυτο ειναι μεγαλη αναβαθμιση σε συγκριση με περυσι ειδικα αν καταφερει να παραμεινει σε αυτο το επιπεδο σε σταθερη βαση.

6.Ο κωτσος αν παραμεινει χωρις τραυματισμους, και αφησει τις σφυξεις κατα τουλουμπα(αισθημα παλμων το λεμε) μπορει να εξελιχθει σε λιρα εκατο για καποια λεπτα. Προς το παρον δεν χρειαζεται βιασυνη να παρουμε παικτη.

7. Ο Χολ καθε παιχνιδι μου φαινεται και καλυτερος αν και εχει θεμα στο αμυντικο ριμπαουντ

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Σεπ 22, 2025 8:43 am

Από κοντά και όπως το είδα το ματς εμένα η ομάδα μια χαρά μου φάνηκε για την εποχή, και την μπάλα δώσαμε σχετικά στους ψηλούς και δεν ψάχναμε το ατελείωτο motion, είναι μάλλον και νωρίς ακόμα.
Ο Λι δεν μου φάνηκε γενικά να μην είναι επιθετικός, απλώς ψάχνει και την σωστή επιλογή,
Ο Ντόρσεϊ του έδινε την μπάλα να την κατεβάσει και να κάνει τα δικά του στην επίθεση χωρίς να δυσανασχετεί.
Ο Γουόρντ προσωπικά μου φαινόταν τελείως χαμένος στο τι πρέπει να κάνει και που να πάει.

Τον Λι νομίζω ότι επί του παρόντος δεν τον εμπιστεύεται ο Κόουτς, το έβλεπα από τις εκφράσεις του όταν έκανε κάτι, ή απ' όταν τον έβγαλε την πρώτη φορά για να βάλει τον Γουόκαπ που ήταν σαν να έλεγε άντε μπες μέσα να διορθώσεις τις...μ αυτουνού.
Και φτάνω σε αυτό που με ανησύχησε. Και είναι ο Μπαρτζώκας, όχι στην ικανότητα του να στήσει την ομάδα και φέτος αλλά για τις αντιδράσεις του. Δεν μπορεί να είναι φιλικό το παιχνίδι, δεν μπορείς να πεις ότι μας έπαιζαν και εχθρικά και να ασχολείσαι τόσο με τους διαιτητές, να τους βρίζεις και γενικώς να έχεις αυτήν την εικόνα. Αν στα φιλικά δεν μπορεί να επικεντρωθεί στο ματς στα κρίσιμα τι θα γίνει; Δεν ξέρω εμένα με προβλημάτισε πολύ. ήταν πάντα τόσο απλώς δεν το είχα δει τόσο άμεσα μπροστά στα μάτια μου; Είναι ο τρόπος του; Πάντως αν βγάζει τέτοια πίεση από τώρα θα είναι δύσκολη η χρονιά.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Σεπ 22, 2025 10:37 am

Conan1982 έγραψε:
Δευ Σεπ 22, 2025 8:43 am
Από κοντά και όπως το είδα το ματς εμένα η ομάδα μια χαρά μου φάνηκε για την εποχή, και την μπάλα δώσαμε σχετικά στους ψηλούς και δεν ψάχναμε το ατελείωτο motion, είναι μάλλον και νωρίς ακόμα.
Ο Λι δεν μου φάνηκε γενικά να μην είναι επιθετικός, απλώς ψάχνει και την σωστή επιλογή,
Ο Ντόρσεϊ του έδινε την μπάλα να την κατεβάσει και να κάνει τα δικά του στην επίθεση χωρίς να δυσανασχετεί.
Ο Γουόρντ προσωπικά μου φαινόταν τελείως χαμένος στο τι πρέπει να κάνει και που να πάει.

Τον Λι νομίζω ότι επί του παρόντος δεν τον εμπιστεύεται ο Κόουτς, το έβλεπα από τις εκφράσεις του όταν έκανε κάτι, ή απ' όταν τον έβγαλε την πρώτη φορά για να βάλει τον Γουόκαπ που ήταν σαν να έλεγε άντε μπες μέσα να διορθώσεις τις...μ αυτουνού.
Και φτάνω σε αυτό που με ανησύχησε. Και είναι ο Μπαρτζώκας, όχι στην ικανότητα του να στήσει την ομάδα και φέτος αλλά για τις αντιδράσεις του. Δεν μπορεί να είναι φιλικό το παιχνίδι, δεν μπορείς να πεις ότι μας έπαιζαν και εχθρικά και να ασχολείσαι τόσο με τους διαιτητές, να τους βρίζεις και γενικώς να έχεις αυτήν την εικόνα. Αν στα φιλικά δεν μπορεί να επικεντρωθεί στο ματς στα κρίσιμα τι θα γίνει; Δεν ξέρω εμένα με προβλημάτισε πολύ. ήταν πάντα τόσο απλώς δεν το είχα δει τόσο άμεσα μπροστά στα μάτια μου; Είναι ο τρόπος του; Πάντως αν βγάζει τέτοια πίεση από τώρα θα είναι δύσκολη η χρονιά.
Συμφωνώ και εγώ με το τελευταίο. Είμαι φαν του κόουτς, δεν με ενοχλεί καθόλου όταν κατεβάζει παναγίες και άλλα απολυτίκια και έχω αποδεχτεί ότι είναι έντονος χαρακτήρας, το έχει ανάγκη αυτό και από τη στιγμή που το έχει επικοινωνήσει/παραδεχτεί αφορά μόνο αυτόν και τους παίκτες/αποδέκτες. Δεν γίνεται όμως να εμφανίζει τέτοιο εκνευρισμό και ένταση σε φιιλικά παιχνίδια. Αποβολές, τσακωμούς με διαιτητές, challenge για φάσεις της πλάκς κτλ. Δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρή συμπεριφορά αυτή.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Δευ Σεπ 22, 2025 11:25 am

golitog7 έγραψε:
Δευ Σεπ 22, 2025 10:37 am

Συμφωνώ και εγώ με το τελευταίο. Είμαι φαν του κόουτς, δεν με ενοχλεί καθόλου όταν κατεβάζει παναγίες και άλλα απολυτίκια και έχω αποδεχτεί ότι είναι έντονος χαρακτήρας, το έχει ανάγκη αυτό και από τη στιγμή που το έχει επικοινωνήσει/παραδεχτεί αφορά μόνο αυτόν και τους παίκτες/αποδέκτες. Δεν γίνεται όμως να εμφανίζει τέτοιο εκνευρισμό και ένταση σε φιιλικά παιχνίδια. Αποβολές, τσακωμούς με διαιτητές, challenge για φάσεις της πλάκς κτλ. Δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρή συμπεριφορά αυτή.
Εμένα σαν συμπεριφορά γενικώς με ενοχλεί όλο αυτό με τις βρισιές. Δεν το σχολιάζω όμως επειδή προσωπικά ενοχλούμαι, το σχολιάζω ως αφύσικο να έχει τέτοια πίεση στα φιλικά και να μην επικεντρώνεται στον αγώνα, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα εξελιχθεί αυτό.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 22, 2025 11:48 am

reignman έγραψε:
Jeight έγραψε:

^_^

Κοιτα και οι 2 ηταν arrogant af, ο Vegito επειαζε με τον Buuhan επι ωρες και τελικα τον εφαγε. Με τον Zamasu αντι να τελειωσει την μαχη εκανε trash talking. Τουλαχιστον ο Gogeta νικησε τον Broly (οι αλλες ταινιες δεν ειναι canon btw ειναι σαν μην υπηρξε gogeta μεχρι το dragon ball broly)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Σεπ 22, 2025 12:30 pm

ο μπαρτζω απο περσι ειναι μονιμως σε φαση εγκεφαλικου..φαινεται οτι τον εχει διαλυσει αυτη η πιεση..για μενα φαινεται και στον σχεδιασμο που εκανε οτι δεν εχει καθαρο μυαλο.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Δευ Σεπ 22, 2025 12:32 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Σεπ 22, 2025 11:48 am
reignman έγραψε:

^_^

Κοιτα και οι 2 ηταν arrogant af, ο Vegito επειαζε με τον Buuhan επι ωρες και τελικα τον εφαγε. Με τον Zamasu αντι να τελειωσει την μαχη εκανε trash talking. Τουλαχιστον ο Gogeta νικησε τον Broly (οι αλλες ταινιες δεν ειναι canon btw ειναι σαν μην υπηρξε gogeta μεχρι το dragon ball broly)
Γίνεται τελικά όλο και δυσκολότερο να καταλάβεις το...μπάσκετ. :P

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 22, 2025 1:06 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 22, 2025 12:30 pm
ο μπαρτζω απο περσι ειναι μονιμως σε φαση εγκεφαλικου..φαινεται οτι τον εχει διαλυσει αυτη η πιεση..για μενα φαινεται και στον σχεδιασμο που εκανε οτι δεν εχει καθαρο μυαλο.
Ο σχεδιασμός δεν ήταν τραγικός. Πήρε κανονικό τριάρι και στα Σέντερ μια χαρά φαίνεται ότι θα πάει με τον Χολ. Απλά μάλλον επειδή τον Έβανς τον είχαν από πέρυσι και είχε αναλάβει το ιατρικό τιμ, μάλλον τους εμπιστεύτηκε υπέρ του δέοντος ότι ο παίκτης θα γυρίσει ταυρί.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”