Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 22, 2024 11:11 pm

Ζητώ συγγνώμη από τον xomitsious αν θεώρησε ότι τον προσέβαλα και από όσους τους φάνηκε επιθετική η απάντησή μου. Δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω σε προσωπικές διενέξεις, και φυσικά δεν θεωρώ ότι μπήκα σε τέτοια ούτε με την προηγούμενη απάντησή μου.

Απλά θεωρώ πως κάποια πράγματα δεν θα πρέπει να επιδέχονται αμφισβήτησης, όπως το δικαίωμα ενός ανθρώπου να είναι … άνθρωπος και να μην μπορεί να στέκεται άπραγος ή ανέκφραστος όταν προκαλείται. Τέτοιος είναι, με τα καλά και τα κακά του, ο Μπαρτζωκας και θεωρώ πως οφείλουμε αν όχι να είμαστε με το μέρος του, τουλάχιστον να τον καταλαβαίνουμε ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων…

Αν μη τι άλλο ζούμε σε μια χώρα που η «δημοσιογραφία» είναι για να το θέσω σεμνά «περίεργος» κλαδος.

Peace.

10
8 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2254
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιουν 22, 2024 11:58 pm

montechristo έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 10:35 pm
SteveNashidis έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 8:26 pm
Ναι, ισχύει. Όποιος έχει μάτια βλέπει ότι στη θεωρία του moderating είστε όλοι καλοί.
Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες.

Και προσθέτω (ελαφρώς πειραχτικά και πηγαίνοντας αλλού την κουβέντα):
--Και πού να δεις στην προπονητική του μπάσκετ, εκεί έχουν ντοκτορά!
Τι το έχουμε το coach στο username μας άλλωστε, μπρίκια κολλάμε ή τζιτζίκια πεταλωνουμε

Εμένα να ακούς , κοουτς εξέδρας ελίτ λεβελ σαν τον Γουοκαπ

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1237
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 23, 2024 1:52 am

τελικα αυτα που ποσταρα και που ειπε στο σεμιναριο δεν τα σχολιασε κανεις.

τελεται μπουκουρας επεσε παλι για τον χαρακτηρα του.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιουν 23, 2024 10:00 am

HackerBaby έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 8:19 pm
Έχει σκεφτεί κανείς ότι ο Μπαρτζώκας το παίζει οπαδός από ανασφάλεια?

Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χαζός για να είναι πρώτα οπαδός και μετά προπονητής. Ένας πολύ καλός προπονητής με μεγάλο εγωισμό είναι που έχει προτάξει έναν fake οπαδισμο που του δίνει την ηρεμία που χρειάζεται για να μπορέσει να δουλέψει στη ζούγκλα που βρίσκεται .( Και αυτή περιλαμβάνει και το Ντιπιτζι)

Έχω μεγάλο ενδιαφέρον να δω πως θα εξελιχθεί το μοντέλο Μπαρτζώκα γενικά ,αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα τελειώσει καλά.

My 2 cents
Από φίλους που τον είχαν κ'οουτς πριν καν γίνει γνωστός, είναι πιο οπαδός κι από τον Τσουκαλά. Όχι δεν το κάνει επίτηδες, δεν το κάνει από ανασφάλεια, δεν μπορεί αν το ελέγξει και το πληρώνει. Ο Σφαιρόπουλος δεχόταν ακριβώς τις ίδιες επιθέσεις από ακριβώς τον ίδιο μηχανισμό και ίδια πρόσωπα (κάποιες ήταν και πιο χυδαίες θα έλεγα). Δεν τσίμπησε, δεν απαντούσε. Τίποτε fake δεν έχει η συμπεριφορά Μπαρτζώκα, ο εαυτός του είναι.

Για μένα ένα μάλλον αντιπαθές άτομο (από την εποχή της Ολύμπια κιόλας κι όχι για πράγματα που άπτονται αποκλειστικά του μπάσκετ) και ικανότατος (καρα-τοπ) προπονητής, εύκολα τοπ-5 στην Ευρώπη, άρα και παγκοσμίως. Ως κόουτς αν τον συγκρίνω με τον Αταμάν δε μπάινουν καν στην ίδια συζήτηση, κατανοώ ως ένα βαθμό τη λύσσα πολλών τοπ κόουτς που ο απλοϊκός Αταμάν κερδίζει ό,τι βρει μπροστά του, κι εγώ θα ήθελα να τα κερδίζει άλλου είδους μπάσκετ και άλλου είδους προσωπικότητα, αλλά τι να κάνουμε, χώρια που ο Αταμάν μέσα στη χαζοχρουμενιά του και την μπουνταλίασή/φαφλατίασή του είναι αρκετά πιο συμπαθής σε ανθρώπινο επίπεδο (και ειδικά στους παίκτες του).

Από γνωστό που έπαιξε στον Ολυμπιακό άκουσα πως "μετά την πρώτη Ευρωλίγκα την ψωνισε κιόλας" αλλά ειδικά τους παίκτες απέναντι στους προπονητές ΤΟΥΣ δεν είναι να τους ακούς και πολύ, υπεισέρχονται παράγοντες όπως ο χρόνος συμμετοχής. Αντίθετα, είναι πολύ αντικειμενικοί για προπονητές που είχαν αντιπάλους.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιουν 23, 2024 10:15 am

Heisenberg έγραψε:

Προσωπικά μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα, εξ ου και η καρδούλα. Αλλά είναι και ξεκάθαρη η φιλοσοφία του βλέποντας και μόνο το στιλ μπάσκετ που πρεσβεύει. Που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, το θεωρώ εξαιρετικά επιτυχημένο, αν και έχω και ακόμη καλύτερο (Ιτούδης-Ομπράντοβιτς-Σάρας) που προσαρμόζεται περισσότερο τον αντίπαλο, λιγότερο εξελάκι κι όπως έδειξε και ο Ιτούδης στην περσινή σειρά με τον Ολυμπιακό μπορεί να βάλει πάαααρα πολύ δύσκολα στο μπαρτζωκικό μπάσκετ. Having said that, αυτά που παρουσιάζει ο Μπαρτζώκας στην επίθεση τα τελευταία χρόνια δεν είναι μόνο αποτελεσματικά και καλαίσθητα, είναι και καινοτόμα, μακριά από το σέρβικο μοντέλο ή ακόμη και το Γκερσικό (και ουδεμία σχέση με το ιωαννιδικό), γι αυτό και ήταν και τόσο ενδιαφέροντα. Η επιστροφή των δεινοσαύρων (με απαραίτητο στοιχείο την πάσα όμως) ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη για όσους δεν αντέχουμε το nbaικό στιλ όπου ο σέντερ νομίζει ότι η ρακέτα είναι ναρκοπέδιο κι ότι έχει ηθική υποχρέωση να περνάει το 75% του χρόνου της επίθεσης στο τρίποντο.

Γενικώς όλη του η φιλοσοφία είναι "η ομάδα πάνω από όλα" εφαρμόζεται δυσκολότερα σε τοπ επίπεδο γιατί εκεί οι παίκτες έχουν τεράστια προσωπικότητα, αλλά γι αυτό είναι και πιο αξιοθαύμαστο. Πιο γάντι παίκτη σε αυτό το μπάσκετ από τον Κίναν Έβανς δεν μπορώ να φανταστώ, πάλι άτυχος ήταν ο Μπαρτζώκας εκεί.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιουν 23, 2024 10:56 am

yorgos έγραψε:
Κυρ Ιουν 23, 2024 10:00 am
HackerBaby έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 8:19 pm
Έχει σκεφτεί κανείς ότι ο Μπαρτζώκας το παίζει οπαδός από ανασφάλεια?

Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χαζός για να είναι πρώτα οπαδός και μετά προπονητής. Ένας πολύ καλός προπονητής με μεγάλο εγωισμό είναι που έχει προτάξει έναν fake οπαδισμο που του δίνει την ηρεμία που χρειάζεται για να μπορέσει να δουλέψει στη ζούγκλα που βρίσκεται .( Και αυτή περιλαμβάνει και το Ντιπιτζι)

Έχω μεγάλο ενδιαφέρον να δω πως θα εξελιχθεί το μοντέλο Μπαρτζώκα γενικά ,αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα τελειώσει καλά.

My 2 cents
Από φίλους που τον είχαν κ'οουτς πριν καν γίνει γνωστός, είναι πιο οπαδός κι από τον Τσουκαλά. Όχι δεν το κάνει επίτηδες, δεν το κάνει από ανασφάλεια, δεν μπορεί αν το ελέγξει και το πληρώνει. Ο Σφαιρόπουλος δεχόταν ακριβώς τις ίδιες επιθέσεις από ακριβώς τον ίδιο μηχανισμό και ίδια πρόσωπα (κάποιες ήταν και πιο χυδαίες θα έλεγα). Δεν τσίμπησε, δεν απαντούσε. Τίποτε fake δεν έχει η συμπεριφορά Μπαρτζώκα, ο εαυτός του είναι.

Για μένα ένα μάλλον αντιπαθές άτομο (από την εποχή της Ολύμπια κιόλας κι όχι για πράγματα που άπτονται αποκλειστικά του μπάσκετ) και ικανότατος (καρα-τοπ) προπονητής, εύκολα τοπ-5 στην Ευρώπη, άρα και παγκοσμίως. Ως κόουτς αν τον συγκρίνω με τον Αταμάν δε μπάινουν καν στην ίδια συζήτηση, κατανοώ ως ένα βαθμό τη λύσσα πολλών τοπ κόουτς που ο απλοϊκός Αταμάν κερδίζει ό,τι βρει μπροστά του, κι εγώ θα ήθελα να τα κερδίζει άλλου είδους μπάσκετ και άλλου είδους προσωπικότητα, αλλά τι να κάνουμε, χώρια που ο Αταμάν μέσα στη χαζοχρουμενιά του και την μπουνταλίασή/φαφλατίασή του είναι αρκετά πιο συμπαθής σε ανθρώπινο επίπεδο (και ειδικά στους παίκτες του).

Από γνωστό που έπαιξε στον Ολυμπιακό άκουσα πως "μετά την πρώτη Ευρωλίγκα την ψωνισε κιόλας" αλλά ειδικά τους παίκτες απέναντι στους προπονητές ΤΟΥΣ δεν είναι να τους ακούς και πολύ, υπεισέρχονται παράγοντες όπως ο χρόνος συμμετοχής. Αντίθετα, είναι πολύ αντικειμενικοί για προπονητές που είχαν αντιπάλους.
Η αμεσότητα,η επικοινωνία,η ανθρώπινη επαφή ειναι αρετές που έχουν χαθεί στις μέρες μας και να ξέρεις σε κάποιους τομείς πληρώνονται αδρά .

Ο προπονητής μπάσκετ δεν διδάσκει σε σεμινάρια συστήματα.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1901
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιουν 23, 2024 12:03 pm

Heisenberg έγραψε:

Για να σχολιάσεις κάτι, πρέπει πρώτα να το καταλάβεις.
Αμφιβάλλω πολύ αν όλοι αυτοί που ζητάνε ηγέτες/clutchers κλπ. είναι σε θέση να καταλάβουν τη βασική μπασκετική φιλοσοφία του Μπαρτζώκα. Αλλά, ακόμα και αν καταλαβαίνουν, είμαι σίγουρος ότι διαφωνούν. Μεταγραφές αεροδρομίου και άγιος ο Θεός, και είναι καλυμμένοι.
Το θέμα είναι ότι το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι στην πρωτοπορία (avan garde που λένε και στο χωριό μου) και σηματοδοτεί την πορεία ολόκληρου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Φυσικά, εμάς εδώ μας νοιάζει να πάρουμε έναν ή δύο ή τρεις παίκτες με 4 εκ. τον καθένα, και τότε θα είμαστε ήσυχοι, και θα την λέμε και στους απέναντι, που τόσο τους θαυμάζουμε.

Προτείνω σε όλους να διαβάσουν προσεκτικά αυτό που ποστάρισες, γιατί έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3010
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Ιουν 23, 2024 12:24 pm

montechristo έγραψε:
σηματοδοτεί την πορεία ολόκληρου του ευρωπαϊκού μπάσκετ
Αυτό δεν νομίζω πως είναι αλήθεια. Εννοώ οκ, έπαιξε ο Ολυμπιακός ωραίο μπάσκετ και έχει ο Μπαρτζώκας τις αρχές του αλλά ούτε κάτι καινούριο είναι (γενικά), ούτε είναι ο μοναδικός τρόπος να παίξεις.

0
Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1237
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 23, 2024 12:36 pm

montechristo έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Για να σχολιάσεις κάτι, πρέπει πρώτα να το καταλάβεις.
Αμφιβάλλω πολύ αν όλοι αυτοί που ζητάνε ηγέτες/clutchers κλπ. είναι σε θέση να καταλάβουν τη βασική μπασκετική φιλοσοφία του Μπαρτζώκα. Αλλά, ακόμα και αν καταλαβαίνουν, είμαι σίγουρος ότι διαφωνούν. Μεταγραφές αεροδρομίου και άγιος ο Θεός, και είναι καλυμμένοι.
Το θέμα είναι ότι το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι στην πρωτοπορία (avan garde που λένε και στο χωριό μου) και σηματοδοτεί την πορεία ολόκληρου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Φυσικά, εμάς εδώ μας νοιάζει να πάρουμε έναν ή δύο ή τρεις παίκτες με 4 εκ. τον καθένα, και τότε θα είμαστε ήσυχοι, και θα την λέμε και στους απέναντι, που τόσο τους θαυμάζουμε.

Προτείνω σε όλους να διαβάσουν προσεκτικά αυτό που ποστάρισες, γιατί έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Γι αυτο και δεν ειναι τοσο ευκολο στο ποιους θα επιλεξει. Δεν ειναι απλα παιρνω καποια ονοματα. οπως ειπε και προχτες ο παικτης προσαρμοζεται στην φιλοσοφια και οχι η φιλοσοφια στον παικτη.
Αρα χρειαζεται και καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα να εχει.
Αυτο δεν σημαινει οτι ενα μεγαλο ονομα δεν μπορει να προσαρμοστει στο συστημα του και να ειναι και αποδοτικος.
υπαρχει μεγαλη παρεξηγηση ως προς αυτο.

ο περισσοτερος κοσμος λειτουργει οπαδικα,θελει κουπες,παικταραδες να βλεπει και οταν ο αιωνιος αντιπαλος ενισχυεται τοσο πολυ δεν θα κοιταξει συστηματα, φιλοσοφιες κλπ.δεν ειναι αναλυτης μπασκετ ουτε προπονητης ουτε εχουν παιξει ολοι μπασκετ σε υψηλο επιπεδο για να γνωριζουν και 2 πραγματα.
Ο κοσμος κατα κυριο λογο θελει να δει υψηλα μπατζετ, επιθετικο σοου και παικτες που τα σταζουν.
Ειναι απολυτα λογικο αυτο.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1084
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 23, 2024 12:42 pm

Heisenberg έγραψε:

γενικα στο ιντερνετι πεφτει πολυ μονταζιερα οποτε οποιες δηλωσεις αν δεν δεις σε πραγματικο χρονο αλλαζονται και μεταβαλλονται κατα το ρακουν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Κυρ Ιουν 23, 2024 12:57 pm

Heisenberg έγραψε:
Κυρ Ιουν 23, 2024 12:36 pm
Ο κοσμος κατα κυριο λογο θελει να δει υψηλα μπατζετ, επιθετικο σοου και παικτες που τα σταζουν.
Ειναι απολυτα λογικο αυτο.
Αυτό είναι απόλυτα λογικό, οπωσδήποτε.
Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να βρίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τον προπονητή και να προαναγγέλλεις οπαδικές αντιδράσεις, όπως γίνεται από ορισμένους (όχι όλους) στο φόρουμ.
Πρέπει κι εμείς να είμαστε ψύχραιμοι και να δείχνουμε μια έστω υποτυπώδη εμπιστοσύνη στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Κυρ Ιουν 23, 2024 1:00 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

γενικα στο ιντερνετι πεφτει πολυ μονταζιερα οποτε οποιες δηλωσεις αν δεν δεις σε πραγματικο χρονο αλλαζονται και μεταβαλλονται κατα το ρακουν
Αυτή είναι η μοίρα μας, δυστυχώς.
Το πετρωμένο φίδι αδύνατο!!!

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Ιουν 27, 2024 1:08 pm

montechristo έγραψε:

βλεπεις κι εσυ τον αριστοτελη στο ειμαι υπερ?

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Πέμ Ιουν 27, 2024 2:03 pm

montechristo έγραψε:

Δεν τον ξέρω. Χάνω κάτι;

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Ιουν 27, 2024 5:49 pm

montechristo έγραψε:
Πέμ Ιουν 27, 2024 2:03 pm

Δεν τον ξέρω. Χάνω κάτι;
ειναι φιλος απο το στρατο που κανει σταντ απ κομεντυ , ειναι μουσικος κι εχει καναλι στο γιουτουμπ μιλωντας για διαφορα κοινωνικα θεματα με χιουμορ καυστικο αλλα οχι προσβλητικο με τιτλο "ειμαι υπερ". κανει πολλα τετοια λογοπαιγνια στα βιντεο που ανεβαζει γι' αυτο σε ρωτησα. ειναι επισης καλος μουσικος και αρεσκεται να διασκευαζει γνωστα τραγουδια μπλεκοντας στιχους του ενος με μελωδιες του αλλου πχ στιχοι φραγκοσυριανης με μουσικη παρανοιντ κτλ . Διαμαντακι που εχει κανει ειναι ο Θουριος με μουσικη ace of spades . τσεκαρε τον .

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”