Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Dakotas

senior
Reactions: 208
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 13, 2024 10:14 pm

karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 13, 2024 10:05 pm
VanDam99 έγραψε:
Δευ Μάιος 13, 2024 9:27 pm
Καλησπέρα σε όλο το forum. Για την επόμενη σεζόν έχει κλείσει προς το παρόν μόνο ο Κίναν Έβανς; Βλέπετε κάποια άλλη προσθήκη;
Στην πράξη κανένας δεν έχει κλείσει, και τον Έβανς ακούστηκε αλλά αν δεν ανακοινωθεί επίσημα κανένας δεν ξέρει, πριν λίγες ακούστηκε ότι προτάθηκε στην Μονακό. Τρέχα γύρευε….

Βασικά επειδή οι περισσότεροι παίκτες μας έχουν συμβόλαιο για του χρόνου, προβλέπω 1-2 κινήσεις το πολύ να κάνουμε το καλοκαίρι. Ένα 2αρι, ίσως ο Έβανς και ίσως ένα 3αρι αν δεν κρατήσουμε τον Μπραζντεικις και τέλος…
Με τρεις κινήσεις πιστεύω είστε κομπλε
Έβανς-ντορσει-ρογκαβοπουλος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 13, 2024 10:27 pm

Dakotas έγραψε:
karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 13, 2024 10:05 pm

Στην πράξη κανένας δεν έχει κλείσει, και τον Έβανς ακούστηκε αλλά αν δεν ανακοινωθεί επίσημα κανένας δεν ξέρει, πριν λίγες ακούστηκε ότι προτάθηκε στην Μονακό. Τρέχα γύρευε….

Βασικά επειδή οι περισσότεροι παίκτες μας έχουν συμβόλαιο για του χρόνου, προβλέπω 1-2 κινήσεις το πολύ να κάνουμε το καλοκαίρι. Ένα 2αρι, ίσως ο Έβανς και ίσως ένα 3αρι αν δεν κρατήσουμε τον Μπραζντεικις και τέλος…
Αποκλείεται να τους πάρει και τους 3. Αρχικά αν έρθει ο Έβανς που θα χωρέσει ο Ντορσευ? Επίσης αυτοί οι 2 στοιχίζουν μαζί 3-3,5 εκ. Δεν μπορούμε να δώσουμε τόσα λεφτά για 2 δυάρια, συν αλλά 800Κ που παίρνει ο Λαρετζακης…ανοίγει πολύ το Budget. Η ομάδα θα πάρει ένα 2αρι στην θέση του Κάναν λογικά και τέλος.

Ο Ρογκαβοπουλος αν έρθει θα γυαλίζει τον παγκο. Θα είναι το τρίτο 3αρι πίσω από Παπανικολάου και Μακισικ και αν μείνει και ο Μπραζντεικις μαζεύονται αρκετοί. Δεν νομίζω να θέλει και ο ίδιος να έρθει φέτος, θα καεί…καλύτερα να κάτσει στην Μπασκονια, να εξελιχθεί και ύστερα από 1-2 χρόνια το βλεπει…

Θα την πατήσει σαν τον Μαντζούκα στον Παναθηναϊκό που έχει φοβερό ταλέντο μεν αλλά καίγεται σε μια ομάδα με το ρόστερ και τους στόχους του Παναθηναϊκού.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2264
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Μάιος 13, 2024 10:36 pm

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν ποιοτικό Έλληνα και έναν σταθερό σκορερ

στα υπόλοιπα είμαστε κομπλέ

Κρίνοντας την ηλικία του αρχηγού , θα είναι καλή προσθήκη στα χαρτιά ο Ρογκαβόπουλος

το ροστερ φέτος είναι μη λειτουργικό γιατί πάλι ο κοουτς ψάχνει ποιον θα κόψει για το κλείσιμο του πρωταθλήματος και είναι άδικο για οποιοδήποτε κοπεί

Guards : Γουοκαπ (GR) , Γκος , Μητρου Λονγκ (GR) , Λούντης (GR) , Κανααν , Λαρεντζάκης (GR)
Forwards : Παπανικολάου (GR) , Μακισικ , Μπραζντεικις , Πιτερς, Πετρουσεφ , Σικμα
Center : Φαλ, Μιλουτιφ , Ραιτ , Τανούλης (GR)

10 ξένοι και 6 Έλληνες είναι μη βιώσιμο

Του χρόνου θα ήθελα κάτι σαν το παρακάτω

Guards : Γουοκαπ (GR) , Γκος , Μητρου Λονγκ (GR) , Λαρεντζάκης (GR) , Μεταγραφή ( Εβανς - Ντόρσει whatever ποιοτικό που να σκοράρει )

Forwards : Παπανικολάου (GR) , Μακισικ , Πιτερς, Πετρουσεφ , Ρογκαβόπουλος ??

Center : Φαλ, Μιλουτιφ , Ραιτ , Τανούλης (GR)

Ουσιαστικά θέλω να μείνει η 5αδα των ψηλών κι αν σου κάτσει Σασα το βλέπεις από το 2025 και αλλάζεις λίγο τους κοντούς με έναν - δυο με σκορ

Βασικά και με μια μεταγραφή αν είναι από το πάνω ράφια αλλάζεις επίπεδο . Μόνο για βάθος επειδή κάποιοι παίκτες μεγάλωσαν και θα είναι επιρρεπής φέρνεις παίκτη . Αν με κάποιο τρόπο ξέρεις ότι θα έχεις Σασα δεν φέρνεις κανένα γιατί με το αποπάνω ρόστερ 3-4ρι σου λείπει και θα το καλυψεις με Βεζενκοφ Πιτερς

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 13, 2024 10:44 pm

Καπως έτσι είναι, στην πράξη αν έφερνες π.χ. Ντορσευ στην θέση του Κάναν έλυνες και το θέμα με τους Έλληνες.
Τον Λουτζη θα τον σούταρα , 3 χρόνια τώρα δεν έχει δείξει κάτι τρομερό, ούτε εξελίσσεται, θα κράταγα σαν τρίτο guard τον Λονγκ.

Στο 3 είναι το θέμα. Μακισικ και Παπανικολάου του χρόνου πατάνε τα 35+ και ο Μπραζντεικις δεν γεμίζει το μάτι , εκεί τι κανείς;;; Ο Ραγκαβοπουλος μπορεί να σταθεί σε αυτο το επίπεδο;; Για μένα προς το παρόν όχι.

4-5 απλά δεν αλλάζεις τίποτα, είμαστε σούπερ εκεί και του χρόνου που θα βελτιωθούν και άλλο Πετρουσεφ και Ραιτ θα είμαστε ακόμα καλύτεροι έως και θα σκορπάνε τρόμο!!!

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 374
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Δευ Μάιος 13, 2024 11:03 pm

Καλησπέρα σε όλους.

Χρόνια lurker, είπα επιτέλους να κάνω κι εγώ τον λογαριασμό μου και join στη συζήτηση.

Έχω ένα προαίσθημα, παρά τα όσα λέγονται, ότι ο Έβανς δεν θα έρθει. Σε περίπτωση που έρθει, η κατάσταση θα είναι ίδια με τη φετινή από άποψη ξένων, κάτι που, απ' ο,τι καταλαβαίνω, ο Μπαρτζώκας θέλει να αποφύγει. Το ένστικτό μου μού λέει ότι θα έρθει ο Ντόρσεϊ (ο μόνος Έλληνας παίκτης που παίζει Ευρώπη και δεν ανήκει σε κανέναν από τους αιωνίους και ενσωματώνεται άμεσα στην ομάδα αλλά και στο επίπεδο). Ο Ρογκαβόπουλος φρονώ πως θα έρθει μόνο αν φύγει ο Μπραζντέικις, ο οποίος μάλλον θα πάρει τη δεύτερη ευκαιρία του. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το όνομα του Παπαγιάννη επανέρχεται ξανά και ξανά, από τη στιγμή που ο γηραιότερός μας σέντερ θα βρίσκεται στην ομάδα μέχρι το '27. Ακόμα κι αν ψάχναμε, πάντως, δε νομίζω πως η ομάδα έχει ανάγκη από stretch πεντάρια που όμως μέσα στη ρακέτα είναι ανύπαρκτοι πέρα από παρε-βαλε φάσεις. Πολύ σοφτ, δυσκοίλιος παίκτης που δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα της ομάδας.

Θεωρώ η κίνηση της ομάδας θα είναι η αλλαγή του Κάνααν και μέχρι εκεί. Ο,τι παραπάνω, χωρίς κάτι πρωτοφανές στην πολιτική μεταγραφών της ομάδας, είναι μάλλον ουτοπικό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 13, 2024 11:09 pm

nikolakias έγραψε:
Δευ Μάιος 13, 2024 11:03 pm
Καλησπέρα σε όλους.

Χρόνια lurker, είπα επιτέλους να κάνω κι εγώ τον λογαριασμό μου και join στη συζήτηση.

Έχω ένα προαίσθημα, παρά τα όσα λέγονται, ότι ο Έβανς δεν θα έρθει. Σε περίπτωση που έρθει, η κατάσταση θα είναι ίδια με τη φετινή από άποψη ξένων, κάτι που, απ' ο,τι καταλαβαίνω, ο Μπαρτζώκας θέλει να αποφύγει. Το ένστικτό μου μού λέει ότι θα έρθει ο Ντόρσεϊ (ο μόνος Έλληνας παίκτης που παίζει Ευρώπη και δεν ανήκει σε κανέναν από τους αιωνίους και ενσωματώνεται άμεσα στην ομάδα αλλά και στο επίπεδο). Ο Ρογκαβόπουλος φρονώ πως θα έρθει μόνο αν φύγει ο Μπραζντέικις, ο οποίος μάλλον θα πάρει τη δεύτερη ευκαιρία του. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το όνομα του Παπαγιάννη επανέρχεται ξανά και ξανά, από τη στιγμή που ο γηραιότερός μας σέντερ θα βρίσκεται στην ομάδα μέχρι το '27. Ακόμα κι αν ψάχναμε, πάντως, δε νομίζω πως η ομάδα έχει ανάγκη από stretch πεντάρια που όμως μέσα στη ρακέτα είναι ανύπαρκτοι πέρα από παρε-βαλε φάσεις. Πολύ σοφτ, δυσκοίλιος παίκτης που δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα της ομάδας.

Θεωρώ η κίνηση της ομάδας θα είναι η αλλαγή του Κάνααν και μέχρι εκεί. Ο,τι παραπάνω, χωρίς κάτι πρωτοφανές στην πολιτική μεταγραφών της ομάδας, είναι μάλλον ουτοπικό.
Καλός ηρθες!! και γενικά συμφωνώ, και εγώ πιστεύω ότι η μόνη αλλαγή που θα κάνουμε φέτος είναι να διώξουμε τον Κάναν και να πάρουμε π..χ Ντορσευ ή Έβανς. Και τον Μπραζντεικις θεωρώ ότι θα του δώσει δεύτερη ευκαιρία ο Μπαρτζωκας και θα κάτσει.

Αλλά και ο Κάναν, αν σου πάρει το F4 ή και το Ελληνικό πρωτάθλημα με ματσαρες τον διώχνεις;;; Θέλει συζήτηση το όλο θέμα….οποτε για μένα το καλοκαίρι θα κάνουμε από 0 κινήσεις έως max 2.

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior

Δευ Μάιος 13, 2024 11:10 pm

karamelitsa έγραψε:
Dakotas έγραψε:

Αποκλείεται να τους πάρει και τους 3. Αρχικά αν έρθει ο Έβανς που θα χωρέσει ο Ντορσευ? Επίσης αυτοί οι 2 στοιχίζουν μαζί 3-3,5 εκ. Δεν μπορούμε να δώσουμε τόσα λεφτά για 2 δυάρια, συν αλλά 800Κ που παίρνει ο Λαρετζακης…ανοίγει πολύ το Budget. Η ομάδα θα πάρει ένα 2αρι στην θέση του Κάναν λογικά και τέλος.

Ο Ρογκαβοπουλος αν έρθει θα γυαλίζει τον παγκο. Θα είναι το τρίτο 3αρι πίσω από Παπανικολάου και Μακισικ και αν μείνει και ο Μπραζντεικις μαζεύονται αρκετοί. Δεν νομίζω να θέλει και ο ίδιος να έρθει φέτος, θα καεί…καλύτερα να κάτσει στην Μπασκονια, να εξελιχθεί και ύστερα από 1-2 χρόνια το βλεπει…

Θα την πατήσει σαν τον Μαντζούκα στον Παναθηναϊκό που έχει φοβερό ταλέντο μεν αλλά καίγεται σε μια ομάδα με το ρόστερ και τους στόχους του Παναθηναϊκού.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω
Έβανς αντί γκος να καλύπτει 1-2,στο με γουολκαπ μέσα πιστεύω θα είναι εξαιρετικό δίδυμο
Ντορσει αντί κάναν
Και ρογκα αντί μπραζντεικις όπου ο ρογκα θα βρει λεπτά εκεί
Θα διαφωνήσω επίσης και με αυτό που λες για Λούντζη
Μια χαρά είναι για τρίτος
Κατά την γνώμη μου θεωρώ με τέτοια σύνθεση περιττό τον λογκ γιατί πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που αποδιδει καλά αν παίζει αρκετά λεπτα

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 13, 2024 11:15 pm

Dakotas έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Έβανς αντί γκος να καλύπτει 1-2,στο με γουολκαπ μέσα πιστεύω θα είναι εξαιρετικό δίδυμο
Ντορσει αντί κάναν
Κατά την γνώμη μου θεωρώ με τέτοια σύνθεση περιττό τον λογκ γιατί πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που αποδιδει καλά αν παίζει αρκετά λεπτα
Ο Γκος δεν φεύγει με τίποτα, έχει και συμβόλαιο με την ομάδα και τον θέλει ο Μπαρτζωκας, είναι 100% σίγουρος για του χρόνου, και ο Μπραζντεικις έχει συμβόλαιο, δεν σπάνε εύκολα. Γνώμη μου είναι και οι 2 θα είναι στο ρόστερ του χρόνου,

Ο Λουτζης όμως δεν είναι τρίτος είναι πλέον 4ος πισω από τον Λονγκ που τον θεωρώ καλύτερο σαν παίκτη. Θα συμφωνήσω βέβαια ότι ο Λονγκ θέλει ώρα την μπάλα στα χερια του και χρόνο για να αποδώσει αυτά που μπορεί.

0
Dakotas

senior

Δευ Μάιος 13, 2024 11:27 pm

karamelitsa έγραψε:
Dakotas έγραψε:

Ντορσει αντί κάναν
Ο Γκος δεν φεύγει με τίποτα, έχει και συμβόλαιο με την ομάδα και τον θέλει ο Μπαρτζωκας, είναι 100% σίγουρος για του χρόνου, και ο Μπραζντεικις έχει συμβόλαιο, δεν σπάνε εύκολα. Γνώμη μου είναι και οι 2 θα είναι στο ρόστερ του χρόνου,

Ο Λουτζης όμως δεν είναι τρίτος είναι πλέον 4ος πισω από τον Λονγκ που τον θεωρώ καλύτερο σαν παίκτη. Θα συμφωνήσω βέβαια ότι ο Λονγκ θέλει ώρα την μπάλα στα χερια του και χρόνο για να αποδώσει αυτά που μπορεί.
Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι ήταν 1+1 και όχι κλειστά

Ο λονγκ είναι σαφέστατα καλύτερος παίκτης αλλά αν παίζει βασικός η σαν πρώτη αλλαγή
Σαν τρίτος πιστεύω είναι καλύτερος ο Λούντζης

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 13, 2024 11:36 pm

Dakotas έγραψε:
Δευ Μάιος 13, 2024 11:27 pm
karamelitsa έγραψε:

Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι ήταν 1+1 και όχι κλειστά

Ο λονγκ είναι σαφέστατα καλύτερος παίκτης αλλά αν παίζει βασικός η σαν πρώτη αλλαγή
Σαν τρίτος πιστεύω είναι καλύτερος ο Λούντζης
Δεν είναι δυστυχώς 1+1 και ο Γκος και ο Μπραζντεικις έχουν κλειστά συμβόλαια για του χρόνου, για αυτο το ανέφερα ότι είναι δύσκολο να σπάσουν και να φύγουν.

0
VanDam99

sophomore
Reactions: 36

Τρί Μάιος 14, 2024 12:00 am

Είδα προχθές αυτό το tweet που μιλάει για done deal. Είναι έμπιστος ο συγκεκριμένος;

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1300

Τρί Μάιος 14, 2024 12:14 am

VanDam99 έγραψε:
Τρί Μάιος 14, 2024 12:00 am

Είδα προχθές αυτό το tweet που μιλάει για done deal. Είναι έμπιστος ο συγκεκριμένος;
Done deal ελεγε και για Μιροτιτς αλλα και τζειμς

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2264
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Μάιος 14, 2024 12:16 am

Αφού ξέρετε ότι στο τέλος θα έρθει "άγνωστο" όνομα :P

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1036

Τρί Μάιος 14, 2024 1:42 am

Έχουμε πει ότι με την νέα σεζόν ο σχεδιασμός θα είναι σπαζοκεφαλιά και γενικά θα χρειαστούν γενναίες αποφάσεις από την πλευρά του coach.
Από την μια έχουμε έναν Ολυμπιακό που δεδομένα παρουσιάζεται φέτος αρκετά δυσκοίλιος σχετικά με την παραγωγικότητα της περιφέρειας και ιδίως σε σχέση με πέρυσι έχουν μικρύνει πολύ οι αποστάσεις στο παρκέ ελλείψει παικτών με έφεση στην προσωπική ενέργεια. Με λίγα λόγια φαίνεται να υπάρχει η ανάγκη ενίσχυσης το καλοκαίρι.
Από την άλλη η ομάδα και ο coach λειτουργούν και με ένα ιδιαίτερο δικαιικό καθεστώς και γενικά ο Μπαρτζώκας δύσκολα θα "πουλήσει" παίκτες που έχουν προσφέρει στην ομάδα και θέλουν να παραμείνουν.
Προσωπικά είχα πει ότι καλό είναι να περιμένουμε το κλείσιμο της σεζόν για να έχουμε μια πιο σίγουρη εικόνα , παρόλα αυτά υπάρχουν πράγματα που σίγουρα θέλουν διόρθωση ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος και ο Έβανς για παράδειγμα (αν ισχύει) φαντάζει κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση.
Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να αποφασίσει ο προπονητής για τους ξένους που θα αποχωρήσουν , θεωρώντας δεδομένο ότι δεν θέλει να κινηθεί σε έναν προβληματικό αριθμό ανενεργών ξένων όπως φέτος και εν συνεχεία να δει τι μπορεί να πάρει από ελληνικά διαβατήρια επιπέδου euroleague.
Η ενίσχυση εφόσον γίνει , θα πρέπει έρθει μετά από τις παραπάνω δύο διαδικασίες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6650
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 14, 2024 2:59 am

ο εβανς θα ρθει..δεν βγηκε τυχαια οτι εχει κλεισει τοσο νωρις αλλα επειδη το λεγαν σε οσους ρωτουσαν για αυτον,ειναι και παικτης του βαρλα.

ο κανααν δεν φαινεται οτι μενει,καλος αντικαταστατης ο ντορσει αλλα αν μπλεχτει και ο παο δεν το βλεπω..θα πρεπει να τον αφησει και η φενερ.

Μπραζ ειναι ψιλο κουλο να μεινει..τον εχει ξεγραψει ο μπαρτζω,μονο αν δεν μπορουμε να τον ξεφορτωθουμε με τιποτα.

Ρογκα δεν βλεπω να ρχεται γιατι θελει να παιζει το παιδι και γιατι αν μυριστει ο κερεχετα χρημα θα μας γδαρει.βεβαια σε μας θα βρει χρονο αν(μεχρι) να ρθει ο σασα.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”