2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1191
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω θεωρω οτι τελικα θα μεινουν και οι 2. Ο σλουκας γιατι θα γινει τρελη αναβαθμιση στην second unit με γκος και Μιλουτινοφ αν μπορει να θεωρηθει ο βασικος πλειμεκερ της πρωταθλητριας ευρωπης και ο Νικολα αναπληρωματικοι. Οποτε οταν παιζει ο κωστας με οποιαδηποτε πενταδα θα ειναι σουπερ. Τωρα για Σασα το σακραμεντο εχει χωρο στο σαλαρι καπ 30 εκ. Και 12 εκ. Exception και εχει στο ροστερ με τους παικτες του ντραφτ 8 παικτες και χωρις βασικο 3-4. Αν κανει επεκταση στο σαμπονις υπαρχει η περιπτωση να γλιτωσει αλλα 7-8 καθως ο 1ος χρονος ειναι ισως λιγοτερα λεφτα απο οτι δινει τωρα( μακροπροθεσμα θα παρει πολυ περισσοτερα). Οποτε αν πουμε οτι εχει να δωσει 50 εκ. Για 8 παικτες το λιγοτερο και αλλους 2-3 με το μινιμουμ συμβολαιο δηλαδη 5 εκ. Που θα ειναι two way και τα λοιπα για τα ρεπα των βασικων Τουλαχιστον μενουν γυρω στα 45 εκ. Στην καλυτερη περιπτωση. Ενα 10-12 θα παει σιγουρα για τον βασικο 3-4. Οποτε μενουν 32-35 εκ. Για 7 παικτες . Αν πεις οτι στους 3 θα δωσεις ελαχιστο τυπου βετεραν γυρω συμβολαιο που δεν γινεται να βρεις πολυ καλους παικτες να το δεχτουν με προοπτικη ενα πρωταθλημα οπως γινεται για χρονια σε σελτικς γουοριορς και λεικερς μας μενουν γυρω στα 20 για 3-4 παικτες. Οπτε δεν θεωρω να δωσουν στον σασα πανω απο 5 οποτε με την εφορια και το buy out θα παρει οσα θα παρει στον ολυμπιακο. Οποτε για να φυγει πρεπει απλα να παει να το δοκιμασει που με βαση αυτο που λεει δεν θα το κανει.
Οποτε θεωρω με ενα ροστερ:
1. Γουοκαπ, Γκος
2.Σλουκας, Καναν
2-3.Λαρεντζακης,Μακκισικ
3.Παπανικολαου
3-4. Φτηνο (ιδανικα ντομπριτς αλλα παει βιρτους) ή παραμονη πιτερς
4. Βεζενκωφ
4-5Μητογλου ή τυπου Μικυ
5. Φαλ, Μιλουτινοφ γινεσε η ομαδα με το καλυτερο ροστερ στην ευρωλιγκα
Καλα αν παρεις οτζελεγε αντι πιτερς πας και με ενα φτηνο 4-5 και παλι εισαι φοβητρο.
Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι εφικτο ή περισσοτερο δικη μου μη αντικειμενικη ουτοπια.
Παντως αν φυγει βεζε και σλουκας
Βαζεις οπου Βεζενκωφ ενα 4 αθλητικο και οπωσδηποτε οτζελεγε και Μητογλου και διωχνεις πιτερς και αλλαζεις σλουκα με τομπσον ως επιτακτικη αναγκη.
Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα αυτα αλλα οχι και ακατορθωτο με την συνεπεια που εχεις πλεον σαν ομαδα με προπονητη που εχει ιστορικο πλεον να αναδυκνυει παικτες μεσα απο την ομαδα, ενα σχερικα καλο πορτοφολι με την εφες,μπαρτσελονα να μειωνουν το μπατζετ, την μονακο και την μακαμπι να προσπαθουν να στησουν ενα καλο κορμο απο περσι και να ειναι γεματες σε αυτες τις θεσεις, τη ρεαλ να εχει εγκλωβιστει για ακομη ενα χρονο που νομιζω θα ειναι ο τελυταιος με τις παλιοσειρες( δεν το λεω για κακο) και τις ρωσσικες εκτος.
Οποτε θεωρω με ενα ροστερ:
1. Γουοκαπ, Γκος
2.Σλουκας, Καναν
2-3.Λαρεντζακης,Μακκισικ
3.Παπανικολαου
3-4. Φτηνο (ιδανικα ντομπριτς αλλα παει βιρτους) ή παραμονη πιτερς
4. Βεζενκωφ
4-5Μητογλου ή τυπου Μικυ
5. Φαλ, Μιλουτινοφ γινεσε η ομαδα με το καλυτερο ροστερ στην ευρωλιγκα
Καλα αν παρεις οτζελεγε αντι πιτερς πας και με ενα φτηνο 4-5 και παλι εισαι φοβητρο.
Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι εφικτο ή περισσοτερο δικη μου μη αντικειμενικη ουτοπια.
Παντως αν φυγει βεζε και σλουκας
Βαζεις οπου Βεζενκωφ ενα 4 αθλητικο και οπωσδηποτε οτζελεγε και Μητογλου και διωχνεις πιτερς και αλλαζεις σλουκα με τομπσον ως επιτακτικη αναγκη.
Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα αυτα αλλα οχι και ακατορθωτο με την συνεπεια που εχεις πλεον σαν ομαδα με προπονητη που εχει ιστορικο πλεον να αναδυκνυει παικτες μεσα απο την ομαδα, ενα σχερικα καλο πορτοφολι με την εφες,μπαρτσελονα να μειωνουν το μπατζετ, την μονακο και την μακαμπι να προσπαθουν να στησουν ενα καλο κορμο απο περσι και να ειναι γεματες σε αυτες τις θεσεις, τη ρεαλ να εχει εγκλωβιστει για ακομη ενα χρονο που νομιζω θα ειναι ο τελυταιος με τις παλιοσειρες( δεν το λεω για κακο) και τις ρωσσικες εκτος.
0
- shaq7
- Reactions: 5676
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σοβαροτατο αρθρο του σδνα..Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 5:10 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1096778_tse ... olympiakos
Να τα μας!
https://www.sdna.gr/mpasket/1096762_apo ... tos-stohos
Ειδα και εγω τον τσουκαλα χτες στο γυθειο και μου ειπε οτι πρωτος στοχος του ολυμπιακου ειναι ο κλαιμπερν..Ας το ανεβασει και αυτο το σδνα (η πλακα ειναι οτι δεν θα μας φαινοταν περιεργο αν θα το εκανεΟπαδικός λογαριασμός της Φενέρμπαχτσε στο Twitter αποκαλύπτει πως ο Κώστας Σλούκας μαζί με τον Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια είναι οι πρώτοι στόχοι της «Σαρί Λασιβέρτ» στο μεταγραφικό παζάρι.

Παμε τωρα στα σοβαρα..Φερτε τον παικταρα τον οτζελεγιε να τρελαθουμε!
1
1

- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
«Κύλησε» πάλι στον... Ojeleyeισμό!shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 5:15 pmΣοβαροτατο αρθρο του σδνα..Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 5:10 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1096778_tse ... olympiakos
Να τα μας!
https://www.sdna.gr/mpasket/1096762_apo ... tos-stohosΕιδα και εγω τον τσουκαλα χτες στο γυθειο και μου ειπε οτι πρωτος στοχος του ολυμπιακου ειναι ο κλαιμπερν..Ας το ανεβασει και αυτο το σδνα (η πλακα ειναι οτι δεν θα μας φαινοταν περιεργο αν θα το εκανεΟπαδικός λογαριασμός της Φενέρμπαχτσε στο Twitter αποκαλύπτει πως ο Κώστας Σλούκας μαζί με τον Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια είναι οι πρώτοι στόχοι της «Σαρί Λασιβέρτ» στο μεταγραφικό παζάρι.)
Παμε τωρα στα σοβαρα..Φερτε τον παικταρα τον οτζελεγιε να τρελαθουμε!

1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ειμαι μεγαλος οτζελεγικος ! Θα μου μετριασει λιγο τον πονο σε απωλεια σασα.. Βεβαια αν μεινει και παρουμε οσους ακουγονται παμε σε ροστερ ρεαλ που δεν εχουμε ξαναδει ποτε..Ριχνω και το σπιτι μου σε κατακτησηGerasimos Moraitis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 5:37 pm«Κύλησε» πάλι στον... Ojeleyeισμό!shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 5:15 pm
Σοβαροτατο αρθρο του σδνα..
Ειδα και εγω τον τσουκαλα χτες στο γυθειο και μου ειπε οτι πρωτος στοχος του ολυμπιακου ειναι ο κλαιμπερν..Ας το ανεβασει και αυτο το σδνα (η πλακα ειναι οτι δεν θα μας φαινοταν περιεργο αν θα το εκανε)
Παμε τωρα στα σοβαρα..Φερτε τον παικταρα τον οτζελεγιε να τρελαθουμε!![]()

Σλουκας Γουοκαπ Λου
Γκος Κανααν Μακισικ Λαρυ
Παπ Οτζελεγιε
Βεζε Κορνελι
Φαλ Μιλου
Τετοιο ροστερ δεν ειχαμε ουτε επι εποχες τσιλντρες κλειζα.. Βεβαια το μπατζετ κανει πραγματικη εκτοξευση που θα ζηλευει μεχρι και ο τουλουμπας!
1
1

-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά θυμάστε τι ρόστερ είχατε επι Τσίλντρες; Ή τα λέτε έτσι αυθαίρετα ?shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 5:56 pmειμαι μεγαλος οτζελεγικος ! Θα μου μετριασει λιγο τον πονο σε απωλεια σασα.. Βεβαια αν μεινει και παρουμε οσους ακουγονται παμε σε ροστερ ρεαλ που δεν εχουμε ξαναδει ποτε..Ριχνω και το σπιτι μου σε κατακτηση![]()
Σλουκας Γουοκαπ Λου
Γκος Κανααν Μακισικ Λαρυ
Παπ Οτζελεγιε
Βεζε Κορνελι
Φαλ Μιλου
Τετοιο ροστερ δεν ειχαμε ουτε επι εποχες τσιλντρες κλειζα.. Βεβαια το μπατζετ κανει πραγματικη εκτοξευση που θα ζηλευει μεχρι και ο τουλουμπας!
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Φυσικα και θυμαμαι ..Δεν μιλαω σαν λεφτα αλλα παικτικα και σε σχεση με τα αντιπαλα ροστερ κιολας..πχ τοτε ειχε και ο παο διαγαλαξιακο ροστερ.Επισης τοτε ειχαμε τον σχορτσιανιτη να εχει παει 190 κιλα,τον βουισιτς τραυματια,βασιλοπουλο με τραυματισμο που του εκοψε το μπασκετ,και προπονητη τον γιαννακη..Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 5:58 pmΚαλά θυμάστε τι ρόστερ είχατε επι Τσίλντρες; Ή τα λέτε έτσι αυθαίρετα ?shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 5:56 pm
ειμαι μεγαλος οτζελεγικος ! Θα μου μετριασει λιγο τον πονο σε απωλεια σασα.. Βεβαια αν μεινει και παρουμε οσους ακουγονται παμε σε ροστερ ρεαλ που δεν εχουμε ξαναδει ποτε..Ριχνω και το σπιτι μου σε κατακτηση![]()
Σλουκας Γουοκαπ Λου
Γκος Κανααν Μακισικ Λαρυ
Παπ Οτζελεγιε
Βεζε Κορνελι
Φαλ Μιλου
Αν εσυ εβλεπε εκεινο τον ολυμπιακο και σαρεσε περισσοτερο ακομα και τον φετινο ολυμπιακο κατι παει λαθος..Φαντασου τι εχει να γινει αν ο σκακιστης πιασει στα χερια του το ροστερ που εγραψα..
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Κυρ Ιουν 25, 2023 6:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.