Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
7
1
4
1
1

- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Να μείνει με ένα 5αρι 3 μήνες; Ή να αφήσει τον παιχταρα τον πετρουσεφ που ήταν ευκαιρία; Ποιον παίκτη του πούλησε με αυτές τις κινήσεις δηλαδή;brandon_roy έγραψε: ↑Δευ Μάιος 20, 2024 11:09 amΚαλά ο Μπαρτζώκας είχε πει οτι δε πουλάει τους παίκτες του και μετά από λίγο έκανε 3 μεταγραφές.
9
9

- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον κάνεις να φαίνεται ασυνεπής όπως το περιγράφεις. Οι δηλώσεις του ήταν οι παρακάτω: (επιλεκτικά)brandon_roy έγραψε: ↑Δευ Μάιος 20, 2024 11:09 amΚαλά ο Μπαρτζώκας είχε πει οτι δε πουλάει τους παίκτες του και μετά από λίγο έκανε 3 μεταγραφές.
"Συμφωνήσαμε με τους προέδρους πως όταν η ομάδα μπει και παίξει, θα μας δείξει η εικόνα αν πονάει κάπου. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα με τους συνεχείς τραυματισμούς. "
"Οι συνθήκες μας ανάγκασαν να κοιτάμε την αγορά. Πρέπει να κοιτάμε το επίπεδο της ομάδας μας. Για να κάνει κάποιος την ομάδα καλύτερη, πρέπει να είναι μεγάλης κλάσης."
"Εγώ στηριζω τους παίκτες μου που έχουν κατακτήσει τίτλους. Δεν θα... πουλήσω τους παίκτες μου, όπως π.χτον ΜακΚίσικ που βοήθησε πολύ και τώρα είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Όλες αυτές τις βόμβες μεγατόνων όπως αναφέρονται θέλω να δείτε τι προσφορά έχουν στην ομάδα τους. Ποιος θα έρθει στον Ολυμπιακό και θα τον κάνουν καλύτερο; Aποδείξαμε πως έχουμε ένα καλό κριτήριο για να στελεχώνουμε την ομάδα. Πιθανόν να κάνουμε κίνηση όταν πιστέψουμε πως θα μας βοηθήσει μεταγραφή"
2
2

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Όλοι οι παίκτες παίρνουν τις ευκαιρίες τους και ο καλύτερος παιζει.brandon_roy έγραψε: ↑Δευ Μάιος 20, 2024 11:09 amΚαλά ο Μπαρτζώκας είχε πει οτι δε πουλάει τους παίκτες του και μετά από λίγο έκανε 3 μεταγραφές.
Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόταν στον Μακκισικ, ο οποίος ήθελε το χρόνο του. Να άφηνε την ομάδα ξεκρεμαστη δηλαδή έως τοτε; Μόλις επανήλθε ο παίκτης, ξαναπήρε δικαιωματικά τον ρόλο που είχε τις προηγούμενες σεζόν.
14
10
2
1
1

Στην ομάδες του Μπαρτζώκα, όχι μόνο τώρα αλλά από εποχές Λάρισας, Αμαρουσίου και Πανιώνιου, όλοι παίρνουν ευκαιρίες και υπάρχει πάντα μια ιεραρχία. Όχι βάσει συμβολαίου αλλά πολλών άλλων παραγόντων, π.χ. παλαιότητας στην ομάδα. Για αυτό παίζει ο Μιλουτίνοφ και όχι ο Ράιτ, ο Μακίσικ και όχι ο Μπραζντέικις. Αντί να του βγάζεις το καπέλο για αυτό που έκανε π.χ. με τον Μακίσικ ή με την παραμονή Κάνααν κλπ, για το πως κερδίζει και πως στηρίζει τους παίκτες της ομάδας του και πως είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι όλοι του οι παίχτες (δες Λούτζη και Σίκμα) το να προσπαθείς να πείσεις ότι δεν στηρίζει τα λεγόμενα του ή να μιλάς για οικοδόμημα που θα καταρρεύσει είναι δείγμα της οπαδισμού (αγαπάς την ομάδα σου και όχι το μπάσκετ) και κακής επιρροής του πρόεδρου/ινφλουένσερ.
3
3

Φετος ολοι οι παικτες του ΟΣΦΠ ειναι παικτες του συστηματος του προπονητη, δηλαδη παικτες που αποδιδουν σε αυτο το συστημα τουλαχιστον ενα 30% παραπανω απο οτι θα απεδιδαν σε αλλες ομαδες Ευρωλιγκας. Οποτε φερνοντας εναν παικτη που θελει να παιζει 40 λεπτα, και που θελει να παιρνει ολες τις επιθεσεις, αυτοματα καταρρεει το συστημα αρα και η υπεραξια και υπεραποδοση που δημιουργειται στους παικτες λογω αυτου.
Γιατι μη μου πεις οτι ο Πορτερ θα δεχτει να παιζει 20 λεπτα και να κυκλοφορει τη μπαλα...και αν δεχτει νομιζεις οτι θα εχει 20 ποντους 10 ασιστ και 10 ριμπαουντ?
Επισης μιλαμε για εναν ανθρωπο που δεν μπορει να μπει σε σοβαρα καλουπια και εννοουμε καλουπια νομικα, ποινικα κλπ...θα μπει στα excel του σκακιστη???

- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να το λεγες αυτό πριν τη σειρά με την Μπάρτσα να σου έδινα ένα δίκιο. Αλλά τώρα με τον Μακκίσικ να είναι ο ΜVP του Ολυμπιακού για τη σειρά, το σχόλιό σου στερείται context και γίνεται απλά για να ειπωθεί κάτι αρνητικό για τον Μπαρτζώκα.brandon_roy έγραψε: ↑Δευ Μάιος 20, 2024 11:09 amΚαλά ο Μπαρτζώκας είχε πει οτι δε πουλάει τους παίκτες του και μετά από λίγο έκανε 3 μεταγραφές.
8
2
6

- SteveNashidis
- Reactions: 3661
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είσαι εκτός πνεύματος του φόρουμ. Και σε παρακαλώ να σταματήσεις να γράφεις οπαδικά γιατί έχεις δεχθεί ήδη προειδοποίηση για να σταματήσεις να το κάνεις .80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 20, 2024 2:06 pmΕδω λενε οτι μας ποναει ο Μπαρτζωκας και δεν κουνιεται φυλλο...αν παω εγω και γραψω οτι 30 χρονια ο DPG και οι οικογενεια του εχουν πονεσει κοσμο παλι θα φαω μπαν, φαουλ και οτι ειμαι εκτος πνευματος του Φορουμ...γιατι μαλλον το πνευμα του Φορουμ ειναι να μας ποναει ο ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ![]()
Μιλάμε μόνο μπασκετικά.
2
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- SteveNashidis
- Reactions: 3661
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Oύτε αυτό είναι εννοείται.80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 20, 2024 2:30 pmΤο να γραφει καποιος οτι μας ποναει ο Μπαρτζωκας ειναι μπασκετικο?? Αν ειναι ΟΚ παω πασο.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 20, 2024 2:29 pm
Είσαι εκτός πνεύματος του φόρουμ. Και σε παρακαλώ να σταματήσεις να γράφεις οπαδικά γιατί έχεις δεχθεί ήδη προειδοποίηση για να σταματήσεις να το κάνεις .
Μιλάμε μόνο μπασκετικά.
Είναι απαράδεκτο να συνεχίζετε τέτοια συζήτηση.
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετά το σβήσιμο των δημοσιεύσεων του ποιός μοίρασε πιο πολύ πόνο το τοπικό ξεκλειδώνει και συνεχίζουμε μπασκετικά.
Συμφωνώ κι εγώ, όχι ότι στην ομάδα δεν μπορούν να μπουν παίκτες σταρ, αλλά προϋποθέτει ότι μπορούν να παίξουν για την ομάδα. Δεν πιστεύω ότι ο Πόρτερ ανήκει σ' αυτήν την κατηγορία, θα θέλει λεπτά, usage, ρόλο που δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι ικανοποιημένος μέχρι να εκραγεί.80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 20, 2024 1:59 pm
Φετος ολοι οι παικτες του ΟΣΦΠ ειναι παικτες του συστηματος του προπονητη, δηλαδη παικτες που αποδιδουν σε αυτο το συστημα τουλαχιστον ενα 30% παραπανω απο οτι θα απεδιδαν σε αλλες ομαδες Ευρωλιγκας. Οποτε φερνοντας εναν παικτη που θελει να παιζει 40 λεπτα, και που θελει να παιρνει ολες τις επιθεσεις, αυτοματα καταρρεει το συστημα αρα και η υπεραξια και υπεραποδοση που δημιουργειται στους παικτες λογω αυτου.
Γιατι μη μου πεις οτι ο Πορτερ θα δεχτει να παιζει 20 λεπτα και να κυκλοφορει τη μπαλα...και αν δεχτει νομιζεις οτι θα εχει 20 ποντους 10 ασιστ και 10 ριμπαουντ?
Επισης μιλαμε για εναν ανθρωπο που δεν μπορει να μπει σε σοβαρα καλουπια και εννοουμε καλουπια νομικα, ποινικα κλπ...θα μπει στα excel του σκακιστη???![]()
1
1

- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ ότι η κατάληξη της χρονιάς και το αν πάρει τίτλο(ους) ο ΠΑΟ ή όχι, θα επηρεάσει δραστικά τη συμπεριφορά μας απέναντι στον Πόρτερ. Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω χρήστη, αλλά νομίζω ο καταλύτης θα είναι η επιτυχία του ΠΑΟ και όχι τόσο η δική μας. Αν ο ΠΑΟ κλείσει τη χρονιά άτιτλος, δε θεωρώ ότι θα γίνει κάποια ριζοσπαστική κίνηση.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 20, 2024 3:32 pmΜετά το σβήσιμο των δημοσιεύσεων του ποιός μοίρασε πιο πολύ πόνο το τοπικό ξεκλειδώνει και συνεχίζουμε μπασκετικά.
Συμφωνώ κι εγώ, όχι ότι στην ομάδα δεν μπορούν να μπουν παίκτες σταρ, αλλά προϋποθέτει ότι μπορούν να παίξουν για την ομάδα. Δεν πιστεύω ότι ο Πόρτερ ανήκει σ' αυτήν την κατηγορία, θα θέλει λεπτά, usage, ρόλο που δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι ικανοποιημένος μέχρι να εκραγεί.80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 20, 2024 1:59 pm
Επισης μιλαμε για εναν ανθρωπο που δεν μπορει να μπει σε σοβαρα καλουπια και εννοουμε καλουπια νομικα, ποινικα κλπ...θα μπει στα excel του σκακιστη???![]()
Καλώς ή κακώς, αν φανεί ότι φτάνει να ρίξει κάποιος 20εκ (αφού έχει την ομάδα στην αφάνεια για 2 χρόνια) για να πάρει Ευρωλίγκα τότε θα είναι proof of concept για την στρατηγική αυτή. Εμένα με βρίσκει αντίθετο η λογική αυτή, αλλά αυτό θα γίνει.
1
1

Οχι δε φτανει καποιος να ριξει 20 μυρια για να παρει την ευρωλιγκα. Νομιζω ειναι λιγο υποτιμητικο για τον Παο ετσι οπως το γραφεις
Αν του χρονου πχ τα ριξει η Αλμπα σε διαβεβαιω οτι δε θα παρει τιποτα. Η πχ η Μονακο
Αν τα ριξει μια ομαδα που εχει φανελα, ιστορια, κοσμο (Παο, Ολυμπιακος, Ρεαλ, κλπ κλπ) τοτε ναι δεν ειναι τοσο δυσκολο.
0
Εξαρταται και σε ποιον προπονητη θα τα δωσεις τα 20Μ...αν τα δωσεις στον Σασα Ομπραντοβιτς δεν θα παρεις τιτλο..αν τα δωσεις στον ζελικο Ομπραντοβιτς θα το παρεις...ετσι και αλλιως για μενα Ο Ζοτς το πηρε περσι...οτι εγινε μετα τα καραγκιοζιλικια των Ισπανων και τις τιμωριες των βασικων παικτων της Παρτιζαν αλλαξε ολη την ιστορια.