Θα συμφωνήσω θα έπρεπε να γίνει τεράστια οικονομική υπέρβαση αλλά γενικά πιστεύω και ότι ο παίχτης ανήκει στο NBA.Christofis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 27, 2023 8:19 amΕγω τον ειχα σκεφτει αλλα φανταζομαι δεν εχουμε το πορτοφολι για να τον πληρωσουμε και πιστευω πως οι ισπανοι πανε πρωτα ρεαλ ή μπαρτσα οποτε αν υπαρξει ενδιαφερον που θα υπαρξει δεν θα ειχαμε τυχη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 27, 2023 8:06 amΚάθε μέρα που περνάει θέλω παραμονή Σλούκα στην ομάδα για πολλούς λόγους! Ο Βέζε λογικά φεύγει και θέλουμε παιχταρά στη θέση του. Θα μου άρεσε ο Μίροτιτς αλλά ο Χουάντσο ακόμα περισσότερο. Δύσκολες περιπτώσεις. Γενικά σκληράδα, κοχόνες και τρίποντο του Χουάντσο δεν το είχα στα υπόψην μου και τον ανέφερε ένας φίλος.. Μίροτιτς πιο ντελικάτος και με μεγάλο κασέ αλλά πάλι περιπτωσάρα.
Ο Φουρνιέ είπε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό αλλά και αυτός ακόμα έχει μερικά χρονάκια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Μακάρι να μείνει ο Σλούκας και να δούμε τι θα γίνει με αντικαταστάτη του Βέζε.