Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

balkanwarrior

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:05 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 12:47 am
Ας παμε στα πιθανα σεναρια...
Ροστερ Α)Το πιθανοτερο σεναριο
Γκος Γουοκαπ Εβανς μητρου
Βιλντοζα ντορσει
Παπ Πιτερς λαρε
Βεζε Πετρουσεφ
Μιλου φαλ ραιτ.

Ροστερ Β) οι γκαλακτικος

Βιλντοζα ντορσει
Φουρνιε Παπ λαρε
Βεζε Πετρουσεφ Πιτερς*
Μιλου φαλ ραιτ

Ροστερ Γ) Γιατι ρε σασα :banghead:

Βιλντοζα ντορσει
Φουρνιε Παπ λαρε
Πετρουσεφ Πιτερς
Μιλου φαλ ραιτ

Ολα ειναι καλυτερα απο περσι..Στο σεναριο β ειμαστε το καλυτερο και πληρεστερο ροστερ στην ευρωπη..Ξεκιναμε φαβορι

Στα σεναρια που λειπει ενας εκ των κουβαλητων φουρνιε/σασα οι πιθανοτητες ειναι οτι θα παμε φ4 αλλα παλι θα γυρισουμε χωρις την κουπα.Θα μεινουμε με την απορια για ποιο λογο πηραμε τους 2 της οκταγκον αντι να παρουμε εναν να ειναι 666 αντιχριστος.

Αντι για φουρνιε θα μπορουσα να δω εναν λονι γουοκερ..ο μιχαλιουκ παει προς ρολιστας για μενα και οχι σταρ κουβαλητης..Καλος παικτης καλυτερος αμυντικος απο τους αλλους 2 αλλα δεν εχει αυτο το ...κατι που θελουμε.
Όλα τα ροστερ που έφτιαξες, έχουν ή βεζε ή φουρνιε, δε θέλω να είμαι ο απαισιόδοξος ( αλλά θα είμαι ), αλλά νομίζω, υπάρχει μια εκδοχή, που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, να πάμε χωρίς βεζε και χωρίς φουρνιε ( η μετεγγραφή αεροδρόμιου τέλος πάντων). Ας ελπίσουμε να φτιαχτεί το ροστερ Β, να μη μείνει τίποτα όρθιο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:09 am

balkanwarrior έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 1:05 am
shaq7 έγραψε:
Όλα τα ροστερ που έφτιαξες, έχουν ή βεζε ή φουρνιε, δε θέλω να είμαι ο απαισιόδοξος ( αλλά θα είμαι ), αλλά νομίζω, υπάρχει μια εκδοχή, που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, να πάμε χωρίς βεζε και χωρίς φουρνιε ( η μετεγγραφή αεροδρόμιου τέλος πάντων). Ας ελπίσουμε να φτιαχτεί το ροστερ Β, να μη μείνει τίποτα όρθιο.
το σκεφτηκα και εγω να πω την αληθεια αλλα ειπα να μην το γρουσουζεψω και δεν ηθελα να βρισω κιολας..Αν κανουν το ιδιο λαθος με περσι θεωρω θα ναι και το τελευταιο τους στον ολυμπιακο.. Δεν τους παιρνει να μην φερουν εναν απο τους 2 αλλα ποτε δεν ξερεις..

Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:12 am

shaq7 έγραψε:
Ας παμε στα πιθανα σεναρια...
Ροστερ Α)Το πιθανοτερο σεναριο
Βιλντοζα ντορσει
Παπ Πιτερς λαρε
Βεζε Πετρουσεφ
Μιλου φαλ ραιτ.

Ροστερ Β) οι γκαλακτικος

Βιλντοζα ντορσει
Φουρνιε Παπ λαρε
Βεζε Πετρουσεφ Πιτερς*
Μιλου φαλ ραιτ

Ροστερ Γ) Γιατι ρε σασα :banghead:

Βιλντοζα ντορσει
Φουρνιε Παπ λαρε
Πετρουσεφ Πιτερς
Μιλου φαλ ραιτ

Ολα ειναι καλυτερα απο περσι..Στο σεναριο β ειμαστε το καλυτερο και πληρεστερο ροστερ στην ευρωπη..Ξεκιναμε φαβορι

Στα σεναρια που λειπει ενας εκ των κουβαλητων φουρνιε/σασα οι πιθανοτητες ειναι οτι θα παμε φ4 αλλα παλι θα γυρισουμε χωρις την κουπα.Θα μεινουμε με την απορια για ποιο λογο πηραμε τους 2 της οκταγκον αντι να παρουμε εναν να ειναι 666 αντιχριστος.

Αντι για φουρνιε θα μπορουσα να δω εναν λονι γουοκερ..ο μιχαλιουκ παει προς ρολιστας για μενα και οχι σταρ κουβαλητης..Καλος παικτης καλυτερος αμυντικος απο τους αλλους 2 αλλα δεν εχει αυτο το ...κατι που θελουμε.
Αρχικά να πω ότι συμφωνώ 100% με Lonnie Walker IV! Αν επέλεγα κάποιον εκτός του Fournier, θα ήταν αυτός με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο (βλ Mykhailiuk).

Αλήθεια όμως, μόνο αυτά τα σενάρια βλέπεις ρε συ Σακ; Γιατί εγώ βλέπω και ένα Δ, που λέει ότι δεν αποκτάται κανένας άλλος γιατί η αγορά είναι δύσκολη και αυτά τα χρήματα δινόταν μόνο για συγκεκριμένους παίκτες κτλ, τα ξέρεις τα έχεις ξαναακουσει. Το θεωρώ αυτοκτονικό για τους Αγγελόπουλους, γιατί θα είναι μόνοι τους του χρόνου στο Σεφ, αλλά όχι απίθανο.

Τεσπά, εύχομαι να έχεις δίκιο και να πάμε με ένα από τα τρία δικά σου. Ψηφίζω Γ πάντως (αν θεωρήσουμε υπερβολικό και ουτοπικό το Β) :peace:

Edit: Με πρόλαβαν 😛

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:16 am

Free agent F Garrett Temple has agreed on a one-year deal to return to the Toronto Raptors, sources tell ESPN.

Δεν το κοβω να μενει ο σασα.Αν και αυτος ειναι 38 χρονων :lol:

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:20 am

shaq7 έγραψε:
Free agent F Garrett Temple has agreed on a one-year deal to return to the Toronto Raptors, sources tell ESPN.

Πάντως ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι την Τετάρτη θα ανακοινωθεί η αποδέσμευση του Σασα καθώς και ότι μέχρι την Κυριακή είναι η προσφορά του Ολυμπιακού για τον Fournier.

Delpo1987

senior
Reactions:

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:28 am

TuTiS έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Πάντως ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι την Τετάρτη θα ανακοινωθεί η αποδέσμευση του Σασα καθώς και ότι μέχρι την Κυριακή είναι η προσφορά του Ολυμπιακού για τον Fournier.
Μέχρι την Κυριακη για να μην μας απαντήσει και να πούμε εμείς την κάναμε αλλά δε μπορούμε να περιμένουμε για πάντα ! Βάλαμε και τελεσίγραφο στο Φουρνιε 10 Ιουλίου

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:29 am

TuTiS έγραψε:
shaq7 έγραψε:

νομιζω εσυ ελεγες για φουρνιε οτι ηταν ελλαδα και το ειπε και ο ιωαννου τωρα..Το θεμα ειναι θα ανακοινωθει σε μας ο σασα?Και ισχυει του φουρνιε ακομα και με βιλντοζα?Παντως αν ισχυει οτι ψαχνει ομαδα νβα ο φουρνιε το μεχρι κυριακη ειναι λιγος χρονος.

Delpo1987

senior
Reactions:

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:33 am

shaq7 έγραψε:
TuTiS έγραψε:

νομιζω εσυ ελεγες για φουρνιε οτι ηταν ελλαδα και το ειπε και ο ιωαννου τωρα..Το θεμα ειναι θα ανακοινωθει σε μας ο σασα?Και ισχυει του φουρνιε ακομα και με βιλντοζα?Παντως αν ισχυει οτι ψαχνει ομαδα νβα ο φουρνιε το μεχρι κυριακη ειναι λιγος χρονος.
Εγω δεν είπα ποτέ ότι είναι Ελλάδα , γενικά δεν έχω πει ότι έχω πληροφορίες για παίχτες . Έχω πει ότι για εμένα είναι ο ιδανικός πλάγιος για την ομάδα !Σε έναν διάλογο για το αν είναι πρώην παίχτης και αν έχει κίνητρο κτλ . Λίγες 😂 σελίδες πριν .

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:34 am

shaq7 έγραψε:
TuTiS έγραψε:

Για Πόρτερ πίεζαν και την έψαχναν γιατί δεν περίμεναν ότι οι Κλίπερς κάνουν συλλογή από τρελούς. Ποτέ δεν είχα αναφέρει τον φουρνιερ. Ο Φουρνιέ μόνο για veteran minimum πάει σε ομάδα nba αλλά αμφιβάλλω πολύ αν θα βρει ομάδα εκεί πλέον.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:37 am

Καποιος εδω μεσα εγραφε οτι ξερει και που εμεινε κιολας ο φουρνιε και ποιος του πληρωσε και την βιλα..Δεν συγκρατησα ποιος συμφορουμιτης ομως.

καλα ειναι σιγουρο οτι θα βρει βετεραν μινιμουμ..πχ στους μπακς θα ταν ταμαμ.Φουρνιε με 2εκ πιστευω δεν χαλαει καμια ομαδα στο νβα.

Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:47 am

shaq7 έγραψε:
Καποιος εδω μεσα εγραφε οτι ξερει και που εμεινε κιολας ο φουρνιε και ποιος του πληρωσε και την βιλα..Δεν συγκρατησα ποιος συμφορουμιτης ομως.

καλα ειναι σιγουρο οτι θα βρει βετεραν μινιμουμ..πχ στους μπακς θα ταν ταμαμ.Φουρνιε με 2εκ πιστευω δεν χαλαει καμια ομαδα στο νβα.
Νομίζω ο Heisenberg ήταν αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Το θέμα δεν είναι αν ο Φουρνιέ θα βρει veteran minimum, αλλά αν το προτιμήσει από ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στην Ευρώπη της τάξης των 3.5Μ (είτε από εμάς είτε από άλλη ομάδα).

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 02, 2024 1:50 am

Mathematician92 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 1:47 am
shaq7 έγραψε:

Νομίζω ο Heisenberg ήταν αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Το θέμα δεν είναι αν ο Φουρνιέ θα βρει veteran minimum, αλλά αν το προτιμήσει από ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στην Ευρώπη της τάξης των 3.5Μ (είτε από εμάς είτε από άλλη ομάδα).
εγω δεν εχω καταλαβει πως πανε τα συμβολαια στο ΝΒΑ.μπορει να παρει μονο το βετεραν μινιμουμ?Η μπορει να βρει και πιο πολλα? Αν ισχυει το πρωτο και ζητησε χρονο να βρει ομαδα τοτε τον ξεχναμε για μενα..Για να σου λεει αυτο θελει να μεινε νβα παρα τα λεφτα.

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 02, 2024 2:20 am

Ενας αλλος ειχε γραψει οτι ειναι Ελλαδα ο φουρνιε και μαλιστα με πολλες λεπτομερειες.
εγω απλως επιβεβαιωσα βαση της δικης μου ακρης. Στον αστερα Βουλιαγμενης ειπε ο Ιωαννου ηταν.
εγω ξερω οτι ηρθε βρεθηκε με καποιους και την επομενη εφυγε.
το veteran μινιμουμ ισχυει για την ομαδα που ηταν νομιζω.

vaslag

Reactions:

Τρί Ιούλ 02, 2024 2:38 am

Γιατί δεν βάζετε στα ρόστερ σας τον Κλαιμπερν?νομίζω είναι η πιο πιθανή λύση αυτή την στιγμή, και αυτό που ψαχνει ο coach Μπαρτζώκας,μια ηγετική φυσιογνωμία με ευχέρεια στο σκοράρισμα, που θα τραβήξει την ομάδα στα δύσκολα.Το 1.5Μ πιστεύω είναι υπεραρκετό για την ηλικία του, και μπορεί να είναι αντικαταστάτης του McKissic.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Ιούλ 02, 2024 2:54 am

shaq7 έγραψε:

Εχουμε και τοσους insiders πιατσαδορους εδω μεσα που χανομαστε...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

φαπες, ξαπλες, βιλλες και τα παντα ολα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”