Κι όμως, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βλέπουν μπασκετ και μόλις πρόσφατα μας έλεγαν ότι "καλός είναι μωρέ, αλλά δεν είναι στους τοπ προπονητες". Αλλά...αυτοί είμαστε.
Μπράβο στον κόουτς, του αξίζει κάθε αναγνώριση.
Συντονιστής: Captains
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, να θες δηλαδή 20+ νίκες αλλά να θες να παίζουν πιτσιρικάδες ή άλλοι που δεν έχουν ξαναπαίξει Ευρωλίγκα. Οι μόνοι που θυμάμαι να το κάνουν αυτό (δηλαδή να εμπιστεύονται μικρούς ενω έχουν στόχο το φ4) είναι ο Λάσο με τον Ντονσιτς, ο Ζέλικο με τον Καλάθη, ο Πασκουάλ με τον Ρούμπιο, ο Γιαννάκης με Τεόντοσιτς και Μπέβερλυ. Υπάρχουν κι άλλοι φυσικά που δεν μου έρχονται τώρα, αλλά θα ήταν τέτοιας κατηγορίας παίκτες.Rice έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 14, 2023 8:23 pmΔίκαια ψηφίζεται κορυφαίος κοουτς αφού κάνουμε φοβερή χρονιά με σχεδόν όλους τους αντιπάλους να εκθειάζουν το μπάσκετ που παίζουμε.
Προσωπικά θέλω να μείνει για πολλά χρόνια ο Μπαρτζώκας,είναι ότι καλύτερο για την ομάδα μας.Αν έχω ένα παράπονο είναι οτί δύσκολα εμπιστεύεται νεαρούς παίχτες.
Δεν εννοώ να βάζει νεαρούς για 30 λεπτά αλλά έστω ένα δεκάλεπτο.Ο Σάρας πχ επένδυσε στο Γιακουμπαιτις,ο Ζοτς σε Σμαιλαγκιτς και Μανταρ,ο Σφαιροπουλος παλιότερα πίστεψε Αγραβανη, Παπαπέτρου και Μιλουτινοφ.Ο Μπαρτζώκας ούτε τώρα ούτε στο πρώτο πέρασμα του από την ομάδα δείχνει να έχει διάθεση για κάτι τέτοιο.Quincy έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 14, 2023 8:35 pmΔεν μπορείς να τα έχεις όλα, να θες δηλαδή 20+ νίκες αλλά να θες να παίζουν πιτσιρικάδες ή άλλοι που δεν έχουν ξαναπαίξει Ευρωλίγκα. Οι μόνοι που θυμάμαι να το κάνουν αυτό (δηλαδή να εμπιστεύονται μικρούς ενω έχουν στόχο το φ4) είναι ο Λάσο με τον Ντονσιτς, ο Ζέλικο με τον Καλάθη, ο Πασκουάλ με τον Ρούμπιο, ο Γιαννάκης με Τεόντοσιτς και Μπέβερλυ. Υπάρχουν κι άλλοι φυσικά που δεν μου έρχονται τώρα, αλλά θα ήταν τέτοιας κατηγορίας παίκτες.Rice έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 14, 2023 8:23 pmΔίκαια ψηφίζεται κορυφαίος κοουτς αφού κάνουμε φοβερή χρονιά με σχεδόν όλους τους αντιπάλους να εκθειάζουν το μπάσκετ που παίζουμε.
Προσωπικά θέλω να μείνει για πολλά χρόνια ο Μπαρτζώκας,είναι ότι καλύτερο για την ομάδα μας.Αν έχω ένα παράπονο είναι οτί δύσκολα εμπιστεύεται νεαρούς παίχτες.
Αν θυμάμαι καλά ένας το έγραψε,αλλά οκ υπάρχουν και άνθρωποι που ξεχνάνε να βγάλουν τα οπαδικά γυαλιάjazz thrilos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 14, 2023 1:51 pmΞανά προπονητης της χρονιάς ο Μπαρτζωκας στην ευρωλίγκα. Τρίτη φορά συνολικά στην καριέρα του, κάτι που ο μόνο ο μεγάλος Ομπραντοβιτς έχει καταφέρει.
Κι όμως, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βλέπουν μπασκετ και μόλις πρόσφατα μας έλεγαν ότι "καλός είναι μωρέ, αλλά δεν είναι στους τοπ προπονητες". Αλλά...αυτοί είμαστε.
Μπράβο στον κόουτς, του αξίζει κάθε αναγνώριση.