Χαίρομαι που δεν σου αρέσουν τέτοιοι παίκτες για τον Ολυμπιακό!!!nikolas12 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 06, 2020 12:05 amΝομίζω λες το ματς με τη Ζενίτ, είχε 2/12 και με είχε τσαντίσει άπειρα, γιατί ήμουν στο γήπεδο. Ούτε εμένα μου αρέσουν τέτοιου είδους παίκτες, αλλά στον φετινό Ολυμπιακό δεν έχουμε την πολυτέλεια για κάτι περισσότερο, οπότε βάσει του ότι ξέρουμε ότι ο Punter έχει επιθετικό ταλέντο να ξεκολλάει την ομάδα σκοράροντας (όπως έκανε σήμερα με Παναθηναϊκό) τον προτιμώ από Cherry-Baldwin. Πολύ σωστός για Kemzura, Ευρωλίγκα δε νομίζω να ξαναδεί, ίσως μόνο ως βοηθός.basket72 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 05, 2020 11:55 pmΣας καταλαβαίνω αλλά εγώ τον Πάντερ δεν τον έχω και σε μεγάλη εκτίμηση. Ακόμα θυμάμαι εκείνα τα 21 τρίποντα που πήρε σε ένα παιχνίδι. Ούτε ο Σβεντ να ήταν.
Ξαναλέω ότι είναι λογικό αυτό που λέτε, απλώς δεν είναι του γούστου μου τέτοιοι παίκτες.
Σαν να ήθελε να μας κάνει πιο ομαδικούς τότε ο Κεμζούρα, άσε που ζήτησε παίκτες και βρήκε τοίχο.
Σε κάθε περίπτωση, εγώ δεν τον ψέγω. Δεν έχει προπονήσει ξανά στην Ευρωλίγκα κι ούτε θα το ξανακάνει.![]()
![]()
Το πολύ για Ερυθρό Αστέρα είναι. *
Με τέτοιες εμφανίσεις έχετε κάθε δίκιο που το αναφέρετε πάντως. Γκάφα είναι για να είμαστε αντικεμενικοί. Αλλά και ποιος παίκτης από αυτούς που έχει φύγει από εμάς τα τελευταία 2 χρόνια, δεν πάει καλύτερα από ό,τι σε μας;
Μακρύς ο κατάλογος.
Άστα να πάνε με Κεμζούρα, μαθητευόμενος μάγος που λένε....
Άντε να δούμε μήπως τσιμπήσει ο κόουτς κάνα λαβράκι και μας μείνει "κάβα" για του χρόνου.
* Δεν το λέω υποτιμητικά για τον Ερυθρό Αστέρα, απλώς άλλο ειδικό βάρος έχουμε στην Ευρώπη. Στο μπάσκετ, πάντα.