Και να γίνονταν μόνο με ψήφους οι εκβιασμοί, καλά θα ήταν. Δεν υπάρχει κρατικός φορέας και παράγοντας που δεν έχει ακούσει απειλες-κατηγοριες επί προσωπικών θεμάτων στο ινσταγκραμ.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 05, 2025 12:19 pmΝομιμοποιούμε δηλαδή ( επ’ ωφελεία ) της ομάδας μας τον κάθε μεγαλομέτοχο να…….εκβιάζει μέσω της ψήφου των οπαδών τον εκάστοτε κρατικό μηχανισμό??? Συγγνώμη αδερφέ, αλλά αυτά που γράφεις είναι ολίγον τι ……..μην τα χαρακτηρίσω διότι θα φάω γερό ban!!!EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 05, 2025 12:10 pmΌπως το πε ο golitog7. Σιγά που ο Ευρωπαίος φίλαθλος θα σκεφτεί ότι φταίει το Πριγκηπατο του Μονακό και όχι η ομάδα Μονακό.
Το να μην έχει ένας μεροκάματιαρης λεφτά να φτιάξει κάτι που δεν έφτιαξε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου το αντιλαμβάνομαι. Το να μιλάνε οι Αγγελόπουλοι για τα νέρα της οροφής κάνουν ρεζίλι τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι ΕΊΝΑΙ κουτοπονηρουληδες.
Ο δικός μας 100% που μαζι με την μεγάλη τρελά έχει και φιλότιμο θα έβαζε φράγκα πριν τις υπογραφές της σύμβασης ώστε να φτιαχτεί η οροφή πάρα να εκτίθεται το όνομα της ομάδας.
Φανταστείτε τι ανέκδοτο θα προκύψει αν βρέξει άλλες 5 φορές έτσι στο Σεφ σε ημέρα αγώνα Ευρώλίγκας. Θα γελάει και ο τελευταίος φίλαθλος της Μαλαγα όταν ακούει Ολυμπιακός.
Έπρεπε οι Αγγελόπουλοι να κρουσουν τον κωδωνα του κινδύνου από την περασμενη άνοιξη κιόλας παρα να περιμένουν από έναν τόσο γελοίο και διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό να επέμβει και να λύσει το πρόβλημα!!!!Θα μπορούσαν επίσης να εκβιάσουν και μέσω της ερυθρόλευκης ψήφου στις μελλοντικές εθνικές εκλογές. Ρε τίποτα!!!! Είναι κουτοπονηρουληδες αλλά στην ουσία εκτίθεται μονάχα ο Ολυμπιακος. Από την στιγμή που δεν το εκαναν έπρεπε οι ίδιοι να μπαλωσουν την φαση με την οροφή και όχι να βάζουν μουσαμαδες αλ τσαντίρια.
Αδικαιολογητοι και γραφικοί ταυτόχρονα!!!!!!Φαντάσου να βρέξει πάλι σε άλλους 5 αγώνες Ευρώλίγκας στο Σεφ τι έχει να γίνει!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!
Υ. Γ Θέλουν και το μεθεπόμενο ΦΦ στο Σεφ.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Παρ Δεκ 05, 2025 12:26 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από εχθές έχουμε πει ΤΟΣΕΣ φορές και με συγκεκριμένα επιχειρήματα γιατί το θέμα ΣΕΦ είναι περίπλοκο. Τεχνικά να το δεις, νομικά, θεσμικά, ακόμη και ιστορικά, όποια σκοπιά και να πάρουμε θα βρούμε λάθη επί λαθών. Υπάρχουν αναλογικές ευθύνες του κράτους, της διοίκησης του ΣΕΦ και των προέδρων του Ολυμπιακού, κατά τη γνώμη μου οι λιγότερο βαρύνουσες στο συγκεκριμένο θέμα, και το κρίνω λογικά και όχι οπαδικά.
Αλλά εφόσον δικάζουμε και έχουμε καταλήξει ότι η ΚΑΕ ΟΣΦΠ είναι σωματείο της πλάκας που έχει το χειρότερο γήπεδο, τι το κουράζουμε άλλο ρε παίδες;
Βάλτε το απλώς στη λίστα με τα υπόλοιπα., ότι το staff είναι ανίκανο, ο προπονητής εμμονικός-κομπλεξικός, τα γκάρντ κάνουν μόνο για αμυντικά χαφ και το δικαιότατο κατά ορισμένους διοικητικούς παράγοντες 0-20 υπέρ της Φενέρ δεν έγινε εχθές επειδή αυτό το κατά τα άλλα τσιρκολι οργανισμού ξέρει να γλείφει κάλα την ευρωλίγκα. Νισάφι
Αλλά εφόσον δικάζουμε και έχουμε καταλήξει ότι η ΚΑΕ ΟΣΦΠ είναι σωματείο της πλάκας που έχει το χειρότερο γήπεδο, τι το κουράζουμε άλλο ρε παίδες;
Βάλτε το απλώς στη λίστα με τα υπόλοιπα., ότι το staff είναι ανίκανο, ο προπονητής εμμονικός-κομπλεξικός, τα γκάρντ κάνουν μόνο για αμυντικά χαφ και το δικαιότατο κατά ορισμένους διοικητικούς παράγοντες 0-20 υπέρ της Φενέρ δεν έγινε εχθές επειδή αυτό το κατά τα άλλα τσιρκολι οργανισμού ξέρει να γλείφει κάλα την ευρωλίγκα. Νισάφι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Παρ Δεκ 05, 2025 12:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Slow horses 7 Για καταστάσεις κωμικοτραγικης αμέλειας και αδιαφορίας του κρατικού μηχανισμού ναι χαλαρά και εκθέτω τους εκάστοτε κυβερνώντες και προτρέπω τους φιλάθλους να μην τους ξανά ψηφίσουν. Μια επιδιορθωση οροφής ζηταμε, όχι sky train που να συνδέει Ομόνοια με το γηπεδο. Σε τέτοιες περιπτώσεις τους εκθέτεις ανερυθριαστα.
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Erether εμένα προσωπικά (και ιδεολογικά και σα τρόπο έκφρασης κσι σα νοοτροπία και για 1002 λογους) ο δπγ μου ειναι εξαιρετικά αντιπαθής (για να το πω ευγενικα)
Οποτε δεν έχω κάποια ατζέντα η οτιδήποτε.
Η αποψη μου (θα αφορούσε κσι την ομάδα μου( είναι ότι ανεξαρτήτως του γελοίου κράτους και των αμελειων του τη στεγανοποιηση θα έπρεπε να την είχαν κάνει με δικά τους έξοδα.Οχι διότι είναι ευθύνη τους η υποχρέωση τους νομικά (του κράτους ειναι) αλλά επειδή αποτελεί θέμα αξιοπρέπειας του οίκου τους(έστω και νοικιασμενου)
Η αποψη μου (θα αφορούσε κσι την ομάδα μου( είναι ότι ανεξαρτήτως του γελοίου κράτους και των αμελειων του τη στεγανοποιηση θα έπρεπε να την είχαν κάνει με δικά τους έξοδα.Οχι διότι είναι ευθύνη τους η υποχρέωση τους νομικά (του κράτους ειναι) αλλά επειδή αποτελεί θέμα αξιοπρέπειας του οίκου τους(έστω και νοικιασμενου)
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Καταλαβαίνεις ότι το ΚΥΡΙΟ πρόβλημα της μη διεξαγωγής εχθές ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΟΡΟΦΗ,……..ναι ή όχι?EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 05, 2025 12:26 pmSlow horses 7 Για καταστάσεις κωμικοτραγικης αμέλειας και αδιαφορίας του κρατικού μηχανισμού ναι χαλαρά και εκθέτω τους εκάστοτε κυβερνώντες και προτρέπω τους φιλάθλους να μην τους ξανά ψηφίσουν. Μια επιδιορθωση οροφής ζηταμε, όχι sky train που να συνδέει Ομόνοια με το γηπεδο. Σε τέτοιες περιπτώσεις τους εκθέτεις ανερυθριαστα.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σε αυτό συμφωνώ πρωτίστως. Το έγραψα και χθες. Δεν γνωρίζουμε το θεσμικό και νομικό πλαίσιο πλήρως, αλλά η λογική λέει οτι θα έπρεπε καπως να είχαν επέμβει με δικά τους κονδύλια. Να σπρώξουν το ζήτημα προς λύση.big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Δεκ 05, 2025 12:29 pmErether εμένα προσωπικά (και ιδεολογικά και σα τρόπο έκφρασης κσι σα νοοτροπία και για 1002 λογους) ο δπγ μου ειναι εξαιρετικά αντιπαθής (για να το πω ευγενικα)
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να ερθουν να παιξουν τριτη η τεταρτη πατρα στο πανεπιστημιακο και να μπουν μονο τα μελη . Να δω την ομαδα απο τα πεντε μετρα αποσταση και να ακουω κοουτς b και σαρας να ψελνουν το ω γλυκυ μου εαρEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 05, 2025 12:28 pmΚαι πάμε στο δια ταύτα ωμά και ρεαλιστικά. Ποια είναι η λύση στην παρούσα στιγμή;
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για ποιον λες? Γιατί αν εννοείς τον dpg η λέξη ντροπή öoπως την αντιλαμβάνεσαι εσλυ και εγώ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του. Μη καταπίνουμε αμάσητο το κουτόχορτο και στρατευόμαστε εκούσια στην μια ή στην άλλη πλευρά. Αν και είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε θα το ξαναπώ, από τη μία είμαστε εμείς (παναθηναικοί ΚΑΙ ολυμπιακοί) και από την άλλη είναι ο dpg και οι αφοί.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 05, 2025 12:18 pmΕrether προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικος και ρεαλιστης γίνεται. Ο μόνος που γελιοποιειται ποιος είναι ο Μητσοτακης η ο Ολυμπιακός στα μάτια των Ευρωπαίων φιλάθλων μπάσκετ;;;;; Και σου λέω φαντάσου να επαναληφθεί τκ φαινόμενο άλλες 5 φορές.
Ο δικός μας από ντροπή για να μην διασυρθεί το όνομα της ομάδας θα ενεργούσε μη περιμενοντας κυβερνητική πρωτοβουλία η θα εκβίαζε ωμά αν το τερέν του ΟΑΚΑ γινοταν λιμνούλα.
Δε λέω, είναι μάστορες οι έλληνες στο δίπολο και το χωράφι είναι εύπορο και γόνιμο, αλλά ρε μάγκες 200 χρόνια έχουν περάσει ακόμα να το καταλάβουμε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος golitog7 την Παρ Δεκ 05, 2025 12:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις: