δεν νομιζω οτι χρειαζομαστε κατι τετοιο..Η ομαδα θελει ηγετες για τα δυσκολα να το παρουν πανω τους,αλλιως παμε και με τον γκος παλι. Ας φερουν τον κλαιμπερν..Προσωπικα θα παιρνα μεγαλους παικτες και ας εχουν ρισκο συμπεριφορας παρα στοιχηματα και μετριοτητεςkojito έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 4:11 pmΔεν χρειάζεται να φέρουν βόμβες τύπου Nunn, ούτε να δώσουν 5-6 εκατομμύρια για να φέρουν έναν νεο Childress. Λύσεις υπάρχουν και για πιο φτηνά πορτοφόλια. Απλά το λέω επειδή η λίστα με τα διαθέσιμα δυάρια/combo guards που παίζουν στην Ευρώπη και θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά σε ομάδα Final-4, είναι πλέον πολύ περιορισμένη αν ανανεώσει και ο James. Εκτός αν κάποιοι ονειρεύονται ωρολογιακές βόμβες για τα αποδυτήρια (τύπου Baldwin) ή καλούς παίκτες οι οποίοι όμως δεν κολλάνε σε αυτό που θέλουμε (τύπου Lorenzo Brown).shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 3:32 pm
Γιατι δεν γινεται να περιμενουμε τον νοεμβρη να παρουμε βασικο γκαρντ που δεν θα εχει και εμπειρια απο ευρωπη..αυτοι εξαντλουν καθε περιθωριο για να μεινουν εκει,καλος παικτης δεν θα δεχτει απο ιουλιο.Εκτος και ο φουρνιε πχ βρισκει μονο το βετεραν συμβολαιο και του πεις παρε 3 και θελει να παιξει ευρωπη.
3αρι πχ θα μπορουσαμε να παρουμε απο ΝΒΑ αφου υπαρχουν παικτες να τον καλυψουν.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- kojito
- Reactions: 2543
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Clubyrn θα ήταν καλή λύση αλλά ειναι στα 34 και είναι 3αρι που υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στο 4. Ούτε τόσο μπουκαδόρος τύπου James ή Evans. Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς ότι ψάχνουμε.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 4:41 pmδεν νομιζω οτι χρειαζομαστε κατι τετοιο..Η ομαδα θελει ηγετες για τα δυσκολα να το παρουν πανω τους,αλλιως παμε και με τον γκος παλι. Ας φερουν τον κλαιμπερν..Προσωπικα θα παιρνα μεγαλους παικτες και ας εχουν ρισκο συμπεριφορας παρα στοιχηματα και μετριοτητεςkojito έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 4:11 pm
Δεν χρειάζεται να φέρουν βόμβες τύπου Nunn, ούτε να δώσουν 5-6 εκατομμύρια για να φέρουν έναν νεο Childress. Λύσεις υπάρχουν και για πιο φτηνά πορτοφόλια. Απλά το λέω επειδή η λίστα με τα διαθέσιμα δυάρια/combo guards που παίζουν στην Ευρώπη και θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά σε ομάδα Final-4, είναι πλέον πολύ περιορισμένη αν ανανεώσει και ο James. Εκτός αν κάποιοι ονειρεύονται ωρολογιακές βόμβες για τα αποδυτήρια (τύπου Baldwin) ή καλούς παίκτες οι οποίοι όμως δεν κολλάνε σε αυτό που θέλουμε (τύπου Lorenzo Brown).
Για να δούμε πάντως. Έχουμε και σημαντικό αγώνα απόψε. Ας...παρκάρουμε για λίγο τα μεταγραφικά

0
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει, η Μονακό καθοδική πορεία είχε φέτος σε σχέση με πέρσι, μην το ξεχνάμε. Ο Ολυμπιακός –και μπορούμε να το συζητήσουμε αυτό – θεωρώ ότι είναι πιο ιντριγκαδόρικο πρότζεκτ για κάποιον που θέλει να στολίσει την καριέρα του με έναν τίτλο Ευρωλίγκας (μην ξεχνάμε, αυτό είναι το τελευταίο του συμβόλαιο). Γιατί, αν όντως έχει στο μυαλό του μια κατάκτηση, με ποια λογική το Μονακό+Ομπράντοβιτς δίνει περισσότερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο από το Μπαρτζώκας+Ολυμπιακός; Για να μη πούμε ότι δύο φορές τους έχουμε κόψει εμείς το δρόμο. If you cannot win them join them, που λένε και στο χωριό μου, αλλά πού...assistant77 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 2:01 pmΜια χαρα στοχους εχει η Μονακο......1 φαιναλ-4 και 2 αποκλεισμους στο 5ο παιχνιδι.......ομαδα φαιναλ-4 ειναι,δεν ειναι η Μπαγερν ή η Βαλενθια....του υπογραφει κανεις του Τζειμς οτι ο Ολυ του χρονου θα την εχει απο κατω τη Μονακο;;;;;;;
Για μένα τι είχαμε τι χάσαμε, ας κάτσει στη Μονακό να τρώει καρπαζιές μα καλοπληρωμένος!
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 963
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ απόλυτα, αν πάρει Ευρωλιγκα με την Μονακό ο James με προπονητή τον Ομπράντοβοτς θα πάω να κλειστό σε μοναστήρι...καλή ομάδα έχει προφανώς, άλλα μόλις δυσκολεύουν τα πράγματα πετάνε χαρτετό όπως φέτος με την Φενέρ και τα 2 προοηγούμενα χρόνια που τους στείλαμε σπίτι τους. Για αρχή ομάδα που δεν έχει έδρα και οι ελαχιστοι φίλαθλοί τις πάνε με Gucci τσάντες και Rolex ρολόγια στο γήπεδο δεν μπορεί να μιλάει σοβαρά για τίτλο Ευρωλίγκας. Η Μονακό μου θυμίζει σε ένα βαθμό την Παρί στην μπάλα...όσα λεφτά και να δώσει κάποιος άλλος θα της πάρει το τρόπαιο.nikolakias έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 5:05 pmΕντάξει, η Μονακό καθοδική πορεία είχε φέτος σε σχέση με πέρσι, μην το ξεχνάμε. Ο Ολυμπιακός –και μπορούμε να το συζητήσουμε αυτό – θεωρώ ότι είναι πιο ιντριγκαδόρικο πρότζεκτ για κάποιον που θέλει να στολίσει την καριέρα του με έναν τίτλο Ευρωλίγκας (μην ξεχνάμε, αυτό είναι το τελευταίο του συμβόλαιο). Γιατί, αν όντως έχει στο μυαλό του μια κατάκτηση, με ποια λογική το Μονακό+Ομπράντοβιτς δίνει περισσότερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο από το Μπαρτζώκας+Ολυμπιακός; Για να μη πούμε ότι δύο φορές τους έχουμε κόψει εμείς το δρόμο. If you cannot win them join them, που λένε και στο χωριό μου, αλλά πού...assistant77 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 2:01 pmΜια χαρα στοχους εχει η Μονακο......1 φαιναλ-4 και 2 αποκλεισμους στο 5ο παιχνιδι.......ομαδα φαιναλ-4 ειναι,δεν ειναι η Μπαγερν ή η Βαλενθια....του υπογραφει κανεις του Τζειμς οτι ο Ολυ του χρονου θα την εχει απο κατω τη Μονακο;;;;;;;
Για μένα τι είχαμε τι χάσαμε, ας κάτσει στη Μονακό να τρώει καρπαζιές μα καλοπληρωμένος!
1
1

- nikolakias
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά δε θεωρώ πως ήταν λάθος η ανανέωση Φαλ. Αυτό που ήταν λάθος ήταν τα λεφτά της ανανέωσης.assistant77 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 2:07 pmτο ειχα ξαναγραψει μετα το φαιναλ-4.......ο Μπαρτζωκας εχει ολο το καλοκαιρι να βρει τροπους να αξιοποιηθουν και οι 3.......αναλογα τον αντιπαλο και τις συνθηκες του αγωνα......εχουμε 3 ψηλους για ολα τα γουστα πρεπει να γινει δουλιτσα για το που θα παιζει ο καθενας ωστε να παρουμε το μαξιμου......αν παμε με το χρονομετρο---ξεκιναει ο Φαλ,στο 9 μπαινει ο Μιλου,στο 18 ο Ραιτ----δε θα καταφερουμε να αναδειξουμε την υπεροπλια μας στη θεση 5.....τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 2:00 pm
λεμε αυτο που λεγαμε οταν μερικοι εγραφαν οτι ο ραιτ θα ειναι ο δευτερος σεντερ και ο μιλουτινοφ θα κανει τα ρεπα του
οτι ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας δηλαδη
τα 2 βασικα σεντερ θα ειναι ο φαλ και ο μιλουτινοφ και ολιγον απο πετρουσεφ
ο ραιτ θα ειναι σκουπιστης παγκου και θα παρακαλαει να τραυματιστει καποιος για να βρει χρονο
Όπως αποδείχτηκε φέτος ο Φαλ και ο Μιλου είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς (ο πρώτος ειδικά δεν είναι και στην πρώτη νιότη). Το κάταγμα κόπωσης που υπέστη αυτό δείχνει: ότι χρειάζεται καλύτερη διαχείριση. Εγώ θεωρώ ότι μια χαρά χωράνε και τα τρία πεντάρια μας. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να παίρνει ο Ράιτ το σταθερό του 15λεπτο απέναντι στο εκάστοτε κοντό πεντάρι των αντιπάλων και, από κει και πέρα, να έχουμε by default δεινόσαυρο τον Μιλου και τον Φαλ για ειδικές καταστάσεις. Μια χαρά μου φαίνεται εμένα, με το φτωχό μου το μυαλό, αυτό το πλάνο.
2
2

- Conan1982
- Reactions: 3329
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως η ιστορία δείχνει ότι οι αξιόλογοι παίκτες συνήθως είναι διαθέσιμοι αργά, φέτος ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Σίκμα και έφερε τον Πετρούσεφ (ορίστε και το ΝΒΑkojito έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 4:11 pm
Δεν χρειάζεται να φέρουν βόμβες τύπου Nunn, ούτε να δώσουν 5-6 εκατομμύρια για να φέρουν έναν νεο Childress. Λύσεις υπάρχουν και για πιο φτηνά πορτοφόλια. Απλά το λέω επειδή η λίστα με τα διαθέσιμα δυάρια/combo guards που παίζουν στην Ευρώπη και θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά σε ομάδα Final-4, είναι πλέον πολύ περιορισμένη αν ανανεώσει και ο James. Εκτός αν κάποιοι ονειρεύονται ωρολογιακές βόμβες για τα αποδυτήρια (τύπου Baldwin) ή καλούς παίκτες οι οποίοι όμως δεν κολλάνε σε αυτό που θέλουμε (τύπου Lorenzo Brown).

Δεν τα πήγε και άσχημα ο Ολυμπιακός από αυτήν την άποψη.
Για τον Φαλ να πούμε ότι ο άνθρωπος έπαιξε την προηγούμενη σεζόν, εμφανίστηκε σε άσχημη σωματική κατάσταση με την Γαλλία στο Παγκόσμιο, υπέφερε στην αρχή της χρονιάς, επέστρεψε εσπευσμένα μετά τον τραυματισμό του, έπαιξε πολλά λεπτά. Φέτος με όλο το καλοκαίρι μπροστά του πιστεύω θα εμφανίστεί πολύ καλύτερος από τον παίκτη που βλέπαμε τον τελευταίο μήνα.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο τζειμς νοιαζεται πρωτα για τα λεφτα αφου δεν ειναι στο ΝΒΑ..και δεν το κρυβει κιολας,θεωρω πως αν του λεγαν πηγαινε στη χ ομαδα με 1εκ να παρεις 2 ευρωλιγκες η μεινε στην μονακο με 9εκ ..θα χε υπογραψει πιο γρηγορα και απο την σκια του την μονακο..Απο την στιγμη που ειναι δυσκολο αλλη ομαδα να του δωσει τοσα πολλα και να εχει καλυτερες πιθανοτητες ε δεν ηταν και δυσκολη αποφαση.
Ο φαλ ρε παιδια και καλυτερος να εμφανιστει τι θα κανει? Εδω και 3 χρονια βλεπουμε στην επιθεση να παιζουμε με 4,λες και το χειριστηριο του πλει στεισον που παιζει εχει μονο το Χ που δινει πασα.. Νταξει ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα μετα τον λαρυ ειναι ο παικτης που με εκνευριζει περισσοτερο στην ομαδα..και νταξει η κομπρα απλα εχει κλουβιο κεφαλι..αυτος που ειναι 3μετρα και δεν μπορει να ποσταρει τον λεκαβιτσιους τι να του πεις.
Ο φαλ ρε παιδια και καλυτερος να εμφανιστει τι θα κανει? Εδω και 3 χρονια βλεπουμε στην επιθεση να παιζουμε με 4,λες και το χειριστηριο του πλει στεισον που παιζει εχει μονο το Χ που δινει πασα.. Νταξει ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα μετα τον λαρυ ειναι ο παικτης που με εκνευριζει περισσοτερο στην ομαδα..και νταξει η κομπρα απλα εχει κλουβιο κεφαλι..αυτος που ειναι 3μετρα και δεν μπορει να ποσταρει τον λεκαβιτσιους τι να του πεις.
2
2

- nikolakias
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα τον Φαλ δεν τον πήρες ποτέ για το ποστ παιχνίδι του. Τον πήρες για την άμυνά του (εντάξει, εκεί μας «πούλησε» στο σουτ του Γιουλ) και για τις πάσες από-μέσα-προς-τα-έξω. Άλλο αν φέτος που πήξαμε στους τουβλαδόρους αυτό δε βοήθησε -- δεν είναι ευθύνη του Φαλ αυτό. Για να μην πω ότι όταν πρωτόρθε απλά ήθελες έναν δεινόσαυρο και ο Φαλ ήταν η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή τότε από κάθε άποψη. Αν γεμίσεις την περιφέρειά σου με παίκτες που ξέρουν να βάλουν τη ρημάδα στο καλάθι μια χαρά θα είναι και ο Φαλ για τα λεπτά του.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 6:11 pmο τζειμς νοιαζεται πρωτα για τα λεφτα αφου δεν ειναι στο ΝΒΑ..και δεν το κρυβει κιολας,θεωρω πως αν του λεγαν πηγαινε στη χ ομαδα με 1εκ να παρεις 2 ευρωλιγκες η μεινε στην μονακο με 9εκ ..θα χε υπογραψει πιο γρηγορα και απο την σκια του την μονακο..Απο την στιγμη που ειναι δυσκολο αλλη ομαδα να του δωσει τοσα πολλα και να εχει καλυτερες πιθανοτητες ε δεν ηταν και δυσκολη αποφαση.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν παει ετσι..Εισαι 3 μετρα μουσλουκι και οι αντιπαλοι προπονητες αντι να στελνουν βοηθεια στην ρακετα ωστε να ειναι ελευθεροι οι σουτερ σου βαζουν τον λεκαβιτσιους επειδη ξερουν οτι ο φαλ ειναι..τι θα κανει?θα καρφωσει να γκρεμισει την ρακετα?οχι φυσικα.. και ετσι βαζουν 2 παικτες πανω στο πλει μεικερ σου μαρκαρουν και πιτερς καναν και αστον να την δωσει αν μπορεσει στον μακισικ να σουταρει ..nikolakias έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 6:19 pmΜα τον Φαλ δεν τον πήρες ποτέ για το ποστ παιχνίδι του. Τον πήρες για την άμυνά του (εντάξει, εκεί μας «πούλησε» στο σουτ του Γιουλ) και για τις πάσες από-μέσα-προς-τα-έξω. Άλλο αν φέτος που πήξαμε στους τουβλαδόρους αυτό δε βοήθησε -- δεν είναι ευθύνη του Φαλ αυτό. Για να μην πω ότι όταν πρωτόρθε απλά ήθελες έναν δεινόσαυρο και ο Φαλ ήταν η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή τότε από κάθε άποψη. Αν γεμίσεις την περιφέρειά σου με παίκτες που ξέρουν να βάλουν τη ρημάδα στο καλάθι μια χαρά θα είναι και ο Φαλ για τα λεπτά του.
Στην αμυνα οντως ειναι κορυφαιος..απλα εγω προσωπικα 1.8 δεν τα δινα ουτε για αστειο με μπατζετ 12εκ.
3
3

- karamelitsa
- Reactions: 963
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Παιδιά ο Φαλ έχτισε την όλη καριέρα του με το Bulling που έκανε στο όρθιο κρέας τον Παπαγιάννη, αν δεν υπήρχε αυτός, ένας σέντερ της σειράς θα ήταν, παίζει καλή άμυνα, δίνει και ασσίστ, άλλα μέχρι εκει, για δεύτερος ψηλός και για 800-900Κ είναι μια χαρά, μέχρι εκει...τον είδαμε και με τον Ταβάρες 2 φορές στο F4....κακάκια έκανε....shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 6:24 pmΔεν παει ετσι..Εισαι 3 μετρα μουσλουκι και οι αντιπαλοι προπονητες αντι να στελνουν βοηθεια στην ρακετα ωστε να ειναι ελευθεροι οι σουτερ σου βαζουν τον λεκαβιτσιους επειδη ξερουν οτι ο φαλ ειναι..τι θα κανει?θα καρφωσει να γκρεμισει την ρακετα?οχι φυσικα.. και ετσι βαζουν 2 παικτες πανω στο πλει μεικερ σου μαρκαρουν και πιτερς καναν και αστον να την δωσει αν μπορεσει στον μακισικ να σουταρει ..nikolakias έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 6:19 pm
Μα τον Φαλ δεν τον πήρες ποτέ για το ποστ παιχνίδι του. Τον πήρες για την άμυνά του (εντάξει, εκεί μας «πούλησε» στο σουτ του Γιουλ) και για τις πάσες από-μέσα-προς-τα-έξω. Άλλο αν φέτος που πήξαμε στους τουβλαδόρους αυτό δε βοήθησε -- δεν είναι ευθύνη του Φαλ αυτό. Για να μην πω ότι όταν πρωτόρθε απλά ήθελες έναν δεινόσαυρο και ο Φαλ ήταν η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή τότε από κάθε άποψη. Αν γεμίσεις την περιφέρειά σου με παίκτες που ξέρουν να βάλουν τη ρημάδα στο καλάθι μια χαρά θα είναι και ο Φαλ για τα λεπτά του.
Στην αμυνα οντως ειναι κορυφαιος..απλα εγω προσωπικα 1.8 δεν τα δινα ουτε για αστειο με μπατζετ 12εκ.
3
3

- Coach Periklis
- Reactions: 2044
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue
- Reactions: 1039
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχει μπαι αουτ 500 χιλιαρικα στον ερυθρο αστερα αν θεςCoach Periklis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 11:23 pmδεν θέλω κανένα άλλο παίκτη
ΚΑΝΕΝΑ
Μόνο Κανααν
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΘΕΣ
ναι είμαι οπαδός

4
4

- nikolakias
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Preach the truth αδελφέ μου, μόλις ερχόμουν να γράψω το ίδιο!Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 11:23 pmδεν θέλω κανένα άλλο παίκτη
ΚΑΝΕΝΑ
Μόνο Κανααν
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΘΕΣ
ναι είμαι οπαδός
1
1

- reignman
- Reactions: 2941
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
H KAE Oλυμπιακος δεν μπαινει σε διαδικασιες συνομιλιας και διαπραγματευσεων με παιχτες που εχουν συμβολαια.coach blue έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 11:28 pmΕχει μπαι αουτ 500 χιλιαρικα στον ερυθρο αστερα αν θεςCoach Periklis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 11:23 pmδεν θέλω κανένα άλλο παίκτη
ΚΑΝΕΝΑ
Μόνο Κανααν
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΘΕΣ
ναι είμαι οπαδός![]()
10 μερες αργοτερα πληρωνει buyout για Brazdeikis

3
2
1

δεν ξέρω πού βρήκε κίνητρο αλλά πραγματικά σήμερα σαν να έπαιζε για το συμβόλαιο..εμένα δεν με χαλάει να μείνει μαζί με ντόρσει και να έρθει τούμπανο 3 (σβι-μούσα επιπέδου)..πωρώθηκε και άρχισε και το trash talking στον Λιθουανό..αδικημένος σίγουρα κατ´εμέ αν και έχει σημαντικές αδυναμίες στον χειρισμό μπάλας..από το να έρθει καμία μετριάτζα τουλάχιστον αυτός τα στάζει από μακριά..θα έχει ενδιαφέρον να μείνει για..έναν τελευταίο χορόCoach Periklis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 07, 2024 11:23 pmδεν θέλω κανένα άλλο παίκτη
ΚΑΝΕΝΑ
Μόνο Κανααν
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΘΕΣ
ναι είμαι οπαδός