Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 24, 2025 8:35 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 6:34 pm
Πάντως ρε παιδιά δεν είναι πάρα πολύ περίεργο που δεν ακούγονται ονόματα για την ομάδα;

Δλδ πέραν του Μισιτς που το έχουν ψιλό δημιουργήσει οι δημοσιογράφοι και οι insider δεν έχει ακουστεί τπτ άλλο.

Ακόμα και ο Στέφανου χτες έδειξε να μην έχει την παραμικρή ιδέα. Απλά έχουν ονοματίσει ότι ψάχνουμε παίχτη τύπου Μπαμπ. Καλά κρασιά.

Πρώτη φορά νομίζω σε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο τόσο στόματα ερμητικά κλειστά.
Όχι , θα έλεγα ότι είναι απόλυτα σύμφωνο με τη νοοτροπία του κλαμπ τα τελευταία χρόνια

και ενθαρρυντικό

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιουν 24, 2025 8:44 pm

Εγώ βλέπω ότι έχει στηθεί το σκηνικό επικοινωνιακά.

Φαίνεται ότι προσπαθούν για Μίσιτς αλλά αν δεν κάτσει να μην φανεί σαν ήττα, θα είναι "δεν τον θέλαμε ποτέ",ο Έβανς είναι θηρίο ανήμερο που δεν κρατιέται να μπει και τέτοια.

Που αν ο Έβανς κάνοντας προετοιμασία και παίζοντας στα φιλικά μπορεί τον Οκτώβρη να είναι ο Έβανς της Ζαλγκίρις μια χαρά, δεν χρειάζεσαι άλλο τοπ γκαρντ.

Αν δεν είναι όμως θα έχεις θέμα γιατί όσο περνάει ο καιρός ούτε παίκτες σαν τον Μπαμπ δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 24, 2025 8:48 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 8:32 pm
Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 8:22 pm

Μα ο Davon Hall παιχταράς είναι. Απλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Μισιτς. Είναι αναβάθμιση σε σχέση με Γκός.

Αυτές οι υπερβολές που λες δεν έχουν λογική. Πέρυσι βγήκαμε 1οι στην ρέγκουλαρ με Γκός-Ουόκαπ στον άσο και Βιλτόζα ως τρίτη επιλογή.

Φέτος θα έχουμε Έβανς για 10-15 λεπτά + Ντόρσει + καλύτερο παίχτη του Γκός που δεν θα τραυματίζεται.

Πως θα χαθεί το πλεονέκτημα από ΠΑΟ; Για Ευρωλίγκα μιλάς ή για Α1; Τρίτος παγκόσμιος δεν θα γίνει γιατί μπαίνουμε στην σεζόν πρωταθλητές, αυτό δίνει πολλά κανονάκια και μαξιλαράκια ασφαλείας.

Να εμφανιστεί η ομάδα χάλια και μη ανταγωνιστική το αποκλείω, ακόμα και νς μείνουμε με αυτούς που έχουμε στα γκάρντ και να μην κάνουμε καμία μεταγραφή.
και που θα το βρεις τον χολ?θα τον παρεις απο την φενερ?γιατι δεν ειναι κανενας χολ διαθεσιμος..που ξερεις οτι θα ναι καλυτερος του γκος και δεν θα τραυματιζεται εντωμεταξυ?εγω δεν βλεπω να υπαρχει κανενας καλυτερος του γκος διαθεσιμος,εκτος και τον γεννησουμε.

περσι το χασαμε το πλεονεκτημα παντως με 3 ηττες απο παο και το κυπελλο..που παιζαμε χωρις γκαρντ..
καλα γελασα πολυ με τα μαξιλαρακια που εδωσε το πρωταθλημα...κατσε να δεις μολις δεν ερθει ο μισιτς και ερθει κανας ρολιστας τι εχει να γινει :roofl:

Δεν αρκει η ομαδα να φανει ανταγωνιστικη..αν ο παο μας κερδιζει και ειναι και πανω απο μας στην ευρωλιγκα δεν θα ναι καθολου καλο το κλιμα...το υπογραφω με χερια και με ποδια..και μαλιστα το που παμε με τον εβανς ρε μπαρτζωκα θα ναι το πιο χιλιο ειπωμενο..εκτος και αλλον ολυμπιακο βλεπω εγω 30 χρονια.
Καλά ο Hall είναι παιχτάρα, μη το συζητάμε καν. Το αν θα τραυματίζεται θα ίσχυε για τον οποιονδήποτε, δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Δείγματα γυάλινου δεν έχει δείξει σε καμία περίπτωση πάντως.

Ο Hall σωστά λες δεν είναι διαθέσιμος. Αν ήταν όμως το περσινό καλοκαίρι και τον φέρναμε απτην Αρμάνι τι θα λέγαμε; Δεν κάνει ούτε για αστείο 8 πόντους μέσο όρο στη Μακάμπι. Να που τελικά στο final four ήταν ο καλύτερος παίκτης.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τρί Ιουν 24, 2025 8:50 pm

Γνωρίζουμε ο Έβανς για τη δεύτερη χρονιά πόσα χρήματα θα πάρει?

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 24, 2025 8:53 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 8:44 pm
Εγώ βλέπω ότι έχει στηθεί το σκηνικό επικοινωνιακά.

Φαίνεται ότι προσπαθούν για Μίσιτς αλλά αν δεν κάτσει να μην φανεί σαν ήττα, θα είναι "δεν τον θέλαμε ποτέ",ο Έβανς είναι θηρίο ανήμερο που δεν κρατιέται να μπει και τέτοια.

Που αν ο Έβανς κάνοντας προετοιμασία και παίζοντας στα φιλικά μπορεί τον Οκτώβρη να είναι ο Έβανς της Ζαλγκίρις μια χαρά, δεν χρειάζεσαι άλλο τοπ γκαρντ.

Αν δεν είναι όμως θα έχεις θέμα γιατί όσο περνάει ο καιρός ούτε παίκτες σαν τον Μπαμπ δεν θα είναι διαθέσιμοι.
Μα παίκτες σαν τον Μπαμπ δεν είναι ούτε τώρα διαθέσιμοι. Αν δεν έρθει ο Μίσιτς δε βλέπω κανένα λόγο βιασύνης πάντως. Περιμένεις να δεις ποιοι θα κοπούν από το ΝΒΑ. Αν σου προκύψει ένας Monte Morris πχ γιατί όχι. Αν δε βγει κάτι καλό ρίξε ένα γερό buy out και πάρε κάποιον από Ευρωλίγκα.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 24, 2025 8:54 pm

eddiedimitris έγραψε:
Με την περσινή συμφωνία νομίζω 1,7. Δεν ξέρω αν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

το ξέρω ότι είμαι από τους ανώμαλους του φόρουμ αλλά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το να ξεκινήσουμε τη χρονιά όπως είμαστε στα γκαρντ :!:

Γουόκαπ, Έβανς, Λι, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ + οι συμπληρωματικοί είναι υπεραρκετοί για το ξεκίνημα και θα ήθελα να δω τι μπορούν να κάνουν όταν πλην Φουρνιέ δε θα έχει κανείς εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής και θα πρέπει όλοι να τον διεκδικήσουν.

αν δε τσουλήσει το πράγμα όλο και κάποιος θα βρεθεί από ΝΒΑ.

δε λέω ότι είναι το ιδανικό σενάριο αλλά είναι το πιο ιντριγκαδόρικο και δε θα με χαλούσε να το δω.

μόνο Βιλντόζα δε θέλω, αυτός είναι κακός.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τρί Ιουν 24, 2025 8:56 pm

Stam Tziant έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:
Με την περσινή συμφωνία νομίζω 1,7. Δεν ξέρω αν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
Αν δεν είναι σίγουροι πως είναι εντελώς καθαρός ιατρικά τότε 1.7 είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό...Θα μπορούσε να αξιοποιηθεί είτε μόνο του είτε αθροιστικά ώστε να αποκτηθεί στη θέση του παίκτης με καλύτερες προοπτικές

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 24, 2025 8:58 pm

Stam Tziant έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 8:32 pm

Καλά ο Hall είναι παιχτάρα, μη το συζητάμε καν. Το αν θα τραυματίζεται θα ίσχυε για τον οποιονδήποτε, δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Δείγματα γυάλινου δεν έχει δείξει σε καμία περίπτωση πάντως.

Ο Hall σωστά λες δεν είναι διαθέσιμος. Αν ήταν όμως το περσινό καλοκαίρι και τον φέρναμε απτην Αρμάνι τι θα λέγαμε; Δεν κάνει ούτε για αστείο 8 πόντους μέσο όρο στη Μακάμπι. Να που τελικά στο final four ήταν ο καλύτερος παίκτης.
οχι εγω ειπα οτι εδω δεν ξερουμε ποιον θα παρουμε ξερουμε και αν θα τραυματιζεται :lol:

ναι και ποιος λεει οτι ο χολ σε μας θα ταν αυτος της φενερ?και ο λι στην μακαμπι αλλος παικτης ηταν..

ο σαρας εχει φτιαξει ποσα πλει μεικερ παντως..που ο χολ δεν ηταν καν ασσος.εδω καταφερε τον μακολουμ στα 38 να παιζει καλυτερα αποτι στο πικ του..

παντως το ζουμι ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας χολ διαθεσιμος..εδω χτες που ρωτησα ποιος θα ρθει μου ειπατε τον λιουντμπεργκ..ας κρατησουμε βιλντοζα δηλαδη..

δηλαδη θα βρουμε γκαρντ απο ΝΒΑ που θα κανει για πρωτος και θα προλαβει να προσαρμοστει κιολας αν τον παρουμε τα χριστουγεννα σε συστημα μπαρτζωκα..ο ιδιος ο μπαρτζωκας παντως λεει οτι αυτα δεν γινονται..

Rice

a1greece
Reactions:

Τρί Ιουν 24, 2025 9:08 pm

Ο Πετρούσεφ εντωμεταξύ το σκέφτεται λέει για Ερυθρό Αστέρα,προβληματίζεται για το αν πρέπει να πάει αλλού και γενικότερα συμπεριφέρεται σαν να μην έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά.

Καρφώστε του το δελτίο,που λέγανε παλιά,και όλη τη χρονιά για προπόνηση με τις μπουλντόζες στο Ρέντη!!!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Ιουν 24, 2025 9:10 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 8:58 pm
Stam Tziant έγραψε:

οχι εγω ειπα οτι εδω δεν ξερουμε ποιον θα παρουμε ξερουμε και αν θα τραυματιζεται :lol:

ναι και ποιος λεει οτι ο χολ σε μας θα ταν αυτος της φενερ?και ο λι στην μακαμπι αλλος παικτης ηταν..

ο σαρας εχει φτιαξει ποσα πλει μεικερ παντως..που ο χολ δεν ηταν καν ασσος.εδω καταφερε τον μακολουμ στα 38 να παιζει καλυτερα αποτι στο πικ του..

παντως το ζουμι ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας χολ διαθεσιμος..εδω χτες που ρωτησα ποιος θα ρθει μου ειπατε τον λιουντμπεργκ..ας κρατησουμε βιλντοζα δηλαδη..

δηλαδη θα βρουμε γκαρντ απο ΝΒΑ που θα κανει για πρωτος και θα προλαβει να προσαρμοστει κιολας αν τον παρουμε τα χριστουγεννα σε συστημα μπαρτζωκα..ο ιδιος ο μπαρτζωκας παντως λεει οτι αυτα δεν γινονται..
Ο Γκός φύσαγε λίγο αεράκι και πάθαινε τράβηγμα. Προφανώς, δεν θα πάρουμε παίκτη επιρρεπή σε τραυματισμούς, θεωρώ ότι το πάθημα έχει γίνει μάθημα. Τώρα αν ο παίκτης χτυπά ξύλο πάθει χιαστούς στην πρώτη συμμετοχή, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, δεν έχω μαντικές ικανότητες ακόμα.

Δεδομένου ότι δεν πάμε για ολικό rebuilding φέτος και το ρόστερ είναι σχετικά γεμάτο, θεωρώ ότι ο Μπι θα φέρει πολύ καλύτερο παίκτη από τον Γκός. Αν βιαζόταν να κλείσει κάποιον θα έπαιρνε κανά Τόμσον από Εφές (όπως έγινε πέρυσι με Βιλτόζα) και θα τελείωνε το παραμύθι.

Ο D Hall ήταν ένα παράδειγμα, δεν εννοώ τον ίδιο τον παίκτη, αλλά παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί ο κατάλληλος από NBA, εφόσον δεν βιαζόμαστε, και θα είναι πολύ καλύτερος από Γκός.

Giannis14

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 24, 2025 9:11 pm

Rice έγραψε:
Ο Πετρούσεφ εντωμεταξύ το σκέφτεται λέει για Ερυθρό Αστέρα,προβληματίζεται για το αν πρέπει να πάει αλλού και γενικότερα συμπεριφέρεται σαν να μην έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά.

Καρφώστε του το δελτίο,που λέγανε παλιά,και όλη τη χρονιά για προπόνηση με τις μπουλντόζες στο Ρέντη!!!
Καρφώστε του το δελτίο και αν ξαναέρθει σοβαρός παίχτης να μου το πείτε και εμένα

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 24, 2025 9:13 pm

Rice έγραψε:

καλά αυτά τα λένε στη Σερβία που είναι ίδια φάση με εμάς, "οι ομάδες τα είχαν βρει σε όλα αλλά ο παίκτης άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή", "δε θέλει η γυναίκα του" κτλ

λέτε να μείνει τελικά; θα έχει πλάκα αλλά προσωπικά δε θέλω.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Ιουν 24, 2025 9:19 pm

Πιο πιθανό θεωρώ να έρθει ο Rozier παρά να επιστρέψει ο Petrusev. Ακόμα κι αν τα βρουν με τον Β και συμφωνήσουν για τον ρόλο του, δεν είναι απλά πολύ επίφοβο στην πρώτη στραβή που τον τραβάει πάγκο να αρχίσει τα καλά τα περυσινά και να ζητάει να φύγει; Νομίζω η αξιοποίηση του ως asset και μόνο είναι μονόδρομος.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 24, 2025 9:20 pm

ο τζειμς θα ρθει..✈️🇺🇸 While AS Monaco reportedly lifted his suspension, Mike James has returned to the United States before the #BetclicÉLITE final!

⚔️🇲🇨 Disagreeing with his sanction, he disputes the club's version.

🗽 Yesterday, he was training with Kevin Durant in New York.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”