Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά ναι ξέφυγε το πράγμα με τις απαιτήσεις ενώ το μπάτζετ έχει ανέβει πάρα πολύ.plo koon έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 12:17 pmΤα πράγματα είναι απλά.
Σενάριο 1: Βεζε in, Peters out, Fournier in
Σενάριο 2: Βεζε in, Peters ->3
Σενάριο 3: Fournier in
Να σας πω την πικρή μου αλήθεια στην αρχή του καλοκαιριού ήθελα το 3, αλλά έτσι όπως έχει χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη, μόνο το 1 θα θεωρηθεί επιτυχια
Εγώ θέλω Σάσα γιατί αν έρθει τώρα ήρθε και τελείωσε ενώ αν μείνει εκεί ποιος ξέρει αν, πότε και πως θα γυρίσει. Με Πίτερς. Το ονειρεύομαι να τους έχουμε και τους δύο.
0
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Με τον ίδιο τον παίκτη θα μιλήσουν φίλος, όχι με την οικογένειά του. Σιγά μην ψάχνουν και τον πνευματικό του να του ζητήσουν να μεσολαβήσει.nikolakias έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 12:01 pmΗ θέληση της ομάδας να τον φέρει εκφράστηκε μέσω της προσφοράς στον παίκτη και των συζητήσεων που έχουν γίνει σε θεσμικό πλαίσιο. Το να πηγαίνουν Σόφια εκτάκτως στελέχη της ομάδας για να τα πουν με τη μαμά και τον μπαμπά μού φαίνεται εντελώς γελοίο. Λες και γίνεται κάνα προξενιό αλά παλαιά που βρίσκονταν οι οικογένειες εκατέρωθεν για to know us better, με φοντανακι και καφέ.
2
2

- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Πίσω από όλα αυτά έχω στο μυαλό μου πάντα το χειρότερο σενάριο: να πάει ο Σάσα στους απέναντι. Φαντάζεσαι καζούρα που έχουμε να φάμε σε τέτοια περίπτωση; Ήδη σα να τους ακούω...AlexD έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 12:11 pmΚαλά κάνει η ομάδα και πάει να μιλήσει, είναι δυνατόν να δουλεύεις τέτοια μεταγραφή και να μην πας εκεί που πρέπει να πείσεις;
Όσο για το πόσο χρονών είναι ο Βεζε και πρέπει να μιλήσουν με "τους γονείς", δεν είναι τόσο απλό. Δεν μιλάμε για τους γονείς, μιλάμε ότι είναι σαν να πήγαινε ΝΒΑ ο Γιαννάκης πχ μια εποχή που δεν έπαιζαν Έλληνες παίχτες εκτός χώρας και σίγουρα όχι ΝΒΑ, με όλη την πόλη να πανηγυρίζει και να του λέει πόσο υπερήφανοι αισθάνονται. Είναι εντελώς άλλη κατάσταση που όσοι μεγαλώνουμε σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα σήμερα τις έχουμε ξεχάσει τελείως αλλά όλοι καταλαβαίνουμε νομίζω.
5
4
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα , σε αυτό το σενάριο δεν χρειάζεται να ανεχτείς να ακούσεις κανένα . Απλά τους απαντάς ότι μας ενδιαφέρει να κλείσουν Ποντενσε, Καρμο , Ορτα και το μπάσκετ είναι για αρχοντους, εμείς είμαστε λαϊκά στρώματα από τον Πειραιάnikolakias έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 12:25 pm
Πίσω από όλα αυτά έχω στο μυαλό μου πάντα το χειρότερο σενάριο: να πάει ο Σάσα στους απέναντι. Φαντάζεσαι καζούρα που έχουμε να φάμε σε τέτοια περίπτωση; Ήδη σα να τους ακούω...
3
2
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι αν ο Σάσα μείνει NBA, και το 3 επιτυχία θα θεωρηθεί. Αποτυχία θα θεωρηθεί μόνο αν ο Σάσα καταλήξει απέναντι. Και προσωπικά μετά το 1 (λίγο απίθανο) θεωρώ με μεγάλη διαφορά καλύτερο σενάριο το 3.plo koon έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 12:17 pmΤα πράγματα είναι απλά.
Να σας πω την πικρή μου αλήθεια στην αρχή του καλοκαιριού ήθελα το 3, αλλά έτσι όπως έχει χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη, μόνο το 1 θα θεωρηθεί επιτυχια
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mathematician92 την Τετ Ιούλ 03, 2024 12:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν γινεται να εχουμε στο 3 και στο 4 δυο παρομοιου στυλ παικτες. θα ειμαστε φουλ προβλεψιμοι. και παλι δεν θα εχουμε τον παικτη που λεμε τοσο καιρο οτι θελουμε.plo koon έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 12:17 pmΤα πράγματα είναι απλά.
προτιμω 1 και μετα 3.
αλλιως μας δουλευουν τοσο καιρο ξεκαθαρα.
1
1

- kojito
- Reactions: 2550
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα κι αν έρθει ο Σάσα και πάμε στο σενάριο ότι αυτός που θα φύγει είναι ο Peters (που δεν το θεωρώ και τόσο πιθανό προσωπικά), δεν νομίζω ότι ο Αλέκος θα φύγει έτσι χαριστικά. Έχει λαμβάνειν 2,5 εκατομμύρια για τα επόμενα 2 χρόνια. Δεν πρόκειται να τα χαρίσει αυτά. Λογικά οποιαδήποτε αποζημίωση θα είναι πάνω από το μισό εκατομμύριο, ίσως κοντά και σε αυτά που πήρε ο Βιλντόζα σαν αποζημίωση από τον ΠΑΟ (800-900 χιλιάδες).
Επίσης δεν νομίζω ότι ο Σάσα μαζί με τον Peters θα κουτουλάνε μεταξύ τους απαραίτητα. Ίσα-ίσα που αυτό ίσως βοηθούσε τον Peters να αποδίδει καλύτερα στην επίθεση, αφού ο Βεζένκοφ είναι ένας παίκτης πολύ καλός στο off-ball παιχνίδι, οπότε ίσως έτσι βγάζαμε περισσότερα σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις για τον Peters. Και ταυτόχρονα στην άμυνα ίσως κάλυπτε κάπως και την μέτρια απόδοση που έχει στα ριμπάουντ.
Επίσης δεν νομίζω ότι ο Σάσα μαζί με τον Peters θα κουτουλάνε μεταξύ τους απαραίτητα. Ίσα-ίσα που αυτό ίσως βοηθούσε τον Peters να αποδίδει καλύτερα στην επίθεση, αφού ο Βεζένκοφ είναι ένας παίκτης πολύ καλός στο off-ball παιχνίδι, οπότε ίσως έτσι βγάζαμε περισσότερα σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις για τον Peters. Και ταυτόχρονα στην άμυνα ίσως κάλυπτε κάπως και την μέτρια απόδοση που έχει στα ριμπάουντ.
1
1

-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τοσο καιρο ακουμε για τον παικταρα στην περιφερεια που θα ερθει. ο Σασα ηταν μια ξεχωριστη περιπτωση. καποια στιγμη θα γυριζε.
Γι αυτο δεν μου αρεσε η μεταγραφη του προβληματικου και ταβανιασμενου Βιλντοζα που τρεξαμε να τον κλεισουμε..μην χασουμε το κελεπουρι.
αν αυτος ειναι ο παικταρας που περιμεναμε γελαω απλα.
ακομα και με τον Σασα. στην ουσια θα εχουμε μια μιξη της ομαδας του 23 και του 24.
παλι θα μας λειπει αυτο που μας λειπει ολα τα τελευταια χρονια
Γι αυτο δεν μου αρεσε η μεταγραφη του προβληματικου και ταβανιασμενου Βιλντοζα που τρεξαμε να τον κλεισουμε..μην χασουμε το κελεπουρι.
αν αυτος ειναι ο παικταρας που περιμεναμε γελαω απλα.
ακομα και με τον Σασα. στην ουσια θα εχουμε μια μιξη της ομαδας του 23 και του 24.
παλι θα μας λειπει αυτο που μας λειπει ολα τα τελευταια χρονια
2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0