Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:17 pm

Τα πράγματα είναι απλά.

Σενάριο 1: Βεζε in, Peters out, Fournier in
Σενάριο 2: Βεζε in, Peters ->3
Σενάριο 3: Fournier in

Να σας πω την πικρή μου αλήθεια στην αρχή του καλοκαιριού ήθελα το 3, αλλά έτσι όπως έχει χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη, μόνο το 1 θα θεωρηθεί επιτυχια

5
5 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:22 pm

plo koon έγραψε:
Τα πράγματα είναι απλά.

Να σας πω την πικρή μου αλήθεια στην αρχή του καλοκαιριού ήθελα το 3, αλλά έτσι όπως έχει χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη, μόνο το 1 θα θεωρηθεί επιτυχια
Καλά ναι ξέφυγε το πράγμα με τις απαιτήσεις ενώ το μπάτζετ έχει ανέβει πάρα πολύ.
Εγώ θέλω Σάσα γιατί αν έρθει τώρα ήρθε και τελείωσε ενώ αν μείνει εκεί ποιος ξέρει αν, πότε και πως θα γυρίσει. Με Πίτερς. Το ονειρεύομαι να τους έχουμε και τους δύο.

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:24 pm

nikolakias έγραψε:
Τετ Ιούλ 03, 2024 12:01 pm
Tsilarxos έγραψε:
Τετ Ιούλ 03, 2024 11:56 am

Ποιός είναι ο αντί επαγγελματισμός της ομάδας? Που θέλει να φέρει τον παιχταρα Βεζενκοφ που έχει και διαβατήριο?

Εχθρός του καλού το καλύτερο. Καλοί παίχτες ο Πίτερς και ο πετρούσεφ αλλά πάντα θα υπάρχουν και καλύτεροι. Ο Σάσα είναι ένας από αυτούς.
Η θέληση της ομάδας να τον φέρει εκφράστηκε μέσω της προσφοράς στον παίκτη και των συζητήσεων που έχουν γίνει σε θεσμικό πλαίσιο. Το να πηγαίνουν Σόφια εκτάκτως στελέχη της ομάδας για να τα πουν με τη μαμά και τον μπαμπά μού φαίνεται εντελώς γελοίο. Λες και γίνεται κάνα προξενιό αλά παλαιά που βρίσκονταν οι οικογένειες εκατέρωθεν για to know us better, με φοντανακι και καφέ.
Με τον ίδιο τον παίκτη θα μιλήσουν φίλος, όχι με την οικογένειά του. Σιγά μην ψάχνουν και τον πνευματικό του να του ζητήσουν να μεσολαβήσει.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:25 pm

AlexD έγραψε:
Τετ Ιούλ 03, 2024 12:11 pm
Καλά κάνει η ομάδα και πάει να μιλήσει, είναι δυνατόν να δουλεύεις τέτοια μεταγραφή και να μην πας εκεί που πρέπει να πείσεις;

Όσο για το πόσο χρονών είναι ο Βεζε και πρέπει να μιλήσουν με "τους γονείς", δεν είναι τόσο απλό. Δεν μιλάμε για τους γονείς, μιλάμε ότι είναι σαν να πήγαινε ΝΒΑ ο Γιαννάκης πχ μια εποχή που δεν έπαιζαν Έλληνες παίχτες εκτός χώρας και σίγουρα όχι ΝΒΑ, με όλη την πόλη να πανηγυρίζει και να του λέει πόσο υπερήφανοι αισθάνονται. Είναι εντελώς άλλη κατάσταση που όσοι μεγαλώνουμε σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα σήμερα τις έχουμε ξεχάσει τελείως αλλά όλοι καταλαβαίνουμε νομίζω.
Πίσω από όλα αυτά έχω στο μυαλό μου πάντα το χειρότερο σενάριο: να πάει ο Σάσα στους απέναντι. Φαντάζεσαι καζούρα που έχουμε να φάμε σε τέτοια περίπτωση; Ήδη σα να τους ακούω...

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:28 pm

nikolakias έγραψε:
Τετ Ιούλ 03, 2024 12:25 pm

Πίσω από όλα αυτά έχω στο μυαλό μου πάντα το χειρότερο σενάριο: να πάει ο Σάσα στους απέναντι. Φαντάζεσαι καζούρα που έχουμε να φάμε σε τέτοια περίπτωση; Ήδη σα να τους ακούω...
Μπα , σε αυτό το σενάριο δεν χρειάζεται να ανεχτείς να ακούσεις κανένα . Απλά τους απαντάς ότι μας ενδιαφέρει να κλείσουν Ποντενσε, Καρμο , Ορτα και το μπάσκετ είναι για αρχοντους, εμείς είμαστε λαϊκά στρώματα από τον Πειραιά

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:29 pm

plo koon έγραψε:
Τα πράγματα είναι απλά.

Νομίζω ότι αν ο Σάσα μείνει NBA, και το 3 επιτυχία θα θεωρηθεί. Αποτυχία θα θεωρηθεί μόνο αν ο Σάσα καταλήξει απέναντι. Και προσωπικά μετά το 1 (λίγο απίθανο) θεωρώ με μεγάλη διαφορά καλύτερο σενάριο το 3.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mathematician92 την Τετ Ιούλ 03, 2024 12:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:31 pm

plo koon έγραψε:
Τα πράγματα είναι απλά.

δεν γινεται να εχουμε στο 3 και στο 4 δυο παρομοιου στυλ παικτες. θα ειμαστε φουλ προβλεψιμοι. και παλι δεν θα εχουμε τον παικτη που λεμε τοσο καιρο οτι θελουμε.
προτιμω 1 και μετα 3.
αλλιως μας δουλευουν τοσο καιρο ξεκαθαρα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2550
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:37 pm

Ακόμα κι αν έρθει ο Σάσα και πάμε στο σενάριο ότι αυτός που θα φύγει είναι ο Peters (που δεν το θεωρώ και τόσο πιθανό προσωπικά), δεν νομίζω ότι ο Αλέκος θα φύγει έτσι χαριστικά. Έχει λαμβάνειν 2,5 εκατομμύρια για τα επόμενα 2 χρόνια. Δεν πρόκειται να τα χαρίσει αυτά. Λογικά οποιαδήποτε αποζημίωση θα είναι πάνω από το μισό εκατομμύριο, ίσως κοντά και σε αυτά που πήρε ο Βιλντόζα σαν αποζημίωση από τον ΠΑΟ (800-900 χιλιάδες).

Επίσης δεν νομίζω ότι ο Σάσα μαζί με τον Peters θα κουτουλάνε μεταξύ τους απαραίτητα. Ίσα-ίσα που αυτό ίσως βοηθούσε τον Peters να αποδίδει καλύτερα στην επίθεση, αφού ο Βεζένκοφ είναι ένας παίκτης πολύ καλός στο off-ball παιχνίδι, οπότε ίσως έτσι βγάζαμε περισσότερα σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις για τον Peters. Και ταυτόχρονα στην άμυνα ίσως κάλυπτε κάπως και την μέτρια απόδοση που έχει στα ριμπάουντ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1739
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Αλήθεια γιατί πήγαν Βουλγαρία οι δικοί μας? Στο 70 είμαστε? Δεν μπορούσαν να κάνουν απλώς ένα Online meeting?

Δεν θα ακούγονταν τόσο ιντριγκαδόρικο φυσικά.

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:42 pm

golitog7 έγραψε:
Αλήθεια γιατί πήγαν Βουλγαρία οι δικοί μας? Στο 70 είμαστε? Δεν μπορούσαν να κάνουν απλώς ένα Online meeting?

Δεν θα ακούγονταν τόσο ιντριγκαδόρικο φυσικά.
Άλλο η βιντεοκλήση κι άλλο η προσωπική επαφή. Έχει διαφορά οπως και να το κάνεις

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:42 pm

Τοσο καιρο ακουμε για τον παικταρα στην περιφερεια που θα ερθει. ο Σασα ηταν μια ξεχωριστη περιπτωση. καποια στιγμη θα γυριζε.

Γι αυτο δεν μου αρεσε η μεταγραφη του προβληματικου και ταβανιασμενου Βιλντοζα που τρεξαμε να τον κλεισουμε..μην χασουμε το κελεπουρι.
αν αυτος ειναι ο παικταρας που περιμεναμε γελαω απλα.
ακομα και με τον Σασα. στην ουσια θα εχουμε μια μιξη της ομαδας του 23 και του 24.
παλι θα μας λειπει αυτο που μας λειπει ολα τα τελευταια χρονια

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:43 pm

Πέρσι λέγατε γιατί η ομάδα δεν έκανε τα πάντα να κρατήσει τον σλουκα .. φέτος γιατί η ομάδα κάνει τα πάντα να φέρει τον σασα ..ο σασα είναι οικογένεια , εμένα θετικό μου φαίνεται να πάνε σπίτι του ..ο 80 χρ σκηνδηλιας λέτε πήγε για τουρισμό ;; Για να πάρει υπογραφή πήγε..

5
1 Εικόνα 4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:47 pm

Ξεκάθαρα καλά κάναν που πήγαν.

Δλδ έχουμε πέσει σε τέτοια λούπα παραλογισμού που σχεδόν ό,τι και να γίνει το μετατρέπουμε σε αρνητικό.

2
2 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:51 pm

Δεν ζει και κυρ Μάκης Ψωμιάδης, που πήγαινε και αυτός στα σπίτια για να πάρει υπογραφές

7
6 Εικόνα 1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τετ Ιούλ 03, 2024 12:57 pm

Κλαίω !

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”