μιλάμε για το Μίροτιτς παιδιά, τον με διαφορά πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Ευρωλίγκας και το μεγαλύτερο όνομα εδώ και χρόνια.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
για Μίροτιτς : με βάση όσα ακούγονται θα του κάνουμε μια προσφορά κοντά στα 2,5 εκατομμύρια. δε παίζει να μη βρεθεί άλλη ομάδα στην Ευρώπη που θα του δώσει παραπάνω, πλέον είναι πολλές οι ομάδες με λεφτά που ψάχνουν τοπ παίκτες. αν τώρα έχει όνειρο του να γίνει κάτοικος Πειραιά δε το ξέρω, αλλά υποθέτω πως όχι.
μιλάμε για το Μίροτιτς παιδιά, τον με διαφορά πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Ευρωλίγκας και το μεγαλύτερο όνομα εδώ και χρόνια.
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Θαρρώ πως κριτήριο για την τελική επιλογή του Μίροτιτς θα είναι με ποιά ομάδα θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να σηκώσει την κούπα.austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:04 pmγια Μίροτιτς : με βάση όσα ακούγονται θα του κάνουμε μια προσφορά κοντά στα 2,5 εκατομμύρια. δε παίζει να μη βρεθεί άλλη ομάδα στην Ευρώπη που θα του δώσει παραπάνω, πλέον είναι πολλές οι ομάδες με λεφτά που ψάχνουν τοπ παίκτες. αν τώρα έχει όνειρο του να γίνει κάτοικος Πειραιά δε το ξέρω, αλλά υποθέτω πως όχι.
Ο Ολυμπιακός είναι από τις πρώτες πιθανότητες στην ευρωλίγκα για την κούπα.
Αυτό πιστεύω θα μετρήσει περισσότερο για τον Μίροτιτς, παρά τα 100-200 χιλιάρικα παραπάνω.
Φτάνει, βέβαια, να ξεμπερδέψει με την Μπαρτσελόνα.
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
χωρις να τον ξερω προσωπικα τον μιροτιτς και να μου το εχει πει ..η λογικη λεει οτι εχει βαρεθει να τον λενε λουζερ και θελει να βουλωσει στοματα..γιαυτο και μας αυτοπροταθηκε..Ολοι το βλεπουν οτι στο συστημα του μπαρτζωκα μπορει να μεγαλουργησει ενω ξερει οτι δεν θα τον βαζουμε να ποσταρει ολη την ωρα..Το να παρει 300-400χιλ λιγοτερα ενω ηδη θα χει παρει τεραστια αποζημιωση απο την μπαρτσα θεωρω θα ναι το τελευταιο που τον απασχολει..Επισης μην ξεχναμε οτι ειμαστε και ιδανικος προορισμος απο πολλες πλευρες αλλα και κοντα στην σερβια που αποτι εχω ακουσει ειναι σημαντικο γιαυτον.
Αν του κανουμε καλη προταση (ας ειναι και χειροτερη απο μερικες) το χω σιγουρο οτι θα δεχτει.
Αν του κανουμε καλη προταση (ας ειναι και χειροτερη απο μερικες) το χω σιγουρο οτι θα δεχτει.
1
1

-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
ναι βρε4 δεν χρειαζεται να μου πεις κατι αλλο αλλα επαναλαμβανω η ρημαδα η υποκειμενικοτητα ...assistant77 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:03 pmμαζι σου σε αυτο οσο δεν παει............απλα κοιτα ποιες ομαδες εξεταζαν φετος τους δυο αλλους και ποιες εξετασαν τον Τοκο.......fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:00 pm
μπορει να ειναι κι ετσι οπως μου τα λες αλλα και οι δυο προαναφερθεντες δεν μου αρεσουν παικτικα , ειναι και η υποκειμενικοτητα η ρημαδα στη μεση που καμια φορα παιζει ασχημα αστεια.
1
1

- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μεχρι χτες λεγαν οτι ο σλουκας αν δεν μιλησει με τους αφους δεν θα μιλησει με αλλη ομαδα και σημερα ως δια μαγειας οτι εκλεισε αλλου? Ετσι και γινει δευτερη φορα το ιδιο σκηνικο μιλαμε οτι εχει τρελο προβλημα ο σλουκας,ειδικα αν παει σε καμια φενερ που εδινε φιλακια με τον προεδρο στο σεφ..Σε μια εποχη που αν μεινει αποκταμε μεγαλο πλεονεκτημα για κουπα,ελληνας παικτης δικο μας παιδι..μας πουλαει ΠΑΛΙ γιατι ειναι κομπλεξικος και εγωισταρος.. Με μαυρα γραμματα θα γραφτει το ονομα του στην ιστορια μας και το λεω εγω που ειμαι υποστηρικτης του αποταν επαιζε στις εθνικες 17 χρονων.
4
4

-
- Προειδοποιήσεις:
1
φιλε μου επαγγελματιας παικτης ειναι και μαλιστα σοβαρος επαγγελματιας , ποτε δεν εχει πουλησει οπαδιλικι ,ποτε δεν εχει εκφραστει με μια κουβεντα παραπανω . ισως να μην τον σηκωνει το κλιμα ισως να εχει γινει κατι που τον εχει πειραξει και δεν θελει να μεινει πια. μπορει να μην τα βρισκει με καποιον η καποιους στην ομαδα και να θελει να αλλαξει περιβαλλον . πολλες εξηγησεις μπορουν να δωθουν αλλα στο μυαλο του Σλουκα ειναι μονο ο Σλουκας...shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:47 pmΜεχρι χτες λεγαν οτι ο σλουκας αν δεν μιλησει με τους αφους δεν θα μιλησει με αλλη ομαδα και σημερα ως δια μαγειας οτι εκλεισε αλλου? Ετσι και γινει δευτερη φορα το ιδιο σκηνικο μιλαμε οτι εχει τρελο προβλημα ο σλουκας,ειδικα αν παει σε καμια φενερ που εδινε φιλακια με τον προεδρο στο σεφ..Σε μια εποχη που αν μεινει αποκταμε μεγαλο πλεονεκτημα για κουπα,ελληνας παικτης δικο μας παιδι..μας πουλαει ΠΑΛΙ γιατι ειναι κομπλεξικος και εγωισταρος.. Με μαυρα γραμματα θα γραφτει το ονομα του στην ιστορια μας και το λεω εγω που ειμαι υποστηρικτης του αποταν επαιζε στις εθνικες 17 χρονων.
1
1

- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον σλουκα ολα ηταν καλα την πρωτη του χρονια πριν κανει το μπαμ ο σασα,που επαιζε με συμπαικτες χαρισον,τζενκινς και κονιαρη.Εκανε το κομματι του επαιζε φουλ και ολοι ασχολιοντουσαν με αυτον και την επιστροφη του.Μεχρι και ο μητσοτακης.Μετα ο μπαρτζωκας εγινε κακος,ο βεζε ανεβηκε,η ομαδα ανεβηκε και επεσε ο χρονος του.Μπηκαν και αλλοι στο χωρο,η ομαδα σαν ομαδα τραβαγε και οχι ατομικα για να στεκομαστε σε εναν παικτη.Ε αυτο δε μπορουσε να το δεχτει,ηθελε παντα το spotlight πανω του.Απο το σλουκας and friends πηγαμε σε αυτο το δημιουργημα που παλι ειχε μεγαλο μεριδιο αλλα για αυτον ηταν ψηλα γραμματα οπως φαινεται.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:47 pmΜεχρι χτες λεγαν οτι ο σλουκας αν δεν μιλησει με τους αφους δεν θα μιλησει με αλλη ομαδα και σημερα ως δια μαγειας οτι εκλεισε αλλου? Ετσι και γινει δευτερη φορα το ιδιο σκηνικο μιλαμε οτι εχει τρελο προβλημα ο σλουκας,ειδικα αν παει σε καμια φενερ που εδινε φιλακια με τον προεδρο στο σεφ..Σε μια εποχη που αν μεινει αποκταμε μεγαλο πλεονεκτημα για κουπα,ελληνας παικτης δικο μας παιδι..μας πουλαει ΠΑΛΙ γιατι ειναι κομπλεξικος και εγωισταρος.. Με μαυρα γραμματα θα γραφτει το ονομα του στην ιστορια μας και το λεω εγω που ειμαι υποστηρικτης του αποταν επαιζε στις εθνικες 17 χρονων.
Πιθανως αλλιως τα ειχε στο μυαλο του και αλλιως του βγηκανε.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
μα και στη φενερ δεν ηταν ποτε σλουκας and friends αλλα δεν τον χαλαγε απο ο,τι ειχε δειξει.pisto-linas έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:57 pmΓια τον σλουκα ολα ηταν καλα την πρωτη του χρονια πριν κανει το μπαμ ο σασα,που επαιζε με συμπαικτες χαρισον,τζενκινς και κονιαρη.Εκανε το κομματι του επαιζε φουλ και ολοι ασχολιοντουσαν με αυτον και την επιστροφη του.Μεχρι και ο μητσοτακης.Μετα ο μπαρτζωκας εγινε κακος,ο βεζε ανεβηκε,η ομαδα ανεβηκε και επεσε ο χρονος του.Μπηκαν και αλλοι στο χωρο,η ομαδα σαν ομαδα τραβαγε και οχι ατομικα για να στεκομαστε σε εναν παικτη.Ε αυτο δε μπορουσε να το δεχτει,ηθελε παντα το spotlight πανω του.Απο το σλουκας and friends πηγαμε σε αυτο το δημιουργημα που παλι ειχε μεγαλο μεριδιο αλλα για αυτον ηταν ψηλα γραμματα οπως φαινεται.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:47 pmΜεχρι χτες λεγαν οτι ο σλουκας αν δεν μιλησει με τους αφους δεν θα μιλησει με αλλη ομαδα και σημερα ως δια μαγειας οτι εκλεισε αλλου? Ετσι και γινει δευτερη φορα το ιδιο σκηνικο μιλαμε οτι εχει τρελο προβλημα ο σλουκας,ειδικα αν παει σε καμια φενερ που εδινε φιλακια με τον προεδρο στο σεφ..Σε μια εποχη που αν μεινει αποκταμε μεγαλο πλεονεκτημα για κουπα,ελληνας παικτης δικο μας παιδι..μας πουλαει ΠΑΛΙ γιατι ειναι κομπλεξικος και εγωισταρος.. Με μαυρα γραμματα θα γραφτει το ονομα του στην ιστορια μας και το λεω εγω που ειμαι υποστηρικτης του αποταν επαιζε στις εθνικες 17 χρονων.
1
1

- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν τον επαιρνε να το κανει εκει στη φενερ του ζοτς με μπατζετ 35μ.Στον φτωχο ολυμπιακο του μπαρτζω επεστεψε σαν μεσσιας σε λευκο αλογο να φερει την αλλαγη.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 2:00 pmμα και στη φενερ δεν ηταν ποτε σλουκας and friends αλλα δεν τον χαλαγε απο ο,τι ειχε δειξει.pisto-linas έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:57 pm
Για τον σλουκα ολα ηταν καλα την πρωτη του χρονια πριν κανει το μπαμ ο σασα,που επαιζε με συμπαικτες χαρισον,τζενκινς και κονιαρη.Εκανε το κομματι του επαιζε φουλ και ολοι ασχολιοντουσαν με αυτον και την επιστροφη του.Μεχρι και ο μητσοτακης.Μετα ο μπαρτζωκας εγινε κακος,ο βεζε ανεβηκε,η ομαδα ανεβηκε και επεσε ο χρονος του.Μπηκαν και αλλοι στο χωρο,η ομαδα σαν ομαδα τραβαγε και οχι ατομικα για να στεκομαστε σε εναν παικτη.Ε αυτο δε μπορουσε να το δεχτει,ηθελε παντα το spotlight πανω του.Απο το σλουκας and friends πηγαμε σε αυτο το δημιουργημα που παλι ειχε μεγαλο μεριδιο αλλα για αυτον ηταν ψηλα γραμματα οπως φαινεται.
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δηλαδη υπαρχει σοφρων ανθρωπος που πιστευει οτι τη χρονια που ληγει το συμβολαιο του ,και την ωρα που ολες οι ομαδες ψαχνονται ο Σλουκας εφυγε 10ημερο ταξιδακι χωρις να εχει βρει τον επομενο σταθμο της καριερας του;;;;;;;;;οτι πηγε και καλα να σκεφτει για το μελλον του.........με τον κινδυνο οι καλες ομαδες να γεμισουν το ροστερ τους.....
Απλα επειδη ολα στη ζωη πλεον ειναι επικοινωνια επρεπε να βρεθει το καταλληλο αφηγημα.........
΄΄ηταν μια δυσκολη αποφαση που επρεπε να παρω,θεωρω πως πηρα την καλυτερη αποφαση και για μενα καλλα και για την ομαδα και μπλαμπλαμπλα.....μπλαμπλαμπλα.............΄΄
Απλα επειδη ολα στη ζωη πλεον ειναι επικοινωνια επρεπε να βρεθει το καταλληλο αφηγημα.........
΄΄ηταν μια δυσκολη αποφαση που επρεπε να παρω,θεωρω πως πηρα την καλυτερη αποφαση και για μενα καλλα και για την ομαδα και μπλαμπλαμπλα.....μπλαμπλαμπλα.............΄΄
1
1

-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 00928.html
Αυριο λεει το κρισιμο ραντεβου..........ναι πολυ κρισιμο,δεν ξερω αν θα κοιμηθω το βραδυ απ την αγωνια........
Αυριο λεει το κρισιμο ραντεβου..........ναι πολυ κρισιμο,δεν ξερω αν θα κοιμηθω το βραδυ απ την αγωνια........
0