2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- golitog7
- Reactions: 1741
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μυρίζει μπαρούτι η φάση, πιστευω έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα καλύτερα ν φύγει. Η εικόνα της ομάδας νομίζω ήταν περίτρανη απόδειξη για το ποιος έχει δίκιο. Και του Παπ αργεί κ αυτό ν πω την αλήθεια μ αγχώνει λίγο περισσότερο.
Εγώ θα πήγαινα σε Ντορσευ στο δυο, Μιχαλιουκ στο 3 και στο 4 Πίτερς και έναν παίκτη τύπου Πολοναρα, Σμιτς ή ακόμα και Μοερμαν. Τον Μιροτιτς τον αφήνω απ έξω διότι θα δέσμευε μεγάλο μέρος του μπατζετ αποδυναμώνοντας τις υπόλοιπες θέσεις.
Εγώ θα πήγαινα σε Ντορσευ στο δυο, Μιχαλιουκ στο 3 και στο 4 Πίτερς και έναν παίκτη τύπου Πολοναρα, Σμιτς ή ακόμα και Μοερμαν. Τον Μιροτιτς τον αφήνω απ έξω διότι θα δέσμευε μεγάλο μέρος του μπατζετ αποδυναμώνοντας τις υπόλοιπες θέσεις.
0
(θέλω να) πιστεύω ότι παρά τα όσα ακούγονται ο Σλούκας δεν έχει κλείσει σε άλλη ομάδα. και το λέω αυτό γιατί αν όντως έχει κλείσει και πάμε σε επανάληψη του 2015 που απλά θα ενημερώσει τη διοίκηση για την απόφαση του μιλάμε για κωλοπαιδίστικη συμπεριφορά. αν θέλει να φύγει ας φύγει, εννοείται αλλά τα επικοινωνιακά σόου δε χρειάζονται. ενημέρωσε την ομάδα ότι δεν είσαι ευχαριστημένος και θες κάτι άλλο και πήγαινε στο καλό, δε χρειάζεται ούτε ραντεβού ούτε δράμα ούτε τίποτα.
γνώμη μου είναι ότι δε θα το έκανε αυτό και δεν έχει και λόγο να το κάνει γιατί όντως φαίνεται να τρέφει σεβασμό για τους Αφούς, οπότε καταλήγω ότι το ραντεβού έχει λόγο ύπαρξης.
γνώμη μου είναι ότι δε θα το έκανε αυτό και δεν έχει και λόγο να το κάνει γιατί όντως φαίνεται να τρέφει σεβασμό για τους Αφούς, οπότε καταλήγω ότι το ραντεβού έχει λόγο ύπαρξης.
- τουλουμπα
- Reactions: 3966
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εγω νομιζω οτι η συναντηση γινεται για να γινει εχουν παρθει οι αποφασεις ηδηausterity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 2:37 pm(θέλω να) πιστεύω ότι παρά τα όσα ακούγονται ο Σλούκας δεν έχει κλείσει σε άλλη ομάδα. και το λέω αυτό γιατί αν όντως έχει κλείσει και πάμε σε επανάληψη του 2015 που απλά θα ενημερώσει τη διοίκηση για την απόφαση του μιλάμε για κωλοπαιδίστικη συμπεριφορά. αν θέλει να φύγει ας φύγει, εννοείται αλλά τα επικοινωνιακά σόου δε χρειάζονται. ενημέρωσε την ομάδα ότι δεν είσαι ευχαριστημένος και θες κάτι άλλο και πήγαινε στο καλό, δε χρειάζεται ούτε ραντεβού ούτε δράμα ούτε τίποτα.
ο οσφπ εχει δειξει οτι ακολουθει την γραμμη μπαρτζωκα(πολυ σωστα κατα την γνωμη μου)
τωρα ο σλουκας η θα το δεχτει και θα μεινει η θα φυγει δηλαδη τι εχουν να συζητησουν
ειναι σαφες οτι ο οσφπ του λεει θα μεινεις μονο με τους ορους μας
0
-
- Reactions: 644
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει μια παροιμία για παρακαλετά και τα ξινά αποτελέσματα τους.
Ο Μπαρτζώκας έχει δικαιωθεί πλήρως και για μένα οι Αφοί πρέπει να στηρίξουν την γραμμή του.
Ο Σλούκας είναι μεγάλος παίχτης, είναι επαγγελματίας , αν θεωρεί ότι το καλύτερο για αυτόν είναι να κλείσει την καριέρα του κάπου αλλού στο καλό.
Επικοινωνιακά νομίζω το χειρίστηκε πολύ λάθος. Ακόμα και ο Σπανούλης που μπορεί να έθετε τους όρους του δεν βγήκε ποτέ να κάνει τέτοιες δηλώσεις.
Ενδεχόμενη αποχώρηση του θα μας πονέσει πολύ η αλήθεια είναι αλλά κανείς δεν πρέπει να μπαίνει πάνω από την ομάδα. In coach B we trust!
Ο Μπαρτζώκας έχει δικαιωθεί πλήρως και για μένα οι Αφοί πρέπει να στηρίξουν την γραμμή του.
Ο Σλούκας είναι μεγάλος παίχτης, είναι επαγγελματίας , αν θεωρεί ότι το καλύτερο για αυτόν είναι να κλείσει την καριέρα του κάπου αλλού στο καλό.
Επικοινωνιακά νομίζω το χειρίστηκε πολύ λάθος. Ακόμα και ο Σπανούλης που μπορεί να έθετε τους όρους του δεν βγήκε ποτέ να κάνει τέτοιες δηλώσεις.
Ενδεχόμενη αποχώρηση του θα μας πονέσει πολύ η αλήθεια είναι αλλά κανείς δεν πρέπει να μπαίνει πάνω από την ομάδα. In coach B we trust!
1
1

0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
οπως το να κλεισει τον γκος ας πουμε?

Υπαρχει ενα ενδεχομενο οι ρεπορτερ να προσπαθουν να ανεβασουν την τιμη του σλουκα..και το 19 που ηρθε παλι ολοι μεχρι να υπογραψει γραφαν οτι ειναι απιθανο και τετοια..Τωρα του δινουν και 2ετες αντι για 3 που θελει αλλα και 1,5 αντι για 1.8..
μια μερα υπομονη λοιπον..
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Κυρ Ιούλ 02, 2023 3:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Υπάρχουν 2 τινα
1. Δεν καίγονται για Σλουκα και του κάνουν πρόταση για μείωση ενώ ξέρουν ότι έχει προτάσεις ενώ πήραν Γκος σαν αντικαταστατη
2. Θέλουν να τον κρατήσουν, του κάνουν πρόταση ναι μεν με λιγότερα αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια ενώ πήραν Γκος για να ικανοποίησουν τον ρόλο που θέλει.
Ίδωμεν αύριο, προς το παρόν δεν μπορεί να ξέρει κανείς.
1. Δεν καίγονται για Σλουκα και του κάνουν πρόταση για μείωση ενώ ξέρουν ότι έχει προτάσεις ενώ πήραν Γκος σαν αντικαταστατη
2. Θέλουν να τον κρατήσουν, του κάνουν πρόταση ναι μεν με λιγότερα αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια ενώ πήραν Γκος για να ικανοποίησουν τον ρόλο που θέλει.
Ίδωμεν αύριο, προς το παρόν δεν μπορεί να ξέρει κανείς.
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- Reaper
- Reactions: 1753
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το μελλον του τμηματος (αν θα ειναι μονιμος διεκδικητης της κορυφης της Ευρωπης ή κομπαρσος που θα θετει στοχους 8αδας και θα λεει τα γνωστα περι υπερβασεων, μπατζετ και λοιπων ανοησιων) θα κριθει απ το τι παικτες θα ερθουν αντι του Βεζενκοφ και του Σλουκα (αν φυγει).
Αν παμε στην Αγγελοπουλικη λογικη "Κοκοκο Γκος αντι Σλουκα, λαβρακι φτηνο my way αντι Βεζενκοφ" καλα κρασια. Και εκει φοβαμαι οτι θα παμε.
Αν παμε στην Αγγελοπουλικη λογικη "Κοκοκο Γκος αντι Σλουκα, λαβρακι φτηνο my way αντι Βεζενκοφ" καλα κρασια. Και εκει φοβαμαι οτι θα παμε.
1
1

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο μονος αντι σλουκας που υπαρχει ειναι ο τομπσον..Δεν δινω ουτε 1% ο ολυμπιακος που κυνηγαει να δημιουργησει υπεραξιες να παει να δωσει 2,6 σε παικτη με μια καλη χρονια..Οποτε αλλος ασσος επιπεδου δεν υπαρχει στην ευρωπη,εκτος και παρουμε τον σακατη τον πανγκος και ο θεος βοηθος.
Αν παμε σε κομπο η σε 2ρι πρωτη επιλογη ο ντορσει..παλι στην ομαδα δεν νομιζω να ειναι ζεστοι ενω τους εφτυσε 2-3 φορες για το ΝΒΑ..ισως αναγκαστουμε ομως λογω διαβατηριου.
Υπαρχει και ο λιουντμπεργκ η ο χιγκινς που παλι ιατρικα ειναι χαλια...Ονειρα με μιχαλιουκ μαλλον θα μεινουν ονειρα..
Αλλο 2ρι επιπεδου δεν μου ερχεται και μην ξεχναμε τους κυνηγανε και αλλες ομαδες..
3ρι επιπεδου υπαρχει?ναι ο καλινιτς..ισως απασχολησει..
4ρι επιπεδου υπαρχει?μονο ο μιροτιτς..οποιος τον παρει εκανε την τυχη του..
Οποτε ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση αμα φυγει ο σλουκας και δεν παρουμε τον μιροτιτς..
Αν παμε σε κομπο η σε 2ρι πρωτη επιλογη ο ντορσει..παλι στην ομαδα δεν νομιζω να ειναι ζεστοι ενω τους εφτυσε 2-3 φορες για το ΝΒΑ..ισως αναγκαστουμε ομως λογω διαβατηριου.
Υπαρχει και ο λιουντμπεργκ η ο χιγκινς που παλι ιατρικα ειναι χαλια...Ονειρα με μιχαλιουκ μαλλον θα μεινουν ονειρα..
Αλλο 2ρι επιπεδου δεν μου ερχεται και μην ξεχναμε τους κυνηγανε και αλλες ομαδες..
3ρι επιπεδου υπαρχει?ναι ο καλινιτς..ισως απασχολησει..
4ρι επιπεδου υπαρχει?μονο ο μιροτιτς..οποιος τον παρει εκανε την τυχη του..
Οποτε ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση αμα φυγει ο σλουκας και δεν παρουμε τον μιροτιτς..
0