Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 25, 2025 6:46 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Ιουν 25, 2025 6:39 pm
Τώρα το έμαθα για την αποχώρηση του Βιλντόζα και θέλω να πω κάτι. Μπορεί Λούκα να μην ήσουν ό,τι καλύτερο παικτικά, αν και εμένα μου άρεσες και βοήθησες πολλές φορές την ομάδα με τη φρεσκάδα σου. Όμως, με εντυπωσίασες για το ήθος σου και ήσουν πραγματικά πολύ καλό παιδί. Αυτά πρέπει να αναγνωρίζονται. Στρατιώτης πραγματικός, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα. Να έχεις καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
Θα πάει τώρα εκεί να βάζει χαλαρά 15 πόντους και θα τον υπογράψει καμία Εφές του χρόνου. Μια χαρά τα έχει κανονίσει ο Λουκάς.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 25, 2025 6:48 pm

ειναι ιδια θεση με λαρυ..αλλα εδω ακουγεται οτι θα παρουμε και χουγκαζ που ειναι 4ρο3ο..αν και κατι πρεπει να παιχτηκε με λαρυ για να μην μπει καθολου στους τελικους..νομιζω οτι απλα παιρνουμε ελληνες για να γεμισουμε..χωρις να κοιταμε θεσεις.

Giannis14

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 25, 2025 7:02 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 25, 2025 6:48 pm
ειναι ιδια θεση με λαρυ..αλλα εδω ακουγεται οτι θα παρουμε και χουγκαζ που ειναι 4ρο3ο..αν και κατι πρεπει να παιχτηκε με λαρυ για να μην μπει καθολου στους τελικους..νομιζω οτι απλα παιρνουμε ελληνες για να γεμισουμε..χωρις να κοιταμε θεσεις.
Καλά ο Χουγκαζ πιο πολύ 4-5 είναι παρά 4-3

modernam

a1greece
Reactions:

Τετ Ιουν 25, 2025 7:03 pm

Εμένα η κατάσταση μου μοιάζει ως εξής

Ο μιτσιτς θέλει και έχει πειστεί να δώσει last call στους αφους με ενημέρωση της ανώτατης πρότασης που έχει.

Ταυτόχρονα έχει ενημερώσει ότι τον έχει πλησιάσει και ο ΠΑΟ και θα του κάνει πρόταση

Οι Αφοί φοβούμενοι ότι δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν τον πλειστηριασμό και ότι θα βγουν επικοινωνιακά ηττημένοι .. έχουν ρίξει γραμμή περί "μυθευματων"

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Ιουν 25, 2025 7:04 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιουν 25, 2025 5:00 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 25, 2025 4:57 pm
Για να πεσουν οι υπογραφες παντως πρεπει να περασει 30 ιουνιου που ληγει το συμβολαιο με τους σανς..Η λογικη αυτο λεει οτι σε 1-2 βδομαδες το πολυ θα χει τελειωσει η μιτσιαδα.. Οτι δεν ασχολουμαστε παντως νομιζω παει περιπατο με ολα αυτα τα σκηνικα.
Εσύ δλδ έβγαλες το συμπέρασμα ότι ασχολούμαστε; Ενώ ο παίκτης δηλώνει το αντίθετο;
Ρε αδερφέ, με όλο το σεβασμό, θεωρείς λογικό να έλεγε ο παίχτης στο αεροδρόμιο "ναι, γεια σας, ήρθα για τον Ολυμπιακό" αν όντως υπάρχουν διαπραγματεύσεις που ακόμα δουλεύονται στο background? Δηλαδή εν προκειμένω θέλω να πω πως δεν έχει σημασία τι λέει ο παίχτης σε ένα τέτοιο setting. Υπομονή και θα ξεκαρθαρίσει το τοπίο σύντομα.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Τετ Ιουν 25, 2025 7:19 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Ιουν 25, 2025 5:47 pm
Δεν χωραει ο μισιτς στον παο. Εχει σορτς, ναν, σλουκα ολοι θελουν μπαλα. Ειδικα με σορτς που αν δεν του δωσεις μπαλα αχρηστευεται γιατι δεν εχει κινηση χωρις την μπαλα η τριποντο
Προκειμένου να ΜΗΝ φτιάξει ο Ολυμπιακός την περιφέρεια του όπως τη θέλει με πρωτοκλασάτα γκαρντ που έχουνν @@ στα δύσκολα, στον ΠΑΟ χωράνε όχι μονο Σλουκας, Γκραντ, Σορτς, Ναν, Μιτσιτς, αλλα και Τζορνταν, Πιπεν, Ροντμαν να έρθουν με μια μαγική χρονομηχανή στα prime τους να κανουν τα ρεπα των πρώτων. Αυτό ακριβώς είναι ιεαρχικά πρώτο στο μυαλό του dpg, μην ξεγελιέστε για αγωνιστικά fit και άλλα τέτοια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Τετ Ιουν 25, 2025 7:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 25, 2025 7:20 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Ιουν 25, 2025 6:39 pm
Τώρα το έμαθα για την αποχώρηση του Βιλντόζα και θέλω να πω κάτι. Μπορεί Λούκα να μην ήσουν ό,τι καλύτερο παικτικά, αν και εμένα μου άρεσες και βοήθησες πολλές φορές την ομάδα με τη φρεσκάδα σου. Όμως, με εντυπωσίασες για το ήθος σου και ήσουν πραγματικά πολύ καλό παιδί. Αυτά πρέπει να αναγνωρίζονται. Στρατιώτης πραγματικός, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα. Να έχεις καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
Παντως για να πωληθηκε ο Βιλντοζα με συνοπτικες διαδικασιες πιστευω πως κατι δουλευεται αν δεν εχει κλεισει ηδη. Αλλιως φανταζομαι θα τρεναραν την αποχωρηση του Βιλντοζα καθως δεν φαινεται να υπαρχουν στην αγορα διαθεσιμοι κ τοσοι πολλοι που να ειναι καλυτεροι του μετριοτατου Βιλντοζα.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Τετ Ιουν 25, 2025 7:31 pm

modernam έγραψε:
Τετ Ιουν 25, 2025 7:03 pm
Εμένα η κατάσταση μου μοιάζει ως εξής

Ο μιτσιτς θέλει και έχει πειστεί να δώσει last call στους αφους με ενημέρωση της ανώτατης πρότασης που έχει.

Ταυτόχρονα έχει ενημερώσει ότι τον έχει πλησιάσει και ο ΠΑΟ και θα του κάνει πρόταση

Οι Αφοί φοβούμενοι ότι δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν τον πλειστηριασμό και ότι θα βγουν επικοινωνιακά ηττημένοι .. έχουν ρίξει γραμμή περί "μυθευματων"
Ποσιμπολ..

Πέρα από την πλάκα, όντως μου φαίνεται και εμένα πολύ πιθανό κάτι τέτοιο. Απλώς θεωρώ πως σε αντίθεση με προηγούμενες περιπτώσεις, έχουμε δουλεμένο plan B που μπορούμε να στραφούμε αν δεν ευοδωθεί η φάση με Μιτσιτς. Που εγώ από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω πως είναι κοντά σε μας μεν αλλά σε κρίσιμη καμπή να στραβώσει από σφήνες της τελευταίας στιγμής, ειδικά με αυτόν το διαβόητο μάνατζερ που έχει.

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:

Τετ Ιουν 25, 2025 7:33 pm

Δεν πεταγεται κανεις στην Arcadia ?

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Τετ Ιουν 25, 2025 7:37 pm

Μπορει ο Μισιτς να δηλωνει πως δεν του εχει γινει προταση αλλα η ρελανς ακουει στο ονομα Νετζήπογλου:
https://www.sdna.gr/mpasket/1324602_epi ... etzipogloy

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Ιουν 25, 2025 7:47 pm

αν οντως κλεισει ο μισιτς βλεπω καπως ετσι να ολοκληρωνεται το ροστερ..

μισιτς γουοκαπ λι
φουρνιε ντορσι εβανς
γουορντ παπ μακισικ?
σασα πιτερς
μιλου ενας αμυντικος ψηλος στυλ χολ,χειζ κτλ , μπιρτς η ντανστον

Δεν βγαινει ο 3ος ψηλος να μην παιζει ελλαδα ,πως θα παιζουμε στους τελικους?
μισιτς φουρνιε εβανς γουορντ πιτερς μιλου ''χολ''..οι 7 ξενοι..απο αυτους πρεπει να κοψεις και εναν..θες ενα 5ρι και απο την στιγμη που δεν κρατησες καραγιαννιδη υποθετω εχουν σκοπο να φερουν και αλλον.

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 25, 2025 7:51 pm

kojito έγραψε:
Τετ Ιουν 25, 2025 6:41 pm
tokalytero3d έγραψε:
Τετ Ιουν 25, 2025 6:35 pm
Υπάρχει περίπτωση η μεταγραφή Νετζηπογλου να σχετίζεται με Λαρεντζάκη;
Δεν αποκλείεται, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Θα υπάρχουν στο 2-3 μετά 7 παίκτες σύνολο. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ο McKissic του χρόνου δεν θα είναι δηλωμένος Ελλάδα (εκτός κι αν προκύψουν τραυματισμοί) και Ευρωλίγκα θα μπαίνει λίγες φορές δωδεκάδα, πάλι θα υπάρχει μια υπερφόρτωση.

Πάντως αυτή την στιγμή ο Νετζήπογλου σίγουρα δεν είναι καλύτερος από Λαρεντζάκη και Μήτρου-Λονγκ, για να μην πω ούτε από τον Λούντζη όταν ήταν στον Ολυμπιακό.
Είναι ο μόνος Έλληνας που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του Μπαρτζώκα, πλας ότι παίζει άμυνα και έχει πάνω από 40% τρίποντα σχεδόν όλες τις επαγγελματικές του χρονιές.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Ιουν 25, 2025 7:51 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 25, 2025 7:47 pm
αν οντως κλεισει ο μισιτς βλεπω καπως ετσι να ολοκληρωνεται το ροστερ..

μισιτς γουοκαπ λι
φουρνιε ντορσι εβανς
πολυκοσμια ουφ

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Ιουν 25, 2025 7:57 pm

πφφφφφ έχει κουράσει πολύ το θέμα

βαρέθηκα

και έχουμε από την άλλη κάθε 3-4 ποστ να πετάγονται κάποιοι συγκεκριμένοι να πετάνε μονο ειρωνικά ποστ χωρίς καμία μπασκετική συζήτηση και έχουμε σε άλλα θρεντ την Γουοκαπικιαδα και ανεβάσματα αρθρων Μπούκουρα και στο καπάκι ειρωνείες περί ηθικής επειδή αντιδρούμε στους εμετους του σδνα

πολύ στενάχωρο το επίπεδο που έχουμε πέσει

Όποιος κλείσει Μισιτς με λίγη υπομονή 2-3 μηνών θα πάρει τον καλύτερο pg της ευρωλίγκας , αν είναι ο ΟΣΦΠ έχει καλώς , αλλιώς το μοναστήρι να 'ναι καλά

Μακάρι να μπορέσω να αποστασιοποιηθώ από το φόρουμ γιατί πολύ κούρασαν κάποιοι αλλά έχω και fomo

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Τετ Ιουν 25, 2025 7:58 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Ιουν 25, 2025 7:57 pm

ο νετζηπογλου αν καταφερει να εχει 40% τρ στον ολυμπιακο θα κανει καλυτερη καριερα απο τον λαρε..ειναι πολυ καλος στο οφ μπολ ,βεβαια αν του χρονου φυγει ο μπαρτζωκας δεν ξερω..αλλα στο συστημα του ο ομηρος θα ανεβει επιπεδα..πρεπει να χει αυτοπεποιθηση ομως στον ολυμπιακο οταν παιζει.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”