Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Sokos
- Reactions: 517
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην 8αδα πιστεύω κουτσα στραβά θα μπούμε. Υπάρχουν και τα play in φέτος.
Όσο για τον McKissic, αυτό με την μύτη δεν στέκει καθόλου. Και πλαστική να χε κάνει θα είχε επιστρέψει λογικά. Ίσως έχει κάτι άλλο και το κρύβουν. Το να φύγει δεν μου κολλάει καθόλου. Πέρα από ότι δείχνει να είμαι άψογος επαγγελματίας και χαρακτήρας, προσφέρει πράγματα που δεν μπορεί να προσφέρει κανένας άλλος στο ρόστερ. Είναι ο μόνος που μπορεί να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο και ο μοναδικός μας slasher. Δεν γίνεται να κρατάμε τον μονοδιάστατο Canaan επειδή έκανε μερικά καλά παιχνίδια στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και να διώχνουμε τον Shaq που αναλογικά προσφέρει πολύ περισσότερα.
Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό να τα έχουμε κάνει μαντάρα, 5 μέρες πριν τα πρώτα επίσημα ματς και η ομαδα δείχνει να μην ξέρει τι της γίνεται.
Όσο για τον McKissic, αυτό με την μύτη δεν στέκει καθόλου. Και πλαστική να χε κάνει θα είχε επιστρέψει λογικά. Ίσως έχει κάτι άλλο και το κρύβουν. Το να φύγει δεν μου κολλάει καθόλου. Πέρα από ότι δείχνει να είμαι άψογος επαγγελματίας και χαρακτήρας, προσφέρει πράγματα που δεν μπορεί να προσφέρει κανένας άλλος στο ρόστερ. Είναι ο μόνος που μπορεί να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο και ο μοναδικός μας slasher. Δεν γίνεται να κρατάμε τον μονοδιάστατο Canaan επειδή έκανε μερικά καλά παιχνίδια στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και να διώχνουμε τον Shaq που αναλογικά προσφέρει πολύ περισσότερα.
Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό να τα έχουμε κάνει μαντάρα, 5 μέρες πριν τα πρώτα επίσημα ματς και η ομαδα δείχνει να μην ξέρει τι της γίνεται.
2
2

Πως να διώξουμε τον Μακισικ αφού πρόσφατα ανανέωσε για άλλα 2 χρόνια?
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο εκτός και αν είναι πειθαρχικό το θέμα,ότι πήγε και έκανε την επέμβαση χωρίς την έγκριση της ομάδας.
Ο Μπραζντεικις μου αρέσει πολύ σαν παίχτης και θεωρώ ότι θα γίνει και πολύ καλύτερος από αυτό που έχει δείξει μέχρι τώρα,όμως πρέπει να ομολογήσω ότι το ρόστερ μας δεν με ενθουσιάζει.Νομίζω οτι δεν μπορείς να έχεις και Μπραζντεικις και Μακισικ μόνο έναν από τους δυο.Νομίζω επίσης οτι θα έπρεπε στη θέση του Κανααν να υπαρχει ένας συνεπής σκόρερ.Για το τριτο πεντάρι περιμένω να δω αν μπορεί ο Τανουλης ή αν ο Σίκμα μπορεί να καλύψει τη θέση αλλιώς υπάρχει θέμα.
Δεν πιστεύω οτι η Ζαλγκίρις θα τον αφήσει να φύγει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο εκτός και αν είναι πειθαρχικό το θέμα,ότι πήγε και έκανε την επέμβαση χωρίς την έγκριση της ομάδας.
Ο Μπραζντεικις μου αρέσει πολύ σαν παίχτης και θεωρώ ότι θα γίνει και πολύ καλύτερος από αυτό που έχει δείξει μέχρι τώρα,όμως πρέπει να ομολογήσω ότι το ρόστερ μας δεν με ενθουσιάζει.Νομίζω οτι δεν μπορείς να έχεις και Μπραζντεικις και Μακισικ μόνο έναν από τους δυο.Νομίζω επίσης οτι θα έπρεπε στη θέση του Κανααν να υπαρχει ένας συνεπής σκόρερ.Για το τριτο πεντάρι περιμένω να δω αν μπορεί ο Τανουλης ή αν ο Σίκμα μπορεί να καλύψει τη θέση αλλιώς υπάρχει θέμα.
Δεν πιστεύω οτι η Ζαλγκίρις θα τον αφήσει να φύγει.
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Να μας λείπει το βύσσινο..... Πολύ καλύτερος ο Μπραζ.... Αν εσύ διαφωνείς, no problem.... Aλλωστε δικός σας είναι ο Μάριος....JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 23, 2023 12:54 pmΔιαβάζω στο sdna πως ο Ολυμπιακός το παλεύει ακόμα για Brazdeikis από Zalgiris. Αν τελικά τον πάρουν, θα ήταν win-win και για τους δύο αιώνιους ένα μεταξύ τους trade, όπου ο ΠΑΟ δίνει τον Grigonis και ο ΟΣΦΠ παραχωρεί τον Brazdeikis. Πως θα σας φαινόταν αυτό το υποθετικό σενάριο?
1
1

-
- Reactions: 1453
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αρχικα να πούμε ότι ο Brazdeikis είναι πολύ καλός παίκτης και με προοπτικές εξέλιξης αφού είναι ακόμα 24.
Δεν ξέρω αν το θέμα είναι οικονομικό αλλά εμένα ο κοουτς (ειδικά μετά το μπάσκετ που εφάρμοσε τα τελευταία 2 χρόνια) μου δείχνει ότι θέλει παίκτες στρατιωτάκια μέσα στο γήπεδο, δεν θέλει ο άλλος να παίρνει πρωτοβουλίες, θέλει παίκτες να εφαρμόζουν το σύστημα και τέλος.
Αυτό είδαμε και πέρυσι ότι ναι δούλεψε σε έναν βαθμό αλλά ο κοουτς ξεχνάει ότι δεν δούλευε πάντα και υπήρχε ένας βεζενκοφ και ένας Σλούκας να δίνουν το κάτι παραπάνω.
Αυτήν την στιγμή από επιλογή του δεν έχει κανέναν τέτοιο.
Υ.Γ Κοουτς και Αφοί μεταγραφικός σχεδιασμός Caesar φέτος.
ΥΓ 2 Να διώξουν τον Σακίλ για να πάρουν παίκτη απ το nba ενώ έχουν κρατήσει τον κανααν;; οκ...
Δεν ξέρω αν το θέμα είναι οικονομικό αλλά εμένα ο κοουτς (ειδικά μετά το μπάσκετ που εφάρμοσε τα τελευταία 2 χρόνια) μου δείχνει ότι θέλει παίκτες στρατιωτάκια μέσα στο γήπεδο, δεν θέλει ο άλλος να παίρνει πρωτοβουλίες, θέλει παίκτες να εφαρμόζουν το σύστημα και τέλος.
Αυτό είδαμε και πέρυσι ότι ναι δούλεψε σε έναν βαθμό αλλά ο κοουτς ξεχνάει ότι δεν δούλευε πάντα και υπήρχε ένας βεζενκοφ και ένας Σλούκας να δίνουν το κάτι παραπάνω.
Αυτήν την στιγμή από επιλογή του δεν έχει κανέναν τέτοιο.
Υ.Γ Κοουτς και Αφοί μεταγραφικός σχεδιασμός Caesar φέτος.
ΥΓ 2 Να διώξουν τον Σακίλ για να πάρουν παίκτη απ το nba ενώ έχουν κρατήσει τον κανααν;; οκ...
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως μαζεύετε πολύ ασουτιαση εκεί στον Πειραιά, περίεργα τα πράγματα. Walkup, Goss, Larentzakis, McKissic, Papanikolaou, Sikma και Brazdeikis αν προστεθεί... είναι όλοι streaky shooters, στη καλύτερη, στη χειρότερη είναι μετριότατοι σουτέρ. Και όταν βάζεις πολλούς μέτριους σουτερ μαζί σε μια ομάδα, το αποτέλεσμα είναι τα ποσοστά τους να πέφτουν και να φαίνονται τελικά πολύ χειρότεροι από ότι είναι. Δηλαδή αν οποιονδήποτε από αυτούς τον πάρεις και τον βάλεις σε μια ομαδα με σοβαρούς σουτερ γύρω γύρω, θα σουτάρει κι αυτός ίσως και με 35-40% επειδή θα του ανοίγουν οι άλλοι τους χώρους. Αλλά όταν μαζεύονται πολλοί με μέσο όρο 3ποντου κάτω από 35%, αυτό μπορεί να πάει και στο 28% τελικά.AlexD έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 23, 2023 2:18 pmΓια άλλη μια φορά βιάζεστε και φέρνετε την καταστροφή.
Αλλά, αυτοί είστε.
Υγ: Το Χουπς δεν γράφει ότι θα φύγει ο Σακ, γράφει όμως ότι υπάρχει θέμα. Σε αυτό ας εστιάσουμε και όχι στο αν μας κάνει σαν παίχτης, προφανώς μας κάνει ο Σακίλαρος και για αυτό τον ανανέωσαν![]()
Peters και Canaan πρεπει να γίνουν snipers φετος για να πάτε καλά.
0
- georbap
- Reactions: 893
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά λίγο ώπα!!!
Τι αφορισμός και ανάθεμα είναι αυτό;
Όλοι έχουμε προβληματιστεί γιατί στα δικά μας μάτια τα πράγματα δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε, αλλά ας αφήσουμε λίγο χώρο για τους επαγγελματίες που τρέχουν την ομάδα.
Ο Ολυμπιακός φέτος πιθανόν να αλλάξει πλήρως το πως θα αγωνιστεί στο παρκέ , δεν βλάπτει λίγο υπομονή να φανεί τι μπορεί να κάνει.
Με συγχωρείτε αλλά άλλο πράγμα η εποικοδομητική κριτική και άλλο ο μηδενισμός στα όρια της ασέβειας.
Τι αφορισμός και ανάθεμα είναι αυτό;
Όλοι έχουμε προβληματιστεί γιατί στα δικά μας μάτια τα πράγματα δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε, αλλά ας αφήσουμε λίγο χώρο για τους επαγγελματίες που τρέχουν την ομάδα.
Ο Ολυμπιακός φέτος πιθανόν να αλλάξει πλήρως το πως θα αγωνιστεί στο παρκέ , δεν βλάπτει λίγο υπομονή να φανεί τι μπορεί να κάνει.
Με συγχωρείτε αλλά άλλο πράγμα η εποικοδομητική κριτική και άλλο ο μηδενισμός στα όρια της ασέβειας.
4
4

-
- Reactions: 1453
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG