Είμαι κι εγώ από αυτούς που πιστεύουν ότι ο ίδιος ο Μπαρτζώκας θέλει να παραιτηθεί με τη λήξη των τελικών ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Γι' αυτό και ψήφισα ότι έκλεισε ο κύκλος του (διευκρινίζοντας: όχι για αγωνιστικούς λόγους).Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 2:01 amΠαίδες πιστεύω ακράδαντα, άλλωστε έχω ξαναπεί ότι καθυστερούν τα πάντα μεταγραφικά, διότι είναι ειλημμένη η απόφαση του Μπι να παραιτηθεί και είναι κάτι που επειδή καλώς ή κακώς όλοι μας τον ξέρουμε τον Μπι, είναι τόσο κουφιοκέφαλος……..που δεν υπάρχει περίπτωση θεωρώ να αλλάξει άποψη ανεξάρτητα από πιθανώς καλή ή κακή έκβαση των τελικών!!! Εν τέλει, θεωρώ πολύ μα πολύ μακρύ και κουραστικό το καλοκαίρι που έρχεται για όλους μας και ιδιαίτερα μεταβατική τουλάχιστον την ερχόμενη περίοδο για το τμήμα μπάσκετ!!! Όμως είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί………πρέπει να φάμε ένα ηχηρό χαστούκι σαν οργανισμός ώστε όλοι να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας σε αγωνιστικό αλλά κυρίως σε ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ επίπεδο. Εκεί χωλαίνει κυρίως η ομάδα, διότι πέφτει πολύ σοφτίλα και ανέχεια από την διοίκηση μας, στο κάθε πληρωμένο τρολάκι που στοχεύει τον μπασκετικό Ολυμπιακό και εκεί οφείλει επιτέλους η Διοίκηση να προστατεύσει το προϊόν της!!! Αλλιώς ο εκάστοτε προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού κινδυνεύει εσαεί να καταντάει σαν τον Λουτσέσκου του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, δηλαδή να ασχολείται με τα πάντα στο τμήμα (αναλαμβάνοντας επιπλέον ευθύνες που δεν είναι δικές του), εκτός από την δουλειά που υποτίθεται πληρώνεται να φέρει εις πέρας!!!
Υγ: Άσχετα με τα παραπάνω, θεωρώ και εγώ ότι έκλεισε ο κύκλος του εν λόγω προπονητή. Θεωρώ όμως ότι στο κλείσιμο αυτού του κύκλου, πέραν της ξεροκεφαλιάς του ιδίου έπαιξε εξίσου σημαντικό αν όχι σημαντικότερο λόγο, η μή προστασία του από την διοίκηση μας!!!
Αν αυτό έχει φτάσει στους παίκτες (η θέλησή του να παραιτηθεί) δεν το ξέρω. Η λογική λέει ότι κάτι πρέπει να έχει φτάσει, είτε ευθέως είτε πλαγίως.
Αυτό, πιστεύω, από μόνο του αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με το πώς κατεβαίνουν οι δύο ομάδες στους τελικούς. Πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω) πως οι παίκτες θα συσπειρωθούν και θα κάνουν "δώρο" στον προπονητή τους τουλάχιστον μιά εξαιρετική εμφάνιση στη σειρά των τελικών.
Γι' αυτό πιστεύω πως κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό στους τελικούς.