2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Διαφωνώ έντονα με την αποψη οτι τον Σλουκα τον έδιωξαν και δεν έφυγε μόνος του.
Όταν ζητάς να έχεις ευθεία παρέμβαση στην δουλειά του κόουτς, ιδίως όταν κόουτς είναι ο υπερεπιτυχημενος Μπαρτζωκας που θέλει να περνάνε όλα από τα χέρια του, είναι σα να ψάχνεις βέβαιο λόγο αποχώρησης. Απλά για δεύτερη φορά ο Σλουκας έδειξε "λιγοστη" προσωπικότητα απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο, αφού φεύγει δεύτερη φορά χωρίς εξήγηση και χωρίς αντίο. Τι μας είπε προχθες;; Θα γίνει κι άλλο ραντεβού. Ενώ ήξερε, απλά δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος της αντιμετώπισης στα ίσα του κόσμου που περίμενε τις εξελίξεις. Έφυγε λοιπόν, δεν τον διωξανε, έφυγε. Θέλει λεφτά, χρόνο, ρόλο, ότι και να θέλει ας πάει να γίνει πρόεδρος, κόουτς και παίχτης σε άλλες ομάδες που ο προπονητής τους θα το ανέχεται.
Καθαρά αγωνιστικά, χάνουμε έναν καταπληκτικό παίχτη, Έλληνα, με πολύ σημαντική επιρροή στο παιχνίδι μας εδώ και τρία χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να αναπληρωσουμε το κενό του. Μάλλον θα πάμε σε αλλαγή μοτιβου στα γκαρντ με περισσότερο σκορ και λιγότερη "εγκεφαλικότητα". Εχουμε εμπιστοσύνη στον κόουτς και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε σε υψηλά στάνταρ.
Καλή συνέχεια στον Κώστα Σλουκα.
Όταν ζητάς να έχεις ευθεία παρέμβαση στην δουλειά του κόουτς, ιδίως όταν κόουτς είναι ο υπερεπιτυχημενος Μπαρτζωκας που θέλει να περνάνε όλα από τα χέρια του, είναι σα να ψάχνεις βέβαιο λόγο αποχώρησης. Απλά για δεύτερη φορά ο Σλουκας έδειξε "λιγοστη" προσωπικότητα απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο, αφού φεύγει δεύτερη φορά χωρίς εξήγηση και χωρίς αντίο. Τι μας είπε προχθες;; Θα γίνει κι άλλο ραντεβού. Ενώ ήξερε, απλά δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος της αντιμετώπισης στα ίσα του κόσμου που περίμενε τις εξελίξεις. Έφυγε λοιπόν, δεν τον διωξανε, έφυγε. Θέλει λεφτά, χρόνο, ρόλο, ότι και να θέλει ας πάει να γίνει πρόεδρος, κόουτς και παίχτης σε άλλες ομάδες που ο προπονητής τους θα το ανέχεται.
Καθαρά αγωνιστικά, χάνουμε έναν καταπληκτικό παίχτη, Έλληνα, με πολύ σημαντική επιρροή στο παιχνίδι μας εδώ και τρία χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να αναπληρωσουμε το κενό του. Μάλλον θα πάμε σε αλλαγή μοτιβου στα γκαρντ με περισσότερο σκορ και λιγότερη "εγκεφαλικότητα". Εχουμε εμπιστοσύνη στον κόουτς και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε σε υψηλά στάνταρ.
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
"Από την εξέλιξη των γεγονότων, νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει να εμπνεύσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους.
Ωστόσο μια πικρία στο φινάλε δεν αλλάζει τρία υπέροχα χρόνια. Φεύγω γεμάτος και με ήσυχη συνείδηση ότι έκανα αυτό που μπορούσα και κάτι παραπάνω τιμώντας τη φανέλα, παλεύοντας με τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκε σε μια δύσκολη στιγμή για τον οργανισμό. Ελπίζω να ανταπέδωσα στον βαθμό που μπορούσα."
ακόμα και στο τέλος άστοχος (no pun intended) ο Κώστας δυστυχώς. οκ, το καταλάβαμε ότι δεν είχε καλή σχέση με το Μπαρτζώκα, για το αν τον εμπιστεύτηκε ή όχι πάντως δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς.
Ωστόσο μια πικρία στο φινάλε δεν αλλάζει τρία υπέροχα χρόνια. Φεύγω γεμάτος και με ήσυχη συνείδηση ότι έκανα αυτό που μπορούσα και κάτι παραπάνω τιμώντας τη φανέλα, παλεύοντας με τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκε σε μια δύσκολη στιγμή για τον οργανισμό. Ελπίζω να ανταπέδωσα στον βαθμό που μπορούσα."
ακόμα και στο τέλος άστοχος (no pun intended) ο Κώστας δυστυχώς. οκ, το καταλάβαμε ότι δεν είχε καλή σχέση με το Μπαρτζώκα, για το αν τον εμπιστεύτηκε ή όχι πάντως δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς.
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αν ως εγωισμό εννοείς τη θέση του Μπαρτζώκα να κάνει αποκλειστικά κουμάντο αυτός ο ίδιος στο πώς και πόσο θα χρησιμοποιεί κάθε παίκτη, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω μαζί σου.
Αλλιώς, η ομάδα (κάθε ομάδα) διαλύεται σιγά-σιγά. Ο κάθε παίκτης θα γκρινιάζει και θα μουτρώνει, κι έτσι δουλειά δεν γίνεται.
Κουμάντο κάνει ο προπονητής, ειδικά όταν έχει στήσει μια ομάδα που δουλεύει σαν μηχανή κι έχει φέρει αποτελέσματα.
Αυτό λέγεται συμφέρον της ομάδας, όχι εγωισμός του προπονητή.
Αυτά ήταν στα δεδομένα και ο Σλούκας έπρεπε να διαλέξει αν θα τα δεχτεί ή όχι.
Δεν τα δέχτηκε αυτά ο Σλούκας, επομένως φεύγει. Δεν τον έδιωξε κανείς, μόνος του και απολύτως θεμιτά διάλεξε.
3
3

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
-
- Reactions: 413
- Προειδοποιήσεις:
2
Φίλε τα πόστς σου είναι όαση κανονικότητας εδώ μέσα, χαίρομαι να τα διαβάζω και συνήθως συμφωνώ μέχρι τελείας. Συζητάμε για το αν έφυγε η τον διώξαμε , όταν έχει βγει δημόσια ο ιδιος ο Μπαρτζώκας πριν μέρες και έχει πει ότι τον θέλει στην ομάδα και έχει εξηγήσει επακριβώς το σκεπτικό του για αυτόν. Ότι θα είχε εισηγηθεί την απομάκρυνση του και θα κάθονταν οι Αγγελόπουλοι να στήσουν όλο αυτό.jazz thrilos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 06, 2023 4:19 pmΔιαφωνώ έντονα με την αποψη οτι τον Σλουκα τον έδιωξαν και δεν έφυγε μόνος του.
Περί της περσινής χρησιμοποίησης του Σλου, σε κάθε σοβαρή ομάδα τα κλειδιά τα έχει ο coach απλά στο Ελλαδισταν επειδή συμβαίνει σπάνια σε οποιοδήποτε άθλημα , μας φαίνεται απολυταρχικό όταν γίνεται.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Πέμ Ιούλ 06, 2023 4:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 149
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετά τη φετινή μαγική χρονιά και από άποψη τίτλων αλλά κυρίως από το μπάσκετ και την υγεία που έβγαλε αυτή η ομάδα θα περίμενε κανείς πως οι ανανεώσεις των Ελλήνων (Παπανικολάου και Σλούκα) θα ήταν τυπικές διαδικασίες. Φυσικά στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένουμε.
Στη περίπτωση του Παπανικολάου βέβαια φαντάζομαι πως μένει μια συνάντηση με τους προέδρους για να πέσουν οι υπογραφές.
Στη περίπτωση του Σλούκα είχε φανεί από τη περσινή σεζόν πως κάτι δε πάει καλά. Θα μπορούσε να λήξει η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές χωρίς να δημιουργήσει αυτό το κλίμα με τις δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα.Προφανώς θα είχε τους λόγους του που μόνο εκείνος ξέρει κιόλας μάλλον.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης. Φαντάζομαι θα κυνηγήσουν τον Ντόρσει μέχρι τέλους.
Ίσως δούμε του χρόνου:
Γουόκαπ-Ντόρσει-Παπανικολάου-Μίροτιτς-Φαλ
Γκος-Κάνααν-ΜακΚίσικ-Πίτερς-Μιλουτίνοβ
Στη περίπτωση του Παπανικολάου βέβαια φαντάζομαι πως μένει μια συνάντηση με τους προέδρους για να πέσουν οι υπογραφές.
Στη περίπτωση του Σλούκα είχε φανεί από τη περσινή σεζόν πως κάτι δε πάει καλά. Θα μπορούσε να λήξει η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές χωρίς να δημιουργήσει αυτό το κλίμα με τις δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα.Προφανώς θα είχε τους λόγους του που μόνο εκείνος ξέρει κιόλας μάλλον.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης. Φαντάζομαι θα κυνηγήσουν τον Ντόρσει μέχρι τέλους.
Ίσως δούμε του χρόνου:
Γουόκαπ-Ντόρσει-Παπανικολάου-Μίροτιτς-Φαλ
Γκος-Κάνααν-ΜακΚίσικ-Πίτερς-Μιλουτίνοβ
1
1

-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα με ενδιέφερε πραγματικά να ακούσω έστω ένα επιχείρημα περί του ότι τον Σλουκα τον έδιωξε ο Ολυμπιακός. Εκτός και αν εννοούμε διώξιμο ότι δεν ενέδωσαν κόουτς και πρόεδροι στις απαιτήσεις (μπορεί να το πει και αγωνιστικο εκβιασμό καποιος) του παίχτη να παίζει παραπάνω από σχεδόν 25 λεπτά, ή να παίζει αποκλειστικά με τον Βενζεκοφ και τον Φαλ όσο βρίσκεται στο παρκε.
Τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις δεν γίνονται ούτε στην Εστία Φιλίας Πετραλώνων. Και φυσικά δεν γίνονται ουτε αν είσαι οτιδήποτε λιγότερο από τον MJ ξέρω γω.
Τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις δεν γίνονται ούτε στην Εστία Φιλίας Πετραλώνων. Και φυσικά δεν γίνονται ουτε αν είσαι οτιδήποτε λιγότερο από τον MJ ξέρω γω.