Καλά με κατάλαβες φίλε Jazzthrylos. Μετά το κάζο της Ρεάλ, άρχισα να σκέφτομαι μην κάνουν κανά τρελό ντου για Σλούκα (άσχετα με του Καμπάσο τότε) γιατί ξέρω καλά πόσο τον πιστεύει ο Λάσο.jazz thrilos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 30, 2020 11:44 pm
Μακάρι να επιβεβαιωθείς basket72. Να ρωτήσω ομως κάτι, απο που πηγάζει η σιγουριά σου; (η οποία δεν ειναι και πολυ σιγουριά για να γραφεις για Ρεαλ, κατι θα σε έχει τσιγκλίσει κι εσενα μέσα σου απο οσο μπορω να σε καταλάβω).
Δεν ξέρω, πολύ αργεί, και οσο αναλογιζομαι το γεγονός οτι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι το θεωρουν σίγουρο, τόσο με ζώνουν τα φίδια.
Υ.Γ: Νομιζω δεν ειναι αργα να υπογραμμίσω οτι αν τυχον χαθεί ο Σλούκας θεωρω οτι θα μιλάμε για μια παταγώδη επικοινωνιακή και οχι αγωνιστική αποτυχία. Πιο πολυ θα τρωθεί επικοινωνιακά η ΚΑΕ παρά θα πληγει το χτισιμο της ομαδας. Σπουδαία κινηση ο Σλουκας αλλα πιστεύω οτι ο κόουτς θα βρει παιχτη αντιστοιχων ή και ανώτερων ικανοτήτων. Δυστυχώς δεν θα είναι έλληνας απλά.
Λογικά βέβαια θα πάει για Βιλτόσα, (φύγει δεν φύγει ο Καμπάσο). Είναι και το ηλιικιακό σε μια Ρεάλ που έχει μαζέψει πολλούς παίκτες άνω των 33.
Έχω σιγουριά γιατί το έβαλε ο Διαμαντόπουλος που (δεν με τρελαίνει, γιατί είναι πολύ φανατικός για τα γούστα μου) αλλά είναι γάτος, είναι στην ομάδα 30 χρόνια κοντά, και είναι διευθυντής του μεγαλύτερου αθλητικού διαδικτυακού μέσου στην Ελλάδα.
Έπειτα ακολούθησε κι η συνέντευξη με τον παλιό του συνεργάτη και νυν φίλο, τον μάνατζερ των Σλούκα, Καλάθη. Εκεί ο Καπαζόγλου δεν άφησε και πολλά περιθώρια. Κι ας ήταν πολύ προσεκτικός δοθείσας της δέσμευσης των 2 παικτών του με συμβόλαια σε ισχύ.
Τζίφρα σε προσύμφωνο έχει μπει. Είναι κοινό μυστικό όσο κοινό μυστικό είναι η υπόθεση Μπάρτσα - Καλάθη.