καλησπέρα και από μένα..δύσκολη μέρα η σημερινή..στενοχώρια για την φυγή Σλούκα..χωρίς να θέλω να μειώσω ή να θίξω κανέναν να αποτυπώσω 2-3 σκέψεις..
αγωνιστικά:θα λείψει πολύ ο σλούκυ, τα περισσότερα plays περνούσαν από αυτόν ,φέτος έκανε εξαιρετική σεζόν, ξεκινώντας με κεκτημένη από το Ευρωμπάσκετ ταχύτητα..από τους λίγους τελευταίους clutch στην Ευρώπη..αν το πλάνο είναι η αντικατάστασή του με γκός ο σχεδιασμός είναι τραγικός..μην ξεχνάμε ότι ο Γουόλκαπ έπαιξε δεύτερη σερί σεζόν χωρίς τραυματισμό και η σεζόν πλέον τεράστιες, άρα χρειαζόμαστε έναν κόμπο γκάρντ απαραιτήτως..με Μίροτιτς,Ντόρσει μάλλον overall θα είμαστε καλύτεροι,στα χαρτιά τουλάχιστον
συναισθηματικά:σέβομαι απεριόριστα τους παίκτες και τις αποφάσεις τους, δεν μπορώ να τους χρεώνω έλλειψη αγάπης προς την ομάδα και άλλα τέτοια, ο καθένας κάνει τις επιλογές του..το ίδιο και οι προπονητές και οι διοικήσεις..ας μη λησμονούμε ότι θα μπορούσε ο Σλούκας να έχει κλείσει καιρό κάπου αλλού και να το ανακοίνωνε μετά τους τελικούς..τι θα λέγαμε τότε;;ότι η ομάδα δεν έχει εναλλακτικό πλάνο κι άλλα τέτοια..εξυπακούεται ότι με τον συγκεκριμένο δεν θα υπάρξει ποτέ το δέσιμο και η αναγνώριση που υπήρξε με Σπανούλη,Πρίντεζη αλλά μάλλον θα αργήσουμε να ξαναδούμε και τις κούπες που μας έφεραν οι προαναφερθέντες(και αυτά συνήθως πάνε μαζί)..του εύχομαι πάντα επιτυχίες, μακριά από τραυματισμούς και πάντα θα τον σέβομαι ως παίκτη
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι καλό το πλάνο και η στρατηγική και ποιός κάνει κουμάντο αλλά για αθλητισμό μιλάμε, οι παίκτες καθορίζουν εν πολλοίς με την προσωπικότητα τους, τους αγώνες..η αλαζονεία και ο εγωισμός του κόουτς επιβεβαιώνονται για ακόμη μία φορά και το περίεργο είναι ότι θα του γυρίσει μπούμερανγκ..όσο σίγουρος και ασφαλής να αισθάνεται ένας προπονητής που τον δικαιώνουν τα αποτελέσματα, πρέπει να σέβεται τους παίκτες, τα θέλω τους και να «δείχνει» ότι τα καταλαβαίνει, άσχετα αν στο τέλος χαράζει δική του στρατηγική..διαφορετικά όταν αρχίσουν οι στραβές προφανώς θα είναι στο στόχαστρο..
Μία ο Ναβάρο, δύο ο Σπανούλης, τρεις ο Σλούκας μαζεύονται πολλά περιστατικά δε νομίζετε;;
Υ.Γ.: αν ήμουν dpg θα προσέφερα γη και ύδωρ στον Σλούκα με τα γνωστά και αναμενόμενα οφέλη μίας τέτοιας κίνησης..
Υ.Γ.2: επίσης αν ήμουν σλούκυ, εγωιστής και ψυχρός επαγγελματίας, όπως τον κατηγορούν οι περισσότεροι, θα αποδεχόμουν και τη γη και το ύδωρ!!!!