2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1481
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:30 am

Ισχύει αλλά δεν με χαλάει χωρίς να με ενθουσιάζει κι ολας

Μπορεί και να πιασει

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1741
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:34 am

qspock έγραψε:
Πέμ Ιούλ 06, 2023 10:53 pm
chainsaw έγραψε:
Πέμ Ιούλ 06, 2023 10:52 pm

Άλλαξε η χημεία επειδή έφυγε ΕΝΑΣ παικτης; Και εγώ θεωρώ τη φυγη του Σλουκα πλήγμα, αλλά νομίζω ότι υπερβάλλεις
Εισαι σιγουρος οτι εφυγε ενας μονον?
Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο παρανοϊκό να λες ότι θα ζοριστεί ο Μιροτιτς επειδή έφυγε παίκτης τη θέση του οποίου θα πάρει αυτός;

Το μεγάλο πρόβλημα για μένα είναι ότι δεν έχουμε πλέον κανέναν για το κλείσιμο των παιχνιδιών. Ποιος θα πάρει πλέον τις κρίσιμες επιθέσεις;

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιούλ 07, 2023 1:17 am

Kαλά έκανε ο Σλούκας κι έφυγε, δυο-τρία χρόνια μπάσκετ του έμεναν, αφού έβλεπε ότι δεν ταίριαζαν οι απαιτήσεις του με τα πλάνα του Μπαρτζώκα, σωστός κι ελεύθερος.

Εννοείται καλά έκανε κι ο Μπαρτζώκας, είναι ο κόουτς της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, δε θα δεχτεί υποδείξεις από έναν και μόνο παίκτη για το πώς θα παίζει η ομάδα.

Με χάλασε όμως η ανακοίνωση του Σλούκα. Πάλεψε λέει με τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. Κάτσε ρε μεγάλε, ο κόουτς δεν πάλεψε, θεατής ήταν; Ο Μπαρτζώκας δεν είπε καμία μικροπρέπεια στις δηλώσεις του, το αντίθετο. Φάουλ εδώ ο Σλούκας. Καλή η πικρία -και σε κάποιο βαθμό δικαιολογημένη- αλλά για μένα πήγε να στρέψει τον κόσμο κατά του κόουτς, που είναι anti-class act. Που σαν άνθρωπος ο Μπαρτζώκας δε μου είναι συμπαθής (το έχω ξαναγράψει), αλλά ως κόουτς είναι κορυφή, το έλεγα και αμέσως μετά το πάρκινγκ, σε ματς που ο ίδιος δεν έφταιγε που ο Σλούκας έχασε 3/4 βολές και έκανε λάθος επαναφορά (έτσι για να θυμόμαστε) και στην τελική γιατί να ρισκάρει όλο του το οικοδόμημα επειδή ο Σλούκας φαντάστηκε ότι από φέτος θα έχει ρόλο; Έκλεισε το Γκος, είχε τα νώτα του καλυμμένα με pg από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και είπε στο Σλούκα: σε θέλω, με τον περσινό πετυχημένο σου ρόλο, αν δε θες τι να κάνουμε.

Ο ΔΓ θα τα δώσει όλα για Σλούκα και για τους σωστούς λόγους και -φυσικά- για όλους τους λάθος. Αλλά δε νομίζω να ενδώσει ο Σλούκας, αν του δώσει η Φενέρ ή η Παρτιζάν 1,6 να πάει να ρισκάρει τη ζωή του για να πάρει 2 από τον Παναθηναϊκό; Άσε ρε. Σοβαρό παιδί μου φαίνεται ο Σλούκας, δεν έχει λόγο στη δύση της καριέρας του να κάνει τέτοια κίνηση.

4
4 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Παρ Ιούλ 07, 2023 9:36 am

lukadoncic έγραψε:
Παρ Ιούλ 07, 2023 12:01 am
καλησπέρα και από μένα..δύσκολη μέρα η σημερινή..στενοχώρια για την φυγή Σλούκα..χωρίς να θέλω να μειώσω ή να θίξω κανέναν να αποτυπώσω 2-3 σκέψεις..

αγωνιστικά:θα λείψει πολύ ο σλούκυ, τα περισσότερα plays περνούσαν από αυτόν ,φέτος έκανε εξαιρετική σεζόν, ξεκινώντας με κεκτημένη από το Ευρωμπάσκετ ταχύτητα..από τους λίγους τελευταίους clutch στην Ευρώπη..αν το πλάνο είναι η αντικατάστασή του με γκός ο σχεδιασμός είναι τραγικός..μην ξεχνάμε ότι ο Γουόλκαπ έπαιξε δεύτερη σερί σεζόν χωρίς τραυματισμό και η σεζόν πλέον τεράστιες, άρα χρειαζόμαστε έναν κόμπο γκάρντ απαραιτήτως..με Μίροτιτς,Ντόρσει μάλλον overall θα είμαστε καλύτεροι,στα χαρτιά τουλάχιστον

συναισθηματικά:σέβομαι απεριόριστα τους παίκτες και τις αποφάσεις τους, δεν μπορώ να τους χρεώνω έλλειψη αγάπης προς την ομάδα και άλλα τέτοια, ο καθένας κάνει τις επιλογές του..το ίδιο και οι προπονητές και οι διοικήσεις..ας μη λησμονούμε ότι θα μπορούσε ο Σλούκας να έχει κλείσει καιρό κάπου αλλού και να το ανακοίνωνε μετά τους τελικούς..τι θα λέγαμε τότε;;ότι η ομάδα δεν έχει εναλλακτικό πλάνο κι άλλα τέτοια..εξυπακούεται ότι με τον συγκεκριμένο δεν θα υπάρξει ποτέ το δέσιμο και η αναγνώριση που υπήρξε με Σπανούλη,Πρίντεζη αλλά μάλλον θα αργήσουμε να ξαναδούμε και τις κούπες που μας έφεραν οι προαναφερθέντες(και αυτά συνήθως πάνε μαζί)..του εύχομαι πάντα επιτυχίες, μακριά από τραυματισμούς και πάντα θα τον σέβομαι ως παίκτη

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι καλό το πλάνο και η στρατηγική και ποιός κάνει κουμάντο αλλά για αθλητισμό μιλάμε, οι παίκτες καθορίζουν εν πολλοίς με την προσωπικότητα τους, τους αγώνες..η αλαζονεία και ο εγωισμός του κόουτς επιβεβαιώνονται για ακόμη μία φορά και το περίεργο είναι ότι θα του γυρίσει μπούμερανγκ..όσο σίγουρος και ασφαλής να αισθάνεται ένας προπονητής που τον δικαιώνουν τα αποτελέσματα, πρέπει να σέβεται τους παίκτες, τα θέλω τους και να «δείχνει» ότι τα καταλαβαίνει, άσχετα αν στο τέλος χαράζει δική του στρατηγική..διαφορετικά όταν αρχίσουν οι στραβές προφανώς θα είναι στο στόχαστρο..

Μία ο Ναβάρο, δύο ο Σπανούλης, τρεις ο Σλούκας μαζεύονται πολλά περιστατικά δε νομίζετε;;

Υ.Γ.: αν ήμουν dpg θα προσέφερα γη και ύδωρ στον Σλούκα με τα γνωστά και αναμενόμενα οφέλη μίας τέτοιας κίνησης..

Υ.Γ.2: επίσης αν ήμουν σλούκυ, εγωιστής και ψυχρός επαγγελματίας, όπως τον κατηγορούν οι περισσότεροι, θα αποδεχόμουν και τη γη και το ύδωρ!!!!
shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 07, 2023 12:15 am
με μια σημαντικη λεπτομερεια..ο μπαρτζω ειχε προβλημα με ναβαρο σπανουλη σλουκα στα τελειωματα τους..στο πραιμ τους ηταν μες στα μελια..και αυτο γιατι ο μπαρτζω ειναι τεχνοκρατης..σου λεει ο γιατρος να παιξει ο σλουκας 20λ?ε 20λ θα παιξει..
Επίσης με σβέντ και ντιλέεινι είχε πολύ καλές σχέσεις που κι αυτοί ήταν σταρ. Αν οι σταρ θέλουν να πάιζουν 30 λεπτά στα 35φεύγα τους στο καλό στην ευρωλίγκα αυτό δεν μπορεί να γίνει. Στη ρεαλ φέτος ο ροντρίγκεζ έπαιζε 15 λεπτά ο φερνάντεθ έπαιξε 20 ματς με 17 λεπτά μ.ο και ο γιουλ 16 μ.ο., καλό είναι και ένας παίκτης να ξέρει και που πατάει .

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιούλ 07, 2023 9:41 am

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Παρ Ιούλ 07, 2023 10:29 am

Ανεξαρτήτως γιατί και πως, ο Ολυμπιακός έχασε τους 2 closer του, δηλαδή τους παίκτες που σε ένα κλειστό και κρίσιμο παιχνίδι θα έπαιρναν τα σουτ στο τελευταίο 5λεπτο.

Σε μια σειρά play off δεν νομίζω ότι ο Γουοκαπ ή ο Γκος μπορούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Εφόσον με το καλό έρθει ο Μίροτιτς θα είναι μια καλή επιλογή, αν και στην Μπαρτσελόνα δεν το έκανε πάντα με συνέπεια.

Μιλουτινοφ δεν θεωρώ ότι μπορεί να είναι αυτός λόγο θέσης.

Οπότε σίγουρα θα κάνει μια καλή και λειτουργική ομάδα ο Μπαρτζωκας που θα έχει την δυνατότητα να παίξει το ίδιο καλό αν όχι καλύτερο μπάσκετ, αλλά δεν βλέπω προς το παρών τον ηγέτη που στα play off, στο F4 και στους τελικούς του πρωταθλήματος θα βγει μπροστά.

Αναμένω με ενδιαφέρον τις κινήσεις που θα κλείσουν το ρόστερ

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιούλ 07, 2023 10:43 am

shtarkws έγραψε:
Ανεξαρτήτως γιατί και πως, ο Ολυμπιακός έχασε τους 2 closer του, δηλαδή τους παίκτες που σε ένα κλειστό και κρίσιμο παιχνίδι θα έπαιρναν τα σουτ στο τελευταίο 5λεπτο.

Σε μια σειρά play off δεν νομίζω ότι ο Γουοκαπ ή ο Γκος μπορούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Εφόσον με το καλό έρθει ο Μίροτιτς θα είναι μια καλή επιλογή, αν και στην Μπαρτσελόνα δεν το έκανε πάντα με συνέπεια.

Οπότε σίγουρα θα κάνει μια καλή και λειτουργική ομάδα ο Μπαρτζωκας που θα έχει την δυνατότητα να παίξει το ίδιο καλό αν όχι καλύτερο μπάσκετ, αλλά δεν βλέπω προς το παρών τον ηγέτη που στα play off, στο F4 και στους τελικούς του πρωταθλήματος θα βγει μπροστά.

Οι μεγαλύτεροι ηγέτες είναι αυτοί που δεν βλέπεις ότι "έρχονται". Δες και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

0
AlexD

nba

Παρ Ιούλ 07, 2023 10:46 am

yorgos έγραψε:
Kαλά έκανε ο Σλούκας κι έφυγε, δυο-τρία χρόνια μπάσκετ του έμεναν, αφού έβλεπε ότι δεν ταίριαζαν οι απαιτήσεις του με τα πλάνα του Μπαρτζώκα, σωστός κι ελεύθερος.

Εννοείται καλά έκανε κι ο Μπαρτζώκας, είναι ο κόουτς της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, δε θα δεχτεί υποδείξεις από έναν και μόνο παίκτη για το πώς θα παίζει η ομάδα.

Με χάλασε όμως η ανακοίνωση του Σλούκα. Πάλεψε λέει με τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. Κάτσε ρε μεγάλε, ο κόουτς δεν πάλεψε, θεατής ήταν; Ο Μπαρτζώκας δεν είπε καμία μικροπρέπεια στις δηλώσεις του, το αντίθετο. Φάουλ εδώ ο Σλούκας. Καλή η πικρία -και σε κάποιο βαθμό δικαιολογημένη- αλλά για μένα πήγε να στρέψει τον κόσμο κατά του κόουτς, που είναι anti-class act. Που σαν άνθρωπος ο Μπαρτζώκας δε μου είναι συμπαθής (το έχω ξαναγράψει), αλλά ως κόουτς είναι κορυφή, το έλεγα και αμέσως μετά το πάρκινγκ, σε ματς που ο ίδιος δεν έφταιγε που ο Σλούκας έχασε 3/4 βολές και έκανε λάθος επαναφορά (έτσι για να θυμόμαστε) και στην τελική γιατί να ρισκάρει όλο του το οικοδόμημα επειδή ο Σλούκας φαντάστηκε ότι από φέτος θα έχει ρόλο; Έκλεισε το Γκος, είχε τα νώτα του καλυμμένα με pg από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και είπε στο Σλούκα: σε θέλω, με τον περσινό πετυχημένο σου ρόλο, αν δε θες τι να κάνουμε.

Ο ΔΓ θα τα δώσει όλα για Σλούκα και για τους σωστούς λόγους και -φυσικά- για όλους τους λάθος. Αλλά δε νομίζω να ενδώσει ο Σλούκας, αν του δώσει η Φενέρ ή η Παρτιζάν 1,6 να πάει να ρισκάρει τη ζωή του για να πάρει 2 από τον Παναθηναϊκό; Άσε ρε. Σοβαρό παιδί μου φαίνεται ο Σλούκας, δεν έχει λόγο στη δύση της καριέρας του να κάνει τέτοια κίνηση.
Ναι σε αυτά τα χρήματα αποκλείεται ο Σλούκας να μπλέξει. Τώρα βέβαια αν η πρόταση είναι πάνω από δύο για τρία χρόνια αρχίζει να κοστίζει αρκετά παραπάνω η "ηρεμία".

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιούλ 07, 2023 10:47 am

Δεν θα εκπλαγώ αν τον ρόλο του ηγέτη στα δύσκολα, εντός παρκέ τον πάρει κανένας Κανααν

Το ότι πέρυσι ήταν άλλοι δεν σημαίνει ότι οι υπάρχοντες είναι απίθανο να βγούν μπροστά

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 07, 2023 10:43 am
shtarkws έγραψε:

Οι μεγαλύτεροι ηγέτες είναι αυτοί που δεν βλέπεις ότι "έρχονται". Δες και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Μην τα λες αυτά στον assistant77, είναι περίοδος πένθους

2
2 Εικόνα
AlexD

nba

Παρ Ιούλ 07, 2023 10:48 am

Coach Periklis έγραψε:
Δεν θα εκπλαγώ αν τον ρόλο του ηγέτη στα δύσκολα, εντός παρκέ τον πάρει κανένας Κανααν

Το ότι πέρυσι ήταν άλλοι δεν σημαίνει ότι οι υπάρχοντες είναι απίθανο να βγούν μπροστά
Τον Κανααν πάντως τον έβαλε στο 4ο δεκάλεπτο στον τελικό του Φ4 παρόλο που δεν το έκανε ποτέ αυτό.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Παρ Ιούλ 07, 2023 10:48 am

yorgos έγραψε:
Παρ Ιούλ 07, 2023 9:41 am
Τα κορυφαία

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 950

Παρ Ιούλ 07, 2023 10:51 am

yorgos έγραψε:

καλημερα , πιστευω οτι το ολο θεμα ξεκινησε να στραβωνει πολυ οταν ο Σλουκας ψηφιστηκε καλυτερος 6ος παικτης . στο μυαλο ενος παικτη που εχει συνηθισει να πρωταγωνιστει η αναδειξη του σε καλυτερο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ σημαινει οτι εχει εδραιωθει ως αναπληρωματικος στη συνειδηση ολων .Αυτο το γεγονος μπορει να παιξει ασχημα παιχνιδια και δεν εχουν ολοι την απαραιτητη ψυχραιμια να το χειριστουν σωστα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5675
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 07, 2023 11:01 am

Διαβαζω τα αρθρα των ρεπορτερ που προσπαθουν να δικαιολογησουν τον σλουκα..αλλα δεν εχουν να πουν τιποτα ουσιαστικο παρα μονο οτι ειναι εγωιστης και ηθελε να παιζει το δικο του μπασκετ και κουραφεξαλα..Παλι την πουλησε την ομαδα για προσωπικο του οφελος(ετσι οπως το εχει στο μυαλο του δηλαδη γιατι χειροτερες χρονιες θα κανει χωρις τον μπαρτζω).
Μπορουσαμε να σηκωσουμε την ευρωλιγκα του χρονου αν εμενε και εβλεπε τα πραγματα με λογικη αλλα το εγω του και το ψωνιο του πολυ μεγαλο..Κριμα

Απο την αλλη δεν περιμενε και κανενας οτι εχει τατουαζ την θυρα 7 στο ποδι,δεν πουλησε ποτε πολυ οπαδιλικι ,θα λεγα ψυχρος επαγγελματιας αλλα δεν ισχυει..στην ουσια αποφασιζει με το τι πιστευει ο ιδιος οχι τι ειναι καλυτερο για εκεινον αντικειμενικα.

Σαν οπαδος τον ευχαριστω για τις καλες στιγμες που προσφερε αλλα τον θεωρω λιποτακτη :lol: πουλιεται κιολας υπογεγραμμενη φανελα του :roofl:

Ο κωστας παντως μεχρι στιγμης μας πηγε απο το χερακι σε 2 φ4..Σε αυτα οντως ηγηθηκε..στα φ4 ομως τα εκανε πανω του η τουλαχιστον δεν καταφερε να βοηθησει καθολου. Οποτε δεν ειναι δυσκολο να βρουμε καποιον να παιζει καλυτερα σε φ4..στα πλει οφ κουτσα στραβα νομιζω θα την βγαζουμε την ακρη να περναμε..

Κατι που αξιζει να σημειωθει ειναι οτι κανενας συμπαικτης του δεν του εκανε αποχαιρετιστηριο ποστ η εστω ενα λαικ ρε παιδι μου..

Μου κανει εντυπωση που δεν παει στον παο αν ισχυουν τα 8!!! εκ για 3 χρονια.. Ειναι η καλυτερη επιλογη για αυτον,ηγετης θα ειναι και με το παραπανω,δεν θα αλλαζει παραστασεις το μωρο του,στην ελλαδα θα μεινει..νταξει θα τον βριζει η μιση ελλαδα αλλα θα τον αποθεωνει η αλλη μιση.. :roofl: Απλα αν τυχον και αποτυχει να μας παρει το πρωταθλημα και παει χειροτερα στην ευρωπη πως θα το αντεξει ο τοσος εγωισμος του.. Γενικα παντως και πιο νεος παλι ειχε αρνηθει καλυτερη προταση απο παο οποτε ισως να ειναι και φιλοσοφια ποιος ξερει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3337
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιούλ 07, 2023 11:52 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 07, 2023 11:01 am

Κατι που αξιζει να σημειωθει ειναι οτι κανενας συμπαικτης του δεν του εκανε αποχαιρετιστηριο ποστ η εστω ενα λαικ ρε παιδι μου..
Μου κανει εντυπωση που δεν παει στον παο αν ισχυουν τα 8!!! εκ για 3 χρονια.. Ειναι η καλυτερη επιλογη για αυτον,ηγετης θα ειναι και με το παραπανω,δεν θα αλλαζει παραστασεις το μωρο του,στην ελλαδα θα μεινει..νταξει θα τον βριζει η μιση ελλαδα αλλα θα τον αποθεωνει η αλλη μιση.. :roofl: Απλα αν τυχον και αποτυχει να μας παρει το πρωταθλημα και παει χειροτερα στην ευρωπη πως θα το αντεξει ο τοσος εγωισμος του.. Γενικα παντως και πιο νεος παλι ειχε αρνηθει καλυτερη προταση απο παο οποτε ισως να ειναι και φιλοσοφια ποιος ξερει.
Δεν έχω και πολύ καλή σχέση με τα social media αλλά like στο ποστ του που στην ουσία τα βάζει με τον προπονητή της ομάδας δεν θα μπορούσαν να κάνουν. Τώρα για αποχαιρετιστήρια κλπ τι να πω, αν όντως δεν είχε καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες του που δεν ξέρω αν προκύπτει από κάπου ακόμα ένας λόγος να έφευγε. Εμένα μου φάνηκε και λίγο άκομψο να πω την αλήθεια που ο άλλος Κώστας υπέγραψε την ίδια μέρα που ο Σλούκας έφευγε κάνοντας αναπόφευκτες τις συγκρίσεις μεταξύ τους (περί ολυμπιακοφροσύνης και ποιος πονάει την ομάδα), νομίζω έπρεπε να περιμένει μια μέρα τουλάχιστον.
Για τα 8 Μ δεν το πιστεύω, πάντα είναι υπερβολικά τα ποσά που ακούγονται.

update: Τώρα βλέπω τον αποχαιρέτησε ο Μακκίσικ ήδη: "Many Wars together brother, good luck on your next chapter"

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”