Ας έχουμε λίγη ενσυναισθηση.
Οταν μια διαιτησία είναι στραβή δεν είναι κακό να το λέμε. Γιατί μην αμφιβάλλεις ο τροχός θα γυρίσει.
Συντονιστής: Captains

Ας έχουμε λίγη ενσυναισθηση.
je suis jazz thrillos 

Ας αποκτήσουμε ενσυναίσθηση πρώτα για ΠΑΟΚ, Άρη κλπ και ίσως αλλάξουν όντως τα πράγματα. Οι αιώνιοι εχουμε λερωμένη τη φωλιά μας ανά περιόδους. Είτε λίγο, είτε πολυ. Βασικά, πάντα και με οποιαδήποτε διοίκηση οι αιώνιοι εχουν ασυλία απεναντι στους μικρούς

Γι’αυτό δεν αξίζει γενικά η κουβέντα για τη διαιτησία. Διότι μπορεί να είναι, μπορεί να μην είναι, μπορεί να είδε κάτι άλλο, να νόμιζε ότι είδε κάτι άλλο, να είχε άλλη γωνία. Δηλαδή πχ η γωνία την κάμερα που σε έκανε να πεις «άδικο της έδωσα της κοπέλας» δεν είναι η ίδια γωνία που είχε η διαιτητής και μπορεί από τη δική της οπτική να ήταν όντως κακό σφύριγμα (άσχετο που τελικά μπορεί να δικαιωθεί).

Τα σχήματα του Ολυμπιακού ήταν αρκετά σοφτ λόγω των συνθηκών. Τζόζεφ να κυνηγάει Ναν και Σορτς, Πίτερς στο 3, Φουρνιε να παίρνει όλο το παιχνίδι πάνω του για 30 λεπτά και ταυτόχρονα να παίζει άμυνα. Ήταν φυσιολογικό κάποια στιγμή να βρουν ρυθμο οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Συν φυσικά τα λάθη που έδωσαν αιφνιδιασμούς στον Παναθηναϊκό.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 9:19 amΝα πω και για τον Μήτογλου ότι δεν ήταν τόσο καλός στην πραγματικότητα για ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, μέχρι που πήρε φωτιά κατάφερε να χάσει 2 εύκολα κοντινά καλάθια και να τον χτυπάνε στην άμυνα, έμειναν όμως τα τρίποντα που έβαλε και κόντεψαν να γυρίσουν το ματς.
Ο Παναθηναϊκός έστω από ανάγκη συνεχίζει τον τρόπο που αναγκάστηκε να βρει η Ρεάλ για να παίξει χωρίς σέντερ με τον παίκτη που είναι ας πούμε το πεντάρι να βγαίνει έξω στο τρίποντο. Να θυμίσω ότι η απάντηση του Ολυμπιακού στην Ρεάλ ήταν να στείλει τον Τζόζεφ πάνω του ένα διάστημα.
Αναρωτιέμαι αν αυτά τα 2 παιχνίδια δείξουν μια τάση και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για περισσότερα small ball σχήματα με ψευτοπεντάρια που θα βαράνε τρίποντα.
Ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν ήταν αδιάβαστος είχε στόχευση στο παιχνίδι του, δεν μπόρεσε όμως να αντιδράσει σωστά στο δυνατο΄παιχνίδι των αντιπάλων και κάπου στην άμυνα δεν είχει την διάθεση να παίξει με υψηλή ένταση και να κυνηγήσει τον Παναθηναϊκό στο τρίποντο.
Ούτε ο Παναθηναϊκός μου φάνηκε τόσο κακός, δεν είναι ότι ξαφνικά έγινε η δουλεμένη ομάδα με απάντηση σε κάθε παγίδα του αντίπάλου, ωστόσο έτρεξε, έβγαλε από την αρχή την μπάλα στο τρίποντο και ευτυχώς για τον Ολυμπιακό υπήρχε και ο Ντέιβις, που δεν ήταν αδιάφορος, γιατί αν ήταν δεν θα προσπαθούσε να παίξει και άμυνα.

Προς τιμή πολλών φίλων ολυμπιακών μελών του φόρουμ που έγραψαν χωρίς οπαδικά γυαλιά, αυτό το θρεντ κουτσά στραβά μπόρεσε να διαχειριστεί μια κουβέντα για την διαιτησία. Θα μου πεις γιατί στέκομαι σε αυτό ; γιατί στα έχω πει και δημοσία και σε π.μ. , ότι η καφρίλα είναι μειοψηφία, και αν κάθε φορά που κάποιος (εμφανώς σκόπιμα) προσπαθεί μέσα στην ρεμούλα να κάνει κουγκί το φόρουμ, θέλει , μηδενική ανοχή σε τέτοια σχόλια και τέτοιους χρήστες, όχι μηδενική ανοχή σε κουβέντες για τα αυτονόητα, για αυτά που βλέπουν τα μάτια μας. Αν κάποιος έχει πρόσθεση να κάνει μανούρα το βλέπεις, κάνει μπαμ, και εκεί θέλει ενα μπαν διαρκείας, όσο κρατάνε οι τελικοί, και θα δεις όταν ξαναγυρίσει θα είναι "κυρία"Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 9:06 amΚαλημέρα παιδιά, κάναμε μια υπέρβαση στο τόπικ καθώς όπως θα διαπιστώσατε αν και σβήσαμε αρκετές δημοσιεύσεις αφήσαμε την συζήτηση να εξελιχθεί και σε γενικές γραμμές χωρίς να παρεκτραπούμε ιδιαίτερα και να συμφωνήσουμε σε πολλά κομάτια.
Νομίζω ότι η γενική αίσθηση είναι και μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η διαιτησία δεν έδινε με την ίδια ευκολία τα φάουλ στον Παναθηναϊκό
Εγώ θα πω όμως και ότι η συγκεκριμένη φάση δεν έκρινε το παιχνίδι, εκεί που εξελίσσεται το μπάσκετ το συγκεκριμένο φάουλ δίνεται και αν δεν δωθεί θα μπορούσε να δωθεί το φάουλ στο τράβηγμα της φανέλας του Μιλουτίνοφ. Ωστόσο με αυτήν την τάση εγώ δεν συμφωνώ (να δίνονται τα συγκεκριμένα φάουλ), το καλύτερο θα ήταν να μην είχε δωθεί.
Νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε και ότι θέλουμε το πρωτάθλημα να κριθεί εντός του γηπέδου, δεν πρόκειται να διακοπεί κανένα ματς ούτε στο ΟΑΚΑ, ούτε στο ΣΕΦ, αυτά θέλω να πιστεύω ότι ανήκουν στο παρελθόν. Ας ελπίσουμε γενικότερα να κρατήσουν χαμηλά την ένταση πρωτα οι διοικήσεις και μετά οι προπονητές και οι παίκτες και να μην κάνουν μπουρλότο τα επόμενα ματς με διαμαρτυρίες και αστειότητες και από τις 2 πλευρές.
Δεν ξέρω αν έχει να γραφεί κάτι άλλο για τις φάσεις, αν θέλετε να σχολιάσετε κάποια συγκεκριμένη φάση ευχαρίστως, να συνεχίσουμε και λίγο στα αγωνιστικά τώρα.