Τελικοί GBL, Game 1 : Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός (03/06, 21:00)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 04, 2026 8:54 am

Erether έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 8:45 am
plo koon έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 8:43 am
Κοιτα να δεις που τελικά το είδαμε λάθος.

Ωστόσο επιμένω ότι η διαιτησία ήταν εχθρική προς τον ΠΑΟ
Σε πολλά ματς είναι εχθρική, αλλά πάντα μιλάμε για σπόρια. Ούτε σφαγές, ούτε άλλες φαντασιώσεις. Σφαγή είναι να σε γεμίζουν φάουλ από το πρώτο λεπτό, να μην σε αφήνουν να παίξεις άμυνα κλπ. Τα έχουμε δει.
Ας έχουμε λίγη ενσυναισθηση.

Οταν μια διαιτησία είναι στραβή δεν είναι κακό να το λέμε. Γιατί μην αμφιβάλλεις ο τροχός θα γυρίσει.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Πέμ Ιουν 04, 2026 8:58 am

plo koon έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 8:54 am
Erether έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 8:45 am

Σε πολλά ματς είναι εχθρική, αλλά πάντα μιλάμε για σπόρια. Ούτε σφαγές, ούτε άλλες φαντασιώσεις. Σφαγή είναι να σε γεμίζουν φάουλ από το πρώτο λεπτό, να μην σε αφήνουν να παίξεις άμυνα κλπ. Τα έχουμε δει.
Ας έχουμε λίγη ενσυναισθηση.

Οταν μια διαιτησία είναι στραβή δεν είναι κακό να το λέμε. Γιατί μην αμφιβάλλεις ο τροχός θα γυρίσει.
Ας αποκτήσουμε ενσυναίσθηση πρώτα για ΠΑΟΚ, Άρη κλπ και ίσως αλλάξουν όντως τα πράγματα. Οι αιώνιοι εχουμε λερωμένη τη φωλιά μας ανά περιόδους. Είτε λίγο, είτε πολυ. Βασικά, πάντα και με οποιαδήποτε διοίκηση οι αιώνιοι εχουν ασυλία απεναντι στους μικρούς

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Πέμ Ιουν 04, 2026 9:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:00 am

plo koon έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 8:43 am
Κοιτα να δεις που τελικά το είδαμε λάθος.
Γι’αυτό δεν αξίζει γενικά η κουβέντα για τη διαιτησία. Διότι μπορεί να είναι, μπορεί να μην είναι, μπορεί να είδε κάτι άλλο, να νόμιζε ότι είδε κάτι άλλο, να είχε άλλη γωνία. Δηλαδή πχ η γωνία την κάμερα που σε έκανε να πεις «άδικο της έδωσα της κοπέλας» δεν είναι η ίδια γωνία που είχε η διαιτητής και μπορεί από τη δική της οπτική να ήταν όντως κακό σφύριγμα (άσχετο που τελικά μπορεί να δικαιωθεί).

Στις πανελλήνιες φυσική είχα βάλει την τριβή ανάποδα και μετά έκανα δεύτερο λάθος βάζοντας ένα μείον επιπλέον. Τελικά αυτά τα δύο μου έδωσαν το συν που ήταν το σωστό αποτέλεσμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα έκανα καλά :)

Πέρα από όλα αυτά όμως, λάθη γίνονται όλη την ώρα. Το να κάτσεις να αναλύσεις ένα σφύριγμα χωρίς να έχεις αναλύσει τα πάντα μέχρι εκείνο το σημείο σε κάνει να βγάζεις συμπέρασμα πάνω σε ελλιπή πληροφορία. Δηλαδή αν έχεις έναν διαιτητή που δίνει 10 λάθος σφυρίγματα υπέρ της ομάδας Α στο δεκάλεπτο και ένα σφύριγμα υπέρ της ομάδας Β με το ματς ισοπαλία 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος (και ας υποθέσουμε ότι είναι τα μόνα λάθη) τότε αυτός ο διαιτητής έκρινε το ματς υπέρ της ομάδας Β; Δεν νομίζω ότι μπορείς να καταλήξεις εκεί γιατί «τι θα γινόταν αν δεν είχε πάρει τις προηγούμενες αποφάσεις;».

Τεσπα έχω βαρεθεί αυτή τη μόνιμη γκρίνια για τη διαιτησία μέσα στα χρόνια. Πρώτα ο κακός Βασιλακόπουλος τώρα ο κακός λιολιος κλπ. Τα ίδια που έλεγαν οι ολυμπιακοί τότε λένε οι παναθηναϊκοί τώρα και τα ίδια επιχειρήματα τους επιστρέφονται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος παρακολουθεί κάτι που θεωρεί πως έχει προκαθορισμένο αποτέλεσμα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:06 am

Καλημέρα παιδιά, κάναμε μια υπέρβαση στο τόπικ καθώς όπως θα διαπιστώσατε αν και σβήσαμε αρκετές δημοσιεύσεις αφήσαμε την συζήτηση να εξελιχθεί και σε γενικές γραμμές χωρίς να παρεκτραπούμε ιδιαίτερα και να συμφωνήσουμε σε πολλά κομάτια.
Νομίζω ότι η γενική αίσθηση είναι και μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η διαιτησία δεν έδινε με την ίδια ευκολία τα φάουλ στον Παναθηναϊκό
Εγώ θα πω όμως και ότι η συγκεκριμένη φάση δεν έκρινε το παιχνίδι, εκεί που εξελίσσεται το μπάσκετ το συγκεκριμένο φάουλ δίνεται και αν δεν δωθεί θα μπορούσε να δωθεί το φάουλ στο τράβηγμα της φανέλας του Μιλουτίνοφ. Ωστόσο με αυτήν την τάση εγώ δεν συμφωνώ (να δίνονται τα συγκεκριμένα φάουλ), το καλύτερο θα ήταν να μην είχε δωθεί.
Νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε και ότι θέλουμε το πρωτάθλημα να κριθεί εντός του γηπέδου, δεν πρόκειται να διακοπεί κανένα ματς ούτε στο ΟΑΚΑ, ούτε στο ΣΕΦ, αυτά θέλω να πιστεύω ότι ανήκουν στο παρελθόν. Ας ελπίσουμε γενικότερα να κρατήσουν χαμηλά την ένταση πρωτα οι διοικήσεις και μετά οι προπονητές και οι παίκτες και να μην κάνουν μπουρλότο τα επόμενα ματς με διαμαρτυρίες και αστειότητες και από τις 2 πλευρές.
Δεν ξέρω αν έχει να γραφεί κάτι άλλο για τις φάσεις, αν θέλετε να σχολιάσετε κάποια συγκεκριμένη φάση ευχαρίστως, να συνεχίσουμε και λίγο στα αγωνιστικά τώρα.

Erether

euroleague
Reactions:

Πάντως ο Τουβλογουοκαπ με εξέπληξε ιδιαίτερα χθες. Ενώ όλη η ομάδα είχε κακά ποσοστά, έβαλε το τρίποντο νίκης στο πιο κρίσιμο σημείο. Γενικά έχει φτιάξει λίγο τα ποσοστά του φέτος. Όσο γίνεται.

Υ.Γ. Αν ο Πίτερς ποσταρε τον σορτς στη θέση του Σάσα, θα είχε βάλει 7 πόντους σβηστά. Είναι κριμα ο Σασα να μην εμπιστεύεται το σουτ του και να πνιγεται στο ομαδικό παιχνίδι.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:11 am

Εγω παντως στο ανεξαρτητο που επαιζα τοσα χρονια, 1/13 δεν εκανα ποτε... :secret: :lol:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:19 am

Να πω και για τον Μήτογλου ότι δεν ήταν τόσο καλός στην πραγματικότητα για ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, μέχρι που πήρε φωτιά κατάφερε να χάσει 2 εύκολα κοντινά καλάθια και να τον χτυπάνε στην άμυνα, έμειναν όμως τα τρίποντα που έβαλε και κόντεψαν να γυρίσουν το ματς.
Ο Παναθηναϊκός έστω από ανάγκη συνεχίζει τον τρόπο που αναγκάστηκε να βρει η Ρεάλ για να παίξει χωρίς σέντερ με τον παίκτη που είναι ας πούμε το πεντάρι να βγαίνει έξω στο τρίποντο. Να θυμίσω ότι η απάντηση του Ολυμπιακού στην Ρεάλ ήταν να στείλει τον Τζόζεφ πάνω του ένα διάστημα.
Αναρωτιέμαι αν αυτά τα 2 παιχνίδια δείξουν μια τάση και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για περισσότερα small ball σχήματα με ψευτοπεντάρια που θα βαράνε τρίποντα.
Ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν ήταν αδιάβαστος είχε στόχευση στο παιχνίδι του, δεν μπόρεσε όμως να αντιδράσει σωστά στο δυνατο΄παιχνίδι των αντιπάλων και κάπου στην άμυνα δεν είχει την διάθεση να παίξει με υψηλή ένταση και να κυνηγήσει τον Παναθηναϊκό στο τρίποντο.
Ούτε ο Παναθηναϊκός μου φάνηκε τόσο κακός, δεν είναι ότι ξαφνικά έγινε η δουλεμένη ομάδα με απάντηση σε κάθε παγίδα του αντίπάλου, ωστόσο έτρεξε, έβγαλε από την αρχή την μπάλα στο τρίποντο και ευτυχώς για τον Ολυμπιακό υπήρχε και ο Ντέιβις, που δεν ήταν αδιάφορος, γιατί αν ήταν δεν θα προσπαθούσε να παίξει και άμυνα.

Erether

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:24 am

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 9:19 am
Να πω και για τον Μήτογλου ότι δεν ήταν τόσο καλός στην πραγματικότητα για ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, μέχρι που πήρε φωτιά κατάφερε να χάσει 2 εύκολα κοντινά καλάθια και να τον χτυπάνε στην άμυνα, έμειναν όμως τα τρίποντα που έβαλε και κόντεψαν να γυρίσουν το ματς.
Ο Παναθηναϊκός έστω από ανάγκη συνεχίζει τον τρόπο που αναγκάστηκε να βρει η Ρεάλ για να παίξει χωρίς σέντερ με τον παίκτη που είναι ας πούμε το πεντάρι να βγαίνει έξω στο τρίποντο. Να θυμίσω ότι η απάντηση του Ολυμπιακού στην Ρεάλ ήταν να στείλει τον Τζόζεφ πάνω του ένα διάστημα.
Αναρωτιέμαι αν αυτά τα 2 παιχνίδια δείξουν μια τάση και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για περισσότερα small ball σχήματα με ψευτοπεντάρια που θα βαράνε τρίποντα.
Ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν ήταν αδιάβαστος είχε στόχευση στο παιχνίδι του, δεν μπόρεσε όμως να αντιδράσει σωστά στο δυνατο΄παιχνίδι των αντιπάλων και κάπου στην άμυνα δεν είχει την διάθεση να παίξει με υψηλή ένταση και να κυνηγήσει τον Παναθηναϊκό στο τρίποντο.
Ούτε ο Παναθηναϊκός μου φάνηκε τόσο κακός, δεν είναι ότι ξαφνικά έγινε η δουλεμένη ομάδα με απάντηση σε κάθε παγίδα του αντίπάλου, ωστόσο έτρεξε, έβγαλε από την αρχή την μπάλα στο τρίποντο και ευτυχώς για τον Ολυμπιακό υπήρχε και ο Ντέιβις, που δεν ήταν αδιάφορος, γιατί αν ήταν δεν θα προσπαθούσε να παίξει και άμυνα.
Τα σχήματα του Ολυμπιακού ήταν αρκετά σοφτ λόγω των συνθηκών. Τζόζεφ να κυνηγάει Ναν και Σορτς, Πίτερς στο 3, Φουρνιε να παίρνει όλο το παιχνίδι πάνω του για 30 λεπτά και ταυτόχρονα να παίζει άμυνα. Ήταν φυσιολογικό κάποια στιγμή να βρουν ρυθμο οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Συν φυσικά τα λάθη που έδωσαν αιφνιδιασμούς στον Παναθηναϊκό.

Αν δε γυρισει ο Ντορσευ σε καλη κατάσταση, βλέπω να έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός στα επόμενα ματς στο ΣΕΦ.

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:25 am

Το παιχνίδι μοιάζει καρμπόν με το g1 στη βαλενθια. Πολύ ένταση στην άμυνα από ΠΑΟ και χαμηλό σκορ. Σημειολογικά ο NHd είχε κάνει και τότε κακό παιχνίδι επιθετικά.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:29 am

Τελικά πήγαμε κουβά στην επίμαχη φάση. Σε όσα replay είδα από την ΕΡΤ θα ορκιζόμουν ότι δεν είναι φάουλ, αλλά από τη σωστή λήψη φαίνεται να είναι ένα εξυπνότατο φάουλ. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς δηλαδή (για τον εαυτό μου το λέω).

Σε άλλα νέα, μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση ο Μήτογλου έτσι όπως παστελώνει τα τρίποντα στο τέλος. Μιλάμε για τον ίδιο παίχτη που στο 1ο ημίχρονο έχει κάνει above-the-rim airball σε πλάγιο lay up, που από το παιδικό σου μαθαίνουν να τελειώσεις τη φάση με ταμπλό εκεί. Η γενικότερη εμφάνιση του στο 1ο μισό του αγώνα είναι ασύμβατη με επαγγελματία παίχτη. Αν παίζαμε εμείς έτσι όταν πηγαίναμε σχολείο, καλούσαν την άλλη μέρα γονείς ή κηδεμόνες να τους πουν "..τι το ταλαιπωρείτε το παιδί, κρίμα είναι, έχετε σκεφτεί να ασχοληθεί με τις τέχνες και τα γράμματα;" :D

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:33 am

Conan1982 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, κάναμε μια υπέρβαση στο τόπικ καθώς όπως θα διαπιστώσατε αν και σβήσαμε αρκετές δημοσιεύσεις αφήσαμε την συζήτηση να εξελιχθεί και σε γενικές γραμμές χωρίς να παρεκτραπούμε ιδιαίτερα και να συμφωνήσουμε σε πολλά κομάτια.
Νομίζω ότι η γενική αίσθηση είναι και μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η διαιτησία δεν έδινε με την ίδια ευκολία τα φάουλ στον Παναθηναϊκό
Εγώ θα πω όμως και ότι η συγκεκριμένη φάση δεν έκρινε το παιχνίδι, εκεί που εξελίσσεται το μπάσκετ το συγκεκριμένο φάουλ δίνεται και αν δεν δωθεί θα μπορούσε να δωθεί το φάουλ στο τράβηγμα της φανέλας του Μιλουτίνοφ. Ωστόσο με αυτήν την τάση εγώ δεν συμφωνώ (να δίνονται τα συγκεκριμένα φάουλ), το καλύτερο θα ήταν να μην είχε δωθεί.
Νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε και ότι θέλουμε το πρωτάθλημα να κριθεί εντός του γηπέδου, δεν πρόκειται να διακοπεί κανένα ματς ούτε στο ΟΑΚΑ, ούτε στο ΣΕΦ, αυτά θέλω να πιστεύω ότι ανήκουν στο παρελθόν. Ας ελπίσουμε γενικότερα να κρατήσουν χαμηλά την ένταση πρωτα οι διοικήσεις και μετά οι προπονητές και οι παίκτες και να μην κάνουν μπουρλότο τα επόμενα ματς με διαμαρτυρίες και αστειότητες και από τις 2 πλευρές.
Δεν ξέρω αν έχει να γραφεί κάτι άλλο για τις φάσεις, αν θέλετε να σχολιάσετε κάποια συγκεκριμένη φάση ευχαρίστως, να συνεχίσουμε και λίγο στα αγωνιστικά τώρα.
Προς τιμή πολλών φίλων ολυμπιακών μελών του φόρουμ που έγραψαν χωρίς οπαδικά γυαλιά, αυτό το θρεντ κουτσά στραβά μπόρεσε να διαχειριστεί μια κουβέντα για την διαιτησία. Θα μου πεις γιατί στέκομαι σε αυτό ; γιατί στα έχω πει και δημοσία και σε π.μ. , ότι η καφρίλα είναι μειοψηφία, και αν κάθε φορά που κάποιος (εμφανώς σκόπιμα) προσπαθεί μέσα στην ρεμούλα να κάνει κουγκί το φόρουμ, θέλει , μηδενική ανοχή σε τέτοια σχόλια και τέτοιους χρήστες, όχι μηδενική ανοχή σε κουβέντες για τα αυτονόητα, για αυτά που βλέπουν τα μάτια μας. Αν κάποιος έχει πρόσθεση να κάνει μανούρα το βλέπεις, κάνει μπαμ, και εκεί θέλει ενα μπαν διαρκείας, όσο κρατάνε οι τελικοί, και θα δεις όταν ξαναγυρίσει θα είναι "κυρία" :mrgreen: - είναι κρίμα δηλαδή για 5-6-7 άτομα που όλοι ξέρουμε ποιοι είναι, να την πληρώνουμε άλλα μέλη που είμαστε ενεργά (ολυμπιακοί και παναθηναϊκοί) και ΜΠΟΡΟΥΜΕ επικοινωνήσουμε με σεβασμό. Από μένα η πρόταση μου είναι μία, και την ξανατοποθετώ στο κάδρο μήπως πλέον είναι γόνιμες οι συνθήκες : Μηδενική ανοχή σε flame post και μηδενική συμπεριφορά σε επιθετική και προβλητική ρητορική, αν δηλαδή κάποιος γράψει κάτι για την διαιτησία και το γράψει κόσμια γιατί να τιμωρηθεί αν το έει διατυπώσει με σεβασμό και αν είναι εξόφθαλμο ; έξω αν μπει κάποιος και τον quot-άρει με αγένεια, να σβηστούν και τα δύο ποστ. Έτσι εξισώνεται η τοξική συμπεριφορά με την νορμαλ.
Και τα γράφω όλα αυτά ενώ έχω δηλώσει αμέσως μετά την φάση, ότι και να μην σφύριζε τίποτα (ή να σφύριζε φλοπιν) η αίσθηση μου ήταν ότι δεν θα το παίρναμε το ματς, γιατί στο τέλος είχαμε χάσει πάλι το μυαλό μας και οι επιθέσει που χάναμε ήταν συνεχόμενες. Δεν έχασε ο Παναθηναϊκός από αυτό το σφύριγμα, απλά του στέρησε το δικαίωμα να το διεκδικήσει, που κανείς δεν ξέρει αν είχε την σοβαρότητα να το κάνει. Είναι κρίμα ένα τέτοιο σφύριγμα να χαλάει ολόκληρο ματς. Γιατί χθες οι δύο ομάδες ήταν τόσο χάλια και οι δύο που όποιος και να κέρδιζε δεν θα γινόταν τίποτα εξωαγωνιστικό, θα υπήρχε γκρίνια για τους προπονητές ή για τους τουρίστες αθλητές που θέλουν να πάνε Μύκονο. Η κύρια όμως αυτή με το ανεκδιήγητο σφύριγμα κατάφερε να βλάψει το άθλημα και μόνο.

Ας μείνουμε οι νοήμονες (σε αυτό το φόρουμ) στα αγωνιστικά και τα κόσμια πλαίσια γιατί θα υπαρξει σίγουρα τοξικότητα στα επόμενα 2 ματς.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:36 am

Δεν είδα το παιχνίδι και πιστεύω ότι η συζήτηση για εύνοια διαιτησίας χωρίς ανάλυση όλων των φάσεων του αγώνα δεν έχει πολύ νόημα. Αλλά μιας και μια φάση συζητιέται πολύ, χτες όταν το είδα είπα καλά τι σφύριξαν ακριβώς. Τώρα το είδα σε slow motion και μου φαίνεται ότι οριακά τον ακούμπησε γιατί μαζεύτηκε γρήγορα. Δεν ξέρω αν η εντολή των διαιτητών όταν δουν λυγισμένα χέρια κοντά στον αντίπαλο είναι να σφυρίζουν φάουλ και ίσως όποιος το δει σε κανονική ροή (από την πλευρά αυτής της κάμερας) να μην μπορεί εύκολα να καταλάβει πόσο ακούμπησε ο Ναν ή όχι. Αν και αν είχε βρει με τα χέρια του ο Ναν τα χέρια του Φουρνιε στο σουτ θα φαινόταν και από την κίνηση των χεριών που τώρα θεωρώ ήταν κανονική. Θυμάμαι πολλές περιπτώσεις πχ που ο βεζενκοφ βλέπει λυγισμένα χέρια κοντά του και σουτάρει γιατί ξέρει ότι θα πάρει φάουλ (και καλά κάνει αφού έτσι είναι οι κανόνες).

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:39 am

Εχουν δοθει τετοια φαουλ απειρα στο μπασκετ, οπως αυτο του Ναν στο φουρνιε οπως το ειδαμε απο αλλη καμερα. ολος ο ντορος εγινε γιατι αυτη την ληψη δεν την ειδαμε ποτε χτες και γιατι ισως το εδωσε συγκεκριμενα η Τσαρουχα που ειναι και κοκκινο πανι.
Αν ειχαμε την αλλη ληψη απο την αρχη δεν θα ξεσπουσε αυτο.
Παντως αυτη την ευαισθησια που λετε οτι σφυριζαν του ολυμπιακου δεν την ειδα σε 3 εμφανεστατες φασεις(φαουλ λεσορ στο σασα, του χειζ ντειβις στον γουοκαπ, και βηματα του Ναν). Μαλλον κακη διαιτησια θα πω εγω.

Τελοσπαντων, ολοι εδω λεγατε οτι δεν εχει σημασια τόσο το 1ο παιχνιδι για την καταληξη της σειράς διότι παντου γινονται μπρεικς και η καθε ομαδα μπορει να το γυρισει ακομα και απο 2-0.
Ας το δουμε λοιπον.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:43 am

Erether έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 8:49 am
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 8:31 am

Αχου μωρε στεναχωρηθηκε που εκανε 1 στα 13.Δεν πειραζει, ας μπει μια στο ebanking του η ας διαβασει μια φορα την κοπια του συμβολαιου που εχει σπιτι, να δει το 4 μπροστα,και θα του φυγουν ολα!
Πάει ταξίδια, τον λένε τουρίστα και αναισθητο. Κλαίει, τον λένε μαλθακό. Τι θέτε;
Να κλαιει οταν πηγαινει ταξιδια κ να χαιρεται/ανεβαζει στορις οταν φοραει τη φανελα με το τριφύλλι! :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:49 am

Μάγκες έχω το έχω πει χίλιες φορές, όταν καλλιεργείς συστηματικά πολεμικό κλίμα στο πρώτο κακό σφύριγμα ή στο τελευταίο είσαι κατευθείαν στα κάγκελα.
Είναι καθαρό φάουλ αλλά θα μπορούσε να μη το δώσει. So what?
Επίσης διαφωνώ ότι σε όλο το ματς αδικήθηκε ο ΠΑΟ. Έγιναν πολλά λάθη και εις βάρος του Οσφπ. Συγγνώμη που το χαλάω στους φίλους παναθηναϊκούς αλλά δε θα παρω.
Αυτό με τις βολές πάντως έχει καταντήσει αηδία. Ο Οσφπ σουτάρει πολλές βολές γιατί ο ΠΑΟ δεν παίζει απλά άμυνα. Οταν έπαιζε σοβαρή άμυνα με καλές περιστροφές σούταρε ο ΠΑΟ περισσότερες βολές από τις άλλες ομάδες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”