2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2780
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:49 am

AlexD έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:40 am
Εγώ βάζω και ένα άλλο στοίχημα που μου έχει κάτσει από καιρό. Στην φιέστα όταν μπήκε ο δημοσιογράφος της ερτ στα αποδυτήρια και ρωτούσε για Σάσα τους Παπ, Σάσα, Λαρι... εκείνοι αμέσως πριν πρέπει να συζητούσαν για τον Σλούκα και για αυτό έμοιαζαν σε σοκ, μόλις είχανε μάθει ότι θα φύγει οριστικά και το είχανε πιάσει το υπονοούμενο.
Δεν το βρίσκεις λίγο δύσκολο να ξέρουν τόσοι άνθρωποι και να μην βγήκε τσιμουδιά τόσο καιρό;

0
Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:57 am

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:49 am
AlexD έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:40 am
Εγώ βάζω και ένα άλλο στοίχημα που μου έχει κάτσει από καιρό. Στην φιέστα όταν μπήκε ο δημοσιογράφος της ερτ στα αποδυτήρια και ρωτούσε για Σάσα τους Παπ, Σάσα, Λαρι... εκείνοι αμέσως πριν πρέπει να συζητούσαν για τον Σλούκα και για αυτό έμοιαζαν σε σοκ, μόλις είχανε μάθει ότι θα φύγει οριστικά και το είχανε πιάσει το υπονοούμενο.
Δεν το βρίσκεις λίγο δύσκολο να ξέρουν τόσοι άνθρωποι και να μην βγήκε τσιμουδιά τόσο καιρό;
Ήξεραν ότι θα φύγει και το υπόλοιπο (χωρίς να επηρεάζει κάπου τον σχεδιασμό) φαντάζομαι ότι το καταλάβαιναν. Ότι ο ΠΑΟ κάνει πρόταση είχε ακουστεί σίγουρα και μετά τκ ραντεβού με τους αφους και νομίζω και πριν.

0
Rice

senior
Reactions: 302

Κυρ Ιούλ 09, 2023 7:18 am

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πανάκριβες μεταγραφές και δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό με άλλες ομάδες.Έτσι λειτουργεί τόσα χρόνια και δεν νομίζω να αλλάξει τώρα.

Το θεμα με τον Μιροτιτς ξεκίνησε (σύμφωνα με αυτά που έχουν ακουστεί)μετά από προσέγγιση της πλευράς του παίχτη με τον Ολυμπιακό.Ίσως αυτο να ιντριγκάρε τους Αγγελοπουλους και να αποφάσισαν να δώσουν τα λεφτά που θα έπαιρνε ο Σάσα.Παραπάνω αποκλείω να δώσουν.

Ο Καλάθης είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από το Σλούκα.Μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια τον χαρακτήριζαν βιονικό αφού πράγματι σωματικά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.Εσείς δεν βλέπετε πτώση στην απόδοση του Καλάθη?Τον χρόνο δεν τον ξεγέλασε κανείς και εγώ τουλάχιστον έβλεπα φέτος για πρώτη φορά κάποιες διάφορες στον Σλουκα σε σχέση με παλιά.

Ο Ολυμπιακός δεν πληρώνει υπεραξίες αντίθετα βοηθάει παίχτες να κάνουν τρελό στεπ απ στην καριέρα τους,πίστη λοιπόν στο πλάνο της ομάδας και εμπιστοσύνη στον κοουτς.

2
2 Εικόνα
Petran911

a1greece
Reactions: 49

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:07 am

Παιδιά γράφετε σαν να υπάρχει απεριόριστη προσφορά από παίχτες και το μόνο πρόβλημα είναι η τιμή. Αυτό δεν ισχύει ειδικά για τους Έλληνες, που αποτελούν τον κορμό αλλά και έχουν προαπαιτουμενο ελάχιστο όριο για την Α1. Επίσης υπάρχει κενό στην δημιουργία. Εγώ δεν πιστεύω ότι ήξεραν τι θα γίνει στον Ολυμπιακό και αν ακόμα πιθανολογουσαν ότι μπορεί να φύγει ο Σλουκας, δεν θεωρώ ότι ήξεραν το 2ο μέρος υης εξίσωσης δηλαδή ότι θα πήγαινε απέναντι.

Τέλος πάντων, εμένα ο Καλαθης καθόλου δεν θα με χάλαγε. Είναι παίκτης οικονομίας, δεν είναι τρύπα στην άμυνα και πάνω από όλα είμαι ο μόνος αντίστοιχος Έλλην παρόμοιου επιπέδου στην περιφέρεια. Άλλος παίχτης από Ελουκα. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν βλέπω ακόμα το σχέδιο. Αν έρθει ο Μιροτις οκ, αλλά δίχως Έλληνα πρώτης γραμμής υπάρχει πρόβλημα

0
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:21 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 11:28 pm
kojito έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 11:22 pm
Για μια στιγμή διαβάζω κάποια ποστ και νομίζω ότι έχει περάσει η αίσθηση ότι η ομάδα βρίσκεται σε εποχές Μπλατ και Κεμζούρα και θα κατέβει του χρόνου με κάτι Τσέρι, Έλλις, ημιπαλαίμαχο Ρότσεστι κτλ

Υπομονή, ακόμα Ιούλιο μήνα είμαστε. Ναι, χάσαμε δύο σημαντικότατα γρανάζια του κορμού, αλλά το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Ούτε "πέθανε" ο Ολυμπιακός. Αν κλείσει Μίροτιτς έχει ήδη αντικαταστήσει τον Σάσα με έναν ισάξιο παίκτη, έχει κάνει upgrade στο 5 με τον Μίλου, οπότε ακόμα κι αν έρθει κανένας Καλάθης στην περιφέρεια αντί του Ντόρσει που ονειρευόμαστε, και πάλι θα είμαστε τουλάχιστον στα ίδια με πέρσι.
Διαφωνώ πολύ αδερφέ. Ο Σλούκας έχει καλό χέρι στα κρίσιμα. Θέλουμε καλό γκαρντ οπωσδήποτε. Μιροτιτς έχει πρόβλημα στο ξύλο αλλά είναι παιχταρας. Τον θέλουμε. Καλάθης δεν μας κάνει... Πήραμε Γκος. Μέτρια επιλογή που δεν κάνει για game changer. Πόσες φορές να κάνουν ίδια λάθη οι Αγγελόπουλοι. Θα σε έδιωχναν από οποιαδήποτε δουλειά χαχα. Δεν θέλουμε στοιχήματα. Η ομάδα πρέπει να τα χτυπήσει όλα. Υπάρχει το hype. Ο ΔΓ δίνει γη και ύδωρ φέτος.
Επειδή δίνει ο Γιαννακόπουλος θα πρέπει να δώσουν κι αυτοί;

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 948
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:24 am

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 11:05 pm
Ρε παιδια λενε οτι ο βαζελος δινει σε Μιρο 7 μυρια για 2 χρονια.....
Νταξει δεν θα το αντεξω αυτο
ε αμα αποφασισε ο προεδρος τους αν παει το μπατζετ απο τα 10-12 μυρια στα 20 σε μια σεζον μεσα μεγεια του με χαρα του ,τι να κανουμε δεν θα τα βαψω και μαυρα .

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:26 am

Petran911 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:07 am
Παιδιά γράφετε σαν να υπάρχει απεριόριστη προσφορά από παίχτες και το μόνο πρόβλημα είναι η τιμή. Αυτό δεν ισχύει ειδικά για τους Έλληνες, που αποτελούν τον κορμό αλλά και έχουν προαπαιτουμενο ελάχιστο όριο για την Α1. Επίσης υπάρχει κενό στην δημιουργία. Εγώ δεν πιστεύω ότι ήξεραν τι θα γίνει στον Ολυμπιακό και αν ακόμα πιθανολογουσαν ότι μπορεί να φύγει ο Σλουκας, δεν θεωρώ ότι ήξεραν το 2ο μέρος υης εξίσωσης δηλαδή ότι θα πήγαινε απέναντι.

Τέλος πάντων, εμένα ο Καλαθης καθόλου δεν θα με χάλαγε. Είναι παίκτης οικονομίας, δεν είναι τρύπα στην άμυνα και πάνω από όλα είμαι ο μόνος αντίστοιχος Έλλην παρόμοιου επιπέδου στην περιφέρεια. Άλλος παίχτης από Ελουκα. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν βλέπω ακόμα το σχέδιο. Αν έρθει ο Μιροτις οκ, αλλά δίχως Έλληνα πρώτης γραμμής υπάρχει πρόβλημα
Δεν ήξεραν ότι ο Σλουκας πιθανότατα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα λόγω της οικογένειας του; Το ιδο έκανε και ο Λοτζεκσι κάποτε. Πραγματικά θα έπεφτα από τα σύννεφα αν επέλεξε τον Παο για άλλους λόγους. Είναι τελείως αντίθετο στα όσα πρεσβεύει τόσα χρόνια και όσα υποτίθεται αξιωνε για την καριέρα του.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 948
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:32 am

AO DAFNIS έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 11:36 pm
Δειτε τα περσινά ρόστερ Ρεαλ, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι, Εφές. Τι έπρεπε να λένε; Να κόψουμε την κούπα στα 4 τον Σεπτέμβρη , να πάρουν από ενα κομμάτι και να το ξαναδούμε του χρόνου;

Ή συνηθίσαμε κάθε χρόνο να παίρνουμε από έναν Μίροτιτς και Clyburn και τώρα μας κακοφαίνεται;

Ο μοναδικός φτασμένος και έτοιμος παίχτης τα τελευταία 3 χρόνια ήταν ο Σλούκας και ο Παπ(και η σημαία ο Πρίντεζης αλλά δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο).

Όλοι οι άλλοι έκαναν step up και αναδείχθηκαν από το μπάσκετ του Μπαρτζώκα. Προφανώς δεν γίνεται κάθε χρόνο να βγάζεις έναν Βεζένκοφ και είναι και πολύ δύσκολο να τον αντικαταστήσεις.

Για θυμηθείτε πριν 3 χρόνια όταν ανανεώσαμε τον Βεζένκοφ με 650κ αν δεν κάνω λάθος και προοριζόταν για βασικός τι γκρίνια είχε πέσει…
για το τελευταιο ημουν ο πρωτος που ειχε ξενερωσει οταν ο σασα ειχε ζητησει 9 κατοσταρικα κι ελεγα οτι πρεπει αν αποδειξει οτι τα αξιζει πρωτα.... ε και μου εβαλέ τα γυαλια ο παικτης με το παραπανω , αυτο με κανει να πιστευω οτι μπορουμε να βρουμε κι αλλους παικτες (οχι ευκολα βεβαια ) που να μπορεσουν να κανουν το στεπ απ τους και να αποδωσουν πολυ καλυτερα απο αυτο που μας εχουν δειξει ως τωρα.

1
1 Εικόνα
Rice

senior
Reactions: 302

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:34 am

Εγώ είμαι από αυτούς που εκτιμούν πολύ τον Καλάθη σαν παίχτη.Πιστεύω μάλιστα ότι ταιριάζει και στο σύστημα του Μπαρτζώκα που θέλει παίχτες ομάδας που να βάζουν τον εγωισμό τους κάτω για το καλό του συνόλου.

Όμως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή το ρόστερ νομίζω ότι δεν ταιριάζει καθόλου.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:36 am

Μόνο που το ταλέντο του Σάσα έκανε μπαμ από χιλιόμετρα. Δυστυχως δεν υπαρχει κατι τετοιο τωρα στη γειτονια μας. Ειχε φανεί ήδη από την εποχή του Άρη ότι τουλάχιστον για ρολιστας είναι πολύ καλός.
Ίσως μόνο ένα αμερικανάκι που έπαιξε στην Α1 και θα φτάσει ψηλά, ένα νεαρό παιδί που όμως ακόμα δεν έχει παίξει ακομα επαγγελματικά σε κατηγορία ανδρων. Εκεί κι αν χρειάζεται ματι

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:41 am

Rice έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:34 am
Εγώ είμαι από αυτούς που εκτιμούν πολύ τον Καλάθη σαν παίχτη.Πιστεύω μάλιστα ότι ταιριάζει και στο σύστημα του Μπαρτζώκα που θέλει παίχτες ομάδας που να βάζουν τον εγωισμό τους κάτω για το καλό του συνόλου.

Όμως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή το ρόστερ νομίζω ότι δεν ταιριάζει καθόλου.
Με Γουοκαπ Γκος στο 1-2 και Μακισικ στο 3 ο παίκτης που αντικαταστήσει τον Σλουκα πρέπει να απειλεί αξιόπιστα από το τρίποντο

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:45 am

Για Μιροτιτς θα μας πουν ακριβώς τι συμβαίνει; Πως ακριβώς ειμαστε φαβορί εφόσον έχει γίνει απλά μια πρώτη κρούση; Δεν μπορεί να υπογράψει πριν λυθεί το συμβολαιο του, αλλά προσύμφωνα επιτρεπονται. Τρέχα γύρευε τι θα γίνει μόλις επιστρέψει από τις διακοπές του.

0
Apegnosmenos
Reactions:

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:57 am

tarp7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:21 am
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 11:28 pm

Διαφωνώ πολύ αδερφέ. Ο Σλούκας έχει καλό χέρι στα κρίσιμα. Θέλουμε καλό γκαρντ οπωσδήποτε. Μιροτιτς έχει πρόβλημα στο ξύλο αλλά είναι παιχταρας. Τον θέλουμε. Καλάθης δεν μας κάνει... Πήραμε Γκος. Μέτρια επιλογή που δεν κάνει για game changer. Πόσες φορές να κάνουν ίδια λάθη οι Αγγελόπουλοι. Θα σε έδιωχναν από οποιαδήποτε δουλειά χαχα. Δεν θέλουμε στοιχήματα. Η ομάδα πρέπει να τα χτυπήσει όλα. Υπάρχει το hype. Ο ΔΓ δίνει γη και ύδωρ φέτος.
Επειδή δίνει ο Γιαννακόπουλος θα πρέπει να δώσουν κι αυτοί;

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Κυρ Ιούλ 09, 2023 11:13 am

pisto-linas έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:40 am
Στον Σάσα θα δίνανε 2,4-2,5μ επιπέδου Σπανούλη στα καλά του.Επισης είναι το μπάι άουτ 1,5 για ΝΒΑ.
Ο Σλούκας έπαιρνε 1.8 Η αύξηση μπάτζετ για τους συγκεκριμένους ουσιαστικά θα ήταν το νέο συμβόλαιο στο Σάσα.Εκτος αν αρχίσουμε πάλι τα "οι Αφοί θα τα δίνανε μόνο στο Σάσα" ,"δεν παίζουν αυτά τα λεφτά " και άλλα πολλά.Εγω βλέπω έναν φαύλο κύκλο με τα οικονομικά και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Καποιοι δεν πιστεύουν ότι θα πέσουν λεφτά και είμαστε και κάποιοι που δεν βλέπουν άλλο τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί αν ΔΕΝ πέσουν.

Ε καταντάει κάπως όλο αυτό.Πιστευω να γίνομαι κατανοητός.Καποιοι θα έχουν δίκιο παντως :D .
Ο Ολυμπιακός πάντα (από το 2011 και μετά, δηλαδή) έπαιζε με μικρό μπάτζετ και πάντα είχε να ανταγωνιστεί κολοσσούς (Ρεάλ, Μπάρτσα, Φενέρ, Εφές, Αρμάνι, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ). Πάντα τα πηγαίναμε καλά, καλύτερα απ' όσο μας έδειχνε το μπάτζετ μας. Ειδικά, τώρα με τον Μπαρτζώκα αυτό έχει φτάσει στο ύψιστο επίπεδο.
Δεν θα καταστραφούμε κιόλας, αν μπει κι άλλο ένα κλαμπ (ΠΑΟ) στο γκρουπ των ομάδων που ξοδεύουν αφειδώς.
Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στη δική μας πετυχημένη φιλοσοφία.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Ιούλ 09, 2023 11:19 am

Καλημέρα!

Όντως η ομάδα μας έχει άλλη φιλοσοφία. Όταν ο κόουτς έλεγε στην συνέντευξη ότι οι απέναντι ρίχνουν τρελά λεφτά (όπως ακούει από ατζεντηδες), συμπλήρωσε "εμείς έχουμε διαφορετική φιλοσοφία".

Και ισχύει. Όντως εμείς δεν πληρώνουμε υπεραξίες, τις φτιάχνουμε.

Ο Βεζε μπορεί να είχε ταλέντο που φαινόταν, αλλά τότε ελάχιστοι πίστευαν ότι θα καταφέρει να σταθεί στην Ευρωλιγκα σαν βασικό 4αρι. Ήμουν μειοψηφία όταν ήμουν χαρούμενος που ανανέωνε.

Είναι σαν να λέμε ότι πήραμε ΒΧ και σε 3 καλοκαίρια έχει παίξει μπασκεταρα και να φεύγει για ΝΒΑ. Κάποιος θα λέει "φαινόταν το ταλέντο του" και κάποιος άλλος θα θυμίζει ότι φαινόταν για πολλά χρόνια, δεν το είχε κάνει κάτι όμως.

Όλο το παραπάνω δεν σημαίνει ότι αν θέλεις να παραμείνεις φαβορί δεν πρέπει να χτυπήσεις και έναν έτοιμο παιχταρά αλλά πρέπει να περιμένεις στεπ απ από τους υπόλοιπους. Έναν τον χρειάζεσαι αν θέλεις να "βλέπεις" Φ4 του χρόνου.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”