Euroleague Round 28, Olympiacos Piraeus vs Partizan Belgrade

Συντονιστής: Captains

tarp7

allstar
Reactions: 2112
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 09, 2025 2:39 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Μαρ 08, 2025 6:30 pm
Εν τέλει νομίζω ότι οι επιστροφές θα τα κρίνουν όλα. Προλαβαίνει άραγε ο Έβανς και ο Ράιτ;
Οι επιστροφές των Ράιτ και Έβανς δεν νομίζω ότι θα κρίνουν κάτι. Και να γυρίσουν στα πλέι οφ, μικρή συμμετοχή θα έχουν κι αν θα έχουν.

Αν είμαστε σε καλή κατάσταση στα πλέι οφ εννοείται δεν φοβόμαστε κανέναν

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1824
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μαρ 09, 2025 3:05 pm

Ο Μπαρτζωκας είναι το στυλ του τέτοιο που δεν κάνει ιδιαίτερη ανάλυση του αντιπάλου αλλά ετοιμάζει την ομάδα στο τέλειο και αφήνει τους άλλους να προσαρσμοστουν σε εμάς. Πάντως με Φενερ που τερμάτισε 8η δεν έκανε και τόσο καλή δουλειά στην προετοιμασία της σειράς και μάλλον ο Ιτουδης κέρδισε αυτή την άτυπη μάχη των πάγκων και της προετοιμασίας. Άσχετα που περάσαμε εν τελεί εμείς. Επίσης όσες φορές έχει περάσει είναι πάντα με 3-2 ακόμα και με υποδεέστερους υπαλλήλους. Επίσης θεωρώ (προσωπική μου άποψη) τον Ομπράντοβιτς ως τον πιο ικανό προπονητή για σειρά. Του δικού μας και του Αταμαν πχ δεν είναι αυτό το δυνατό τους σημείο

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μαρ 09, 2025 4:15 pm

assistant έγραψε:
Κυρ Μαρ 09, 2025 2:03 pm
με Ρεαλ στα playoffs θα ειναι 80-20 υπερ μας.........με ολους τους αλλους (τους πιθανους 8ους εννοω) 99,9--0,1...........

συνεχιζω να πιστευω αυτο που εγραφα απο Οκτωβρη-Νοεμβρη οτι ο τελικος θα ειναι ελληνικος κι εκει θα γινει χαμουλης.......
Πρέπει να βγει δεύτερος για να πάμε τελικό και δύσκολα να περάσει την φενερ.Θα πέσουμε στους 4 το πιθανότερο που νομίζω δεν συμφέρει κανέναν από τους δύο..

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μαρ 09, 2025 4:22 pm

shaq7 έγραψε:
assistant έγραψε:
με Ρεαλ στα playoffs θα ειναι 80-20 υπερ μας.........με ολους τους αλλους (τους πιθανους 8ους εννοω) 99,9--0,1...........

συνεχιζω να πιστευω αυτο που εγραφα απο Οκτωβρη-Νοεμβρη οτι ο τελικος θα ειναι ελληνικος κι εκει θα γινει χαμουλης.......
Πρέπει να βγει δεύτερος για να πάμε τελικό και δύσκολα να περάσει την φενερ.Θα πέσουμε στους 4 το πιθανότερο που νομίζω δεν συμφέρει κανέναν από τους δύο..
Βήμα βήμα αδερφέ……..εγώ εξακολουθώ πάντως να έχω την διαίσθηση ότι ΔΕΝ θα πάνε και οι δύο ομάδες μας στο Final 4! Ναι ξέρω, μέχρι στιγμής φαίνεται σχεδόν αδύνατο να συμβεί, αλλά έχω αυτή την διαίσθηση από την αρχή της χρονιάς, χωρίς να μπορώ μπασκετικά να δικαιολογήσω!!!!…….ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΩ 200% έξω!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μαρ 09, 2025 4:32 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Κυρ Μαρ 09, 2025 4:22 pm
shaq7 έγραψε:

Βήμα βήμα αδερφέ……..εγώ εξακολουθώ πάντως να έχω την διαίσθηση ότι ΔΕΝ θα πάνε και οι δύο ομάδες μας στο Final 4! Ναι ξέρω, μέχρι στιγμής φαίνεται σχεδόν αδύνατο να συμβεί, αλλά έχω αυτή την διαίσθηση από την αρχή της χρονιάς, χωρίς να μπορώ μπασκετικά να δικαιολογήσω!!!!…….ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΩ 200% έξω!!!
Δινω 20% πιθανοτητες να μην παμε φ4 και αυτο μονο αν πεσουμε σε ρεαλ-εφες που εχουν παικτες με κακαλα.
και ο παο στο οακα δεν νομιζω οτι μπορει να αποκλειστει,μονο αν γινει κανα αστειο και πεσει καπως με μονακο.

ο μπαρτζωκας δεν εχει χασει σειρα πλει οφ παντως και μαλιστα καθε φορα επαιζε με καλυτερα ροστερ απεναντι..η φενερ πχ ειχε διπλο μπατζετ απο μας τοτε..την μπαρτσα περσι την κερδισει μεσα στην εδρα της που δεν ειχε ξανα γινει κατι τετοιο..και το ροστερ μας περσι ηταν μετριο.Με μονακο επισης επεσε πανω στην χειροτερη ομαδα που δεν μας ταιριαζε και καθολου λογω αθλητικοτητας.Πως τα καταφερνουμε να πεσουμε καθε χρονια με τον χειροτερο αντιπαλο ακομα και πρωτοι να βγουμε ειναι ακραιο.

0
assistant

nba
Reactions: 1700
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Κυρ Μαρ 09, 2025 5:17 pm

shaq7 έγραψε:
assistant έγραψε:

Και τριτος να βγει θα παιξει στον ημιτελικο του φαιναλ-4 με τη Φενερ(λογικα) και θα την πετσοκοψει......εμεις σαν πρωτοι θα παιξουμε ημιτελικο με το νικητη του ζευγαριου 4-5 και θα τον πετσοκοψουμε........

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”