Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

a1greece
Reactions: 585
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 09, 2024 12:16 pm

Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση σου αν πράγματι ο Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει τον παίκτη για την θέση 3, αλλά δεν προκύπτει από κάπου αυτό. Αντίθετα, έχει δηλώσει (αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος) ότι σκεφτόταν αυτό το σχήμα. Ο Πίτερς έχει παίξει 3 στην Μπασκόνια και ο Βέζε επίσης στην καριέρα του. Για μένα είναι θέμα διαχείρισης του προπονητή. Αν κάτσει ο Μπαρτζώκας να μιλήσει με τον Πίτερς και τον διαβεβαιώσει ότι θα έχει ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα, τότε ο παίκτης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Επίσης, σχήματα και με τους δύο για 5-10 λεπτά μας κάνουν πιο ευέλικτους, γιατί απλά ο coach θα έχει περισσότερες επιλογές στην διάθεση του για να ανακατέψει την τράπουλα.

0
yawn.brigade

junior
Reactions: 327

Τρί Ιούλ 09, 2024 12:18 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 4:41 am
yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 1:10 am

ο ίδιος ο Μπαρτζώκας είπε ότι ο Μπραζντέικις ήρθε λόγω της κατάστασης του Σακ και η πρόταση στον Ναν εξακολουθούσε να ισχύει απλά προτίμησε Παναθηναϊκό. δεν έγινε ο Ναν Μπραζντέικις.
Αρα ο Ναν έγινε ο κανένας? Ακόμα χειρότερο αυτό...
δεν είναι ακριβώς έτσι, η ομάδα μαζί με το Μπραζντέικις πήρε 4 παίκτες από το Σεπτέμβρη και έπειτα. υποθέτω ότι κάπου υπάρχει και ένα όριο στο πόσους θα ήθελε να βάλει στο ρόστερ της στη μέση της σεζόν. υποθέσεις κάνω αλλά ίσως αν δε τραυματίζονταν οι ψηλοί μας και τραβούσε περισσότερο ο Σίκμα αντί για Πετρούσεφ και Ράιτ να παίρναμε κάνα σκόρερ.

και οι 4 παίκτες που πήραμε ήταν λύσεις ανάγκης και όχι αρχικού σχεδιασμού, αν φτάνεις σε αυτό το σημείο μάλλον ο σχεδιασμός πάει περίπατο.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 09, 2024 12:21 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 08, 2024 8:27 pm
ο προεδρος των Ραπτορς λεει για το θεμα Σασα οτι δεν ξερει αν θα παρει μερες ή μηνες
θεμα ημερων ειναι ουσιαστικα αλλα δεν ξερουμε ποσες μπορει ναειναι και καμια 200ρια ξερωγω

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Τρί Ιούλ 09, 2024 12:30 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 12:16 pm
Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση σου αν πράγματι ο Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει τον παίκτη για την θέση 3, αλλά δεν προκύπτει από κάπου αυτό. Αντίθετα, έχει δηλώσει (αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος) ότι σκεφτόταν αυτό το σχήμα. Ο Πίτερς έχει παίξει 3 στην Μπασκόνια και ο Βέζε επίσης στην καριέρα του. Για μένα είναι θέμα διαχείρισης του προπονητή. Αν κάτσει ο Μπαρτζώκας να μιλήσει με τον Πίτερς και τον διαβεβαιώσει ότι θα έχει ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα, τότε ο παίκτης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Επίσης, σχήματα και με τους δύο για 5-10 λεπτά μας κάνουν πιο ευέλικτους, γιατί απλά ο coach θα έχει περισσότερες επιλογές στην διάθεση του για να ανακατέψει την τράπουλα.
φετος σε αντιθεση με περσυ η ομαδα λογικα θα κανει πληρη προετοιμασια εχοντας μεγαλο μερος του ροστερ της παροντες , τι σημαινει αυτο ? Πολλα και τιποτα , απο τη μια ο κοουτς θα εχει το χρονο να δουλεψει με παραπανω παικτες και αν δει τι θελει να κανει με τον καθενα απο αυτους και απο την αλλη αν δεν ολοκληρωθει το ροστερ και δεν εχουμε σιγουρια στο ποιος θα ερθει και ποιος θα φυγει δνε μπορουμε να μιλαμε ουτε για πητερς ουτε για μκ κισσικ ουτε για κανεναν αλλο

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:06 pm

Ο Αντρεάνι λέει ότι κατά 99% συγκεντρωνόμαστε σε Φουρνιέ και Μίχαλιουκ, με επικρατέστερο τον Γάλλο.

https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... o-fournie/

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2545
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:14 pm

montechristo έγραψε:
Ο Αντρεάνι λέει ότι κατά 99% συγκεντρωνόμαστε σε Φουρνιέ και Μίχαλιουκ, με επικρατέστερο τον Γάλλο.

Αυτό το tweet του Αντρεάνι είναι πριν 5 μέρες, οπότε δεν είναι κάτι καινούριο. 1-2 μέρες μετά κιόλας αν δεν κάνω λάθος στα ρεπορτάζ βγήκε ότι είναι γνωστό ότι ενδιαφερόμαστε πολύ για Φουρνιέ και ότι ο παίκτης το γνωρίζει αυτό (δηλαδή έχει γίνει και προσέγγιση), αλλά εκείνος έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ και προτιμά να επικεντρωθεί εκεί προς το παρόν γιατί πιστεύει ότι μπορεί να βρει πρόταση που τον καλύπτει.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:21 pm

Ο μποζικας πήγε στο σαμερ λιγκ των χοκς.. κάθε φορά εκεί είναι που μιλάει με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα .. ψαχτε τι παίκτες θα δει να μάθουμε 😁

Εμένα δεν μαρεσει ο Πίτερς πίσω από τον σασα εκτός και έρθει και κανας οτζελεγιε.. και οι 2 έχουν την ίδια αδυναμία με τύπους όπως χειζ τζαμπαρι κτλ..καλά δεν συζητάω να παίζουν και μαζί .. η φενερ πχ με κολσον χειζ θα μας κάνει σουρωτήρι ..
Αν φύγει ο πετρουσεφ εγώ νομίζω δεν θα κράταγα έτσι και αλλιώς τον Πίτερς και θα έπαιρνα οτζελεγιε και ένα 2-3 σαν τον λονι η φουρνιε… εκεί πραγματικά δεν παίζεται η ομάδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 529
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:38 pm

shaq7 έγραψε:
Ο μποζικας πήγε στο σαμερ λιγκ των χοκς.. κάθε φορά εκεί είναι που μιλάει με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα .. ψαχτε τι παίκτες θα δει να μάθουμε 😁

Εμένα δεν μαρεσει ο Πίτερς πίσω από τον σασα εκτός και έρθει και κανας οτζελεγιε.. και οι 2 έχουν την ίδια αδυναμία με τύπους όπως χειζ τζαμπαρι κτλ..καλά δεν συζητάω να παίζουν και μαζί .. η φενερ πχ με κολσον χειζ θα μας κάνει σουρωτήρι ..
Αν φύγει ο πετρουσεφ εγώ νομίζω δεν θα κράταγα έτσι και αλλιώς τον Πίτερς και θα έπαιρνα οτζελεγιε και ένα 2-3 σαν τον λονι η φουρνιε… εκεί πραγματικά δεν παίζεται η ομάδα.
Σουρωτήρι να σε κάνει λίγο δύσκολο γιατί πάντα πρέπει να κοιτάς και τι προοπτική έχει το Πίτερς-Σάσα στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας... Δηλαδή αν εσύ βάζεις 3 πόντους και τρως 2, πάλι είσαι κομπλέ φαντάζομαι... Μπορεί το αμυντικό κενό στο 3-4 να στο καλύψει, να στο καμουφλάει με παίχτες από το 1,2 και 5 και φυσικά πάντα μετράει και η διάθεση των παιχτών... Δηλαδή, αν δεις πχ τη δική μου 5άδα (Σλούκας- Ναν - Γκραντ - ντίνος - λεσόρ), θα πεις μεγαλύτερο σουρωτήρι από δαύτους δεν έχω ξαναδεί.. σε ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ όμως επίπεδο..στα χαρτιά... και ειδικα αν βγάλεις και κανέναν Γκραντ για να μπει ο Γκριγκόνις, πιάσε το αυγό και κούρεψέ το γουλί....παρά ταύτα, δε λειτουργεί ακριβώς όπως το σχεδιάζεις σε θεωρητικό επίπεδο... Ο Ναν έχει χέρια και πόδια για να κάνει τα βασικά, ο Σλούκας έπαιξε αμυντικά όσο καλύτερα μπορουσε, ο Γκραντ ήταν παντού, ο Γκριγκόνις το πάλεψε πολύ και έτσι ενώ φαινομενικά ήσουν για φούντο στην άμυνα στα χαρτιά, πήραμε πολλά παιχνίδια παίζοντας τον αντίπαλο σε χαμηλό σκορ και έχοντας καλούς αμυντικούς δείκτες... Το ότι πρέπει να φύγει ένας εκ των Πίτερς - Πετρούσεφ το θεωρώ δεδομένο, αλλά εμπιστεύσου τον άνθρωπο στο avatar σου :wink:

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Τρί Ιούλ 09, 2024 1:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sa7Sa
Reactions:

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:42 pm

Ο απόγονος του δεύτερου γιου ακούει το σάλπισμα του στρατηλάτη. Φέρει κέλτικα όπλα & ρωμαϊκό αίμα από γενιά ευπατριδών. Η μεγάλη σκιά του δέντρου εμφανίστηκε δις στο όνειρο του ενήλικα. Μια μητέρα στο σταυροδρόμι μεταξύ του κοσμοπολίτικου Βορρά & του Νότου.

Γρίφος από χουπφελλας με χαστακ οσφπ
Το έλυσε κανένας ;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:49 pm

Airman έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 1:38 pm
shaq7 έγραψε:

Σουρωτήρι να σε κάνει λίγο δύσκολο γιατί πάντα πρέπει να κοιτάς και τι προοπτική έχει το Πίτερς-Σάσα στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας... Δηλαδή αν εσύ βάζεις 3 πόντους και τρως 2, πάλι είσαι κομπλέ φαντάζομαι... Μπορεί το αμυντικό κενό στο 3-4 να στο καλύψει, να στο καμουφλάει με παίχτες από το 1,2 και 5 και φυσικά πάντα μετράει και η διάθεση των παιχτών... Δηλαδή, αν δεις πχ τη δική μου 5άδα (Σλούκας- Ναν - Γκραντ - ντίνος - λεσόρ), θα πεις μεγαλύτερο σουρωτήρι από δαύτους δεν έχω ξαναδεί.. σε ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ όμως επίπεδο..στα χαρτιά... και ειδικα αν βγάλεις και κανέναν Γκραντ για να μπει ο Γκριγκόνις, πιάσε το αυγό και κούρεψέ το γουλί....παρά ταύτα, δε λειτουργεί ακριβώς όπως το σχεδιάζεις σε θεωρητικό επίπεδο... Ο Ναν έχει χέρια και πόδια για να κάνει τα βασικά, ο Σλούκας έπαιξε αμυντικά όσο καλύτερα μπορουσε, ο Γκραντ ήταν παντού, ο Γκριγκόνις το πάλεψε πολύ και έτσι ενώ φαινομενικά ήσουν για φούντο στην άμυνα στα χαρτιά, πήραμε πολλά παιχνίδια παίζοντας τον αντίπαλο σε χαμηλό σκορ και έχοντας καλούς αμυντικούς δείκτες... Το ότι πρέπει να φύγει ένας εκ των Πίτερς - Πετρούσεφ το θεωρώ δεδομένο, αλλά εμπιστεύσου τον άνθρωπο στο avatar σου :wink:
Μόλις φάνε ξύλο εξαφανίζονται , ειδικά ο Πίτερς δεν μπορεί να κάνει τίποτα απέναντι σε τέτοιους παίκτες ούτε μπρος ούτε πίσω … ο σασα προσφέρει αλλιώς

Μιλάμε για σοβαρά ματς πλέι οφ και πάνω που πέφτει ξύλο

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τρί Ιούλ 09, 2024 1:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 529
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:49 pm

Sa7Sa έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 1:42 pm
Ο απόγονος του δεύτερου γιου ακούει το σάλπισμα του στρατηλάτη. Φέρει κέλτικα όπλα & ρωμαϊκό αίμα από γενιά ευπατριδών. Η μεγάλη σκιά του δέντρου εμφανίστηκε δις στο όνειρο του ενήλικα. Μια μητέρα στο σταυροδρόμι μεταξύ του κοσμοπολίτικου Βορρά & του Νότου.

Γρίφος από χουπφελλας με χαστακ οσφπ
Το έλυσε κανένας ;
έχει 2πλό hash ...και τους 2 αιώνιους... Σβι ίσως στον ΟΣΦΠ ? έχει παίξει στους κέλτες, εμφανίστηκε και πέρυσι στο όνειρο του ΠΑΟ και φέτος στο όνειρο του ΟΣΦΠ...κατάγεται από πολύ πλούσια οικογένεια... τα υπόλοιπα δεν...

εκτός και αν στρατηλάτης είναι ο Αταμάν (καθότι Αταμάνους έλεγαν τους Καζάκους στρατηγούς) και απόγονος του 2ου γιου ο DPG...Ο Παύλος ήταν ο 2ος γιος...

Who knows ?

0
yawn.brigade

junior
Reactions: 327

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:54 pm

έχει παραγίνει το κακό με τους insiders και τα εμότζι και τους γρίφους, σε λίγο θα πρέπει να βρεις ποιος ήταν ο Zodiac για να καταλάβεις ποιον παίκτη εννοούν (όχι ότι ξέρουν και οι ίδιοι αλλά λέμε τώρα)

5
5 Εικόνα
Sa7Sa
Reactions:

Τρί Ιούλ 09, 2024 2:05 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 1:54 pm
έχει παραγίνει το κακό με τους insiders και τα εμότζι και τους γρίφους, σε λίγο θα πρέπει να βρεις ποιος ήταν ο Zodiac για να καταλάβεις ποιον παίκτη εννοούν (όχι ότι ξέρουν και οι ίδιοι αλλά λέμε τώρα)
Ο χουπφελλας συνήθως έχει σωστές ενημερώσεις πάντως , τώρα γι ποιους λες δε ξέρω

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 09, 2024 2:10 pm

Ο χουπφελας τον τζαβοντε Γκριν εννοεί .. τον εχουνε προτείνει σε ομάδες Ευρωλίγκας .. συμφέροντα μάνατζερ εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος ..πχ λίγο πριν μείνει μπαρτσα ο λαπρο τον θυμήθηκε και τον σαριτς πριν βρει ομάδα . Δεν είναι απίθανο πάντως να τον κοιτάμε αν και εμένα δεν μου κολλάει για αυτό που θέλω εγώ τουλάχιστον στην ομάδα .

1
1 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 09, 2024 2:49 pm

montechristo έγραψε:

Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;
😆😆😆

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”