εχω ηδη πει πολλα κι εχω δωσει το λογο μου να μην πω τιποτα σχετικα με το σεφ και τα συμπαραμαρτουντα του . η γιορτουλα εχει ολοκληρη χορογραφια απο πισω και υπαρχει συγκεκριμενο ταιμινγκ που θα ανακοινωθουν καποια πραγματα και να γινει αλυσιδα ανακοινωσεων σχετικα με πολλα θεματα . Οπως σε πολλα θεματα ετσι και στην πολιτικη το ταιμινκ μετραει .shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 6:44 pmπροφανως και σκετο το σεφ θελουν να το ξεφορτωθουν το θεμα ειναι στα υπολοιπα..εγω ειχα ακουσει οτι κολλαει σε καποιο ξενοδοχειο που θελουν να χτισουν αλλα μοιαζει πολυ με τους ξενωνες που λετε..παντως και οι αφοι ισως το παρατραβανε στο τι ζητανε,αλλα μαλλον εχουν να πατησουν στο τι δωσαν στον δπγ.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σιγουρα οχι για να φιλοξενησουν προσφυγες...Ξενωνες θα βαφτιστουν αλλα θα ειναι ξενοδοχειο.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 6:47 pmΓιατί ξενώνες;GK_23 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 6:34 pm
Σήμερα μίλησα με φίλο μηχανικό που συνεργάζεται με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Στασινό (Πρόεδρος ΤΕΕ), και μου είπε ότι το θέμα κολλάει στην απαίτηση των Αφών να αλλάξουν οι χρήσεις στo πάρκο του ΣΕΦ ούτως ώστε να μπορέσουν να κατασκευάσουν σε αυτόν το χώρο ξενώνες. Σε αυτό το ζήτημα δεν υπάρχει συμφωνία τόσο με την κυβέρνηση όσο και με τον Δήμο Πειραιά.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μου ανέφερε κάτι για αυτό. Για ποιο λόγο δηλαδή θέλουν οι Αφοί να έχουν την δυνατότητα να χτίσουν ξενώνες στο χώρο που βρίσκεται σήμερα το πάρκο.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 6:47 pmΓιατί ξενώνες;GK_23 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 6:34 pm
Σήμερα μίλησα με φίλο μηχανικό που συνεργάζεται με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Στασινό (Πρόεδρος ΤΕΕ), και μου είπε ότι το θέμα κολλάει στην απαίτηση των Αφών να αλλάξουν οι χρήσεις στo πάρκο του ΣΕΦ ούτως ώστε να μπορέσουν να κατασκευάσουν σε αυτόν το χώρο ξενώνες. Σε αυτό το ζήτημα δεν υπάρχει συμφωνία τόσο με την κυβέρνηση όσο και με τον Δήμο Πειραιά.
Τόσο η εταιρεία μηχανικών, με την οποία συνεργάζεται ο φίλος μου, όσο και το γραφείο του Στασινού, σκοπεύουν να μπουν στην σύμπραξη που θα αναλάβει τα έργα ανακατασκευής, εφόσον προχωρήσει τελικά το θέμα της παραχώρησης. Είναι ένα θέμα που συζητιέται γενικότερα στους τεχνικούς κύκλους.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
φυγε ρε απατεωνα χακερ απο το λογαριασμου του τουλουμπα , εκεινος δεν λεει τετοια πραγματατουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 2:35 pmγιατι δεν ειναι?Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 2:32 pm
Και τα scouting reports περσι ελεγαν για τον παικταρα Γιουρτσεβεν.![]()
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αρα θα γινει η εχει κολλησει και γιαυτο βγαινουν οι αφοι?fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 6:57 pmεχω ηδη πει πολλα κι εχω δωσει το λογο μου να μην πω τιποτα σχετικα με το σεφ και τα συμπαραμαρτουντα του . η γιορτουλα εχει ολοκληρη χορογραφια απο πισω και υπαρχει συγκεκριμενο ταιμινγκ που θα ανακοινωθουν καποια πραγματα και να γινει αλυσιδα ανακοινωσεων σχετικα με πολλα θεματα . Οπως σε πολλα θεματα ετσι και στην πολιτικη το ταιμινκ μετραει .shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 6:44 pmπροφανως και σκετο το σεφ θελουν να το ξεφορτωθουν το θεμα ειναι στα υπολοιπα..εγω ειχα ακουσει οτι κολλαει σε καποιο ξενοδοχειο που θελουν να χτισουν αλλα μοιαζει πολυ με τους ξενωνες που λετε..παντως και οι αφοι ισως το παρατραβανε στο τι ζητανε,αλλα μαλλον εχουν να πατησουν στο τι δωσαν στον δπγ.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακίσικ ανανέωση για 1 χρόνο λέει ο Καβαλιεράτος!
https://www.sport24.gr/basket/oristiko- ... olimpiako/
https://www.sport24.gr/basket/oristiko- ... olimpiako/
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
η πληροφορηση που ειχα το Σαββατο ειναι οτι κολλαγε το θεμα στα γυρω γυρω που ειναι πολλα περισσοτερα απο οσα εχουν ανφερθει εδω , ισως ζητανε 10 για να παρουν 5 το ξερουμε το παιχνιδακι του παζαριου. δεν εχω μιλησει με το φιλο απο τοτε γιατι ετρεχε με διαφορα θεματα αν εχω κατι νεωτερο και μου δωσει το οκ (δεν θελω να τον εκθεσω ) θα το μοιραστω με την παρεα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 7:54 pmαρα θα γινει η εχει κολλησει και γιαυτο βγαινουν οι αφοι?fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 6:57 pm
εχω ηδη πει πολλα κι εχω δωσει το λογο μου να μην πω τιποτα σχετικα με το σεφ και τα συμπαραμαρτουντα του . η γιορτουλα εχει ολοκληρη χορογραφια απο πισω και υπαρχει συγκεκριμενο ταιμινγκ που θα ανακοινωθουν καποια πραγματα και να γινει αλυσιδα ανακοινωσεων σχετικα με πολλα θεματα . Οπως σε πολλα θεματα ετσι και στην πολιτικη το ταιμινκ μετραει .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis vlachopoulos την Τετ Ιούλ 02, 2025 8:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stam Tziant την Τετ Ιούλ 02, 2025 8:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο