Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1473
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 10, 2024 10:32 pm

Έχει μεγάλο hype στο ινστα η Μπεριλ και δεν θέλουν να την αφήσουν έτσι ευκολα

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar

Τετ Ιούλ 10, 2024 10:50 pm

Έχει κάτσει το τοπικ

Όλοι βλέπετε μπαλα προδότες

Ας βάλω κάναν απίθανο να γίνει τζερτζελές

Σε πτωτική πορεία με τραυματισμό στα παπαρακια πέρσι

Δεν ευνουχιστηκε όλα καλά πηδαει ακόμα

https://www.basketball-reference.com/pl ... dja01.html

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1041
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Ιούλ 10, 2024 11:05 pm

berry έγραψε:
Έχει κάτσει το τοπικ

Τεσσαρι , δεν ειναι για ευρωπη στα γεραματα .

Θα μου αρεσε βεβαια ενας τετοιος να παιζει τον ρολο του τραμπουκου στα αντιπαλα τεσσαρια και να βαζει κανα σουτακι στα ζορια .

Οπως ηταν ο μπλουθενταλ η μπλου στην μακαμπι το 14 .

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar

Τετ Ιούλ 10, 2024 11:08 pm

Και τρία για πλάκα

Ναι μάλλον δεν είναι αλλά αν δεν είναι στα γεράματα ποτέ είναι;

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1041

Τετ Ιούλ 10, 2024 11:12 pm

Μεχρι να καταλαβει πως δερνουν στην ευρωπη παει η χρονια . Εφυγε κι ο κανααν να του κανει μια επιδειξη .

Στην προπονηση κατι πιτερς βεζενκοφ πετρουσεφ θα τους σαπακιασει .
Δεν ειμαστε για τετοια τωρα .

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1171
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 10, 2024 11:14 pm

coach blue έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 11:05 pm
berry έγραψε:
Έχει κάτσει το τοπικ

Τεσσαρι , δεν ειναι για ευρωπη στα γεραματα .

Θα μου αρεσε βεβαια ενας τετοιος να παιζει τον ρολο του τραμπουκου στα αντιπαλα τεσσαρια και να βαζει κανα σουτακι στα ζορια .

Οπως ηταν ο μπλουθενταλ η μπλου στην μακαμπι το 14 .
Αν ειναι καλα ειμαι πραγματικος αμυντικος εξολπθρευτης. Απλα δεν ειναι αυτο που χρειαζεται η ομαδα καθως επιθετικα ειναι και αυτος ετεροφωτος.

Γενικα για να αφησω πιτερς μακκισικ μονο σε παικτη επιιθετικο εξολοθρευτη επιπεδου θα πηγαινα.

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar

Τετ Ιούλ 10, 2024 11:27 pm

Εγώ πάλι λέω ότι αν μπορείς να φέρεις τέτοιου επιπέδου παίκτη δεν διυλιζεις τον κωνωπα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιούλ 10, 2024 11:58 pm

οχι οτι παιζει να ρθει ευρωπη..αλλα αυτος κανει τικ και το κουτακι του καλου παιδιου..εχει περασει πολλα στην ζωη του.

Εγω λονι γουοκεριακος ειμαι..εναν τετοιον χρειαζομαστε και ας παιζει 2 περισσοτερο..αλλα πιο ευκολη περιπτωση ειναι του φουρνιε :lol:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Πέμ Ιούλ 11, 2024 12:33 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 8:50 pm
καλα να πληρωσει λεφτα ουτε 0,0001%.. Οι ραπτορς το ξερανε απο πριν οτι ο σασα δεν θα μεινει προφανως..Αλλα δεν ειναι χαζοι να του δωσουν ολο το ποσο ενω ο παικτης καιγεται να φυγει ενω αυτοι οχι..ο λωτσος απο την αλλη προσπαθει να παρει οσα περισσοτερα γινεται..Δεν μιλαμε για 5-10χιλ εδω αλλα για εκατομμυρια.. Θεωρω στοχευμενη την δηλωση των ραπτορς οτι μπορει να παρει μερες μπορει και μηνες..σαν να λενε του λωτσου ριξε απαιτησεις αλλιως θα σε παμε οσο τραβαει.. Λογικα ξερουνε τι κανουνε,ακουσα οτι μαζι με τον λωτσο ειναι και αλλος ενας αμερικανος μανατζερ πολυ κωλοπετσωμενος..

Το μονο κακο για μας οτι θα τραβηξει αυτη η υποθεση ειναι οτι καθυστερουν τον σχεδιασμο..Αν δεν γινει συντομα ισως εφες μπαρτσα που θελουν τον πιτερς βρουν αλλον..Αν και αποτι φαινεται ο πετρουσεφ θα μας την κανει..Τον μακισικ δεν εχω καταλαβει γιατι δεν τον εχουμε δωσει ηδη στην μονακο αν ισχυει η προταση...Υπαρχει συμπαν που θελουμε να τον κρατησουμε ενω γλιτωνουμε τοσα λεφτα?Ετσι και αλλιως θα ναι 11ος-12ος παικτης μας.
Να, αυτό είναι που αδυνατώ να καταλάβω κι εγώ, όπως και άλλοι συμφορουμίτες. Ότι δηλαδή ο Σάσα, που ίδιος θέλει να προσβάλει το συμβόλαιο του, αξιώνει και μέρος αυτού, χωρίς να εργαστεί ούτε μια μέρα;; Που έχει ξαναακουστεί κάτι παρόμοιο;

Αν θυμάστε, πριν ανακοινωθεί η διαφαινόμενη επιστροφή Βεζενκοφ, σε όλα τα άρθρα κυριαρχούσε το εξής επιχείρημα: ο Σάσα αν μείνει στους Ράπτορς θα έχει να λαμβάνει περίπου 3Μ (ίσως και λιγότερα λόγω υψηλής φορολογίας στον Καναδά), ενώ αν αποφασίσει να επιστρέψει Ελλάδα για χάριν του Ολυμπιακού θα πάρει αρκετά περισσότερα χρήματα. Κανένας, μα ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν έλεγε ότι ο Σάσα αν αποφασίσει να φύγει από τους Ράπτορς, θα λάβει ένα μέρος του συμβολαίου και θα έρθει να πάρει και τα 3.5Μ του Ολυμπιακού. Γιατί φυσικά αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα!

Και αν συμβεί εν τέλει κάτι τέτοιο, τότε τι σταματάει κι άλλους NBAers να πράξουν κάτι ανάλογο;; Να έχει φερειπείν κάποιος συμβόλαιο με τους Bucks πχ και ένα καλοκαίρι να αποφασίσει να φύγει για Κίνα. Δεν μπορώ βρε παιδιά τη μουνταδα του Μιλγουόκι, έχω κατάθλιψη, θέλω να πάω στην μαγική άπω Ανατολή, ο παππούς του παππού μου ήταν Σαμουράι και με κυνηγάει το πνεύμα του στα όνειρα μου, αφήστε με να πάω να βρω την υγειά μου σε μία παγόδα. Και επειδή είμαι καλό παιδί θα σας αφήσω και το 50% του συμβολαίου για τα επόμενα 2 χρόνια που απέμεναν. Θέλω μόνο 6Μ (για παράδειγμα) και να φύγω να πάω να τρώω παγκολίνους στιφάδο, εε και να πάρω και άλλα 10Μ από μια ομάδα εκεί που το είχα κάνει τάμα στον παππού του παππού μου (τον Σαμουράι ντε) να παίξω.

Μόνο σε εμένα όλο αυτό ακούγεται σουρεαλιστικό;; Δεν ανοίγει ο ασκός του Αιόλου; Και ναι μπορεί τελικά να συμβεί κάτι τέτοιο με την περίπτωση του Σάσα για να απαλλαγούν και οι Ράπτορς από έναν παίκτη που δε γουστάρει καθόλου να παίξει εκεί, αλλά και πάλι εγώ το βρίσκω τρελό!

0
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 11, 2024 12:58 am

Mathematician92 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 8:50 pm
Να, αυτό είναι που αδυνατώ να καταλάβω κι εγώ, όπως και άλλοι συμφορουμίτες. Ότι δηλαδή ο Σάσα, που ίδιος θέλει να προσβάλει το συμβόλαιο του, αξιώνει και μέρος αυτού, χωρίς να εργαστεί ούτε μια μέρα;; Που έχει ξαναακουστεί κάτι παρόμοιο;

Αν θυμάστε, πριν ανακοινωθεί η διαφαινόμενη επιστροφή Βεζενκοφ, σε όλα τα άρθρα κυριαρχούσε το εξής επιχείρημα: ο Σάσα αν μείνει στους Ράπτορς θα έχει να λαμβάνει περίπου 3Μ (ίσως και λιγότερα λόγω υψηλής φορολογίας στον Καναδά), ενώ αν αποφασίσει να επιστρέψει Ελλάδα για χάριν του Ολυμπιακού θα πάρει αρκετά περισσότερα χρήματα. Κανένας, μα ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν έλεγε ότι ο Σάσα αν αποφασίσει να φύγει από τους Ράπτορς, θα λάβει ένα μέρος του συμβολαίου και θα έρθει να πάρει και τα 3.5Μ του Ολυμπιακού. Γιατί φυσικά αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα!

Και αν συμβεί εν τέλει κάτι τέτοιο, τότε τι σταματάει κι άλλους NBAers να πράξουν κάτι ανάλογο;; Να έχει φερειπείν κάποιος συμβόλαιο με τους Bucks πχ και ένα καλοκαίρι να αποφασίσει να φύγει για Κίνα. Δεν μπορώ βρε παιδιά τη μουνταδα του Μιλγουόκι, έχω κατάθλιψη, θέλω να πάω στην μαγική άπω Ανατολή, ο παππούς του παππού μου ήταν Σαμουράι και με κυνηγάει το πνεύμα του στα όνειρα μου, αφήστε με να πάω να βρω την υγειά μου σε μία παγόδα. Και επειδή είμαι καλό παιδί θα σας αφήσω και το 50% του συμβολαίου για τα επόμενα 2 χρόνια που απέμεναν. Θέλω μόνο 6Μ (για παράδειγμα) και να φύγω να πάω να τρώω παγκολίνους στιφάδο, εε και να πάρω και άλλα 10Μ από μια ομάδα εκεί που το είχα κάνει τάμα στον παππού του παππού μου (τον Σαμουράι ντε) να παίξω.

Μόνο σε εμένα όλο αυτό ακούγεται σουρεαλιστικό;; Δεν ανοίγει ο ασκός του Αιόλου; Και ναι μπορεί τελικά να συμβεί κάτι τέτοιο με την περίπτωση του Σάσα για να απαλλαγούν και οι Ράπτορς από έναν παίκτη που δε γουστάρει καθόλου να παίξει εκεί, αλλά και πάλι εγώ το βρίσκω τρελό!
υποθετω πως επειδη ο σασα εκανε εγγυημενο με τους κινγκς και αυτοι ουσιαστικα τον πεταξανε πρεπει να παρει καποια αποζημιωση..οι ραπτορς τον πηρανε με καποια ανταλλαγματα εχω την εντυπωση επειδη κανουν τανκιγνκ και δεν τους νοιαζει το dead cap space..θεωρω πως εγινε συμφωνια μεταξυ κινγκς ραπτορς οτι οκ σου δινω αυτα αλλα μετα ο βεζε ειναι προβλημα σας.. Ο παο πχ γιατι πληρωσε τον βιλντοζα αφου ουτε αυτος ηθελε να μεινει? Απο την αλλη και ο σασα εβαλε την υπογραφη του οποτε αν θελουν τον κρατανε δυσαρεστημενο εκει και τον στελνουν και g league αν θελουν λογικα..Δεν ξερω τι κερδιζουν ετσι βεβαια οι ραπτορς απο το να του δωσουν κανα 2εκ να φυγει.

Εικασιες ειναι ολα αυτα..δεν εχω ασχοληθει ποτε με τετοια..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Πέμ Ιούλ 11, 2024 1:13 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 11, 2024 12:58 am
Mathematician92 έγραψε:

υποθετω πως επειδη ο σασα εκανε εγγυημενο με τους κινγκς και αυτοι ουσιαστικα τον πεταξανε πρεπει να παρει καποια αποζημιωση..οι ραπτορς τον πηρανε με καποια ανταλλαγματα εχω την εντυπωση επειδη κανουν τανκιγνκ και δεν τους νοιαζει το dead cap space..θεωρω πως εγινε συμφωνια μεταξυ κινγκς ραπτορς οτι οκ σου δινω αυτα αλλα μετα ο βεζε ειναι προβλημα σας.. Ο παο πχ γιατι πληρωσε τον βιλντοζα αφου ουτε αυτος ηθελε να μεινει? Απο την αλλη και ο σασα εβαλε την υπογραφη του οποτε αν θελουν τον κρατανε δυσαρεστημενο εκει και τον στελνουν και g league αν θελουν λογικα..Δεν ξερω τι κερδιζουν ετσι βεβαια οι ραπτορς απο το να του δωσουν κανα 2εκ να φυγει.

Εικασιες ειναι ολα αυτα..δεν εχω ασχοληθει ποτε με τετοια..
Η περίπτωση Vildoza (και η κάθε άλλη τέτοια περίπτωση που έχει υπάρξει) διαφέρει γιατί ουσιαστικά η ομάδα ήθελε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του καθώς δεν υπολογιζόταν για την επόμενη χρονιά. Αυτό έχει συμβεί πάρα πολλές φορές. Σκέψου τώρα, να έρθει ο Walkup, ο οποίος έχει πρόταση από Κίνα πχ, και να σου πει φεύγω! Και όχι μόνο φεύγω, αλλά θα μου πληρώσετε και ένα μέρος των χρημάτων που θα έπαιρνα την επόμενη χρονιά! WHAT ;;; Τι λέει ο κύριος;; Χαζεψε;; Αυτή θα ήταν η αντίδραση μου! *

Αντιλαμβάνομαι ότι στο NBA λειτουργούν κάπως διαφορετικά τα πράγματα, αφού παίκτες γίνονται trade χωρίς καν να ερωτηθούν! Οπότε μπορεί να καταλήξει κάποιος σε μια ομάδα που δε γουστάρει καθόλου (Σάσα καλή ώρα). Απλά και πάλι, η όλη φάση πληρώστε με για να φύγω (εκατομμύρια κιόλας) μου φαίνεται σουρεαλιστική. :drunk:

*Εντάξει δεν είναι ο Σάσα για το Τορόντο ότι ο Θωμάς για εμάς, και προφανώς δε θα ζητούσε έτσι στο άκυρο να φύγει. Απλά αν του ερχόταν μια μεγάλη πρόταση και ήθελε να φύγει ενώ η ομάδα τον υπολόγιζε (που θα μπορούσαν και οι Ράπτορς να υπολογίζουν τον Σάσα) τότε προφανώς ο Ολυμπιακός δε θα του έδινε τπτ και θα ζητούσε και ένα μεγάλο buyout.

1
1 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 11, 2024 3:19 am

Για να δείτε ότι δεν έχουν ιδέα και γράφουν ότι να ναι απλά για να γράψουν κάτι ..βγαίνει το σπορταλ και λέει στην λίστα του Ολυμπιακού ο κρειτσι ( πήγαν είδαν ποιος είναι ελεύθερος στους χοκς που πάει ο μποζικας και βρήκαν γκαρντ κιόλας οι ποντιοι :lol: ) και βγαίνει μισή ώρα μετά ο βονιαροφκι και τον ανακοινώνει για 4ετη ανανέωση ..

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2044
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Ιούλ 11, 2024 10:03 am

Ήδη τους έχω ξεγράψει όλους από πέρυσι , αλλά φέτος το πήγαν ένα βήμα ακόμα παραπέρα

Ανακοίνωσαν Σάσα Βεζενκοφ, ανέβηκε σε όλα τα σάιτ και το παιδί είναι ακόμα παίκτης των Ράπτορς

Φτάσαμε στις προκαταβολικες ανακοινώσεις πριν τον ανακοινώσει η ομάδα που τον έκλεισε

Νομίζω , δικαιοτατα έχει πέσει ο Ρυθμός και στο φόρουμ

Δεν υπάρχει τίποτα άξιο αναφοράς πλέον

Κααααααποια στιγμή, μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν, θα σκάνε ανακοινώσεις

Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι την βραδιά του Πρίντεζη, 3ρι δεν θα δούμε ούτως ή άλλως. Δεν βιαζόμαστε κιόλας είναι η αλήθεια

2 προσθήκες θέλουμε , η μία έχει κλείσει μαλλον είναι ο Σάσα και κοιτάμε τις χρονοβόρα διαδικασίες . Οπότε υπομονή με τις προσαφαιρεσεις τώρα

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Πέμ Ιούλ 11, 2024 10:23 am

Coach Periklis έγραψε:
Ήδη τους έχω ξεγράψει όλους από πέρυσι , αλλά φέτος το πήγαν ένα βήμα ακόμα παραπέρα

Ανακοίνωσαν Σάσα Βεζενκοφ, ανέβηκε σε όλα τα σάιτ και το παιδί είναι ακόμα παίκτης των Ράπτορς

Φτάσαμε στις προκαταβολικες ανακοινώσεις πριν τον ανακοινώσει η ομάδα που τον έκλεισε

Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι την βραδιά του Πρίντεζη, 3ρι δεν θα δούμε ούτως ή άλλως. Δεν βιαζόμαστε κιόλας είναι η αλήθεια

2 προσθήκες θέλουμε , η μία έχει κλείσει μαλλον είναι ο Σάσα και κοιτάμε τις χρονοβόρα διαδικασίες . Οπότε υπομονή με τις προσαφαιρεσεις τώρα
Πλεον ο ανταγωνισμος στα site, στα καναλια του youtube ειναι μεγαλος, και βλεπουν οτι πουλαει το μπασκετ ξανα... Θα κανουν οτι μπορουν να παρουν ενα μεγαλυτερο κομματι της πιτας και μερικα views παραπανω εστω και αν δεν υπαρχει καμια επιβεβαιωση στα λεγομενα τους. Που εφαγε ο σασα, που εχεσε ο ναν, τι ειπε ο φρι ... αστειοτητες.

πχ δες εδω αρθρο ....

https://www.gazzetta.gr/plus/2351880/be ... tv-gia-tin

5
5 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 11, 2024 10:47 am

slok έγραψε:
Πέμ Ιούλ 11, 2024 10:23 am
Coach Periklis έγραψε:

Πλεον ο ανταγωνισμος στα site, στα καναλια του youtube ειναι μεγαλος, και βλεπουν οτι πουλαει το μπασκετ ξανα... Θα κανουν οτι μπορουν να παρουν ενα μεγαλυτερο κομματι της πιτας και μερικα views παραπανω εστω και αν δεν υπαρχει καμια επιβεβαιωση στα λεγομενα τους. Που εφαγε ο σασα, που εχεσε ο ναν, τι ειπε ο φρι ... αστειοτητες.

πχ δες εδω αρθρο ....

https://www.gazzetta.gr/plus/2351880/be ... tv-gia-tin
Γιατί δεν δίνει ένα μηνα δωρεάν πρόσβαση στον πρόεδρο των Ράπτορς με την προϋπόθεση να αφήσει ελεύθερο τον Βεζε;
Συστημένο θα μας τον στείλει πίσω και μάλιστα το αργότερο σε 48 ωρες!!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”