2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θα υπήρχε περίπτωση λες να μπορούσε να τον βάλει στο παιχνίδι δίνοντας του την μπάλα στα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία και να τον έχει οφφ μπολ σε άλλα; να βρει μια ισορροπία.AO DAFNIS έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 1:45 pmΟ Ηοward αν βρει ρυθμό είναι πολυβόλο και γράφει από παντού. Επίσης δεν την δίνει από στο δεξί στο αριστερό. Μου θυμίζει Wilbekin . Όλο το βράδυ μόλις πιάσει την μπάλα θα ψάξει τρόπο να την βάλει στο καλάθι. Ήταν ο πρώτος παίχτης σε αριθμό προσπαθειών πέρυσι στην Μπασκόνια
Πολύ fun to watch παίχτης αλλά για το μπάσκετ Μπαρτζώκα νομίζω είναι ο πλέον ακατάλληλος. Αν πάμε να τον βάλουμε σε καλούπια ή να τον κάνουμε off ball παίχτη σαν τον Canaan δεν υπάρχει κανένας λόγος απόκτησης του.
Δεν το λέω για τον συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται απίθανο έτσι και αλλιώς, το λέω γιατί νομίζω ότι θέλουμε κάποιον χαρισματικό στο σκοράρισμα και συνήθως αυτοί όλο το βράδυ πως θα βάλουν την μπάλα στο καλάθι σκέφτονται αλλά κάπως πρέπει να τους κοντρολάρεις.
Και ο Κάρτερ που κοιτούσε πέρυσι τέτοιος δεν είναι και ο Φρανσίσκο που κοίταξε φέτος;
0
- Reaper
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οσοι λετε για...Παπαπετρου και Αγραβανη (!) ζειτε στον μικροσκομο του forum. Τετοιες κινησεις θα οδηγουσαν σε τεραστια γκρινια και θυμο και εκτροπα στην πρωτη στραβη.
Σας αρεσει δεν σας αρεσει, δεν ειμαστε ουτε Γερμανια ουτε Ισπανια.
Επισης νισαφι πια με τους Ελληνες αταλαντους. Ας κατεβαζουμε 12αδα με τον Παπας και οποιον αλλον τυχει στην Α1 και να παρουμε τους σοβαρους παικτες για την Ευρωλιγκα. Να σταματησει το αστειακι να καθοριζεται το ροστερ απ το τι ταβανι εχουν οι ελαχιστοι ποιοτικοι Ελληνες.
Επισης νισαφι πια με τους Ελληνες αταλαντους. Ας κατεβαζουμε 12αδα με τον Παπας και οποιον αλλον τυχει στην Α1 και να παρουμε τους σοβαρους παικτες για την Ευρωλιγκα. Να σταματησει το αστειακι να καθοριζεται το ροστερ απ το τι ταβανι εχουν οι ελαχιστοι ποιοτικοι Ελληνες.
1
1

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή, δεν είμαστε Γερμανία και Ισπανία (είμαστε "ούγκανοι" και δεν αλλάζει αυτό, τέλος) οπότε δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω Παπι, αλλά ξαφνικά θα πούμε πάμε να αντιμετωπίσουμε τους απέναντι με Πάπας και αν φάμε 20π με σκούπα στο ΣΕΦ οι οπαδοί μας θα γίνουν ξαφνικά Ζωή Κωνταντοπούλου vol. II;Reaper έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 2:16 pmΟσοι λετε για...Παπαπετρου και Αγραβανη (!) ζειτε στον μικροσκομο του forum. Τετοιες κινησεις θα οδηγουσαν σε τεραστια γκρινια και θυμο και εκτροπα στην πρωτη στραβη.
Που πάει αυτό που ονομάζεις "ρεαλισμός" σε αυτήν την περίπτωση;
2
2

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ναι, αλλά θα θέλουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα απ' τον Παναθηναϊκό, που χωρίς καλούς Έλληνες θα είναι δύσκολα τα πράγματα, δεδομένου ότι θα μπορούν να παίξουν μέχρι 6 ξένοι στην ομάδα που θα κατεβάζουμε.Reaper έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 2:16 pmΟσοι λετε για...Παπαπετρου και Αγραβανη (!) ζειτε στον μικροσκομο του forum. Τετοιες κινησεις θα οδηγουσαν σε τεραστια γκρινια και θυμο και εκτροπα στην πρωτη στραβη.
Αν είσαι διατεθειμένος να χάνεις από τον Παναθηναϊκό, εγώ μαζί σου.
Μέχρι τότε, όμως, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
-
- Reactions: 691
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Tι να σου πω ... Μπαρτζώκας είναι αυτός τα πάντα μπορεί. Πάντως και ο Canaan πριν έρθει σε εμάς είχε στοιχεία Howard , τον έβαλε σε άλλο ρόλο και μέχρι να προσαρμοστεί ψάχναμε κάθε εβδομάδα πιθανό αντικαταστάτη.AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 2:12 pmΔεν θα υπήρχε περίπτωση λες να μπορούσε να τον βάλει στο παιχνίδι δίνοντας του την μπάλα στα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία και να τον έχει οφφ μπολ σε άλλα; να βρει μια ισορροπία.AO DAFNIS έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 1:45 pmΟ Ηοward αν βρει ρυθμό είναι πολυβόλο και γράφει από παντού. Επίσης δεν την δίνει από στο δεξί στο αριστερό. Μου θυμίζει Wilbekin . Όλο το βράδυ μόλις πιάσει την μπάλα θα ψάξει τρόπο να την βάλει στο καλάθι. Ήταν ο πρώτος παίχτης σε αριθμό προσπαθειών πέρυσι στην Μπασκόνια
Πολύ fun to watch παίχτης αλλά για το μπάσκετ Μπαρτζώκα νομίζω είναι ο πλέον ακατάλληλος. Αν πάμε να τον βάλουμε σε καλούπια ή να τον κάνουμε off ball παίχτη σαν τον Canaan δεν υπάρχει κανένας λόγος απόκτησης του.
Δεν το λέω για τον συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται απίθανο έτσι και αλλιώς, το λέω γιατί νομίζω ότι θέλουμε κάποιον χαρισματικό στο σκοράρισμα και συνήθως αυτοί όλο το βράδυ πως θα βάλουν την μπάλα στο καλάθι σκέφτονται αλλά κάπως πρέπει να τους κοντρολάρεις.
Και ο Κάρτερ που κοιτούσε πέρυσι τέτοιος δεν είναι και ο Φρανσίσκο που κοίταξε φέτος;
1
1

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Παίδες, έχουμε πήξει στα γκαρντ!
Ας δούμε τι θα γίνει με Ντόρσεϊ, για ν' αντικαταστήσει το διαβατήριο του Σλούκα, και κάτσει-δεν κάτσει μέχρις εκεί.
Δεν θέλουμε άλλον γκαρντ.
Παίκτες θέλουμε στο 3, στο 4 και στο 5, κατά προτίμηση διπλοθεσίτες.
Είτε ένα 3/4άρι καλό κι ένα τρίτο 5άρι, είτε ένα 4άρι καλό κι ένα 4/5άρι για πέμπτο ψηλό, είτε ένα 4/5άρι καλό κι ένα τρίτο 5άρι.
Να πω και την αμαρτία μου: με Παπαπέτρου, Αγραβάνη και ακόμα ένα καλό 4άρι, θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Η κερκίδα, όμως;...
Ας δούμε τι θα γίνει με Ντόρσεϊ, για ν' αντικαταστήσει το διαβατήριο του Σλούκα, και κάτσει-δεν κάτσει μέχρις εκεί.
Δεν θέλουμε άλλον γκαρντ.
Παίκτες θέλουμε στο 3, στο 4 και στο 5, κατά προτίμηση διπλοθεσίτες.
Είτε ένα 3/4άρι καλό κι ένα τρίτο 5άρι, είτε ένα 4άρι καλό κι ένα 4/5άρι για πέμπτο ψηλό, είτε ένα 4/5άρι καλό κι ένα τρίτο 5άρι.
Να πω και την αμαρτία μου: με Παπαπέτρου, Αγραβάνη και ακόμα ένα καλό 4άρι, θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Η κερκίδα, όμως;...
0
- Reaper
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αντιμετωιζεις τους απεναντι με ροστερ Εφες - ποιοτικους ξενους και rotation 8-9 παικτων.AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 2:23 pmΔηλαδή, δεν είμαστε Γερμανία και Ισπανία (είμαστε "ούγκανοι" και δεν αλλάζει αυτό, τέλος) οπότε δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω Παπι, αλλά ξαφνικά θα πούμε πάμε να αντιμετωπίσουμε τους απέναντι με Πάπας και αν φάμε 20π με σκούπα στο ΣΕΦ οι οπαδοί μας θα γίνουν ξαφνικά Ζωή Κωνταντοπούλου vol. II;Reaper έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 2:16 pmΟσοι λετε για...Παπαπετρου και Αγραβανη (!) ζειτε στον μικροσκομο του forum. Τετοιες κινησεις θα οδηγουσαν σε τεραστια γκρινια και θυμο και εκτροπα στην πρωτη στραβη.
1
1

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δηλαδή, θα έχεις 9-10 ξένους και Έλληνες τριτοκλασσάτους και θα αντιμετωπίζεις τους απέναντι με 6 εκ των 9-10 ξένων (ποιούς να αφήσεις έξω, δεν θα ξέρεις) και αναγκαστικά με 3 εκ των τριτοκλασσάτων Ελλήνων, και με σφιχτό ροτέισον;Reaper έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 2:37 pmΑντιμετωιζεις τους απεναντι με ροστερ Εφες - ποιοτικους ξενους και rotation 8-9 παικτων.AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 2:23 pm
Δηλαδή, δεν είμαστε Γερμανία και Ισπανία (είμαστε "ούγκανοι" και δεν αλλάζει αυτό, τέλος) οπότε δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω Παπι, αλλά ξαφνικά θα πούμε πάμε να αντιμετωπίσουμε τους απέναντι με Πάπας και αν φάμε 20π με σκούπα στο ΣΕΦ οι οπαδοί μας θα γίνουν ξαφνικά Ζωή Κωνταντοπούλου vol. II;
Δεν το βλέπω να βγαίνει σε σειρά 5 αγώνων, οπότε προβλέπονται επιστημονικά συνέδρια...
1
1

- kojito
- Reactions: 2732
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Βούκσεβιτς λογίζεται ως Έλληνας, έτσι; Αν δεν τον υπογράψουν οι Wizards που τον επέλεξαν στο draft φέτος, ίσως θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε την περίπτωση του. Σε σχέση με τον Τανούλη είναι αρκετά πιο έτοιμος παίκτης και παίζει και στις δύο θέσεις των ψηλών. Προφανώς αργά ή γρήγορα μάλλον θα πάει ΝΒΑ, αλλά έστω για 1-2 χρόνια μέχρι να υπάρχουν πάλι επιλογές σε Έλληνες θα άξιζε να δούμε την περίπτωση του. Βέβαια λογικά τα δικαιώματα του στην Ευρώπη θα τα έχει ακόμα η Παρτιζάν, οπότε ίσως χρειαζόταν ένα buy-out.
Πάντως για Ελλάδα νομίζω κακώς γίνεται τόσο πολύ κουβέντα για το αν θα πάμε με 7 ή 8 ξένους φέτος. Η ψαλίδα των 2-3 πρώτων από τους υπόλοιπους είναι τόσο μεγάλη που ακόμα κι αν παίζουμε με Walkup, Λούντζη, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Πάπας και κανέναν Τανούλη, Χαραλαμπόπουλο, Κολοβέρο κτλ για 12ο παίκτη, δεν θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα; Να χάσουμε το πολύ 2-3 παιχνίδια σε κανονική περίοδο και play-offs; Μόνο με τον ΠΑΟ θα είναι το πρόβλημα στους τελικούς.
Πάντως για Ελλάδα νομίζω κακώς γίνεται τόσο πολύ κουβέντα για το αν θα πάμε με 7 ή 8 ξένους φέτος. Η ψαλίδα των 2-3 πρώτων από τους υπόλοιπους είναι τόσο μεγάλη που ακόμα κι αν παίζουμε με Walkup, Λούντζη, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Πάπας και κανέναν Τανούλη, Χαραλαμπόπουλο, Κολοβέρο κτλ για 12ο παίκτη, δεν θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα; Να χάσουμε το πολύ 2-3 παιχνίδια σε κανονική περίοδο και play-offs; Μόνο με τον ΠΑΟ θα είναι το πρόβλημα στους τελικούς.
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μα για αυτό μιλάμε, βρε συ!!!kojito έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 2:44 pmΟ Βούκσεβιτς λογίζεται ως Έλληνας, έτσι; Αν δεν τον υπογράψουν οι Wizards που τον επέλεξαν στο draft φέτος, ίσως θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε την περίπτωση του. Σε σχέση με τον Τανούλη είναι αρκετά πιο έτοιμος παίκτης και παίζει και στις δύο θέσεις των ψηλών. Προφανώς αργά ή γρήγορα μάλλον θα πάει ΝΒΑ, αλλά έστω για 1-2 χρόνια μέχρι να υπάρχουν πάλι επιλογές σε Έλληνες θα άξιζε να δούμε την περίπτωση του. Βέβαια λογικά τα δικαιώματα του στην Ευρώπη θα τα έχει ακόμα η Παρτιζάν, οπότε ίσως χρειαζόταν ένα buy-out.
Μου φαίνεται θέλεις επειγόντως διακοπές και μπάνια (όπως κι εγώ)!!!
3
3

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5