Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 520
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 12, 2024 11:09 am

Mathematician92 έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 10:35 am
Dimmitz έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 8:25 am

Παιδιά συνέλθετε λίγο..δουλειά του Πίτερς δεν είναι ούτε να σκάει την μπάλα, ούτε να δημιουργεί για τον εαυτό του, ούτε να παίρνει αγώνες μόνος του. Ένας ρολίστας πολυτελείας είναι που ταιριάζει άριστα στο στυλ μπάσκετ του Μπαρτζώκα και θα τον διώξουμε επειδή είναι δύο επίπεδα κάτω από Σάσα και επειδή δεν πήρε το match με την Ρεάλ μόνος του ή τους τελικούς με τον ΠΑΟ; Η ομάδα δεν βλεπόταν πέρυσι. Λέτε για προϊστορία και όλοι μιλάτε για την 1η σεζόν του Πίτερς στην ομάδα. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο Πίτερς είναι άλλος παίκτης πλέον. Ο Πίτερς είναι ο ιδανικός ρολίστας για να υπάρχει στο ρόστερ μιας ομάδας που διεκδικεί πράγματα. Ανανέωσε πρόσφατα, δεν διαμαρτύρεται, δεν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια. Δεν θέλει την μπάλα στα χέρια, δεν έχει υψηλό usage και είναι efficient παίκτης χωρίς να χρειαστεί να πάρει πολλές προσπάθειες. Αν τον ακούσεις να μιλάει σε συνεντεύξεις, φαίνεται το ήθος του και το mentality του. Όταν υπάρχουν στο ρόστερ Μακοσικ και Λάρε, δεν διώχνεις τον Πίτερς και ας έρθει ο Σάσα. Θα του βρει ρόλο ο Μπαρτζώκας. Επιμένω ότι με Σάσα - Πίτερς στο παρκέ για λίγα λεπτά θα είμαστε πολύ απειλητικοί από το τρίποντο και ο Φαλ θα βγει 1ος στην ασίστ. Τέλος, ο Πίτερς εκτός από τρίποντο έχει και καλά off ball κοψίματα στην ρακέτα και πήραμε πολλούς πόντους πέρυσι από αυτά με μόνο έναν παίκτη (και τον Παπανικολάου) να έχει αυτή τη δυνατότητα στο παιχνίδι του.
Θα κάνω μια προσπάθεια να εξηγήσω το σκεπτικό μου. Θεωρώ ότι ο Peters, του οποίου την "παικτικη" ανάλυση έκανα στο προηγούμενο post, δεν πρέπει να μείνει στην ομάδα ΑΝ έρθει ο Σάσα και εξηγουμαι.

1. Είναι εκτίμηση μου ότι ο Peters για να κάνει καλή χρονιά, απλά καλή αξιοπρεπή χρονιά, πρέπει να έχει ρόλο τουλάχιστον 20 λεπτών στο παρκέ. Νομίζω (και φυσικά μπορεί να κάνω λάθος) ότι αν επιστρέψει σε ένα άχαρο ρόλο 15λεπτου (ή και λιγότερο) θα είναι αρκετά κακός. Αυτό προσπάθησα να εξηγήσω και στο προηγούμενο ποστ, ότι τα νούμερα της περσινής χρονιάς οφείλονται στο γεγονός ότι αποτελούσε τον κύριο επιθετικό πόλο της ομάδας. Αν γίνει πάλι δεύτερο - τρίτη επιλογή νομίζω θα τουβλαρει ασυστολα και θα δούμε ένα παίκτη που θα αναρωτιεμαστε αν ξέχασε το μπάσκετ που ήξερε. Αλλά ξαναλέω αυτή είναι προσωπική εκτίμηση και φυσικά μπορεί να έχω άδικο.

2. Αν θεωρείτε ότι μπορεί να πάρει χρόνο στο 3, τότε εδώ διαφωνούμε κάθετα και οριζόντια και διαγώνια. Έχει αργά πόδια, δεν είναι αθλητικός, δεν έχει χειρισμό μπάλας (το σκάσιμο της μπάλας ντε). Τα αντίπαλα τριάρια θα κάνουν πάρτι. Το ίδιο λέω χρόνια για τον Παπαπέτρου, ο οποίος βέβαια επιμένει ότι είναι 3αρι. Τουλάχιστον όμως ο Ιωάννης έχει καλό ποστ παιχνίδι και λόγω σωματοδομής μπορεί να ποσταρει τα περισσότερα 3αρια της λίγκας. Ο Peters ούτε αυτό.

3. Ο Peters είναι μια χειρότερη εκδοχή του Σάσα σε όλους τους τομείς, αλλά το point είναι ότι το παιχνίδι τους μοιάζει πάρα πολύ. Δεν συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, πράγμα που συμβαίνει με Σάσα - Πετρούσεφ. Και για να γίνει πιο κατανοητό το point μου, ποια από τα παρακάτω ζευγάρια θα προτιμούσατε:
  • Walkup - Σλούκας ή Walkup - Καλάθης;
  • Μιλουτινοφ - Φαλ ή Μιλουτινοφ - Ράιτ;
  • Παπανικολάου - Παπαπέτρου ή Παπανικολάου - Γκριγκόνις;
4. Και κυριότερο όλων, αν μείνει ο Peters θεωρώ ότι δε θα αποκτηθεί άλλο 3αρι με απόλυτη βεβαιότητα. Άρα πας στις θέσεις 3-4 με : Παπανικολάου - Λάρυ - Μακ/Μπραζ - Πίτερς - Σάσα.
Αν όμως έφευγε ο Αλέκος και ερχόταν ένα καθαρό 3αρι (λέγε με Ojeleye για παράδειγμα) θα ήσουν : Παπανικολάου - Ojeleye - Λάρυ - Σάσα - Πετρούσεφ.
Τώρα αν εσείς προτιμάτε την 1η επιλογή, εγώ πάω πάσο.
Σημείωση: επίτηδες έβαλα σαν πιθανό 3αρι τον Ojeleye και όχι κάποιο βαρύ όνομα από το NBA που θα ήθελα φυσικά, για να κάνω ακόμα πιο έντονο το point μου για απόκτηση καθαρού 3ου!
Φίλε μου Μαθηματικέ,

έχεις απόλυτο δίκιο. Αν κάποιος πρέπει να αποχωρήσει, αυτός δυστυχώς είναι ο Αλέκος. Ο παίχτης έκανε μεν μία πολύ πολύ καλή χρονιά φέτος και μόνο αν είσαι κολλημένος, θα το αμφισβητήσεις αυτό (όχι εσύ, σχήμα λόγου το β' ενικό). Το πρόβλημα εδώ είναι ένα : Ο Αλέκος κάνει ακριβώς όσα και ό,τι κάνει ο Σάσα, απλά σε μικρότερο βαθμό. Ο Πετρούσεφ από την άλλη μπορεί να φέρει rebounding, άμυνες στο αντίπαλο 4 & 5, μεγαλύτερη ποσότητα κατοχών, μεγαλύτερο potential λόγω ηλικίας και φυσικά να ανταποκριθεί καλύτερα σε μία σκυλομαχία, από αυτές που συμβαίνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Πίτερς πέρυσι επωφελήθηκε στο έπακρον από το μπάσκετ του κόουτς, ήταν ένας εκτελεστής ο οποίος βοηθήθηκε από την αέναη αναζήτηση έξτρα πάσας που ο ΟΣΦΠ δούλευε. Ο παίχτης αυτός μπορεί να παράξει ΜΟΝΟ υπό το συγκεκριμένο καθεστώς. Παρά ταύτα, ο Σάσα είναι ένας σαφώς καλύτερος παίχτης, το impact του στο παιχνίδι είναι μεγαλύτερο και ο κίνδυνος στον οποίον βάζει με την παρουσία του την αντίπαλη άμυνα, επίσης μεγαλύτερος. Ο Σάσα φέρει ψηλότερο release point από τον Αλέκο, κρατήστε το αυτό. Δηλαδή ακόμα και κόντρα σε ψηλότερο παίχτη, μπορεί να σηκωθεί και να σουτάρει, ενώ ο Αλέκος όχι. Παρόλο που και οι 2 δεν είναι παίχτες επαφής, ο Σάσα δεν την φοβάται, είναι καλύτερος rebounder, ελαφρώς καλύτερος πασέρ και καλύτερος αμυντικός. Έχει πιο γρήγορα πλάγια βήματα από τον Αλέκο και μεγαλύτερο wingspan για close-out.

Θεωρώ ότι ο Πίτερς για να παράξει, για να κάνει αυτό που έκανε φέτος, θέλει ΛΕΠΤΑ... θέλει χρόνο. Αν παίξει 3 λεπτά και έξω και μετά ξανά 3 λεπτά και έξω και 2 λεπτά και 4 λεπτά και τέλος, το πιθανότερο είναι να μείνουμε στις αδυναμίες που θα φέρει σε αυτά τα λίγα λεπτά στο αμυντικό κομμάτι, παρά στα όσα μπορεί να παράξει επιθετικά. Αν πχ μπει για 3 λεπτά και τον χτυπήσει στην άμυνα ο Μήτογλου 2 φορές, αυτόματα θα μείνουμε σε αυτό. Αν δεν έχει και λεπτά μπροστά του να παράγει σκορ και σουτ, τότε η απόδοσή του συνολικά θα πέφτει. Αν φυσικά δεν έρθει ο Σάσα άμεσα , τότε κάνουμε αλλιώς την κουβέντα μας.

γεγονός πάντως είναι όπως έγραψα και στο ποστ μου εχθές, ότι το ιδανικό στο μυαλό μου θα ήταν ο Σάσα να προστεθεί του χρόνου, η ομάδα να μείνει ως έχει στο 4-5 και να προσθέσει τον Ουκρανό Μίχαλιουκ στο 3. Αυτό το ρόστερ θα ήταν του χρόνου στη Βαρκελώνη με σοβαρές πιθανότητες.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Παρ Ιούλ 12, 2024 11:18 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1088
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

WHITE CHOCOLATE έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 10:37 am
Γεια χαρά σε όλους τους συμφορουμήτες!!!
Παρακολουθώ το φόρουμ απο τα φοιτητικά μου χρόνια (15 χρόνια πίσω& βάλε) ,αν και δεν έχω γράψει ποτέ, και ευτυχώς κρατάει ένα επίπεδο τόσα χρόνια μακριά απο τοξικότητες.
Ο φετινός σχεδιασμός του ΟΣΦΠ μου μοιάζει απο τους καλύτερους μέχρι στιγμής των τελευταίων ετών .
Ο coach B νομίζω ότι έχει στο μυαλό του να δώσει στον Βιλντόζα τον ρόλο που είχε παλιότερα ο Σλούκας,δηλαδή θα παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις μέσω pnr στην δεύτερη πεντάδα.
Ο Γκός θα πάρει τον ρόλο ,που ήθελε εξαρχής να του δώσει, του τρίτου χειριστή.
Αν κινηθεί και για 3αρι ,που φαίνεται να χρειάζεται πρέπει να φύγει Σακ και να αποδεχθεί ο Πίτερς ότι θα παίζει μαξ 15 λεπτά.
Λογικά ο Πετρούσεφ μας χαιρετάει και λογικό φαίνεται αφού είναι 24ετών και πρέπει και θέλει να παίζει.
Στο 3αρι πιστεύω δεν χρειαζόμαστε "ανιωθο γαμιά" αλλά 3nD παίχτη γιατί πάσχουμε σε αθλητικότητα αρκετά .
Τον ρόλο του τύπου που μπορεί να ξεφεύγει λίγο απο το σύστημα ,ο Μπαρτζώκας τον έδωσε στον Βιλντόζα.
3nD καθαρια 3αριa απο ΝΒΑ και να ειναι free agent ειναι ο Ιsaac okoro
και ο Cedi Osman. δυσκολοι αυτοι. ομως πραγματικα και με μιχαιλιουκ κανουμε καλο fit στο 3.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 520
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Ιούλ 12, 2024 11:11 am

vulkanraven έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 10:51 am
Airman έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 9:41 am

Υποβάθμιση σαφώς, όμως ο Μήτρου απαιτεί να πληρώνεται, ενώ λογικά του Πάπας αν του καλύψεις το στεγαστικό, 2 μεριδάκια παστίτσιο την ημέρα και τα τσιγάρα του, είναι καλυμμένος... :mrgreen: :P ....... λογικά του χρόνου δεν θα έπαιζε ουδείς από τους δύο ευρωλίγκα...οπότε για το Ελλαδιστάν, κρατάς τον πιο οικονομικό.
Εντωμεταξυ, δεν βγάζει και νόημα. Από τους Γουοκαπ, Λούντζη, Μήτρου Λονγκ, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου και Τανουλη(το σύνολο 6 Έλληνες) φεύγουν οι Λούντζης, Τανουλης και Μήτρου Λονγκ και μένουμε με Γουοκαπ, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου συν τον Πάππας(το σύνολο 5 Έλληνες).
Δεν βγαίνουν τα κουκιά μάνα 'μ!
Αυτοί που γράφεις + Σάσα, πιθανή ελληνοποίηση Φαλ + 1-2 νέοι... Δεν θες κάτι περισσότερο για Ελλάδα φίλε μου. Το ελληνικό πρωτάθλημα ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι αυτό που είναι...και 6 νέους Ελληνες να βάλεις μέσα + τους ξένους σου, θα κερδίσεις τα ματς...Στον τελικό ΟΚ, θες τους καλούς σου Έλληνες.

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 466

Παρ Ιούλ 12, 2024 11:26 am

Πάντως έχω την εντύπωση πως με πολύ ελαφρά την καρδία είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε το Πετρουσεφ. Μιλάω για τους δημοσιογράφους αλλά και τον κόσμο (το τι θέλει η ομάδα δεν το ξέρει κανείς).

Μιλάμε για ατόφιο ταλέντο με euroleague legend potential. Μου φαίνεται κάπως αφελές να τον αφήσουμε. Υπάρχει φυσικά θέμα με την υπερφόρτωση στο 4, αλλά τι στο καλό, κάτι θα έχουν σκεφτεί, εκτός απο το να παίξει ο πιτερς 3 (κάτι που μπορεί να δουλέψει σε πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις)

5
5 Εικόνα
WHITE CHOCOLATE

Reactions: 8
Αγαπημένος παίκτης: Jason Williams

Παρ Ιούλ 12, 2024 11:34 am

Heisenberg έγραψε:
WHITE CHOCOLATE έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 10:37 am
Γεια χαρά σε όλους τους συμφορουμήτες!!!
Παρακολουθώ το φόρουμ απο τα φοιτητικά μου χρόνια (15 χρόνια πίσω& βάλε) ,αν και δεν έχω γράψει ποτέ, και ευτυχώς κρατάει ένα επίπεδο τόσα χρόνια μακριά απο τοξικότητες.
Ο φετινός σχεδιασμός του ΟΣΦΠ μου μοιάζει απο τους καλύτερους μέχρι στιγμής των τελευταίων ετών .
Ο coach B νομίζω ότι έχει στο μυαλό του να δώσει στον Βιλντόζα τον ρόλο που είχε παλιότερα ο Σλούκας,δηλαδή θα παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις μέσω pnr στην δεύτερη πεντάδα.
Ο Γκός θα πάρει τον ρόλο ,που ήθελε εξαρχής να του δώσει, του τρίτου χειριστή.
Αν κινηθεί και για 3αρι ,που φαίνεται να χρειάζεται πρέπει να φύγει Σακ και να αποδεχθεί ο Πίτερς ότι θα παίζει μαξ 15 λεπτά.
Λογικά ο Πετρούσεφ μας χαιρετάει και λογικό φαίνεται αφού είναι 24ετών και πρέπει και θέλει να παίζει.
Στο 3αρι πιστεύω δεν χρειαζόμαστε "ανιωθο γαμιά" αλλά 3nD παίχτη γιατί πάσχουμε σε αθλητικότητα αρκετά .
Τον ρόλο του τύπου που μπορεί να ξεφεύγει λίγο απο το σύστημα ,ο Μπαρτζώκας τον έδωσε στον Βιλντόζα.
3nD καθαρια 3αριa απο ΝΒΑ και να ειναι free agent ειναι ο Ιsaac okoro
και ο Cedi Osman. δυσκολοι αυτοι. ομως πραγματικα και με μιχαιλιουκ κανουμε καλο fit στο 3.
Ιδεατά θα έπαιρνα το Osman,νομίζω έχει ότι ακριβώς μας λείπει.
Ο Μιχαιλιουκ φαίνεται ότι δεν το ψήνει γενικά να έρθει Ευρώπη απο αυτά που διαβάζω τα τελευταία 2 χρόνια.
Ρεαλιστικά μάλλον θα κινηθεί ο coach σε ένα στυλ παίχτη τύπου Τρεμέλ Ντάρντεν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1564
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Ιούλ 12, 2024 11:47 am

SleeperMonk έγραψε:
Πάντως έχω την εντύπωση πως με πολύ ελαφρά την καρδία είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε το Πετρουσεφ. Μιλάω για τους δημοσιογράφους αλλά και τον κόσμο (το τι θέλει η ομάδα δεν το ξέρει κανείς).

Μιλάμε για ατόφιο ταλέντο με euroleague legend potential. Μου φαίνεται κάπως αφελές να τον αφήσουμε. Υπάρχει φυσικά θέμα με την υπερφόρτωση στο 4, αλλά τι στο καλό, κάτι θα έχουν σκεφτεί, εκτός απο το να παίξει ο πιτερς 3 (κάτι που μπορεί να δουλέψει σε πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις)
Συμφωνω για Πετρουσεφ.
Το ιδανικο για τον Ολυμπιακο θα ηταν να εχει εναν εκ των Μιλουτινοφ-Φαλ,τον Πετρουσεφ,και τον Ραιτ.
Θα ειχε πληρη φροντ λαιν.Παικτη δεινοσαυρο στην ρακετα, παικτη ποιοτικο που μπορει να παιξει και 4 και 5 , και εναν αμερικανο αθλητικο και εκρηκτικο. Ετσι θα ειχαν χρονο και οι 3, για να δωσουν πραγματα,και ειδικα ο Πετρουσεφ πιστευω οτι θα απεδιδε σε πολυ καλο επιπεδο.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3311
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιούλ 12, 2024 11:59 am

WHITE CHOCOLATE έγραψε:

Πως το εννοείς αυτό;

0
WHITE CHOCOLATE

Reactions: 8
Αγαπημένος παίκτης: Jason Williams

Παρ Ιούλ 12, 2024 12:05 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 11:59 am
WHITE CHOCOLATE έγραψε:

Πως το εννοείς αυτό;
Εννοώ έναν 3nD παίχτη εργαλείο/αθλητικό ,ώστε να καλύπτει τις αμυντικές αδυναμίες του ΣΑΣΑ/ΠΙΤΕΡΣ,με καλό 3ποντό για καλό spacing ,χωρίς ιδιαίτερη προσωπική φάση και σχετικά οικονομικό.
Φάση Οτζελέγιε στους πιο πρόσφατους,μακάρι να είναι αυτός κατε εμέ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5643
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 12, 2024 12:56 pm

SleeperMonk έγραψε:

τι μπορει να εχουν σκεφτει δηλαδη?να αλλαξουν το μπασκετ και να παιζουν με 2 ιδια 4ρια ταυτοχρονα η να μεγαλωσει η διαρκεια του ματς ωστε να χωρεσουν?Δεν κρυβεται καποιο μπασκετικο μυστικο απο πισω.. Απλο ειναι το θεμα,ανανεωσαν τον πιτερς γιατι δεν ξεραν αν θα ερθει ο σασα..το διδυμο πιτερς πετρουσεφ ειναι απο τα καλυτερα στην ευρωλιγκα οπως και ο πιτερς ειναι εξαιρετικος παικτης.. Μετα ηρθε η ευκαιρια με τον σασα που δεν μπορουσες να χασεις.. Οσοι δεν θελουν να φυγει ο αλεκος επρεπε απλα να παρακαλατε να μην ερθει ο σασα.Απαξ και ηρθε δεν χωρανε μαζι.

Επισης αντε να διωξεις τον πετρουσεφ και να τους κρατησεις σαν διδυμο..ο αλεκος απο καλυτερος μας παικτης βρισκεται να παιζει μερικα ματς 15λ και μερικα κανα 5λεπτο..ο ιδιος δεν θα εχει θεμα δηλαδη ? επισης εχουμε γινει τοσο λαρτζ να δινουμε 5εκ στην θεση 4ρα και ο ενας που παιρνει 1.5 να παιζει 5λεπτα?μωρε μπραβο..το θεμα ειναι ομως μετα μην παμε στο 3 μονο με τον παπ γιατι δεν υπαρχει χρημα να ρθει 3ρι επειδη εμεινε ο πιτερς...

Ωραια θα ταν να μπορουσαμε να τους κρατησουμε ολους,να φερουμε και αλλους 5 παικταραδες,να ζησουμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα..Δεν λειτουργει ετσι ομως.

3
3 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 12, 2024 1:11 pm

Airman έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 11:11 am
vulkanraven έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 10:51 am

Εντωμεταξυ, δεν βγάζει και νόημα. Από τους Γουοκαπ, Λούντζη, Μήτρου Λονγκ, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου και Τανουλη(το σύνολο 6 Έλληνες) φεύγουν οι Λούντζης, Τανουλης και Μήτρου Λονγκ και μένουμε με Γουοκαπ, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου συν τον Πάππας(το σύνολο 5 Έλληνες).
Δεν βγαίνουν τα κουκιά μάνα 'μ!
Αυτοί που γράφεις + Σάσα, πιθανή ελληνοποίηση Φαλ + 1-2 νέοι... Δεν θες κάτι περισσότερο για Ελλάδα φίλε μου. Το ελληνικό πρωτάθλημα ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι αυτό που είναι...και 6 νέους Ελληνες να βάλεις μέσα + τους ξένους σου, θα κερδίσεις τα ματς...Στον τελικό ΟΚ, θες τους καλούς σου Έλληνες.
Ο Σάσα μπορεί να αργήσει(ίσως πάει για Χριστούγεννα, ίσως για το επόμενο καλοκαίρι) κι ο Φαλ, αν κάνει τελικά την αίτηση, θα πάρει το διαβατήριο από του χρόνου.
Εντωμεταξυ, ειναι εντελώς κουλό το ότι πέρσι διώξαμε τον Πάππας επειδή πήραμε Μήτρου Λονγκ και το θεωρήσαμε αναβάθμιση, και φέτος φέρνουμε πίσω τον Πάππας για να φύγει ο Μήτρου Λονγκ.
Και οκ, ο Ναζ δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο όσο αγωνίστηκε. Να τον αφήσουμε για να πάρουμε κάποιον καλύτερο όπως τον αδερφό του, ή κάποιον φερελπι όπως τον Τσοχωνη ή τον Πουλακίδα, όχι τον Πάππας που δεν έπιασε ούτε στον Προμηθέα, ρε γμτ...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 886
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 12, 2024 1:13 pm

O Καβαλιερατος είπε χθες ότι ο Πιτερς δε θέλει να φύγει από την ομάδα. Αν ισχύει, άδικα συζητάμε εμείς. Η ομάδα δεν πρόκειται να διώξει κανένα από της πλευράς της. Μένει να δούμε, αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σάσα τελικά και αν θα ζητήσει να φύγει ο Πετρουσεφ. Θεωρώ πως γίνεται να πάει τουλαχιστον δανεικός ή με οψιόν επαναγοράς, παρόλο που δε συνηθίζεται.

Προσωπική μου άποψη είναι επίσης ότι ούτε ο Μακκισικ θα το κουνήσει από το ΣΕΦ.

Υ.Γ Ο Πουλιανιτης του Περιστερίου έκανε πολύ καλή σεζόν. Μ'αρεσει σαν παίκτης.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3311
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιούλ 12, 2024 1:17 pm

Αν ισχύει προφανώς το λογικότερο είναι να το ζήτησε ο Λονγκ, πέρυσι ήρθε και ήταν θεωρητικά τέταρτο-πέμπτος στην ιεραρχία στα γκαρντ, πίσω από Γκος, Γουοκάπ, Κανάαν και Μακκίσικ όταν έπαιζε ως γκαρντ και τρίτος ως χειριστής.
Φέτος έχουμε ήδη Γκος, Γουοκάπ, Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, πηγαίνοντας τον με το καλημέρα 5ο χωρίς να υπολογίζουμε τον Μακκίσικ και με τον Βιλντόζα να μπορεί να δημιουργήσει και αυτός και με τον νέο έτος αν όλα πάνε καλά θα έχουμε και τον Έβανς, ε, δεν έχει νόημα γι' αυτόν να τον έχουμε και να κάθεται, ούτε για μας ίσως να τον πληρώνουμε γι' αυτόν τον σκοπό.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2930
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Ιούλ 12, 2024 1:35 pm

Εντωμεταξυ, ειναι εντελώς κουλό το ότι πέρσι διώξαμε τον Πάππας επειδή πήραμε Μήτρου Λονγκ και το θεωρήσαμε αναβάθμιση, και φέτος φέρνουμε πίσω τον Πάππας για να φύγει ο Μήτρου Λονγκ.

Dorsey

Canaan

Canaan

Dorsey

-------------------------------

Papas

Naz Mitrou-Long

Naz Mitrou-Long

Papas

been there done that απλα οχι σε ενα χρονο. σε δυο.

2
2 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 466

Παρ Ιούλ 12, 2024 1:43 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 12:56 pm
SleeperMonk έγραψε:

τι μπορει να εχουν σκεφτει δηλαδη?να αλλαξουν το μπασκετ και να παιζουν με 2 ιδια 4ρια ταυτοχρονα η να μεγαλωσει η διαρκεια του ματς ωστε να χωρεσουν?Δεν κρυβεται καποιο μπασκετικο μυστικο απο πισω.. Απλο ειναι το θεμα,ανανεωσαν τον πιτερς γιατι δεν ξεραν αν θα ερθει ο σασα..το διδυμο πιτερς πετρουσεφ ειναι απο τα καλυτερα στην ευρωλιγκα οπως και ο πιτερς ειναι εξαιρετικος παικτης.. Μετα ηρθε η ευκαιρια με τον σασα που δεν μπορουσες να χασεις.. Οσοι δεν θελουν να φυγει ο αλεκος επρεπε απλα να παρακαλατε να μην ερθει ο σασα.Απαξ και ηρθε δεν χωρανε μαζι.

Επισης αντε να διωξεις τον πετρουσεφ και να τους κρατησεις σαν διδυμο..ο αλεκος απο καλυτερος μας παικτης βρισκεται να παιζει μερικα ματς 15λ και μερικα κανα 5λεπτο..ο ιδιος δεν θα εχει θεμα δηλαδη ? επισης εχουμε γινει τοσο λαρτζ να δινουμε 5εκ στην θεση 4ρα και ο ενας που παιρνει 1.5 να παιζει 5λεπτα?μωρε μπραβο..το θεμα ειναι ομως μετα μην παμε στο 3 μονο με τον παπ γιατι δεν υπαρχει χρημα να ρθει 3ρι επειδη εμεινε ο πιτερς...

Ωραια θα ταν να μπορουσαμε να τους κρατησουμε ολους,να φερουμε και αλλους 5 παικταραδες,να ζησουμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα..Δεν λειτουργει ετσι ομως.
Δεν λες κάτι καινούργιο ή κάτι με το οποίο διαφωνεί κάποιος. Έχεις κάνει απολύτως κατανοητό οτι δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στην ομάδα (which is fine). Σε οτι με αφορά, απλά λέω οτι γουστάρω τον Πετρουσεφ σαν παίχτη αλλά και τον Αλεκ και τον Σάσα.

Ως ταπεινός προπονητης τους πληκτρολογίου αναρωτιέμαι τι έχουν σκεφτεί οι αρμόδιοι και προφανώς δεν μου φαίνεται λογικό να πάει ο πίτερς στο 3 και η μόνη εκτίμηση που μπορώ να κάνω είναι οτι ή πάμε σε αποδεσμευση ή σε λογική "χρειαζόμαστε πολλούς, γιατί είναι μεγάλη η σεζον".

Σε αυτό το πλαίσιο και στεγνά, χωρίς συναισθηματισμούς αυτός που βγάζει νόημα να αποδευσμευτεί είναι ο πιτερς.

Τώρα οι υπόλοιποι προπονητές του πληκτρολογίου, μπορούν να συνεχίσουν να επικρίνουν την στελέχωση, πριν αυτή ακόμα τελειώσει, παρά το γεγονός οτι η ομάδα χτυπάει αυτά που δίνει η αγορά και πριν τελειώσει ο Ιούλιος, έχουμε καλύψει σημαντικά κενά απο την μία και έχουμε δύναμη πυρός στο 4 και 5 σε βαθμό που έχουμε την πολυτέλεια να επιλέξουμε μεταξύ Αλεκς-Φιλιπ-Σασα. Ενα τριάρι έμεινε και το ρόστερ θα είναι όσο πλήρες μπορούσε.

Πάντως αν πάμε με Σάσα-Αλεκ (και τριάρι), δεν πιστεύω οτι θα έχουμε την εικόνα 30-10. Μετά το στεπ-απ του αλεκ, μου φαίνεται λογικό ο Coach B να προσπαθήσει μεσοσταθμικά να πάει 20-20. Είναι 2 κλάσεις πάνω ο Σάσα αλλά και ο Άλεκ έχει βελτιωθεί.

Όπως έχει πει και ο Airman, όλα θα ήταν πιο εύκολα αν ερχόταν του χρόνου ο Σάσα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5643
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 12, 2024 1:57 pm

Γιατί θα ταν πιο εύκολο του χρόνου ;; Ο πιτερς έχει και του χρόνου συμβόλαιο όπως και ο φαλ ..ο πετρουσεφ που μάλλον δεν έχει φεύγει και μόνος του .. εκτός και σκέφτεται κανένας να μην κρατήσει τον μιλου ..όποτε δεν βλέπω τι θα έλυνε να ερχόταν του χρόνου.

Αν μείνει ο Πίτερς σιγά μην έρθει 3ρι .. και ότι θα παίζει ο βεζε κάτω από 28λ δεν πρόκειται να συμβεί ποτε .

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”