Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6650
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 06, 2021 2:31 am

Hipster έγραψε:
Δευ Σεπ 06, 2021 2:15 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 06, 2021 1:40 am
Εγω θελω να πω για τον μπαρτζω μερικα πραγματα που ειδα στα φιλικα.
αρνητικα- Δεν βλεπω να δουλευει ετσι οπως παει να παιξει με τον φαλ..Επισης συνεχιζει τα περσινα κουλα με τις πρωτες 5δες που κυνηγαμε μετα ολο το ματς..
Το γουοκαπ μακισικ βεζε λιβιο φαλ ειναι για ειδικες συνθηκες να παρεις κανα ριμπαουντ,αλλιως δεν θα δουλευει..
Τωρα που πα ριμπαουντ,παλι δειχνει να χουμε θεμα και δεν θα μπορουμε να τρεξουμε μετα..

θετικα-εφερε καλους παικτες και ηδη οι 2 φαινονται να χουν προσαρμοστει..
παμε να παιξουμε γρηγορο και ομαδικο μπασκετ,δειχνει να πηγαινει καλα αυτο..
Εχει βγαλει συστηματα να βγαινει ο ντορσις να σουταρει ελευθερος(οπως και ο βεζε) και του δινει και πολλες προσπαθειες!
Οτι σχεδιαζει στα ταιμ μετα το βγαζει σωστα η ομαδα!Γενικα ειμαστε σε καλο επιπεδο για την εποχη..

*ο μακισικ τι εχει παθει και ειναι τοσο χαλια?ελπιζω να μην ειναι η πιεση οτι θα ναι βασικος φετος αποτι φαινεται..
*ο μαρτιν αν και κουτσος εβγαλε 2 ματς σερι,πηδαει καρφωνει βουταει κατω..καημο το χω να τον δω να κανει και ενα κανονικο σκριν ...
Δεν υπαρχουν βασικοι στο συστημα Μπαρτζωκα, αλλα 2 πενταδες με χημεια. Οποιος ειναι σε καλυτερη μερα και αναλογα με τα φαουλ δεν θα παιζει 20 αλλα 25 λεπτα.
Ο Μακισικ , αν και εχω ξαναδιαφωνησει με τον φιλο basket72 δεν ειναι τριαρι και δεν θα γινει ποτε. Ειναι ψηλουτσικο και αθλητικο γκαρντ σε συστημα με 2 φτερα ημιψηλα (οπως και Τζιτζι).
Δεν μπορει να παιξει αντιπαλος με ψηλοτερα και δυνατοτερα SF, αλλα μπορει να πιεσει την μπαλλα και να κανει ντιφλεξιονς αμυντικα. Μεχρι εκει. Επισης δεν μπορει να βοηθησει στα αμυντικα ριμπαουντ πολυ, μονο loose balls βασικα λογο αθλητικοτητας.
Επισης επιθετικα θελει τρανζισιον και χωρους να μπουκαρει. Στο σουτ του εχει σαφεστατα βελτιωσει την καμπυλη του , δειγμα πως το δουλευει. Αλλα σουτερ δεν θα γινει ποτε, γι αυτο θα εχει παιχνιδια με 3/3 και παιχνιδια με 0/5. Αλλα τα ελευθερα σουτ πρεπει να τα παιρνει.
Ο Παπανικολαου οσο κραξιμο και να τρωει απ αυτους που γουσταρουν τριποντα και μπασκετ ΝΒΑ, ειναι η ψυχη της αμνας του Ολυμπιακου. Ή πρεπει να μπει στην ομαδα ή να βρεθει ενας αλλος ξενος εστω Παπανικολαου. No Papanikolaou , no defence.
Δεν καταλαβες τι εννοω μαλλον..ξεκιναει τα ματς με 5δες που δεν εχουν λογικη,περσι μας στοιχισε σε ποσα ματς,φετος ελπιζω να μην ξαναδουμε τα ιδια..Επισης δεν συμφωνω οτι δεν υπαρχουν βασικοι..δηλαδη το ιδιο θα παιζει ο σλουκας με τον λαρε και τον λουτζη? Προφανως και θα υπαρχουν βασικοι οπως σε ολες τις ομαδες,μην κοιτας περσι που δεν εβρισκε χημεια επειδη επαιζε σε μια διοργανωση μονο.

ο μακισικ την περισσοτερη ωρα στο 2 ηταν και δεν βλεποταν..Περι παπανικολαου συμφωνω,αν ειναι καλα θα ειναι ο glue guy και θα μας ανεβασει επιπεδο ειδικα στην αμυνα.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 06, 2021 2:56 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 06, 2021 2:31 am
Hipster έγραψε:
Δευ Σεπ 06, 2021 2:15 am

Δεν υπαρχουν βασικοι στο συστημα Μπαρτζωκα, αλλα 2 πενταδες με χημεια. Οποιος ειναι σε καλυτερη μερα και αναλογα με τα φαουλ δεν θα παιζει 20 αλλα 25 λεπτα.
Ο Μακισικ , αν και εχω ξαναδιαφωνησει με τον φιλο basket72 δεν ειναι τριαρι και δεν θα γινει ποτε. Ειναι ψηλουτσικο και αθλητικο γκαρντ σε συστημα με 2 φτερα ημιψηλα (οπως και Τζιτζι).
Δεν μπορει να παιξει αντιπαλος με ψηλοτερα και δυνατοτερα SF, αλλα μπορει να πιεσει την μπαλλα και να κανει ντιφλεξιονς αμυντικα. Μεχρι εκει. Επισης δεν μπορει να βοηθησει στα αμυντικα ριμπαουντ πολυ, μονο loose balls βασικα λογο αθλητικοτητας.
Επισης επιθετικα θελει τρανζισιον και χωρους να μπουκαρει. Στο σουτ του εχει σαφεστατα βελτιωσει την καμπυλη του , δειγμα πως το δουλευει. Αλλα σουτερ δεν θα γινει ποτε, γι αυτο θα εχει παιχνιδια με 3/3 και παιχνιδια με 0/5. Αλλα τα ελευθερα σουτ πρεπει να τα παιρνει.
Ο Παπανικολαου οσο κραξιμο και να τρωει απ αυτους που γουσταρουν τριποντα και μπασκετ ΝΒΑ, ειναι η ψυχη της αμνας του Ολυμπιακου. Ή πρεπει να μπει στην ομαδα ή να βρεθει ενας αλλος ξενος εστω Παπανικολαου. No Papanikolaou , no defence.
Δεν καταλαβες τι εννοω μαλλον..ξεκιναει τα ματς με 5δες που δεν εχουν λογικη,περσι μας στοιχισε σε ποσα ματς,φετος ελπιζω να μην ξαναδουμε τα ιδια..Επισης δεν συμφωνω οτι δεν υπαρχουν βασικοι..δηλαδη το ιδιο θα παιζει ο σλουκας με τον λαρε και τον λουτζη? Προφανως και θα υπαρχουν βασικοι οπως σε ολες τις ομαδες,μην κοιτας περσι που δεν εβρισκε χημεια επειδη επαιζε σε μια διοργανωση μονο.

ο μακισικ την περισσοτερη ωρα στο 2 ηταν και δεν βλεποταν..Περι παπανικολαου συμφωνω,αν ειναι καλα θα ειναι ο glue guy και θα μας ανεβασει επιπεδο ειδικα στην αμυνα.
Καταλαβα τι ειπες. Απλα πιστευω πως πρεπει ο Μπαρτζωκας να βρη τις καταληλες πενταδες. Στο σημερινο μπασκετ της ταχυτητας και του ανελεητου στρετσινγκ λογο τριποντου στα 6.75, οι χρονοι δυσκολα μπορουν να περνανε τα 25 αντε 27 λεπτα τοπ στην αναγκη σε καποια παιχνιδια. Προσωπικα πιστευω πχ, αν θεωρεις βασικο τον Σλουκα πχ θα εχει περιπου τον ιδιο χρονο με τον Ουοκαπ. Αν θεωρεις βασικο τον Ντορσευ δεν θα εχει πανω απο 4-5 λεπτα διαφορα με τον Λαρεντζακη αν τον θεωρησουμε δευτερο δυαρι ( γενικα μιλωντας) . Χθες που τα εβαζε ο Λαρεντζακης επαιξε πιο πολυ απο τον Ντορσευ που δεν τα εβαζε. Και στο 5 θα μοιραστουν λογικα τους χρονους Μαρτιν και Φαλ.
Κομβικοι παιχτες υπαρχουν φυσικα και για μενα αυτη την στιγμη στον Ολυμπιακο τετοιοι ειναι, Βεζενκοφ, Ντορσευ και Παπανικολαου λογο ελλειψης εναλακτικης λυσης. Κομβικοι με την εννοια πως αν δεν παιζουν θα εχει θεμα η ομαδα. στην θεση τους. Τον Σλουκα τον ανικαθιστα ο Ουοκαπ, γιαυτο δεν τον βαζω στον λογαριασμο, αν βεβαια ειναι σε καλη μερα ο Σλουκας ανεβαινει επιπεδο η ομαδα, αλλα δεν εννοω αυτο. Αμα παρετε αλλο τριαρι μπορει να αλλαξει αυτο.
Για να καταλαβεις τι εννω περιμενω ενα ευρος χρονων σε φυσιολογικες συνθηκες της δεκαδας μεταξυ 15 με 20 λεπτα και αλλα 5 για τους 11-12 (σχηματικα μιλωντας παντα) . Με τον Βεζενκοφ κοντα στο 20 και τον Μακισικ και Λαρεντζακη κοντα στο 15. Αν μπει στο ακαουντ και ενα ακομα τριαρι θα αλλαξουν και αλλο οι χρονοι.
Στο 4-5 με υγειη Πριντεζη, κομβικο Βεζανκοφ και Φαλ , Λιβιο και Μαρτιν δυσκολα θα φτασει καποιος εκτως Βεζενκοφ τα 20 λεπτα μεσο ορο συμμετοχης.
Ο Μακισικ δε ξεκινησε σαν 2 αλλα επαιξε και αρκετα λεπτα σαν 3 μαζι με Ντορσευ και μαζι με Σλουκα και Ουοκαπ μαζι. Παλι δεν βλεποταν. :D

0
basket72
Reactions:

Δευ Σεπ 06, 2021 11:28 am

Ωραία κουβέντα πιάσατε Hipster και Shap7, νομίζω ότι τα είπατε περίπου όλα.
Εγώ ελπίζω να δούμε τον Ολυμπιακό με 2 Sf ακόμα. Τον Παπ και το 3-4ρι που περιμένουμε. Αυτή τη στιγμή προφανώς κι είναι γυμνός εκεί.

Συμφωνώ και για Μοτεγιούνας. Η αναφορά μου στους πόντους που φάγαμε από τα 4-5ρια των Μονεγάσκων (που όπως έχω ξαναπεί δεν θα είναι... μιαν ακόμα πρωτάρα στην Ευρωλίγκα) ήταν περισσότερο εστιασμένη στους 16 πόντους του Μότουμ που πρέπει να έχουν περάσει πάνω από 3 χρόνια από τότε που έχει να σκοράρει τόσους.
Παρόλα αυτά, φιλικό είναι και μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα, όταν αποκαλύπτονται αδυναμίες της.
Να δούμε τα λάθη, να γίνουν οι παίκτες ένα (έχουμε ακόμα δρόμο) και να αφομοιώσουν τα συστήματα.

Ο Φαλ πρέπει να θυμίσω ότι με τη Βιλερμπάν ήταν τρίτος ή τέταρτος στην Ευρωλίγκα, στον πίνακα αξιολόγησης ανά 40'.
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο μεσοδιάστημα, αδυνάτισε (και μάλιστα σωστά χωρίς να ¨κρεμάσει" όπως άλλοι παίκτες που έχουμε δει) κι είναι ακόμα ταχύτερος. Κι έπαιξε κι αναπληρωματικός (12' μ.ο) του τρίτου καλύτερου σέντερ στον κόσμο, στη δευτεραθλήτρια κόσμου, Γαλλία που έχει τουλάχιστον άλλα 5 πολύ καλά σέντερ πίσω από τον Φαλ ( Πουαριέ, Λεσόρτ, Κορνελί, Μαμ Ζαϊτέ, Μπουτσιελέ).
Δεν φτάνω να τον φτύσω να μη μας βασκαθεί. :P

AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Δευ Σεπ 06, 2021 3:41 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Σεπ 06, 2021 11:28 am
Ωραία κουβέντα πιάσατε Hipster και Shap7, νομίζω ότι τα είπατε περίπου όλα.
Εγώ ελπίζω να δούμε τον Ολυμπιακό με 2 Sf ακόμα. Τον Παπ και το 3-4ρι που περιμένουμε. Αυτή τη στιγμή προφανώς κι είναι γυμνός εκεί.

Συμφωνώ και για Μοτεγιούνας. Η αναφορά μου στους πόντους που φάγαμε από τα 4-5ρια των Μονεγάσκων (που όπως έχω ξαναπεί δεν θα είναι... μιαν ακόμα πρωτάρα στην Ευρωλίγκα) ήταν περισσότερο εστιασμένη στους 16 πόντους του Μότουμ που πρέπει να έχουν περάσει πάνω από 3 χρόνια από τότε που έχει να σκοράρει τόσους.
Παρόλα αυτά, φιλικό είναι και μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα, όταν αποκαλύπτονται αδυναμίες της.
Να δούμε τα λάθη, να γίνουν οι παίκτες ένα (έχουμε ακόμα δρόμο) και να αφομοιώσουν τα συστήματα.

Ο Φαλ πρέπει να θυμίσω ότι με τη Βιλερμπάν ήταν τρίτος ή τέταρτος στην Ευρωλίγκα, στον πίνακα αξιολόγησης ανά 40'.
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο μεσοδιάστημα, αδυνάτισε (και μάλιστα σωστά χωρίς να ¨κρεμάσει" όπως άλλοι παίκτες που έχουμε δει) κι είναι ακόμα ταχύτερος. Κι έπαιξε κι αναπληρωματικός (12' μ.ο) του τρίτου καλύτερου σέντερ στον κόσμο, στη δευτεραθλήτρια κόσμου, Γαλλία που έχει τουλάχιστον άλλα 5 πολύ καλά σέντερ πίσω από τον Φαλ ( Πουαριέ, Λεσόρτ, Κορνελί, Μαμ Ζαϊτέ, Μπουτσιελέ).
Δεν φτάνω να τον φτύσω να μη μας βασκαθεί. :P

Βασκαμένο τον βλέπω λίγο από τους Ολυμπιακούς αγώνες κ μετά :D , αλλά θα στρώσει πιστεύω.

0
Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 06, 2021 3:42 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 06, 2021 1:40 am
Εγω θελω να πω για τον μπαρτζω μερικα πραγματα που ειδα στα φιλικα.
αρνητικα- Δεν βλεπω να δουλευει ετσι οπως παει να παιξει με τον φαλ..Επισης συνεχιζει τα περσινα κουλα με τις πρωτες 5δες που κυνηγαμε μετα ολο το ματς..
Το γουοκαπ μακισικ βεζε λιβιο φαλ ειναι για ειδικες συνθηκες να παρεις κανα ριμπαουντ,αλλιως δεν θα δουλευει..
Τωρα που πα ριμπαουντ,παλι δειχνει να χουμε θεμα και δεν θα μπορουμε να τρεξουμε μετα..

θετικα-εφερε καλους παικτες και ηδη οι 2 φαινονται να χουν προσαρμοστει..
παμε να παιξουμε γρηγορο και ομαδικο μπασκετ,δειχνει να πηγαινει καλα αυτο..
Εχει βγαλει συστηματα να βγαινει ο ντορσις να σουταρει ελευθερος(οπως και ο βεζε) και του δινει και πολλες προσπαθειες!
Οτι σχεδιαζει στα ταιμ μετα το βγαζει σωστα η ομαδα!Γενικα ειμαστε σε καλο επιπεδο για την εποχη..

*ο μακισικ τι εχει παθει και ειναι τοσο χαλια?ελπιζω να μην ειναι η πιεση οτι θα ναι βασικος φετος αποτι φαινεται..
*ο μαρτιν αν και κουτσος εβγαλε 2 ματς σερι,πηδαει καρφωνει βουταει κατω..καημο το χω να τον δω να κανει και ενα κανονικο σκριν ...

Συμφωνώ σε ότι είπες, θα προσθέσω κ το εξής θετικό. Τρέχουμε απίστευτα ωραία και σωστά στον αιφνιδιασμο.. Μιλάμε ανοίγουμε το παιχνίδι με μεγάλη ταχύτητα κ σ αυτό έχουν βοηθήσει ντορσευ και γουοκαπ. Επίσης, ο Φαλ θα πρέπει να βρει πατήματα ή αν θες τη γνώμη μου να τον αξιοποιούμε πιο έξυπνα ώστε να ακουμπάει η μπάλα πολύ ρακέτα.. Στα θετικά επίσης, είδα η μπάλα να κυκλοφορει πολύ γρήγορα και μια τάση απ τους ψηλούς να πασάρουν κ εκείνοι. Φαίνεται ο μπαρτζωκας να έχει βάλει στο ρεπερτόριο του λιβιο τη πάσα.. Καλά ο Σάσα είναι πλέον σε άλλο επίπεδο, κάνει τα πάντα.. Επιμένω ότι στο 3 θα χρειαστούμε έναν σουτερ, καθώς δείχνει μια αστάθεια η ομάδα απ το τρίποντο και ένα σουτερ της τάξης του 45% θα βοηθήσει αρκετά, ώστε να αποκτήσουμε συνέπεια.. Ντάξει στα γκαρντ δε το συζητώ ότι είμαστε υπερπληρεις.. Όταν έχεις σαν 4ο γκαρντ παίχτη που σου βάζε περίπου 11 πόντους μο περσυ(μακκισικ) , τοτε κάτι έχεις κανει πολύ καλά στο σχεδιασμό.. Εννοείται περιμένουμε κ τον παπ υγιή, καθώς είναι πολύ σημαντικός παίχτης στο ροστερ

0
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Δευ Σεπ 06, 2021 3:59 pm

Αν ο ζαν σαρλ παίζει όπως στα φιλικά θα είναι μεγάλη αναβάθμιση για τους ψηλούς μας. Και εγώ τον ζαν σαρλ τον βλέπω πίσω από τον βεζενκοφ φέτος, ο αρχηγός λόγο ηλικίας και τραυματισμών πιστεύω για 10 λεπτά θα παίζει το πολύ. Η ομάδα είναι γεμάτη σ όλες της θέσεις εκτός από το 3. Αν ο λαρετζάκης συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις δεν με πειράζει να είναι το 2άρι μας . Απομένει 1 μήνας σχεδόν προετοιμασίας ακόμη πολύς χρόνος για να δουλευτούν οι ομάδες.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Δευ Σεπ 06, 2021 6:00 pm

Ίσως να κάνω λάθος αλλά πιστεύετε ότι ενδεχομένως να έχουμε θέμα στα rebound σε σχήματα με Jean Charles στο 5 και Σακ στο 3?

Ένα τέτοιο σχήμα μπορεί να πιέσει πολύ στην άμυνα και να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο αλλά μην ελέγχοντας τα αμυντικά rebound νομίζω χάνεται αυτό το πλεονέκτημα.

Έχω την εντύπωση ότι πέρυσι έπαιξε αυτό το σχήμα ειδικά σε παιχνίδια που είμαστε πίσω στο σκορ και κυνηγούσαμε την ανατροπή.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Δευ Σεπ 06, 2021 6:29 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Δευ Σεπ 06, 2021 6:00 pm
Ίσως να κάνω λάθος αλλά πιστεύετε ότι ενδεχομένως να έχουμε θέμα στα rebound σε σχήματα με Jean Charles στο 5 και Σακ στο 3?

Ένα τέτοιο σχήμα μπορεί να πιέσει πολύ στην άμυνα και να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο αλλά μην ελέγχοντας τα αμυντικά rebound νομίζω χάνεται αυτό το πλεονέκτημα.

Έχω την εντύπωση ότι πέρυσι έπαιξε αυτό το σχήμα ειδικά σε παιχνίδια που είμαστε πίσω στο σκορ και κυνηγούσαμε την ανατροπή.
Νομίζω θα είναι και φέτος σχήμα ειδικών καταστάσεων. να δούμε και τι παίκτη θα πάρουμε στο 3. Ο Λούντζης πιστεύετε ότι θα μπορέσει να βρει χρόνο στην ευρωλίγκα; να παίξει όσο ο λαρετζάκης πέρυσι;

0
basket72
Reactions:

Δευ Σεπ 06, 2021 11:02 pm

tarp7 έγραψε:
Δευ Σεπ 06, 2021 6:29 pm

Νομίζω θα είναι και φέτος σχήμα ειδικών καταστάσεων. να δούμε και τι παίκτη θα πάρουμε στο 3. Ο Λούντζης πιστεύετε ότι θα μπορέσει να βρει χρόνο στην ευρωλίγκα; να παίξει όσο ο λαρετζάκης πέρυσι;
Ο Λούντζης θα βρει- λίγο-χρόνο γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει το pg πίσω από τους Γουόκαπ και Σλούκα. Οκ, και ο Λάρε το μπορεί (κομψί-κομψά) αλλά έχει να το κάνει από τα χρόνια της ΑΕΚ.

Ο Λούντζης θα πάρει χρόνο σοβαρό στην Α1. Εκεί έγκειται για φέτος η χρησιμότητα της πολύ καλής αυτής μεταγραφής. Από του χρόνου και παράπανω χρόνο στην Ευρωλίγκα.

Έναν κορμό από Λούντζη, Σλούκα, Γουόκαπ, Μακίσικ, Λάρε, Παπ, Ζαν Σαρλ, Μάρτιν και Φαλ μπορούμε άνετα να φτιάξουμε. Και βλέποντας και κάνοντας με Βέζε και Ντόρσεϊ που για φέτος οι 2 τους μπορεί να ταλαιπωρήσουν πολύ τις αντίπαλες άμυνες.

Αν κάποιος είναι πολύ χαρούμενος με το φετινό ρόστερ, αυτός θα είναι σίγουρα ο ΣΛούκας. Και βοήθεια στον άσσο, και μπόι/μάκρος/ δύναμη στην άμυνα(δίπλα του αλλά και βαθιά στο ζωγραφιστό θα έχει σκιάχτρο) και περισσότερο και καλύτερο σουτ και ριμπάουντ για να τρέξει αιφνιδιασμό.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6650
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 07, 2021 2:28 am

Ακομα ενα μπραβο σε μπαρτζω που δεν κολλησε να περιμενει τον αυστραλο και τον τομας μιας και αν το ειχε κανει θα μεναμε με το καναρινι στο χερι..και οι 2 βρηκαν ομαδες στο ΝΒΑ..

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 883
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Τρί Σεπ 07, 2021 3:17 am

Χέλλοου και πάλι, φίλοι συνΟλυμπιακοί και συνσχολιαστές, είπα τον τελευταίο μήνα αφού δε διακόπαρα ιδιαίτερα από τη δουλειά, να διακοπάρω λίγο από τα threads της ομάδας, όπως είχα δείξει δεν είμαι υπερβολικά αισιόδοξος, αλλά θεωρώ ότι είμαστε αρκετά αναβαθμισμένοι σε σχέση με πέρυσι. Αν αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε μια όγδοη θέση ή στη δέκατη δε μπορώ να το γνωρίζω. Θα ήθελα όμως αυτό το σύνολο να έχει ολίγη από τον αρχηγό μας, αλλά καθαρά σε υποστηρικτικό ρόλο, διάβασα στο Twitter φήμη ότι θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ που είναι και η τέλεια λύση, αλλά μπορεί να είναι και φούμαρα.

Από εκεί και μετά αυτό που βλέπω από το σύνολο έως τώρα μου αρέσει. O Walkup είναι εξαιρετικά ποιοτική προσθήκη και θεωρώ πως θα δέσει πολύ καλά με Σλούκα, αλληλοσυμπληρώνονται και θα μπορούμε να έχουμε αρκετή δημιουργία, όπως δημιουργία δείχνουμε να έχουμε και από τη ρακέτα φέτος. Μου αρέσει πολύ ο Jean Charles και θεωρώ πως θέλει κι άλλο χρόνο ο Λαρεντζάκης, ενώ ο Παπ όταν επιστρέψει καλείται να παίξει πιο τέλεια από ποτέ το ρόλο του glue guy που του πάει πολύ. Από εκεί και πέρα Βεζέ και Tyler θα είναι λογικά τα βαριά μας πυροβολικά και επειδή είναι και οι δύο μεγάλα πουλέν ελπίζω να είναι σταθεροί όλη τη χρονιά.

Τον McKissic δεν τον φοβάμαι θα επανέλθει, νομίζω είναι εμφανές ότι χρειάζεται ένα ποιοτικό δεύτερο 3άρι που να μπορεί κατά συνθήκες να ανέβει στο 4 και τέλος έχω μία μικρή επιφύλαξη για τη θέση 5, αλλά την κρατάω για όταν δω περισσότερα παιχνίδια της ομάδας. Αυτά σε γενικές γραμμές και ελπίζω σιγά σιγά όσο μπαίνουμε στη σεζόν να γράφω και περισσότερο εδώ, ενώ κάτι καλό θα επιστρέψει στα podcasts του φόρουμ :D

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
basket72
Reactions:

Τρί Σεπ 07, 2021 11:49 am

nikolas12 έγραψε:
Τρί Σεπ 07, 2021 3:17 am
Χέλλοου και πάλι, φίλοι συνΟλυμπιακοί και συνσχολιαστές, είπα τον τελευταίο μήνα αφού δε διακόπαρα ιδιαίτερα από τη δουλειά, να διακοπάρω λίγο από τα threads της ομάδας, όπως είχα δείξει δεν είμαι υπερβολικά αισιόδοξος, αλλά θεωρώ ότι είμαστε αρκετά αναβαθμισμένοι σε σχέση με πέρυσι. Αν αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε μια όγδοη θέση ή στη δέκατη δε μπορώ να το γνωρίζω. Θα ήθελα όμως αυτό το σύνολο να έχει ολίγη από τον αρχηγό μας, αλλά καθαρά σε υποστηρικτικό ρόλο, διάβασα στο Twitter φήμη ότι θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ που είναι και η τέλεια λύση, αλλά μπορεί να είναι και φούμαρα.

Από εκεί και μετά αυτό που βλέπω από το σύνολο έως τώρα μου αρέσει. O Walkup είναι εξαιρετικά ποιοτική προσθήκη και θεωρώ πως θα δέσει πολύ καλά με Σλούκα, αλληλοσυμπληρώνονται και θα μπορούμε να έχουμε αρκετή δημιουργία, όπως δημιουργία δείχνουμε να έχουμε και από τη ρακέτα φέτος. Μου αρέσει πολύ ο Jean Charles και θεωρώ πως θέλει κι άλλο χρόνο ο Λαρεντζάκης, ενώ ο Παπ όταν επιστρέψει καλείται να παίξει πιο τέλεια από ποτέ το ρόλο του glue guy που του πάει πολύ. Από εκεί και πέρα Βεζέ και Tyler θα είναι λογικά τα βαριά μας πυροβολικά και επειδή είναι και οι δύο μεγάλα πουλέν ελπίζω να είναι σταθεροί όλη τη χρονιά.

Τον McKissic δεν τον φοβάμαι θα επανέλθει, νομίζω είναι εμφανές ότι χρειάζεται ένα ποιοτικό δεύτερο 3άρι που να μπορεί κατά συνθήκες να ανέβει στο 4 και τέλος έχω μία μικρή επιφύλαξη για τη θέση 5, αλλά την κρατάω για όταν δω περισσότερα παιχνίδια της ομάδας. Αυτά σε γενικές γραμμές και ελπίζω σιγά σιγά όσο μπαίνουμε στη σεζόν να γράφω και περισσότερο εδώ, ενώ κάτι καλό θα επιστρέψει στα podcasts του φόρουμ :D

Γεια σου ρε Νικ, μια χαρά είμαστε (μην το πεις πουθενά παραόξω, ότι πήραμε με τα λεφτά που πήραμε τους Γουόκαπ, Φαλ και Ντόρσεϊ) και περιμένουμε και κάτι καλό στο 3-4.
ΌΣο για το 5, πάει πολύς καιρός που έχουμε να δούμε τέτοιο δίδυμο. Και το οποίο έχει (επιτέλους) και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να κρίνει τον Φαλ από 2 φιλικά, :dribble: τη στιγμή που καλείται να παίξει διαφορετικό μπάσκετ απ΄αυτό που έπαιζε σε Τουρκία και Γαλλία. Μιλάμε για παίκτη ο οποίος είναι γνωστό το τι μπορεί να προσφέρει.
Σχετικά με τον Σπανούλη και την ανάμιξή του με το μπάσκετ απ΄άλλο μετερίζι, είναι σχεδόν αναπόφευκτο. Έχει τρέλα με το μπάσκετ και τρέλα με τις προκλήσεις. Απλώς, θα απολαύσει ένα-δυο χρόνια στα σίγουρα την οικογένειά του και τους φίλους του και μετά θα το πάει πολύ προσεκτικά. Περίπτωση Σάρας πολύ πιθανόν.

Να κι ένα ποστ που είχα γράψει όταν θεωρούταν σχεδόν σίγουρο ότι θα παίζει και τη χρονιά που ξεκινάει σύντομα. Δεν έλειπε από ρόστερ του 21΄- 22΄μιλάμε.. :P
basket72 έγραψε:
Δευ Απρ 05, 2021 10:30 pm
..
Φίλε shaq7, ο Σπανούλης δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεώσει. Καιρό τώρα το έχει αποφασίσει.
Απλώς όταν το συνειδητοποίησε, απαλλάχτηκε από την ανάγκη να αποδείξει ότι "είναι ακόμα εδώ" και είναι κάπως καλύτερος. Επιπλέον κίνητρο γι΄αυτόν, είναι να κλείσει με όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις τη θρυλική καριέρα του.

Θ' αράξει 2 χρόνια και πάλι στο μπάσκετ θα είναι. Τον βλέπω για κόουτς αλά Σάρας. :wink:

Τα τάιμ άουτ τους πρώτους μήνες θα τα καλεί με step back, :P

Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 883
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Τρί Σεπ 07, 2021 3:33 pm

Με ενημέρωσε ο καλός φίλος mixalisgate7 ότι η φήμη που μετέφερα πιο πάνω για Σπανούλη είναι κλασική Twitteroμπαρουφολογία, την οποία έχαψα αλλά προσωπικά δεν παρακολούθησα και την εξέλιξή της και αποδόμηση της. Οπότε τελείως άκυρο αυτό που αναφέρω, θεωρώ όμως ότι ο Σπαν πρέπει να γυρίσει και να μείνει κοντά στην ομάδα. Αυτά και σόρρυ για τη βλακεία, δε συνηθίζω τη διάδοση fake news :peace:

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
basket72
Reactions:

Τρί Σεπ 07, 2021 5:39 pm

nikolas12 έγραψε:
Τρί Σεπ 07, 2021 3:33 pm
Με ενημέρωσε ο καλός φίλος mixalisgate7 ότι η φήμη που μετέφερα πιο πάνω για Σπανούλη είναι κλασική Twitteroμπαρουφολογία, την οποία έχαψα αλλά προσωπικά δεν παρακολούθησα και την εξέλιξή της και αποδόμηση της. Οπότε τελείως άκυρο αυτό που αναφέρω, θεωρώ όμως ότι ο Σπαν πρέπει να γυρίσει και να μείνει κοντά στην ομάδα. Αυτά και σόρρυ για τη βλακεία, δε συνηθίζω τη διάδοση fake news :peace:
Καλά κι εσύ με επιφύλαξη τη μετέφερες, στο τέλος της πρότασής σου μάλιστα, γράφεις ότι "μπορεί και να πρόκειται για φούμαρα".
Όλα καλά. Δεν υπάρχει περίπτωση πάντως να μην έχει τεθεί στο τραπέζι αυτή η πρόταση από πλευράς ΚΑΕ, όπως επίσης αποκλείεται να μην το σκέφτεται ο Σπανούλης. Δεν τον έχω για να ασχολείται με τους μικρούς π.χ. Αν θέλει μικρούς/ες ας κάτσει σπίτι του που έχει μπόλικους. :)

Απλώς είναι κάτι που δεν θα γίνει άμεσα.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Σεπ 09, 2021 12:53 am

Ας δοκιμασει τα σχηματα χαρακιρια ο Μπαρτζω στα φιλικα ωστε να μην τα δουμε στην πρεμιερα της Ευρωλιγκα. Ουτε εγω καταλαβα την πρωτη 5αδα που ειδαμε με τη Μονακο ,ηξερα ομως με το που την ειδα οτι θα τα κανει σκατα, ωστοσο τα φιλικα γινονται για δοκιμες οποτε ας κανει ο,τι αλχημεια θελει. Ενα αλλο που πρεπει να πουμε ειναι οτι η εντολη να παρει την μπαλα μεσα απο το συστημα ο Φαλ δεν εγινε ποτε, το flash που ζητησε δεν βγηκε οσο ηταν μεσα ο Φαλ , ενω σε ταιμ αουτ που ζητησε παλι να παει η μπαλα στον Φαλ , εγινε λαθος στην επιθεση και χρεωθηκε με φαουλ στην αμυνα ο Γαλλος και βγηκε. Φιλικα ειναι, συμβαινουν αυτα.Ωστοσο ο Γαλλος ειναι παικτης που ναι μεν γεμιζει ρακετα και στην αμυνα σου δινει πολλα πραγματα αλλα στην επιθεση θελει μεγαλη προσπαθεια να βγαλεις τα συστηματα με τον ιδιο, τοσο γιατι ειναι κορμι με ειδικη διαχειριση οσο γιατι η αμυνα θα εχει παντα τα ματια πανω του.

Για να παρεις το 100% απο τον Σλουκα θα πρεπει να του δινεις καλα σκριν. Υπαρχουν πολλα βιντεο στο youtube που αναλυουν τον λογο που ο Ομπραντοβιτς σε καθε συστημα το οποιο ειχε δημιουργο τον Σλουκα, ξεκιναγε με ενα καλο σκριν πανω του.Ο λογος για οσους δεν θα το δειτε, ειναι οτι ο παικτης εχει πολυ αργο πεταγμα-πρωτο βημα, η εκρηξη του ερχεται απο το δευτερο-τριτο βημα και επειτα.Για αυτο θελει καλο σκριν για να μπορεσει να απελευθερωθει και να βρει τον χωρο και το χρονο ωστε να μην του στοιχισει η αργη του εκκινηση.

Γενικα το ροστερ ειναι καλο φτιαγμενο αλλα του λειπει και ζηταει 3/4αρι. Και εξηγω γιατι 3/4αρι. Στο 3 υπαρχει ο Παπ ο οποιος ειναι καθαρο 3αρι μονοθεσιτης, το να παρεις σκετο 3αρι δεν θα λυσει καποιο προβλημα γιατι ειτε θα παρεις καλο 3αρι και θα χασεις τον Παπ και τα στοιχεια που σου δινει, ή θα παρεις φθηνο συμπληρωμα και θα ειναι 99% ανενεργος παικτης.
2/3 δεν μας κανει γιατι η περιφερεια ειναι γεματη και θα κουτουλανε μεταξυ τους. 3/4 και θα πω οτι συμφωνω απειρα με την γνωμη των συμφορουμιτων για Κλαρκ. Ετσι θα μπορεις να εχεις και καμικαζι σχηματα με Ζαν στο 5, Κλαρκ στο 4, Παπ στο 3 και φυσικα καλυπτεις τυχον προβληματα απουσιων ή ντεφορμαρισματος παικτων και στο 3 και στο 4 ετσι οπως ειναι δομημενο το ροστερ.

Την θεση 5 δεν την φοβαμαι Φαλ,Μαρτιν,Ζαν ειναι μια καλη εως ικανοποιητικη 3αδα ψηλων.Την θεση 1 και 4 επισης δεν την φοβαμαι. Με προβληματιζει το 3 γιατι δεν ξερω ποιον θα παρουμε και την κατασταση του Παπ. Και το 2 γιατι ο Ντορσει θα πρεπει να ειναι σταθερος και καταλυτικος ολη τη χρονια, γενικα περιμενουμε πολλα απο αυτον, αν ο Ντορσει ειναι μια του υψους μια του βαθους θα κατεβασει και την αποδοση της ομαδας συνολικα.Και φυσικα ο κακος εαυτος του Μπαρτζω, στον οποιο Μπαρτζω υπαρχει μια λεπτη γραμμη απο το τελειο κοουτσαρισμα εως το χαρακιρι των τελευταιων λεπτων.Παρολα αυτα ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξος.

Αυτες ειναι οι πρωτες σκεψεις.Εχουμε πολυ δυσκολο προγραμμα τις πρωτες 12 αγωνιστικες, συνιστω υπομονη και πιστωση χρονου.

3
3 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”