2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:03 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 8:58 pm
Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 8:49 pm
Για την θεση του κοντου ενας ειναι ο παιχτης που πρεπει ναρθει
Οκομπο τελος
εγω απο εκει τον λοιντ θα επαιρνα παντως..αλλα και οι 2 εχουν συμβολαιο οποτε παμε παρακατω..

ο σενγκελια μου μοιαζει λιγο ΄΄στην αναβροχια καλο και το χαλαζι΄΄..αυτος εκτος απο συμβολαιο εχει και ψηλο κασε..θα παρει κατω απο 1εκ?!

οτζελεγιε θα λεμε και θα κλαιμε..
4.5 με 5 μυρια διαθεσιμα εχουμε σακ....

Μην εισαι σε αρνηση σε παρακαλω :D :drunk:

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:07 pm

Ε άμα λέμε παίχτες που μας αρέσουν και έχουν συμβόλαιο, εγώ τον Κίναν Έβανς θέλω. Με το ρίσκο του αν θα γυρίσει καλά και όλα.

Και τον Νικόλα τον Μανιον που πήγε Μπασκονια. Και τον Γκεντράιτις και ας είναι 3αρι που δεν χρειαζόμαστε παίχτη. :roll:

Α κάτσε αυτός δεν έχει συμβόλαιο. Αυτόν θέλω.

1
1 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:25 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 9:00 pm
Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 8:49 pm
Για την θεση του κοντου ενας ειναι ο παιχτης που πρεπει ναρθει
Οκομπο τελος
Με τους ρυθμούς που το πας ο επόμενος που θα προτείνεις θα είναι ο Σλούκας. Δεν θα μείνει άλλο γκαρντ.

Πλάκα κάνω. Επειδή σε βλέπω να έχεις μια «αγωνία» και γράφεις συνέχεια για παίχτες χωρίς να υπάρχει κάποια βάση το σατυρίζω λίγο.

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις.
Φυσικα και δεν παρεξηγω
Μου αρεσει να κανω καζουρα και φυσικα να την δεχομαι :D

2
2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:31 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 8:26 pm
Dedalos έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 8:19 pm
Θεωρω καλυτερο, καθως αυξανεται παλι η κοντρα των ομαδων , οι οπαδοι του παο να μη γραφουν στο δικο μας χωρο, και το αντιστροφο.
Προσωπικα εχω σταματησει καιρο ακομα και να διαβαζω τα παναθηναικα thread.
Εκτός αν θέλεις να μιλάς σε ένα echo chamber δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που ζητάς. Δηλαδή να αφήνουμε και ταυτότητα φιλάθλου με την είσοδο στο φόρουμ; Γενικά τα παιδιά κάνουν οκ δουλειά με το moderation δεν βλέπω κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο να διαφωνείς κόσμια με κάποιον.
Dedalos έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 8:19 pm
Ο νομος για τις ελληνοποιησεις εχει ορισμενες διαταξεις. Αν καπιοι διαφωνουν με αυτες ή με τις ερμηνειες τους ειναι προσωπικο τους δικαιωμα. Ο νομος για τις ελληνοποιησεις εχει ορισμενες διαταξεις. Αν καπιοι διαφωνουν με αυτες ή με τις ερμηνειες τους ειναι προσωπικο τους δικαιωμα. Το να εκτοξευουν χαρακτηρισμους δεν ειναι, αφου οι ισχυοντες νομοι τους διαψευδουν. Και τελικα, τι εξυπηρετισε ολο αυτο;
Κανείς δεν είπε ότι έγινε παράνομα. Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό όμως; Αν θέλεις μπορούμε να μιλήσουμε στο τόπικ της ελληνοποίησης του walkup.
Αφού δεν έγινε παράνομα τι συζητάμε;;;;;;;;; για ένα νομιμο(αλλά ίσως ανήθικο) σκάνδαλο;;;;;;;;;
Για όσους πάντως έχουν χρόνο και όρεξη θα πρότεινα να ψάξουν πόσες ελληνοποιησεις απίστευτων τύπων έχουν γίνει τα τελευταία 4 χρόνια.....

Οντοπικ είμαι, σωστά ;;;;;;

0
Arkoudiarhs 7

senior

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:34 pm

Κατι ασχετο ο αειμνηστος Ντουντα 2 παιχτες ηθελε να διωξει απτον Θρυλο Μπουρουση και Σλουκα
Τυχαιο?

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Arkoudiarhs 7 την Δευ Ιούλ 10, 2023 9:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2486
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:35 pm

assistant77 έγραψε:
για ένα νομιμο(αλλά ίσως ανήθικο) σκάνδαλο;;;;;;;;;
Ναι, ακριβώς.

Πάντως, και με ένα ερωτηματικό καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου.

0
Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1200

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:41 pm

AlexD έγραψε:
Ε άμα λέμε παίχτες που μας αρέσουν και έχουν συμβόλαιο, εγώ τον Κίναν Έβανς θέλω. Με το ρίσκο του αν θα γυρίσει καλά και όλα.

Και τον Νικόλα τον Μανιον που πήγε Μπασκονια. Και τον Γκεντράιτις και ας είναι 3αρι που δεν χρειαζόμαστε παίχτη. :roll:

Ο εβανς ηταν ο κορυφαιος γκαρντ περυσι της ευρωλιγκας μεχρι να τραυματιστει. Νομιζω αν δεν τραυματιζοταν θα μας ειχαν πρηξει οι δημοσιογραφοι οτι τον κοιταει ολη η ευρωπη. Αλλα τραυματιστηκε και δεν ξερουμε πως θα επιστρεψει. Γενικα η ζαλγκιρις δεν ειναι ομαδα που κοβει καριερες οποτε με ενα καλο μπαι ουτ θα τονεπαιρνες. Δεν ειναι δηλαδη μπασκονια που αν δεν εχει στο συμβολαιο μπαι αουτ ο κερεχερα θα ζητουσε τη χαλυβδουργικη ή την βιανεξ αντιστοιχα. Αν ξερεις που δεν μπορεις να το κανεις οτι θε ειναι ο ιδιος τον παιρνεις και λες στον σλουκα και ευχαριστω που εφυγε που λεει ο λογος.

Ο Σεγκελια μια χαρα παικτης ειναι ακομη απλα χαθηκε στην μετριοτητα της βιρτους. Ο μονος που σωθηκε καπως απο εκει ειναινο οτζελεγε που τα μπουνπουναγε απο παντου.

Δεν τον θεωρω τελειωμενο. Ασε που με τον Μιλουτινοφ που παιξανε και μαζι θα μπορουσανε να τρομοκρατηαουν παλι. Δεν τον πηραν και τα χρονια. Δεν θα παρει ομως 1 εκατομυριο 1.5 θα θελει θα δωσεις και 800 στο τεσσαροπενταρι που μπορεις να φερεις κορνελι ή ολιντε και 2 στο γκαρντ σου που πρεπει να ειναι δυαρι αλλα να μπορει να παιξει και ασσος υπο συνθηκες οχι δηλαδη σαν τη καψουρα τον κααναν που ασσος ειναι μονο στο κορμι.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:43 pm

nikolas_asteri έγραψε:
assistant77 έγραψε:
για ένα νομιμο(αλλά ίσως ανήθικο) σκάνδαλο;;;;;;;;;
Ναι, ακριβώς.

Και η μεταγραφή σλούκα νόμιμη είναι, επαγγελματίας παίκτης είναι, αλλά είναι ηθική? Το ίδιο και ο γουοκαπόπουλος. Καλύτερα να μιλήσουμε για το αν είναι cluch ή όχι ο σλούκας και αν το σουτ με την φενερ ήταν τυχερό. Αρχίζω να συμφωνώ για ένα περίεργο λόγο, με την άποψη των παναθηναϊκών, που σχολίαζαν στα p.o.

υ.γ. Κοίτα πως τα φέρνει η τύχη... χαλάλι το offf topic , αν είναι να διαβάσουμε καμία καλή ατάκα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2486
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:45 pm

Redfly έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Ναι, ακριβώς.

Και η μεταγραφή σλούκα νόμιμη είναι, επαγγελματίας παίκτης είναι, αλλά είναι ηθική? Το ίδιο και ο γουοκαπόπουλος. Καλύτερα να μιλήσουμε για το αν είναι cluch ή όχι ο σλούκας και αν το σουτ με την φενερ ήταν τυχερό. Αρχίζω να συμφωνώ για ένα περίεργο λόγο, με την άποψη των παναθηναϊκών, που σχολίαζαν στα p.o.

υ.γ. Κοίτα πως τα φέρνει η τύχη... χαλάλι το offf topic , αν είναι να διαβάσουμε καμία καλή ατάκα.
Redfly οι επεμβάσεις σου συγκεκριμένο ζήτημα είναι μόνο whataboutisms οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:46 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 9:41 pm
AlexD έγραψε:

Δεν τον θεωρω τελειωμενο. Ασε που με τον Μιλουτινοφ που παιξανε και μαζι θα μπορουσανε να τρομοκρατηαουν παλι. Δεν τον πηραν και τα χρονια. Δεν θα παρει ομως 1 εκατομυριο 1.5 θα θελει θα δωσεις και 800 στο τεσσαροπενταρι που μπορεις να φερεις κορνελι ή ολιντε και 2 στο γκαρντ σου που πρεπει να ειναι δυαρι αλλα να μπορει να παιξει και ασσος υπο συνθηκες οχι δηλαδη σαν τη καψουρα τον κααναν που ασσος ειναι μονο στο κορμι.
Καλός ο Ολιντε αλλά έπαιζε σε μία ομάδα που χαιρόταν να χάνει. Θα του πέσουν βαριά τα ντέρμπι του ολιντε. Τον θεωρώ στοίχημα, μπορεί να μας κάτσει μπορεί και όχι. Πρώτα πρέπει κλείσουμε τους σοβαρούς παίκτες και μετά κοιτάμε και τους δευτεροκλασάτους.

0
Apegnosmenos
Reactions:

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:47 pm

:welcome:
Reaper έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 2:16 pm
Οσοι λετε για...Παπαπετρου και Αγραβανη (!) ζειτε στον μικροσκομο του forum. Τετοιες κινησεις θα οδηγουσαν σε τεραστια γκρινια και θυμο και εκτροπα στην πρωτη στραβη.

Σας αρεσει δεν σας αρεσει, δεν ειμαστε ουτε Γερμανια ουτε Ισπανια.

Επισης νισαφι πια με τους Ελληνες αταλαντους. Ας κατεβαζουμε 12αδα με τον Παπας και οποιον αλλον τυχει στην Α1 και να παρουμε τους σοβαρους παικτες για την Ευρωλιγκα. Να σταματησει το αστειακι να καθοριζεται το ροστερ απ το τι ταβανι εχουν οι ελαχιστοι ποιοτικοι Ελληνες.
:welcome: :welcome: :welcome: :welcome:

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:48 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 9:45 pm
Redfly έγραψε:

Redfly οι επεμβάσεις σου συγκεκριμένο ζήτημα είναι μόνο whataboutisms οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι.
np.. μπορεί να θέλει να σχολιάσει κανένας άλλος όμως.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:50 pm

Μετά το κάζο με τον Σλουκα απ τη διοίκηση προφανώς δεν πετάνε ούτε τυράκι στις δημοσιογραφαρες μας..... Γι αυτό και μιλάμε για απίθανα ονόματα με ελάχιστες πιθανότητες να τους δούμε στην ομάδα......

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:56 pm

assistant77 έγραψε:
Μετά το κάζο με τον Σλουκα απ τη διοίκηση προφανώς δεν πετάνε ούτε τυράκι στις δημοσιογραφαρες μας..... Γι αυτό και μιλάμε για απίθανα ονόματα με ελάχιστες πιθανότητες να τους δούμε στην ομάδα......
Τον τεόντοσιτς πάντως που εδώ και πολλά καλοκαίρια τον θέλουμε , δε με χαλάει. Αν δε τα βρούμε μπορεί να έρθει και ο τσερι.

1
1 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior

Δευ Ιούλ 10, 2023 10:00 pm

Redfly έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 9:56 pm
assistant77 έγραψε:
Τον τεόντοσιτς πάντως που εδώ και πολλά καλοκαίρια τον θέλουμε , δε με χαλάει. Αν δε τα βρούμε μπορεί να έρθει και ο τσερι.
Δεν υπαρχει περιπτωση για Μιλος

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”