AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 9:07 pm
Ε άμα λέμε παίχτες που μας αρέσουν και έχουν συμβόλαιο, εγώ τον Κίναν Έβανς θέλω. Με το ρίσκο του αν θα γυρίσει καλά και όλα.
Και τον Νικόλα τον Μανιον που πήγε Μπασκονια. Και τον Γκεντράιτις και ας είναι 3αρι που δεν χρειαζόμαστε παίχτη.
Α κάτσε αυτός δεν έχει συμβόλαιο. Αυτόν θέλω.
Ο εβανς ηταν ο κορυφαιος γκαρντ περυσι της ευρωλιγκας μεχρι να τραυματιστει. Νομιζω αν δεν τραυματιζοταν θα μας ειχαν πρηξει οι δημοσιογραφοι οτι τον κοιταει ολη η ευρωπη. Αλλα τραυματιστηκε και δεν ξερουμε πως θα επιστρεψει. Γενικα η ζαλγκιρις δεν ειναι ομαδα που κοβει καριερες οποτε με ενα καλο μπαι ουτ θα τονεπαιρνες. Δεν ειναι δηλαδη μπασκονια που αν δεν εχει στο συμβολαιο μπαι αουτ ο κερεχερα θα ζητουσε τη χαλυβδουργικη ή την βιανεξ αντιστοιχα. Αν ξερεις που δεν μπορεις να το κανεις οτι θε ειναι ο ιδιος τον παιρνεις και λες στον σλουκα και ευχαριστω που εφυγε που λεει ο λογος.
Ο Σεγκελια μια χαρα παικτης ειναι ακομη απλα χαθηκε στην μετριοτητα της βιρτους. Ο μονος που σωθηκε καπως απο εκει ειναινο οτζελεγε που τα μπουνπουναγε απο παντου.
Δεν τον θεωρω τελειωμενο. Ασε που με τον Μιλουτινοφ που παιξανε και μαζι θα μπορουσανε να τρομοκρατηαουν παλι. Δεν τον πηραν και τα χρονια. Δεν θα παρει ομως 1 εκατομυριο 1.5 θα θελει θα δωσεις και 800 στο τεσσαροπενταρι που μπορεις να φερεις κορνελι ή ολιντε και 2 στο γκαρντ σου που πρεπει να ειναι δυαρι αλλα να μπορει να παιξει και ασσος υπο συνθηκες οχι δηλαδη σαν τη καψουρα τον κααναν που ασσος ειναι μονο στο κορμι.