Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 466
- Προειδοποιήσεις:
0
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να θέσω ένα ερώτημα. Αν θεωρήσουμε ως δεδομένα ότι θα έρθει ο Σάσα, θα φύγει ένας εκ των Πίτερς/Πετρούσεφ, θα φύγει ο Μπραζ και ίσως και ο Σακ, και θα αποκτηθεί 3αρι, με ποια από τις δύο (θεωρητικές) επιλογές θα ήσασταν πιο ικανοποιημένοι;
(A)
1. Walkup - Goss - MitrouLong (ή Πάπας)
2. Dorsey - Λαρεντζάκης - Evans
3. Mykhailiuk/Fournier/Lonnie Walker - Παπανικολάου
4. Βεζενκοφ - Peters/Petrusev
5. Fall - Milutinov - Wright
(B)
2. Dorsey - Vildoza - Λαρεντζάκης - Evans
3. Ojeleye - Παπανικολάου
Και για να το κάνω λιανά: στο σενάριο (Α) υπάρχουν οι Vildoza - Ojeleye, ένα στο σενάριο (B) μόνο ένας εκ των Mykhailiuk/Fournier/Lonnie Walker. Κατά τα άλλα είναι ίδια ρόστερ.
Να πω ότι προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και με τα δύο και θεωρώ ότι και στα δύο η ομάδα θα είναι contender. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο θα διάλεγα με κλειστά μάτια το (Β). Χωρίς καν να το σκεφτώ. Κι αυτό γιατί θεωρώ (όπως έχω πει αρκετές φορές αυτές τις μέρες) ότι μας λείπει η μεγάλη προσωπικότητα στα γκαρντ. Μας λείπει ο Ναν, ο Μισιτς, ο Γιουλ, ο Σπανούλης, ο Τζέιμς, ακόμα και ο Σλούκας. Και θεωρώ ότι αν δεν έρθει, πάλι θα συζητάμε στο τέλος τι έφταιξε και όταν φτάσαμε στην πηγή αυτή για ακόμα μια φορά δεν είχε νερό.
Σημείωση: το ρόλο αυτό θα μπορούσε να τον παίξει ο Έβανς αν ήταν υγιής. Τότε δε θα χρειαζόταν να έρθει καμία άλλη μεγάλη προσωπικότητα. Αλλά ο Έβανς δεν ξέρουμε πως θα γυρίσει, όταν με το καλό γυρίσει.
(A)
2. Dorsey - Λαρεντζάκης - Evans
3. Mykhailiuk/Fournier/Lonnie Walker - Παπανικολάου
(B)
Και για να το κάνω λιανά: στο σενάριο (Α) υπάρχουν οι Vildoza - Ojeleye, ένα στο σενάριο (B) μόνο ένας εκ των Mykhailiuk/Fournier/Lonnie Walker. Κατά τα άλλα είναι ίδια ρόστερ.
Να πω ότι προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και με τα δύο και θεωρώ ότι και στα δύο η ομάδα θα είναι contender. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο θα διάλεγα με κλειστά μάτια το (Β). Χωρίς καν να το σκεφτώ. Κι αυτό γιατί θεωρώ (όπως έχω πει αρκετές φορές αυτές τις μέρες) ότι μας λείπει η μεγάλη προσωπικότητα στα γκαρντ. Μας λείπει ο Ναν, ο Μισιτς, ο Γιουλ, ο Σπανούλης, ο Τζέιμς, ακόμα και ο Σλούκας. Και θεωρώ ότι αν δεν έρθει, πάλι θα συζητάμε στο τέλος τι έφταιξε και όταν φτάσαμε στην πηγή αυτή για ακόμα μια φορά δεν είχε νερό.
Σημείωση: το ρόλο αυτό θα μπορούσε να τον παίξει ο Έβανς αν ήταν υγιής. Τότε δε θα χρειαζόταν να έρθει καμία άλλη μεγάλη προσωπικότητα. Αλλά ο Έβανς δεν ξέρουμε πως θα γυρίσει, όταν με το καλό γυρίσει.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mathematician92 την Σάβ Ιούλ 13, 2024 12:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

- shaq7
- Reactions: 5642
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εγω τον βιλντοζα μονο με τον γουοκαπ τον βλεπω μαζι να σου πω την αληθεια..θα ξεκινησει με την 5δα του 22 αλλα αργα η γρηγορα θα τους βαζει μαζι..το βιλντοζα γκος δεν ξερω πως θα δουλεψει.
1
1

- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αμυντικα θα ηταν καπως ετσι η χορογραφιαSleeperMonk έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 11:53 pmΔίδυμο Σάσα - Πετρουσεφ δεν θα ήταν ωραίο; Επιθετικά τουλάχιστον θα ήταν χορογραφία

5
5

- shaq7
- Reactions: 5642
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εμενα μαρεσε αυτο που ειδα απο τον φουρνιε..ουτε αθλητικοτητα εχει χασει ουτε ταχυτητα..επαιζε και την αμυνα του..Εγκρινω.
και αυτοι οι σπικερ λεγαν καλα λογια για αυτον και οτι θα βοηθουσε πολυ αν πηγαινε στους ναγκετς.
Η σειρα προτεραιοτητας μου
-λονι γουοκερ
-φουρνιε
-νουορα
-μιχαλιουκ
Με ολους φυσικα ειμαι ικανοποιημενος..κατι νοξ μονο δεν μαρεσουν και τζαβοντε γκριν.
και αυτοι οι σπικερ λεγαν καλα λογια για αυτον και οτι θα βοηθουσε πολυ αν πηγαινε στους ναγκετς.
Η σειρα προτεραιοτητας μου
-λονι γουοκερ
-φουρνιε
-νουορα
-μιχαλιουκ
Με ολους φυσικα ειμαι ικανοποιημενος..κατι νοξ μονο δεν μαρεσουν και τζαβοντε γκριν.
0
- georbap
- Reactions: 893
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία έχω αποκτήσει μεγάλη αλλεργία όποτε διαβάζω περί σούπερ ντούπερ ηγετών και το θέμα μου δεν έχει να κάνει τόσο με τον συγκεκριμένο όρο αυτό καθαυτό αλλά με το γεγονός ότι αναφέρεται τελείως αυθαίρετα χάνοντας εν τέλει το νόημά του. Ευτελελίζεται η πραγματική του διάσταση για να το πω κομψά.
Το ότι κάποιος παίκτης έχει χτίσει όνομα στην αγορά (βλέπε Φουρνιέ) δεν τον κάνει ηγέτη.
Επίσης ένας παίκτης με πλούσιο επιθετικό ταλέντο και πάλι δεν είναι απαραίτητο να είναι ηγέτης και πολλά πολλά άλλα που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς.
Πραγματικός ηγέτης είναι εκείνος που μαζί με όλα τα άλλα έχει την κατάλληλη ψυχοσύνθεση και την δυνατότητα να επιβληθεί πνευματικά στους συμπαίκτες του.
Είναι εκείνος που μπορεί να τους εμπνεύσει και να τους κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους.
Είναι αυτός που θα πάρει την τελευταία μπάλα άλλα ενίοτε θα δείξει εμπιστοσύνη και θα την δώσει σε αυτόν που θεωρεί ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει. (Σπαν-Πριντ τελικός 12') .
Ε λοιπόν τέτοιοι παίκτες δεν βγαίνουν κάθε μέρα, τι να κάνουμε;
Αυτό που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και συμφωνούμε όλοι , είναι κάποιος παίκτης με πολύ μεγάλη έφεση στο σκορ από προσωπική ενέργεια. Γιατί;
Για να ξεκολλάει την ομάδα όταν η motion επίθεση που είναι σήμα κατατεθέν του Ολυμπιακού , κολλάει κατά διαστήματα και χρειάζονται πιο απρόβλεπτες και ελεύθερες επιθετικά κινήσεις.
Τόσο απλά.
Το ότι εστιάζουμε στην θέση 3 έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο κενό και θα μπορούσε να γεμίσει με αυτόν τον παίκτη που αναφέρουμε.
Ο Ολυμπιακός ειδικά αν έρθει και ο Σάσα , έχει ήδη προσθέσει παίκτες που φέτος θα του δώσουν πολύ μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα και χρειάζεται αυτό το τελευταίο κομμάτι για να μπει με τις μεγαλύτερες ίσως αξιώσεις των τελευταίων ετών στην διεκδίκηση ευρωπαϊκού τίτλου.
Οι μέχρι τώρα κινήσεις έχουν δείξει ότι υπάρχει διάθεση και κατά την προσωπική μου εκτίμηση θα αποκτηθεί παίκτης στο 3 , ανεξάρτητα από την έλευση του Σάσα.
Υπομονή λοιπόν γιατί έχει δρόμο και λογικά θα υπάρξουν και κάποιες αποδεσμεύσεις.
Το ότι κάποιος παίκτης έχει χτίσει όνομα στην αγορά (βλέπε Φουρνιέ) δεν τον κάνει ηγέτη.
Επίσης ένας παίκτης με πλούσιο επιθετικό ταλέντο και πάλι δεν είναι απαραίτητο να είναι ηγέτης και πολλά πολλά άλλα που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς.
Πραγματικός ηγέτης είναι εκείνος που μαζί με όλα τα άλλα έχει την κατάλληλη ψυχοσύνθεση και την δυνατότητα να επιβληθεί πνευματικά στους συμπαίκτες του.
Είναι εκείνος που μπορεί να τους εμπνεύσει και να τους κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους.
Είναι αυτός που θα πάρει την τελευταία μπάλα άλλα ενίοτε θα δείξει εμπιστοσύνη και θα την δώσει σε αυτόν που θεωρεί ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει. (Σπαν-Πριντ τελικός 12') .
Ε λοιπόν τέτοιοι παίκτες δεν βγαίνουν κάθε μέρα, τι να κάνουμε;
Αυτό που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και συμφωνούμε όλοι , είναι κάποιος παίκτης με πολύ μεγάλη έφεση στο σκορ από προσωπική ενέργεια. Γιατί;
Για να ξεκολλάει την ομάδα όταν η motion επίθεση που είναι σήμα κατατεθέν του Ολυμπιακού , κολλάει κατά διαστήματα και χρειάζονται πιο απρόβλεπτες και ελεύθερες επιθετικά κινήσεις.
Τόσο απλά.
Το ότι εστιάζουμε στην θέση 3 έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο κενό και θα μπορούσε να γεμίσει με αυτόν τον παίκτη που αναφέρουμε.
Ο Ολυμπιακός ειδικά αν έρθει και ο Σάσα , έχει ήδη προσθέσει παίκτες που φέτος θα του δώσουν πολύ μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα και χρειάζεται αυτό το τελευταίο κομμάτι για να μπει με τις μεγαλύτερες ίσως αξιώσεις των τελευταίων ετών στην διεκδίκηση ευρωπαϊκού τίτλου.
Οι μέχρι τώρα κινήσεις έχουν δείξει ότι υπάρχει διάθεση και κατά την προσωπική μου εκτίμηση θα αποκτηθεί παίκτης στο 3 , ανεξάρτητα από την έλευση του Σάσα.
Υπομονή λοιπόν γιατί έχει δρόμο και λογικά θα υπάρξουν και κάποιες αποδεσμεύσεις.
4
4

-
- Reactions: 325
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
προσωπικά με αυτό το ρόστερ θα ήμουν σούπερ ευχαριστημένος. ναι, λείπει ο Ηγέτης αλλά είναι ένα γεμάτο, ολοκληρωμένο ρόστερ που μας πάει άνετα στο φάιναλ φορ και το σημαντικότερο έχει χώρο και χρόνο για όλους να παίξουν μέσα στη χρονιά και να αισθάνονται χρήσιμοι για την ομάδα.Mathematician92 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 11:56 pm1. Walkup - Goss - MitrouLong
4. Βεζενκοφ - Petrusev
και εδώ που τα λέμε δε μας κόβω να κολλάμε πολύ στην επίθεση φέτος, ήδη όσοι έχουν έρθει έχουν μπόλικο επιθετικό ταλέντο.
1
1