2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 952
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis vlachopoulos την Τρί Ιούλ 11, 2023 1:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρέπει πρέπει να έρθει - ιτς, Πρέπειλιτς ας πούμε. Και αυτός δεν είναι Σέρβος, είναι και λίγο χάι χούι οπότε μήπως πάμε απλά σε Καλινιτς; και παίρνουμε Αμερικανό στο 2.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 1:40 pmμια χαρα αλλα για καλο και για κακο δεν φερνουμε κι εναν -ιτς ρε παιδι μου , ντραγκιτς ας πουμε κι ας μην ειναι σερβος
0
- kojito
- Reactions: 2555
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Για βασικό τεσσάρι φαντάζομαι εννοείς. Γιατί για να έρθει σαν τεταρτοπέμπτος ψηλός που θα παίζει 5-10 λεπτά αποκλείεται να δεχτεί. Πρόπερσι άλλωστε στην Εφές έπαιζε 9 λεπτά Μ.Ο. ανά αγώνα και έφυγε επειδή ήθελε ρόλο, προκειμένου να εξελιχθεί ώστε να πάει στο ΝΒΑ.
Αλλά θα ήταν καλή περίπτωση όντως. Έχει και τρίποντο που θέλει ο Μπαρτζώκας, μάνατζερ τον Μίσκο επίσης

0
-
- Reactions: 952
- Προειδοποιήσεις:
1
καλινιτς μεταξυ μας ειναι καψουριτς δικη μου οποτε δεν τον αναφερω καν οπως δεν αναφερω και σεγκελια για λογους που εχω παραθεσει σε παλαιοτερο ποστ μου .AlexD έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 1:44 pmΠρέπει πρέπει να έρθει - ιτς, Πρέπειλιτς ας πούμε. Και αυτός δεν είναι Σέρβος, είναι και λίγο χάι χούι οπότε μήπως πάμε απλά σε Καλινιτς; και παίρνουμε Αμερικανό στο 2.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 1:40 pm
μια χαρα αλλα για καλο και για κακο δεν φερνουμε κι εναν -ιτς ρε παιδι μου , ντραγκιτς ας πουμε κι ας μην ειναι σερβος
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχαχα ναι για βασικό 4αρι που μπορεί ίσως να σταθεί και στο 5. Δύναμη δεν έχει πολύ και δεν κολλάει από αυτήν την άποψη, αλλά έχει σουτ, ύψος και κινείται καλά στο γήπεδο.kojito έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 1:46 pmΓια βασικό τεσσάρι φαντάζομαι εννοείς. Γιατί για να έρθει σαν τεταρτοπέμπτος ψηλός που θα παίζει 5-10 λεπτά αποκλείεται να δεχτεί. Πρόπερσι άλλωστε στην Εφές έπαιζε 9 λεπτά Μ.Ο. ανά αγώνα και έφυγε επειδή ήθελε ρόλο, προκειμένου να εξελιχθεί ώστε να πάει στο ΝΒΑ.
Αλλά θα ήταν καλή περίπτωση όντως. Έχει και τρίποντο που θέλει ο Μπαρτζώκας, μάνατζερ τον Μίσκο επίσης![]()
0
- kojito
- Reactions: 2555
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι, επιθετικά και στον τομέα του ριμπάουντ με Petrusev και Milutinov/Fall θα ήμασταν σούπερ, ίσως και στα 3-4 καλύτερα δίδυμα στις δύο θέσεις των ψηλών στην διοργάνωση στον τομέα αυτό. Στην άμυνα βέβαια θα είχαμε θεματάκι. Θα μας βάραγαν αλύπητα στο πικ και στην άμυνα με αλλαγές. Θα χρειαζόταν μετά ο 5ος ψηλός να ήταν ένας ΜΑΠ (ακόμα κι αν κρατάει την μπάλα από το κοτσάνι στην επίθεση) ώστε να ματσάρουμε κάπως με ομάδες με αθλητικούς ψηλούς.
1
1

στον Πετρούσεφ με χαλάει η καλή του ηλικία και το potential, τα πλεονεκτήματα του δηλαδή
και να μπορούμε να τον πάρουμε κάθε χρόνο θα έχουμε σίριαλ με το ΝΒΑ (αν πάει καλά προφανώς) και δε ξέρω αν μπορώ να το αντέξω
γενικά στην ομάδα όπως ήρθαν τα πράγματα με προβληματίζει ότι θα πάμε σε 8+ ξένους και αυτό θα έχει μια επίπτωση στο δέσιμο της γιατί κάποιος/κάποιοι θα παίζουν μόνο Ευρωλίγκα. μόνο με Ντόρσεϊ το αποφεύγουμε αυτό αλλά δε θα έρθει.
για την ποιότητα της ομάδας όπως και να 'χει δεν αγχώνομαι καθόλου, έχω εμπιστοσύνη στο Σκακιστή.

και να μπορούμε να τον πάρουμε κάθε χρόνο θα έχουμε σίριαλ με το ΝΒΑ (αν πάει καλά προφανώς) και δε ξέρω αν μπορώ να το αντέξω

γενικά στην ομάδα όπως ήρθαν τα πράγματα με προβληματίζει ότι θα πάμε σε 8+ ξένους και αυτό θα έχει μια επίπτωση στο δέσιμο της γιατί κάποιος/κάποιοι θα παίζουν μόνο Ευρωλίγκα. μόνο με Ντόρσεϊ το αποφεύγουμε αυτό αλλά δε θα έρθει.
για την ποιότητα της ομάδας όπως και να 'χει δεν αγχώνομαι καθόλου, έχω εμπιστοσύνη στο Σκακιστή.
- mixalisgate7
- Reactions: 1468
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1